A IX.-ik kerületben a Gubacsi út végén a 3-as villamos végállomás közelében a Szatmári utcában van a kerületi önkormányzat által kijelölt türelmi zóna, minden nap délutántól kb. 10-15 csaj áll kint, akit érdekel sok sikert neki!
én jobban "bizom" a netesekben. Kérsz tőlük egy árajánlatot és már a válaszból lehet következtetni hogy milyen a csaj.
7-es úton Martontól felfele...
neten
Érdekes szitu lehet. Sztem ez nem kurvázás, csak kurva jó baszás, mert akkor veled biztos hogy nagyon jól csinálja. csak össze ne szedj valamit.
A Váci út, Dózsa sarkánál lévő hotel ibisnél is áll minden este 1-3 kurva. Fiatalok, alacsonyak baszásra termettek ránézésre, gondolom külföldiekre hajtanak, de biztos jó nekik a magyar fasz is pár ezresért.
A nyugati aluljáróra visszatérve a minap lenéztem leskelődni egy kicsit, mit ne mondjak a westend bejárata tényleg tele van szajhával.
Másnap a leskelődést tett követte, több év kihagyás után újra rávettem magam egy ilyesfajta cigánycsajra.
A nyugati aluljáróra visszatérve a minap lenéztem leskelődni egy kicsit, mit ne mondjak a westend bejárata tényleg tele van szajhával.
Másnap a leskelődést tett követte, több év kihagyás után újra rávettem magam egy ilyesfajta cigánycsajra.
Örvendetes, hogy beszámolóm ekkora visszhangot keltett. Nemsokára részletesen megválaszolom a hoozászólásokat. (Sajnos ritkán tudok elegendő időt fordítani a fórumbejegyzésekre.) Elismerem, utcaiak között sem átlagos finálé, de tény, hogy a szóban forgó cigánykurva lenyelte a spermát, mint kacsa a nokedlit. (Bírom a könnyűvérű, csöcsös roma nőket. Nem faji alapon válogatok. Ha áll rá a faszom, jöhet.) Utólag, fejben lepörgeve a dolgot, nem igazán lelkesen nyelte, inkább flegma rutinnal. Persze igazság szerint útszéli vagy köztéri örömlánytól nem is várom el, hogy élvezetet imitáljanak. Felőlem csinálhatja unott pofával is, lényeg, hogy rendesen leszopjon és a végén a szájába vagy arcára élvezhessek. Koncentráljon a furulyaszóló technikájára, úgysem hisszem el, hogy jó neki és nem is azért fizetek.
Asszem, kezdek visszaszokni az utcai kínálatra. A kérón rendelő nőstények igen megdrágultak. És sokan nem engedik végig szájba, pedig az a bérnőstény rendeltetésszerű használatának a megkoronázása. A köztéri utcalányok melója persze strapásabb. Kemény lehet naponta akár nyolc-tíz - esetleg izzadt/eres/ráncos/kókadozó/túl vastag/szemölcsös/némi bukét kibocsátó (nem kívánt törlendő
- faszt leápolni, miközben a kedves - netán sörhasú/undorítóan elhízott fejű/pattanásos/verejtékező/dülledő szemű/extrém szőrös/kissé ápolatlan/enyhén részeg (nem kívánt törlendő
- ügyfél ott liheg fölötte. És szájába pumpálja az időnként átlagon felül tömény/híg/keserű/mennyiségileg túladagolt/némileg penetráns szagú (nem kívánt törlendő
örökítőanyagát
Van önkritikai hajlamom. Kövér, nem túl jóképű pasi vagyok, csak úgy reng a hasam szopatás közben. Nyilván még a legtöbb pályaudvari kurva is undorodik tőlem, ha előveszem, és szájába rakom a farkam.
De mivel profi, készpénzért megteszi, ami nagyon izgat. Fizetős alapon olyan csajokkal is lehettem, akik ingyen szóba se állnának velem. Illetve akkor baszhatok, amikor van kedvem és pénzem. Mindazonáltal ilyen melegben - úgy három sör után - jobb szeretem, ha csak a szolgáltató dolgozik. Vagyis szop. Na jó, ha belém ül, én pedig csöcsörészek, az se rossz.
Asszem, kezdek visszaszokni az utcai kínálatra. A kérón rendelő nőstények igen megdrágultak. És sokan nem engedik végig szájba, pedig az a bérnőstény rendeltetésszerű használatának a megkoronázása. A köztéri utcalányok melója persze strapásabb. Kemény lehet naponta akár nyolc-tíz - esetleg izzadt/eres/ráncos/kókadozó/túl vastag/szemölcsös/némi bukét kibocsátó (nem kívánt törlendő

Van önkritikai hajlamom. Kövér, nem túl jóképű pasi vagyok, csak úgy reng a hasam szopatás közben. Nyilván még a legtöbb pályaudvari kurva is undorodik tőlem, ha előveszem, és szájába rakom a farkam.
De mivel profi, készpénzért megteszi, ami nagyon izgat. Fizetős alapon olyan csajokkal is lehettem, akik ingyen szóba se állnának velem. Illetve akkor baszhatok, amikor van kedvem és pénzem. Mindazonáltal ilyen melegben - úgy három sör után - jobb szeretem, ha csak a szolgáltató dolgozik. Vagyis szop. Na jó, ha belém ül, én pedig csöcsörészek, az se rossz.

Én már többször voltam (ugyanazzal) "utszélivel". Szőke, csinos, vékony, kemény mell és popsi. Hihetetlen jó volt. Csodálkjoztam rajta miért csinálja ezt, mert nem is volt 0 IQ-jú. Na mindegy, jól dugott.
Budakeszi és Budaörs között, a repülőtér környékén szokott kint lenni 3-4 fiatal, igen csinos lány. Valaki esetleg tud róluk valamit?
Na en is elmeselem.... A szuzessegemet egy ilyen utszeli ribanccal vesztettem az ut szelen egy fa alatt. Nem volt semmi extra, nem mondhatnam, h huuude jo volt, de neha az emberbol elobujik a kan allat es akkor kivanja a pinat ez van. Meg megdugtam utana parszor. persze mindig gumival. Utana meg par kolleganojet is megszedtem, persze gumival. Egysze leszopott egy gumi nelkul, mellesleg jol csinalta, utana pedig kikopte (eletem elso kellemes emleke a szopasrol). Legszebb emlekem a kurvaknal egy bomba szoke csaj, akit sem azelott sem azutan nem lattam kiallva, pedig kerestem. Szinten ut mellett vmi bokrok mogott kurtam meg, smaroltam is vele. Allati jo bor volt, meg a pinaja is szoke volt es etvagygerjeszto. Kertem, hagyja nyaljam ki es nem engedte, pedig az elso es utolso kurva volt akivel megtettem volna. A vegen nem akartam elsulni igy lekapta a gumit es leszopott, habar nem fizettem erte kulon. Hat ennyi az en kurvazos eletem. Mar par eve nem voltam naluk, van stabil baratnom akit imadok, de azert neha ugy leakasztanek egy egy ilyen muffot. Mondjatok, h nagy szemet allat vagyok. igy is van... ahogy valaki mondta ez tud fuggoseget okozni...
Mogyoródon vannak-mármint a pályán!
(Ez egy válasz dzsigolo üzenetére (2008. 08. 02. szombat 04:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 02. szombat 04:34

Multkorában itt pesten ugy este 10 magasságában gangolok gyalog a körúton Blahától Rákóczi tér irányában, amikoris az egyik üzlet elött megállit egy amolyan "WELNESS BITCH" 200 és halálközötti vágósúlyú fogatlan cigányasszonyság ezzel szöveggel: Szép fiatal ember, nem ér rá egy kicsit?!
Ártatlanul odanéztem és mikor megláttam mivel van dolgom hangos sikitás közepette elejtettem egy ISTEN ÖRIZZ kifejezést és rémületemben 6 utcát futottam feljebb mire levegöt mertem venni megint
Amugy eddig itt pesten (belváros) a Thököly út és Stefánia ut sarkában voltak viszonylag jó kurvák... De mostanában nincs egyse!
Hova lettek? Hol vannak? TIPP valaki?!
Ártatlanul odanéztem és mikor megláttam mivel van dolgom hangos sikitás közepette elejtettem egy ISTEN ÖRIZZ kifejezést és rémületemben 6 utcát futottam feljebb mire levegöt mertem venni megint

Amugy eddig itt pesten (belváros) a Thököly út és Stefánia ut sarkában voltak viszonylag jó kurvák... De mostanában nincs egyse!

1 jó szopáshoz nem kellenek fogak!
Multkorában itt pesten ugy este 10 magasságában gangolok gyalog a körúton Blahától Rákóczi tér irányában, amikoris az egyik üzlet elött megállit egy amolyan "WELNESS BITCH" 200 és halálközötti vágósúlyú fogatlan cigányasszonyság ezzel szöveggel: Szép fiatal ember, nem ér rá egy kicsit?!

Az 5 szerintem elég sok,próbálj alkudni nekem már volt szretencsém utszélivel 3ért gumi nélkuli cumi+gumis szex, ja és fehérbőrű volt!!! , méghozzá nem is a rosszabbik fajtából. Szerintem az utszéliekkel a smaci alapból kizárva mivel én is szájba küldtem, igy gondolom más is.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 07. 30. szerda 21:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 30. szerda 21:44
Törölt felhasználó (324094)

Áááááááááááááááá!
Csak szopatást vállalt volna gumi nélkűl- hülye azért nem vagyok!
Áááááááááááááááá!
Sziasztok!
Véleményeteket várom az útszéli gumi nélküli szopatás esetleges veszélyeiről?
Gumi nélküki szopás, dugással 5 rugó?
Nem rizikós? Mondjuk a csaj nem fehér bőrű volt az látszott rajta, sőt még farba is engedte volna!
Lakáson csak kultúráltabb, bár drágább is!
Várom véleményeteket!
Köszi.
Véleményeteket várom az útszéli gumi nélküli szopatás esetleges veszélyeiről?
Gumi nélküki szopás, dugással 5 rugó?
Nem rizikós? Mondjuk a csaj nem fehér bőrű volt az látszott rajta, sőt még farba is engedte volna!
Lakáson csak kultúráltabb, bár drágább is!
Várom véleményeteket!
Köszi.
Lehet olyan az ábrázatod, hogy jobb, ha előre elkéri, vagy nemtudom.
Az 50-60 az tényleg szép szám. Gecilenyelést még én sem tapasztalatam, de lehet szimpatikus volt neki rapperp., vagy nála a lenyelés vált szokássá, ezek az utcai cigánykurvák azért nem olyan finnyásak, mint a szobán lévők.
Fóti úton/szemétégetőnél lévő csajokkal volt már valakinek tapasztalata ? Haza lehet vinni őket? (Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 07. 29. kedd 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 16:02
Az 50-60 az tényleg szép szám. Gecilenyelést még én sem tapasztalatam, de lehet szimpatikus volt neki rapperp., vagy nála a lenyelés vált szokássá, ezek az utcai cigánykurvák azért nem olyan finnyásak, mint a szobán lévők.
Fóti úton/szemétégetőnél lévő csajokkal volt már valakinek tapasztalata ? Haza lehet vinni őket? (Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 07. 29. kedd 16:02), amit ide kattintva olvashatsz)

magam is szopattam már kurvát bokorban.megvolt a fílingje mitagadás....De ő is előre kérte a pénzt,és nem nyelte le a gecimet...Lehet hogy kevés a tapasztalathoz az 50-60bárcás....akkor sorry
nekem sosem volt problémám az anyagi dolgokkal! Volt aki elöre kérte és volt aki utolag! Ha ismert csaj akkor utolag is ráért rendezni a cehhet! Igaz én nem szexeltem egyel sem! De ez más tészta
magam is szopattam már kurvát bokorban.megvolt a fílingje mitagadás....De ő is előre kérte a pénzt,és nem nyelte le a gecimet...Lehet hogy kevés a tapasztalathoz az 50-60bárcás....akkor sorry
Szerintem nem teljesen kizárt a sztori. Pl. én is fizettem már utólag benzinkút wc-jén, szopásért (3rugó). Szobán lévő csajnál többször is.
Máskor meg pl. a keresztúri úton kocsiból olyat láttam, hogy az úttól pár m-re az erdőben térdelve szopott a kurva, csakhogy mindent láthatott az arra haladó autós, mert ősz volt.
Pár darab ezresért ezek bármire hajlandók, csak a férfi bevállalósságán múlik, hoigy hol. (Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 07. 29. kedd 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 07. 29. kedd 11:30
Máskor meg pl. a keresztúri úton kocsiból olyat láttam, hogy az úttól pár m-re az erdőben térdelve szopott a kurva, csakhogy mindent láthatott az arra haladó autós, mert ősz volt.
Pár darab ezresért ezek bármire hajlandók, csak a férfi bevállalósságán múlik, hoigy hol. (Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 07. 29. kedd 11:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Én például nagyon szívesen szopatnék intercity wc-jében,tuti hogy nagyon jó varázsa van....de ez az utólagos fizetés biztos hogy kamu,ez az egyes számú szabály megszegése volna...