Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 121 122 123 124 125 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#304   2008. 06. 12. csütörtök 20:28
Denipapa Denipapa
Nem tudom miért kell leszólni az örömlányokat. Ők nem emberek? Attól, hogy eléggé ledérek, ők is emberek, akiknek emberi igényeik is vannak.
Eszembe jut eről valami:
Egyszer még régen, volt barátnőmmel jöttünk haza nyaralásból busszal a Balatonról. Az út mentén örömlányok álldogáltak. Az akkori barátnő megszólalt, hogy "Így néz ki egy kurva? Tökre emberi kinézetű". Na ezen elkezdtem röhögni, ő meg besértődött, mivel akkor látott örömlányt életében először, én meg kinevettem őt.
Nem volt dolgom még kurvával, remélem nem is lesz. De ezt a véleményemet korábbi hozzászólásaimban el lehet olvasni. Volt afférom örömláynnal, de az indirekt volt smile .
Lehet, hogy pénzért dolgozik a leányzó, de válogathat ő is, főleg ha megteheti, hogy válogat, mert mondjuk annyira felkapott.
#303   2008. 06. 12. csütörtök 17:35
Ano Ano VIP
Kedves mi ketten! Én mondjuk éppen mozgássérült vagyok. Ép elég megvetést kapok e miatt, pedig az, hogy a lábam nem mozog, nem jelenti azt , hogy az agyam sem. Most akkor ássam el magam??? Pontosan ez miatt tartok ott, hogy egy hivatásos hölgy segítségét kérem, mert ezen az iszonyatos előítélet-falon nem tudom átverekedni magam. Bár úgy tűnik ez sem fog működni mert négy számot hívtam, de érdekes módon amikor elmondom, hogy mi a helyzet, miníg nagyon elfoglalt lesz a "szolgáltató". Ez van........... :-(
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 15:23
Ez aztán a dícséretes hozzáállás!Ha valakinek társadalmi számkivetettsége miatt rám volna szüksége,akkor sem hiszem hogy nagyon meghatódnék ezen.Ápolatlanok,mozgássérültek,kissebbségiek bárki jöhet?Tulajdonképpen mindegy is hogy ki az illető?
#302   2008. 06. 12. csütörtök 16:00
X Törölt felhasználó (289130)
Kedves Mi-ketten! Megyek lottózni. Borítékoltam,hogy ezt fogod írni. Nem. Természetesen én is válogatok prívát életben is és mint kurva is. Ha majd egyszer elmész prostihoz észre fogod venni. Telefon már egy szűrő. Sosem mondom meg a házszámot, megnézem az utcán is. Volt akit a küszöbről küldtem el mert mocskos volt haja, körme. Te is beleesel a hibába, hogy általánosítasz. Szomorú. Te soroltad fel /már ha igaz/ kiknél jártál. Akkor kinek mindegy? Szép napot!
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 15:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 15:23
Ez aztán a dícséretes hozzáállás!Ha valakinek társadalmi számkivetettsége miatt rám volna szüksége,akkor sem hiszem hogy nagyon meghatódnék ezen.Ápolatlanok,mozgássérültek,kissebbségiek bárki jöhet?Tulajdonképpen mindegy is hogy ki az illető?
#301   2008. 06. 12. csütörtök 15:23
Mi_ketten Mi_ketten
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2008. 06. 12. csütörtök 11:22
Kedves Mi-ketten! Öreg,kövér és csúnya? Miért látnám így? Neki nincsenek vágyai? Sajnos annyira lenézik az ilyen típusú embereket, pedíg a lakosságunk legalább 60%-a ebbe a kategóriába tartozik. Sajnos aki 50-kg fölött van és elmúlt 25 éves az nem ember. Erről szól a média és az élet. Szerencsére az én lelkem-agyam egészséges és nem veszem észre ha valaki más mint a "trendi". EMBER Ő akinek adott pillanatban egy kurvára van szüksége ezt gondolom. Legyen szép napod!
#300   2008. 06. 12. csütörtök 11:22
Kedves Mi-ketten! Öreg,kövér és csúnya? Miért látnám így? Neki nincsenek vágyai? Sajnos annyira lenézik az ilyen típusú embereket, pedíg a lakosságunk legalább 60%-a ebbe a kategóriába tartozik. Sajnos aki 50-kg fölött van és elmúlt 25 éves az nem ember. Erről szól a média és az élet. Szerencsére az én lelkem-agyam egészséges és nem veszem észre ha valaki más mint a "trendi". EMBER Ő akinek adott pillanatban egy kurvára van szüksége ezt gondolom. Legyen szép napod!
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 06. 12. csütörtök 11:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 12. csütörtök 11:11
Kedves nemadomfel!Borzasztó kíváncsi volnék egy-két dologra a munkáddal kapcsolatban.Például hogy viseled azt,ha a vendéged mondjuk öreg,kövér és csúnya?Nagyságrendileg mennyi ügyfeled volt eddig?
Hogyha tényleg érdekel a másik oldal,akkor én szívesen válaszolok mindenre.Néhány éve rengeteg kéjnőhöz volt szerencsém,utcán,kuplerájban itthon,európában de még ázsiában is.Ezt a részét tehát majdnem úgy ismerem,mint Te a másikat...
#299   2008. 06. 12. csütörtök 11:11
Mi_ketten Mi_ketten
Kedves nemadomfel!Borzasztó kíváncsi volnék egy-két dologra a munkáddal kapcsolatban.Például hogy viseled azt,ha a vendéged mondjuk öreg,kövér és csúnya?Nagyságrendileg mennyi ügyfeled volt eddig?
Hogyha tényleg érdekel a másik oldal,akkor én szívesen válaszolok mindenre.Néhány éve rengeteg kéjnőhöz volt szerencsém,utcán,kuplerájban itthon,európában de még ázsiában is.Ezt a részét tehát majdnem úgy ismerem,mint Te a másikat...
#298   2008. 06. 12. csütörtök 08:44
Kedves Kkarii! Nem reklámozni magam jöttem erre a fórumra. Aki akar meg tud találni. Szerettem volna véleményemet-gondolataimat megírni mint a témában "illetett" és NAGYON ÉRDEKEL MÁSOK véleménye aki e "műfaj fogyasztója" Aki még soha egyik szereplője sem volt a "kurvázás"-nak fogalma sincs miről ír. De hát "a vélemény olyan mint a s.gg, mindenkinek van egy belőle" EZ EGY IDÉZET A 22.-es CSAPDÁJÁBÓL! Nem én vagyok ilyen okos. Legyen szép napod!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 11. szerda 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (53426)
2008. 06. 11. szerda 09:00
Szerintem bizonyos keretek között egészséges ,illetve szükséges!
Ha van egy kis idő,és pénz akkor szívesen felkeresem az illetőt. Tisztelem ,de arra az egy órára igényeimnek megfelelően használom.
#297   2008. 06. 11. szerda 09:00
X Törölt felhasználó (53426)
Szerintem bizonyos keretek között egészséges ,illetve szükséges!
Ha van egy kis idő,és pénz akkor szívesen felkeresem az illetőt. Tisztelem ,de arra az egy órára igényeimnek megfelelően használom.
#296   2008. 06. 11. szerda 07:19
Mi_ketten Mi_ketten
Kurvázni jó!
Nem azt mondtam hogy ugyanaz,csak azt hogy én meg ezt furcsállom.Természetesen én is vitriolosan írtam a szituációt.Ha senkinek semmi köze hozzá akkor minek a blog?Egyébként pedig oda nyilvánvalóan a témára nyitottak kattintanak,reprerezentatív felmérésből nem hiszem hogy jól jönnél ki.Téma lezárva.Puszi.
Tisztelem az olyan nőket akik vállalják amik.nemadomfelt is ezért védtem meg.
#295   2008. 06. 11. szerda 07:02
MmePrune MmePrune VIP Admin
és ennek mi köze a kurvázás témájához??? a következő ilyenért tiltani foglak ejnye1
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 06. 10. kedd 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 17:25
Egy kicsit meglep,hogy ezt éppen Te mondod...
Engem ez a szituáció lep meg egy kicsit:
Kislányom mit csináltál a hétvégén?
Semmi extra anyu,csak a párom meg a barátai megcumiztattak,jól megpartiztak és eldicsekedtünk rajta a blogunkon...
Jól van lányom csak így tovább,büszke vagyok rád!
Én sem ítéllek el ezért,na de durvuló világról papolni...?
#294   2008. 06. 10. kedd 22:59
X Törölt felhasználó (101243)
Na, beszéltem ugye az alacsony emócionális intelligenciáról... Itt van rá az élő példa.
Szerinted a kettő kategória egy és ugyanaz?... Ez nem foglalkozás, ez nem másodállás, ez nem munka, főleg nem pénzért.
Az, hogy én és a Párom mit csinálunk, az magánszféra, mi köze lenne ehhez anyámnak vagy bárkinek? Olvasd vissza, mire írtam a szituációt (megjegyzem meglehetősen vitriolosan, amit Te szó szerint vettél). Anyagiaktól mentesen, élvezetből azt csinálunk, amit akarunk.
Az, hogy szerinted mi "dicsekedünk" a blogunkon, hát arra nincs jobb szó: egyszerűen buta vagy. Vagy olvasni nem tudsz, vagy képtelen vagy értelmezni mondatokat. Nem akarlak megsérteni, de borzasztóan sekélyes a gondolkodásmódod. A blogot azért hoztuk létre, ami egyébként bele is van írva, hogy segítsünk olyanoknak, akik hasonló cipőben járnak, csak nem tudják, hogy kezdjenek hozzá, mik a buktatói stb.., és hozzáteszem, nagyon is sikeres módon a rengeteg pozitív visszajelzésből ítélve. Ha a jószándékú segítség dicsekvés Nálad, arról nem én tehetek. De ugye ne legyünk álszentek: jobb lenne, ha a saját tapasztalatainkról nem számolnánk be, csak szárazon mantráznánk, hogy szerintünk mit vagy mit ne?...
Azt meg végképp kikérem magamnak, hogy úgy állítod be, mintha minden héten 5 srác jönne csapatostúl. Egyetlen srác van több, mint 1 éve.
Legközelebb légy szíves gondolkodj, mielőtt pötyögsz.
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2008. 06. 10. kedd 17:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 17:25
Semmi extra anyu,csak a párom meg a barátai megcumiztattak,jól megpartiztak és eldicsekedtünk rajta a blogunkon...
#293   2008. 06. 10. kedd 21:27
Ano Ano VIP
Ok! Ha összejön ígérem lesz beszámoló!!
(Ez egy válasz tanulo71 üzenetére (2008. 06. 10. kedd 12:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 12:47
Tuti hogy válal bevezetést, a kolegám szülinapjára őt kapta meglepibe, de megvolt a hölgyel előre beszélve. Még egy hét mulva is azt mesélte milyen volt. Beválalós, nem vékony és nem is egy fiatal (szinésznő wink . Az eredményre kiváncsi lennék!!!!! Sok sikert.
#292   2008. 06. 10. kedd 20:27
X Törölt felhasználó (44463)
sztem egyszer érdemes megpróbálni milyen egy kurvával csak válogassa meg az ember nehogy igénytelen csajt kapjon ki.de a poén az egészben hogy sokan rászoknak a kurvázásra mint pl a cigire vagy a drogokra
#291   2008. 06. 10. kedd 17:25
Mi_ketten Mi_ketten
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 03. kedd 11:36), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (101243)
2008. 06. 03. kedd 11:36
My oh my, ettől tartok, hogy sajnos az ilyen vélemények felé tart a világ...
Gyorsan leírom mégegyszer, mielőtt valaki nekemtámad továbbra sem ítélem el a kurvákat.
Ezek szerint egy elképzelt jövőbeli beszélgetés így néz ki:
-Te mivel foglalkozol?
-Kurva vagyok, és nagyon jól csinálom.
-Fúú, tényleg? Tök jó Neked, én is tervezem, hogy kurva legyek, ez az álmom! Te, és a férjed mivel foglalkozik?
-Baptistáknál ételt-italt oszt éppen Ázsiában a földrengések után.
-Pff...vérciki! Ezt nem kéne nagyon hangoztatnod ám!
Nade, elég az offból, csak ezekkel az eltolódott értékrendekkel nem tudok mit kezdeni...
Molly_anyó, természetesen NEM Rád gondoltam, valahol értjük mi egymást. smile
#290   2008. 06. 10. kedd 16:38
Kedves Kandurmarci! Irtam Neked a társkeresőn. Legyen nagyon szép napod!
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2008. 06. 10. kedd 15:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 10. kedd 15:16
kedves nemadomfel, igazad van, tapasztalatból tudom és csak megerősítem, amit írtál. És még egyszer nőttél a szememben. Akkor veszi a családját, feleségét, gyermekeit szerető férfiember igénybe ezt a "szolgáltatást", amikor már (durván ezt a férfiak így szokták mondani smile agyára megy a geci. Amikor már nem az esze, nem at érzelmei, hanem a farka veszi át az uralmat. És elhiszem, hogy van, akinek így mentetted meg a házasságát.
#289   2008. 06. 10. kedd 15:16
kandurmarci kandurmarci
kedves nemadomfel, igazad van, tapasztalatból tudom és csak megerősítem, amit írtál. És még egyszer nőttél a szememben. Akkor veszi a családját, feleségét, gyermekeit szerető férfiember igénybe ezt a "szolgáltatást", amikor már (durván ezt a férfiak így szokták mondani smile agyára megy a geci. Amikor már nem az esze, nem at érzelmei, hanem a farka veszi át az uralmat. És elhiszem, hogy van, akinek így mentetted meg a házasságát.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 06. 06. péntek 08:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2008. 06. 06. péntek 08:41
Kedves Norah-! Nem regényt akarok Neked írni, de tagnap érdekes véleményt hallottam kurvázós férfitól. Több helyre is jár nem csak hozzám. Ha ilyen helyre megy eszébe sem jut a családja csak a saját szükségletével van elfoglalva. Kőkeményen ez csak szex ha érzelmekre vágyna /amit vagy megkap otthon vagy nem/ barátnőt-szeretőt tartana. Férfinak nem kell érzelem a szexhez. Vágy, egy illat,egy szituáció, a "más mint otthon?" kiváncsiság hajtja őket. Kifizet egy szolgáltatást - megkapja - és részéről ennyi. Nem gondolkodik rajta, sokszor még lelki furdalása sincs, mert imádja a nejét, gyermekei anyját a társat stb. csak hát van úgy, hogy az agya helyett más veszi át az irányítást. De ahogy ezen túl van nem is érti mi a baj ezzel hiszen ő nem visz a dologba érzelmeket. Ez a legfrissebb vélemény egy a témában érintett férfitól. Ők így működnek. Mégegyszer kívánok Neked MINDEN JÓT!
#288   2008. 06. 10. kedd 12:47
tanulo71 tanulo71
Tuti hogy válal bevezetést, a kolegám szülinapjára őt kapta meglepibe, de megvolt a hölgyel előre beszélve. Még egy hét mulva is azt mesélte milyen volt. Beválalós, nem vékony és nem is egy fiatal (szinésznő wink . Az eredményre kiváncsi lennék!!!!! Sok sikert.
#287   2008. 06. 08. vasárnap 18:46
Ano Ano VIP
Köszi próbálkozom. Igen aztelfeledtem mondani, hogy budapesti vagyok. Bár az, hogy mindenben benne van nem biztosan egyenlő azzal, hogy bevezet a rejtelmekbe. Árfolyamot tudsz?
(Ez egy válasz tanulo71 üzenetére (2008. 06. 08. vasárnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 06. 08. vasárnap 17:29
Budapesti vagy??? Ha igen tudok egy tuti oktatót, mindenbe benne van csak a durva dolgokat nemszereti. Sőt ha egy kicsit gátlásos vagy még a haverodat is viheted (néző is lehetsz). Nem tinédzser a csaj de tudja mit kell tenni a kicsivel hogy jól kilegyen csavarva. Csak ajánlani tudom, jó szórakozást.

****ez itt nem hirdető és nem társkereső... mod:prune
#286   2008. 06. 08. vasárnap 17:29
tanulo71 tanulo71
Budapesti vagy??? Ha igen tudok egy tuti oktatót, mindenbe benne van csak a durva dolgokat nemszereti. Sőt ha egy kicsit gátlásos vagy még a haverodat is viheted (néző is lehetsz). Nem tinédzser a csaj de tudja mit kell tenni a kicsivel hogy jól kilegyen csavarva. Csak ajánlani tudom, jó szórakozást.

****ez itt nem hirdető és nem társkereső... mod:prune
(Ez egy válasz Ano üzenetére (2008. 06. 08. vasárnap 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Ano VIP
2008. 06. 08. vasárnap 15:35
Hi mindenki!! Nem tudom tudnátok-e ajánlani nekem valakit aki segítene átesni a "tűzkeresztségen". Ja és remélhetően nem röhög ki, hogy az én koromban....... Meguntam a kísérletezgetést, próbálkozást. Inkább fizetek, csak kéne hozzá egy kis megértés is!!!
#285   2008. 06. 08. vasárnap 15:35
Ano Ano VIP
Hi mindenki!! Nem tudom tudnátok-e ajánlani nekem valakit aki segítene átesni a "tűzkeresztségen". Ja és remélhetően nem röhög ki, hogy az én koromban....... Meguntam a kísérletezgetést, próbálkozást. Inkább fizetek, csak kéne hozzá egy kis megértés is!!!

... 121 122 123 124 125 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2744db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!