Köszönöm szépen!
(Ez egy válasz MILF-shooter üzenetére (2020. 08. 24. hétfő 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 24. hétfő 07:23

Kb. 20 000, vagy felette.
De saját tapasztalatokat e téren szívesen látok.
Egyébként üzenetben nem nagyon szeretik megadni.
Az automata üzenetben meg pláne nincs semmi .
Az automata üzenetben meg pláne nincs semmi .
Kb. 20 000, vagy felette.
Az automata üzenetben meg pláne nincs semmi . (Ez egy válasz Gamemaster üzenetére (2020. 08. 23. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 23. vasárnap 18:28
Az automata üzenetben meg pláne nincs semmi . (Ez egy válasz Gamemaster üzenetére (2020. 08. 23. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)

Egyébként mennyit kér egy lakáson dolgozó rosszlány egy órás látogatásért? Nem akarom felhívhni. Köszi
Ha felhìvni sem mered,miért érdekel? Akkor ìrj nekik,ha ennyire para, sokaknak van automata válasz is beállìtva!
(Ez egy válasz Gamemaster üzenetére (2020. 08. 23. vasárnap 18:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 23. vasárnap 18:28

Egyébként mennyit kér egy lakáson dolgozó rosszlány egy órás látogatásért? Nem akarom felhívhni. Köszi
Izgatna ha tudnék egy ilyen hölgyet háznál! ( nem út szélit ).
Ha véletlen valakinek van ilyen ismerőse írjon rám ne tartsa magában. Profit ne ajánljatok, csak amatőr kezdő kedves hölgyet . Írjatok és meséljétek el milyen volt akinek volt ilyen kalandja, várom

Ha véletlen valakinek van ilyen ismerőse írjon rám ne tartsa magában. Profit ne ajánljatok, csak amatőr kezdő kedves hölgyet . Írjatok és meséljétek el milyen volt akinek volt ilyen kalandja, várom

Siófok környékén út melletti hölgyeknél mennyi kb a tarifa? Szopás esetleg szex is érdekelne. Szopást csak gumival szabad kérni?
Sziasztok borsodban még hol állnak kurvák út szélén?
M0 Alsónémedi kijáró mindig van 3-4 csaj kint.Nem ismerem a szolgáltatást mert nincs rá szükségem. Akkor nincsenek kint ha nagyon olyan az idő vagy ellenőrzés várható
Lehet rosszkor járok arra vagy nem tudom.

pedig ott vannak , én nagyon sokat szoktam ott szopatni, vagy baszni
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 04. 23. csütörtök 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 04. 23. csütörtök 21:34
Törölt felhasználó (4168402)

Sziasztok
Sokat hallottam, hogy a 4-es tele van kurvákkal. De én még sose láttam. Debrecen-P.ladány-Karcag-Szolnok-BP vonalon mozgok általában. Vagy ilyen kisebb utakon vannak bent?
Sokat hallottam, hogy a 4-es tele van kurvákkal. De én még sose láttam. Debrecen-P.ladány-Karcag-Szolnok-BP vonalon mozgok általában. Vagy ilyen kisebb utakon vannak bent?
Sziasztok
Borsodban merre vannak utcán lévő örömlányok?
SZEKSZÁRD vagy tolna megyéből van valakinek tapasztalata?
Írd meg privin légyszíves.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 02. 19. szerda 23:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem akarom itt reklámozni.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (2020. 02. 19. szerda 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Melyik oldal volt az?
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 02. 05. szerda 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 23:54

Szerintem is így van ahogy mondod, de azért nem biztos hogy minden weblapot bárhonnan meg lehet nyitni. Például az előbb egyet megnéztem és ezt írja ki: "Sorry this website is not available in your country".
Nincs olyan oldal amit rendszeresen nézegetni akarnék, de nem jön be, csak a múltkor véletlenül belebotlottam egybe. Utána megnéztem egy free proxy-val.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 18. kedd 16:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 18. kedd 16:11
Törölt felhasználó (4118982)

Használj VPN-t
rengeteg van, némelyik ingyenes, de a legtöbbnél van próba időszak ( amúgy sem drágák kb 20-25€/$ per év)
rengeteg van, némelyik ingyenes, de a legtöbbnél van próba időszak ( amúgy sem drágák kb 20-25€/$ per év)
Azt nem értem, hogy egy magyar TV-ből ismert nőről nagyjából senki nem tudja külföldön hogy ki, akkor miért megy oda? Ennyi erővel bármelyik átlagos nő mehet. Nekem ez sehogy se stimmel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 02. 11. kedd 16:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 11. kedd 16:03
Törölt felhasználó (3112072)

Pedig jól irja.Valóban vannak olyan oldalak amit magyar IP címről te soha nem fogsz megnyizni
igen vannak magyar Tv-ből jól ismert nők akik járnak ki külföldre de pl kelemen anna rosszlányokon is megtalálható ahogy a gábry ex szeretője is fen votl régen lehet most is fenn van
igen vannak magyar Tv-ből jól ismert nők akik járnak ki külföldre de pl kelemen anna rosszlányokon is megtalálható ahogy a gábry ex szeretője is fen votl régen lehet most is fenn van
Használj VPN-t
rengeteg van, némelyik ingyenes, de a legtöbbnél van próba időszak ( amúgy sem drágák kb 20-25€/$ per év) (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 02. 05. szerda 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 02. 05. szerda 23:54
rengeteg van, némelyik ingyenes, de a legtöbbnél van próba időszak ( amúgy sem drágák kb 20-25€/$ per év) (Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 02. 05. szerda 23:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem is így van ahogy mondod, de azért nem biztos hogy minden weblapot bárhonnan meg lehet nyitni. Például az előbb egyet megnéztem és ezt írja ki: "Sorry this website is not available in your country".

Sziasztok! Kivancsisagbol es vagyaim kielegitesenek celjabol szivesen jatszanam el, hogy prostitualt vagyok par aljalommal. Persze csakis akkor ha talalok erre a celra megfelelo es igenyes pasit
Helyszin: vas/zala/veszprem megye :*

Helyszin: vas/zala/veszprem megye :*