Kibeszélt itt alkudozásról?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 27. szombat 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 27. szombat 18:24
Törölt felhasználó (806618)

Én nem szoktam de alkudni tapasztalatom szerint nem jó mert akkor csak felületes rideg szexet kapsz
Én nem szoktam de alkudni tapasztalatom szerint nem jó mert akkor csak felületes rideg szexet kapsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 27. szombat 16:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 27. szombat 16:13
Törölt felhasználó (926549)

Sziasztok!
Hamarosan meglátogatok valakit, és érdekelne, hogy szoktatok a hölgynek egy csokorral vinni a kedvenc virágából?
Értékelik ezt a gesztust?
Hamarosan meglátogatok valakit, és érdekelne, hogy szoktatok a hölgynek egy csokorral vinni a kedvenc virágából?
Sziasztok!
Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
Kurvázás (Nem társkereső!) Csajok az utcán dolgoznak nem a GG-én
Kurvázás (Nem társkereső!) Csajok az utcán dolgoznak nem a GG-én

hm?
(Ez egy válasz pina noire üzenetére (2014. 11. 15. szombat 12:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 11. 15. szombat 12:24

Eljátszani a párommal, esetleg ismerősökkel az nagyon izgató . . . .
Eljátszani a párommal, esetleg ismerősökkel az nagyon izgató . . . .
Abony közös kurvázás? akár csak én nézem hogy baszod.
Na bakker, én oda jártam gyerekkoromban lovastáborba a Varga Imréhez
(Ez egy válasz Laca25 üzenetére (2014. 09. 17. szerda 10:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szolnoki tapasztalata van valakinek? Lányok háznál.
Petra (30) hirdetésével szemezek.
Petra (30) hirdetésével szemezek.
pesten valaki,közös kurvázás?
Mikor, hol lenne neked jó?
(Ez egy válasz mano31 üzenetére (2014. 10. 16. csütörtök 16:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok ! A szemétégetőn kívül még hol érdemes lányok után nézni ?
Kocsis kalandokban benne lennék Pesten
részletek üziben

Szia!
Láttam írtad, hogy Debrecenben inkább szobára és tudsz jót. Tudnál ajánlani nekem is priviben.
Netes kereső oldlakon találtam lányokat szobán van több csinoska. De ha van jó tapasztalat, könnyebb választani.
Előre is köszi. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 13. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 13. szombat 17:45
Láttam írtad, hogy Debrecenben inkább szobára és tudsz jót. Tudnál ajánlani nekem is priviben.
Netes kereső oldlakon találtam lányokat szobán van több csinoska. De ha van jó tapasztalat, könnyebb választani.
Előre is köszi. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 13. szombat 17:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Inkább ne nagyon Trék és lehúzósak inkább szobára menj tudok jót ,olcsón aránylag.
sziasztok!
kamaraerdőnél járt valaki mostanában, mi a helyzet arrafelé?
kamaraerdőnél járt valaki mostanában, mi a helyzet arrafelé?
Pécs környékén merre vannak lányok? Szombaton este?
Légyszives írd meg nekem is. Köszi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 09. 14. vasárnap 15:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 14. vasárnap 15:22

Írtam privit
sziasztok Hatvan környékén vannak lányok?
Herceghalom környékén valakivel közös kurvázás???
Írtam privit
(Ez egy válasz justme7896 üzenetére (2014. 09. 13. szombat 18:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 09. 13. szombat 18:51

Tudnál adni egy linket meg egy kb.árat és hogy ez mit tartalmaz? előre is kösz