Női szemmel én is és több hölgy ismerősöm is azt mondja ha a pasi elmegy egy kurvához az jobb mintha félre lép a szomszéddal , amúgy nekem személy szerint nincs problémám azzal aki a testéből él vagy élt ez is egy szolgáltatás két felnőtt között ha nem lenne rá igény a férfiak részéről nem is működne ez a szakma ,szerintem nem kell elitélni aki csinálja ismerek orvost ügyvédet aki a testéből kereste meg az egyetemre valót.
Szia! Pinaparádén van egy 24 éves kiscsaj, nagyon csinos.
(Ez egy válasz oliver32 üzenetére (2015. 03. 04. szerda 11:22), amit ide kattintva olvashatsz)
helló valaki esetleg tudna Dunaharasztin hölgyet?köszi
Kérném szépen személyeskedés mentesen a kurvázást, ha már igénybe veszik a szolgáltatást hitelt vesztő az ócsárolás. Aki tartózkodó állásmódban van az meg miről is beszél?
Most megyek, de csak egy sos franciára

Nem hazudok, és ne lúzerezz engem!
Elég sokan mondták nekem, tapasztalt k.rvázok, és hivatásos hölgyek, köztük az is, akinél, hogy a tapasztaltakkal is bőven megesik ez. Hogy ők sem tudják kezelni a helyzetet, csak persze ERRŐL NEM SZOKÁS BESZÉLNI, gondolom te sem beszélsz ilyesmiről!
Szóval Te csak ne jártasd a szádat, és ne sértegess! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 14. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 14. szerda 08:11
Elég sokan mondták nekem, tapasztalt k.rvázok, és hivatásos hölgyek, köztük az is, akinél, hogy a tapasztaltakkal is bőven megesik ez. Hogy ők sem tudják kezelni a helyzetet, csak persze ERRŐL NEM SZOKÁS BESZÉLNI, gondolom te sem beszélsz ilyesmiről!
Szóval Te csak ne jártasd a szádat, és ne sértegess! (Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 14. szerda 08:11), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (54313)

99,9% hogy hazudsz, 0,1% hogy te vagy az évezred lúzere!

sziasztok, tiszafureden vagy a tisza tó körül merre találni lányokat?Esetleg háznál?
Ez szerintem ideillik, erdemes elolvasni...
http://mult-kor.blog.hu/2015/01/16/csak_15_perc_szex_jutott_a_- bakaknak_az_1_vilaghaborus_bordelyokban
http://mult-kor.blog.hu/2015/01/16/csak_15_perc_szex_jutott_a_- bakaknak_az_1_vilaghaborus_bordelyokban
No, akkor itt a remek alkalom, világosíts fel! Ez abból a szempontból is praktikus, hogy állításod érvekkel is alátámaszthatod.
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 14. szerda 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 14. szerda 08:09
Törölt felhasználó (54313)

Mennyire beszűkült látóterű, információ hiánygy!ban szenvedő okoskodó ...... vagy!

99,9% hogy hazudsz, 0,1% hogy te vagy az évezred lúzere!
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 01. 13. kedd 19:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 01. 13. kedd 19:40

Törölt felhasználó (926549)

Voltam az említett hölgynél, szűztelenítésen.
Nagyon jó fej volt, és végig kedves volt, és izgató, de ennek 1 óra alatt EGYSZER SEM ÉLVEZTEM EL. :(( Nagyon szomorú vagyok emiatt.
Ez azt jelenti, hogy képtelen vagyok a szexre?
27 éves vagyok egyébként.
Nagyon jó fej volt, és végig kedves volt, és izgató, de ennek 1 óra alatt EGYSZER SEM ÉLVEZTEM EL. :(( Nagyon szomorú vagyok emiatt.
Mennyire beszűkült látóterű, információ hiánygy!ban szenvedő okoskodó ...... vagy!
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2014. 12. 30. kedd 16:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 30. kedd 16:33

Mindez oké, de ettől még mindig ugyanaz a kurva, aki a megélhetését finanszírozza a picsájából. A felhozott példák közül egyébként még mindig többre tartom azokat, akik a családjukért választják ezt, mint akik pusztán saját magukért pucsítanak. Félre ne értse senki, egyiket sem tartom élhetőnek (mármint teljes értékű, mentális sérülésektől, masszív kompromisszumoktól mentes módon) Egy épeszű nő számára ez csakis kényszerpálya, még akkor is, ha tetszetős magyarázatokat is mellékelnek páran hozzá. Az emberi méltóságától fosztja meg magát, bár biztosan vannak jónéhányan, akik ezt nem is érzékelik.
Kalandvágy? Élmény? Ahhoz nem kell tartani a markát az 'élmény' előtt....
Kalandvágy? Élmény? Ahhoz nem kell tartani a markát az 'élmény' előtt....
Voltam az említett hölgynél, szűztelenítésen.
Mindez oké, de ettől még mindig ugyanaz a kurva, aki a megélhetését finanszírozza a picsájából. A felhozott példák közül egyébként még mindig többre tartom azokat, akik a családjukért választják ezt, mint akik pusztán saját magukért pucsítanak. Félre ne értse senki, egyiket sem tartom élhetőnek (mármint teljes értékű, mentális sérülésektől, masszív kompromisszumoktól mentes módon) Egy épeszű nő számára ez csakis kényszerpálya, még akkor is, ha tetszetős magyarázatokat is mellékelnek páran hozzá. Az emberi méltóságától fosztja meg magát, bár biztosan vannak jónéhányan, akik ezt nem is érzékelik.
Kalandvágy? Élmény? Ahhoz nem kell tartani a markát az 'élmény' előtt.... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 30. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 30. kedd 13:42
Kalandvágy? Élmény? Ahhoz nem kell tartani a markát az 'élmény' előtt.... (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 30. kedd 13:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (937380)

Mint minden szakma, itt is van rétegződés. Amit az átlag elér 8-12000 Ft közötti kategória, azok közül rengetegen napi megélhetési gondokkal küszködnek, változó kuncsaftkörrel dolgoznak. Általában elkeseredésből, kényszerűségből választotta. Pl munkájuktól megfosztott családanyák, leharcolt 40-es nők stb.
Utána már jönnek a profibbak, állandó kuncsaftokkal, és mehetünk egyre feljebb, a politikus, tehetősebb réteg által szponzorált hölgyeknél, akik 1 kuncsaftból élnek, úgymond kitartottak. De ennél sokkal cizelláltabb ez a dolog.
Utána már jönnek a profibbak, állandó kuncsaftokkal, és mehetünk egyre feljebb, a politikus, tehetősebb réteg által szponzorált hölgyeknél, akik 1 kuncsaftból élnek, úgymond kitartottak. De ennél sokkal cizelláltabb ez a dolog.
Mint minden szakma, itt is van rétegződés. Amit az átlag elér 8-12000 Ft közötti kategória, azok közül rengetegen napi megélhetési gondokkal küszködnek, változó kuncsaftkörrel dolgoznak. Általában elkeseredésből, kényszerűségből választotta. Pl munkájuktól megfosztott családanyák, leharcolt 40-es nők stb.
Ja, Jin Kazama!
Azt írod, megélhetési prostik. Mert milyenek vannak még? Elhivatottak? Karitatívak? Felfedezők? Megszállottak? Most persze jönnek majd a hozzászólások a "hobby ribancokról" akik nem is elsősorban a pénzért... de mindez csak mese, legenda.
Azt írod, megélhetési prostik. Mert milyenek vannak még? Elhivatottak? Karitatívak? Felfedezők? Megszállottak? Most persze jönnek majd a hozzászólások a "hobby ribancokról" akik nem is elsősorban a pénzért... de mindez csak mese, legenda.
B+... mert miből másból fakad a kereslet, ha nem a kielégítetlenségből, aminek Jin szerint az öntudatos és béna nők az okai.
(meg a férfiak talán eltérő szexigényéből, a más jellegű vágyaikból, az önzőségből, sok egyébből. Pl. nem tudja rendesen kielégíteni a párját (kicsi-puha, gyorstüzelő, primitív) az meg egy idő után nem kér az egyoldalúan kielégítő szexből. A kurva viszont nem kér a pénzen kívül semmit és célirányosan kiszippantja az agyát is a farkán keresztül)
(meg a férfiak talán eltérő szexigényéből, a más jellegű vágyaikból, az önzőségből, sok egyébből. Pl. nem tudja rendesen kielégíteni a párját (kicsi-puha, gyorstüzelő, primitív) az meg egy idő után nem kér az egyoldalúan kielégítő szexből. A kurva viszont nem kér a pénzen kívül semmit és célirányosan kiszippantja az agyát is a farkán keresztül)
Értem, amit mondasz. Nekem a csajszi akivel beszéltem tök jó fejnek tűnt, nem CD-nek! Hívtam föl olyat is, na azt nem tetszett.
Mellesleg nekem soha nem lesz párom. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 28. vasárnap 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 28. vasárnap 22:58

Mellesleg nekem soha nem lesz párom. (Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 28. vasárnap 22:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (937380)

Ezek megélhetési prostituáltak, hiába is akarsz kedves lenni, nem fogják értékelni, csak a pénzt. Persze beetetésnek mindegyik barátnő feeling, meg odaadó, és oda meg vissza kifacsar, de ne dőlj be! Te üríteni mész pénzért. Szeretkezni a pároddal kell

Ha egy férfi le van ápolva, (értem ez alatt a kiadós szexet, és ami még a kobakjában mocorgó vágyait) megkapja a párjától a szeretetet, odafigyelést, lehozza a csillagos eget is. Elég egyszerűen működik
De ha nem, akkor jön a hirtelen túlóra, a hétvégi plusz melók, hirtelen előkerülnek a haverok, lehalkított mobilok ... A kultúráltabja lerendezi egy prostinál, bár ahhoz meg pénz kell.

Én csak azt írtam nem ajánlatos
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 12. 27. szombat 19:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 12. 27. szombat 19:37
Törölt felhasználó (926549)

Kibeszélt itt alkudozásról?
Amúgy véleményem szerint az öntudatos, és a béna nők tartják életben a prostitúciót