Voltam Bpesten a szemétégető körül a Felsőkert utcában és a környéken végigautóztam több utcán is, de sehol egy lány. Hova tűntek a lányok, tudja valaki? A Felsőkert utca elején, mindjárt a balrakanyar után kint van egy tábla, hogy a gyalogos közlekedés tilos, mert veszélyes. Körülnéztem kisebb kisebb csapásokon is, de egy lány nem sok, de annyit se találtam. Más terepre költöztek?
sokallod vagy kevesled az összeget?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 12. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 12. kedd 18:30
Törölt felhasználó (1194012)

Az igen,nem semmi

Az igen,nem semmi
(Ez egy válasz Magas Vekony üzenetére (2016. 01. 09. szombat 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)

B+.... beülsz a kocsidba, oszt körbeautókázod Jászberényt... nem egy metropolisz, szerintem 30 perc alatt meg is vagy. Vagy 32-es, vagy a 31-es jöhet számításba. Ez négy utszakasz... nem hinném, hogy Jászdózsa felé táboroznának. Ha megtalálod a lányokat, akkor olyan derék magasságban, a két combjuk tövében találod a p...jukat, mellmagasságban , elöl , mellmagasságban a melleiket. Uttóbiakból kettő van, így dupla eséllyel indulsz.
Sziasztok! Jászberény környékén hol állnak lányok az út szélén ?
Kurvák!? Itt még azok is kamuznak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok ! Jászberény környékén merre állnak kint lányok ?
Bp. környékén hol állnak stopposlányok?
Először voltam Bpesten a Szabadkai utcában. Volt egy dögös szőke a sarkon a Lidlnél, meg még egy a közepe tájékán, barna, egy harmadik meg a Soroksári út közelében egyezkedett egy kiskaminossal, semmi több. Ehy BMW parkolt egy ideig a bokrokban a Lidlnél, aztán elhajtott. Én a parkolóban hagytam az autót, átmentem a síneken, valóban pisilni kellett, meg is tettem, akkor láttam a BMW-t. Aztán visszamenetem a parkolóba és csak végighajtottam az utcán. Van valakinek tapasztalata, mennyi a tarifa mostanság? Van nagyobb felhozatal is? Délelőtt voltam, igaz, úgy 11 óra körül.
Jászberény és környékén merre lehet lányokat találni akár út mellet is ?
Szerintem nincs abban semmi rossz, imádok szexelni, és a pénz se jön rosszul. Persze nem mindenkivel.
Hogy ő is az, nem tudom. Viszont való igaz, én is találkoztam olyan lánnyal, aki, habár megtehette volna, hogy "normális" munkát vállaljon, mégis inkább kurvának állt. Azaz, konzum hölgynek, ahogy ő megfogalmazta..
Amikor rákérdeztem ennek okára, azt felelte: "mindig is imádtam szexelni, így adta magát a választás. Itt keverhetem a hobbimat a munkával." Háááát, Ő tudja, én azért szeretem külön választani!
(Ez egy válasz Sheila üzenetére (2016. 02. 28. vasárnap 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak kivertem rajuk. Szexelni soha
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 03. 11. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (1209262)

Tegnap harom lannyal kulon kulon, Nagyon jo volt, akit erdekel Irjon privin
Tegnap harom lannyal kulon kulon, Nagyon jo volt, akit erdekel Irjon privin
Szia. Talán te is az vagy?
(Ez egy válasz zalaiparnk üzenetére (2016. 01. 26. kedd 07:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Miből gondolod, hogy a "hobby ribanc" legenda?
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 12. 30. kedd 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 30. kedd 10:49

Ja, Jin Kazama!
Azt írod, megélhetési prostik. Mert milyenek vannak még? Elhivatottak? Karitatívak? Felfedezők? Megszállottak? Most persze jönnek majd a hozzászólások a "hobby ribancokról" akik nem is elsősorban a pénzért... de mindez csak mese, legenda.
Azt írod, megélhetési prostik. Mert milyenek vannak még? Elhivatottak? Karitatívak? Felfedezők? Megszállottak? Most persze jönnek majd a hozzászólások a "hobby ribancokról" akik nem is elsősorban a pénzért... de mindez csak mese, legenda.
Olyan mint a .....donaldkacsa
Éhed csillapítja, de jól nem laksz vele !!

Éhed csillapítja, de jól nem laksz vele !!

Általában 1 óra 15 e Ft, az extrák egyenként 5 e Ft.
(Ez egy válasz y.thomass üzenetére (2015. 11. 28. szombat 23:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 28. szombat 23:19

Hello!
Nemsokara megyek fel pestre, erdeklodnek mi az atlag ar a lanyoknal egy oracskara? Nem utszelire gondolok, mennek lakasra.
Nemsokara megyek fel pestre, erdeklodnek mi az atlag ar a lanyoknal egy oracskara? Nem utszelire gondolok, mennek lakasra.
Hello!