Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 88 89 90 91 92 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#943   2010. 08. 04. szerda 16:09
X Törölt felhasználó (34131)
Kicsit odébb, Erzsébeten, a Szabadkai úton én már voltam gyalogosan. Ott elég nagy a placc, középen a bozót, simán be lehet menni és üríteni egy nagyot. A Szabadkikötőin én csak egy elég csúf szőkített spinét szoktam látni, meg egy szintén nem túl csibés barnát... Tavaly nyáron viszont, mikor utoljára voltam odaát, egy nagyon helyes csajt vittem a bozótba és basztam jól szájba wink
(Ez egy válasz nihillus üzenetére (2010. 08. 02. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 02. hétfő 15:10
Én még eddig nem voltam kurvánál,de nemrég kedvet kaptam hogy kipróbáljak egyet és a szabadkikötőnél állókat néztem ki magamnak. Lehet hogy hülye kérdés de az érdekelne hogy akkor is eljönnek velem ha gyalog járok arra vagy inkább kocsival menjek? Egyébként az arra fele állókról van valakinek tapasztalata? köszi
#942   2010. 08. 04. szerda 09:33
szeggabor szeggabor
Nekem átlagos testtel is sikerülni szokott hasonló taktikával. Magabiztosság, gátlásokat karanténba és biztos, hogy bejön. Ha nem vagy ápolatlan, analfabéta, vagy tahó, akkor 10 lányból minimum 2-nek bejössz. Nem is kell különösen jóképűnek lenni. Ha tízből kettőnek bejössz, az pedig nem kevesebbet jelent, mint hogy 100-ból 20-nál jó vagy. 20-ból simán lehet találni 1-et, aki faszhiányos, haragszik a csávójára, vagy kalandot akar. Számold össze, hány száz fullos ribit látsz egy nap... Az hányszor húsz? Minél többet csinálom, annál inkább ráérzek, hogy kit kell letámadni, annál nagyobb a sikeres akciók aránya. További tapasztalatom, hogy nyáron sokkal jobban működik ez, mint télen,
Tegnap előtt a munkahelyemtől 100 méterre szólított le egy csinike, arról kérdezgetett, van-e befektetésem, biztosításom? Elkérte a telefonszámomat, mire én valamit valamiért alapon az övét. Simán megadta. Bementem melózni, majd fél óra múlva vissza mentem. Bevallom tévedtem, azt hittem, pénzért fogom megdugni. Átkaroltam, majd meghívtam egy hűsítőre a munkahelyemen. Nagyon szenvedett a hőségtől. Belement, felmentünk és egy raktárban felejthetetenül szórakoztunk. Isteni volt. Nem is értem, hogy értelmezhettem így félre. Igazi kurva a csaj, ez a hobbija. Pénteken visszavágó lakáson...

Én is többször csalódtam kurvában, viszont életem egyik legnagyobb élményét kurvával étem át. Meg aztán tudod te milyen jó, mikor a fehér farkad eltünik egy csokipinában, vagy mikor egy néger nő leszop. Imádom a kurvákat. Is.
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2010. 08. 04. szerda 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 04. szerda 00:10
Ha nagyon nem megy, akkor az exek közül, de új csajt leszólítani sem nehéz ám. 10ből 9szer sikerül olyat találni, akit a végén ágyba viszek. Nem nehéz. 3 óra alatt elég sok lányt le lehet szólítani, ha látod rajta, hogy nála ez nem nyerő, akkor nem is erőlteted, mész tovább. 3 óra alatt tuti összefut az ember olyan lánnyal, aki épp kívánós/faszhiánya van. Meg egy idő után az ilyen "egyéjszakás" lányokból is lehet ám visszahívni wink
Magabiztosság, enyhén sportos test, és kész. Semmi különös!
#941   2010. 08. 04. szerda 00:10
szex123 szex123
Ha nagyon nem megy, akkor az exek közül, de új csajt leszólítani sem nehéz ám. 10ből 9szer sikerül olyat találni, akit a végén ágyba viszek. Nem nehéz. 3 óra alatt elég sok lányt le lehet szólítani, ha látod rajta, hogy nála ez nem nyerő, akkor nem is erőlteted, mész tovább. 3 óra alatt tuti összefut az ember olyan lánnyal, aki épp kívánós/faszhiánya van. Meg egy idő után az ilyen "egyéjszakás" lányokból is lehet ám visszahívni wink
Magabiztosság, enyhén sportos test, és kész. Semmi különös!
(Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2010. 08. 03. kedd 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 03. kedd 23:14
Ügyes gyerek lehetsz, ha pár óra alatt megismerkedsz úgy egy nővel, hogy meg is dugod, s még nem is kurva.
#940   2010. 08. 03. kedd 23:14
Andras_39 Andras_39
Ügyes gyerek lehetsz, ha pár óra alatt megismerkedsz úgy egy nővel, hogy meg is dugod, s még nem is kurva.
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2010. 08. 03. kedd 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 03. kedd 22:26
Kétszer voltam eddig kurvánál. Mind2 nagy csalódás volt smile
Úgy képzeltem, hogy tök jó lesz, de csak egy egyszerű ürítés. felvezető/érdemi izgatás nélkül kizárólag a végkifejletre hajtanak. Persze, ők az útszélik. Külföldinek (szlováknak) tűnt mind2, elég szépek is voltak, szerintem csak azért dolgoznak kurvaként, mert amúgy illegálisan vannak itt smile Ez már rég volt.
Tudom, hogy a házhoz jövő/lakásban rendelő kurvák ezerszer jobbak, úgymond törődnek az emberrel, a velük töltött aktus sokkalta jobban hasonlít az igazi szexre, de mielőtt ezt is kipróbáltam volna, rájöttem, hogy mennyire jó ágyba vinni egy lányt csupán az értékeimmel (külső/belső. nem pénz). Egy ilyen nőhöz (szerintem) illik 2-3, esetleg 4 órával előtte bejelentkezni. 3-4 óra alatt meg 90%, hogy talál az ember farkára való, minőségi nőt smile
Ha sok pénzem lesz, és nagyon fáradt leszek, egyszer ezt is kipróbálom wink Meg persze ha épp nem lesz nőm. wink
#939   2010. 08. 03. kedd 22:26
szex123 szex123
Kétszer voltam eddig kurvánál. Mind2 nagy csalódás volt smile
Úgy képzeltem, hogy tök jó lesz, de csak egy egyszerű ürítés. felvezető/érdemi izgatás nélkül kizárólag a végkifejletre hajtanak. Persze, ők az útszélik. Külföldinek (szlováknak) tűnt mind2, elég szépek is voltak, szerintem csak azért dolgoznak kurvaként, mert amúgy illegálisan vannak itt smile Ez már rég volt.
Tudom, hogy a házhoz jövő/lakásban rendelő kurvák ezerszer jobbak, úgymond törődnek az emberrel, a velük töltött aktus sokkalta jobban hasonlít az igazi szexre, de mielőtt ezt is kipróbáltam volna, rájöttem, hogy mennyire jó ágyba vinni egy lányt csupán az értékeimmel (külső/belső. nem pénz). Egy ilyen nőhöz (szerintem) illik 2-3, esetleg 4 órával előtte bejelentkezni. 3-4 óra alatt meg 90%, hogy talál az ember farkára való, minőségi nőt smile
Ha sok pénzem lesz, és nagyon fáradt leszek, egyszer ezt is kipróbálom wink Meg persze ha épp nem lesz nőm. wink
#938   2010. 08. 02. hétfő 15:10
nihillus nihillus
Én még eddig nem voltam kurvánál,de nemrég kedvet kaptam hogy kipróbáljak egyet és a szabadkikötőnél állókat néztem ki magamnak. Lehet hogy hülye kérdés de az érdekelne hogy akkor is eljönnek velem ha gyalog járok arra vagy inkább kocsival menjek? Egyébként az arra fele állókról van valakinek tapasztalata? köszi
#937   2010. 07. 25. vasárnap 22:27
vipvipxxx vipvipxxx
Én nem azt mondtam h ugyanojan jók, csak akinek nincs túl sok pénze rá, annak tökéletesen megfelel egy utcai is 2-3 ezerér, persze voltam már én is szobán, és ösze sem lehet hasonlitani a kettőt, de többnyire nekem is csak utcaiakra telik, de hát szerintem azok is jók
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2010. 07. 24. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 24. szombat 10:18
ezzel nem értek teljesen egyett. Mert aki 3-4000-ért elmegy az olyan is 10--ért meg olyan csajt kapsz 1 órára hogy hihetetlen!
#936   2010. 07. 25. vasárnap 11:33
burgas burgas
sziasztok, én szekszárd környékén keresnék, midegy hogy az ut mellett áll, vagy szobában vár
ha valakinek lenne infoja, köszönöm
#935   2010. 07. 24. szombat 11:31
zozee1 zozee1
Vác-Dunakeszi v környéke? Lehet útszáli és lehet szoba is.
#934   2010. 07. 24. szombat 10:18
tucsok26 tucsok26
ezzel nem értek teljesen egyett. Mert aki 3-4000-ért elmegy az olyan is 10--ért meg olyan csajt kapsz 1 órára hogy hihetetlen!
(Ez egy válasz vipvipxxx üzenetére (2010. 07. 23. péntek 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 23. péntek 22:47
Ezért nem megyek én sem szobára, mert egy szobai árából 3-4 utcai megvan és azok is jók, legalábbis a célnak megfelelnek smile
#933   2010. 07. 23. péntek 22:47
vipvipxxx vipvipxxx
Ezért nem megyek én sem szobára, mert egy szobai árából 3-4 utcai megvan és azok is jók, legalábbis a célnak megfelelnek smile
(Ez egy válasz dejoka üzenetére (2010. 07. 23. péntek 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 23. péntek 16:45
Csak ha szobára megyek akkor ki kell nyitni a pénztárcát elég rendesen!
#932   2010. 07. 23. péntek 16:45
dejoka dejoka
Csak ha szobára megyek akkor ki kell nyitni a pénztárcát elég rendesen!
#931   2010. 07. 22. csütörtök 23:49
muki888 muki888
Sziasztok!

arról szeretnék érdeklődni, hogy siófokon tudtok valakit, akihez lehet menni?
útszéli este a cokeclub környékén akad sok. és vannak szépek is. tavaly láttam egy gyönyörű hosszúcombút. ha nem félnék a kurvázástól, akkor tuti vittem volna.
#930   2010. 07. 22. csütörtök 22:04
vipvipxxx vipvipxxx
Jaja utszéliekkel csak gumival, de szinte mind előveszi a cicijét ha nem egyből akkor csak szólj neki és veszi is ki, volt pár amelyik elég kulturált volt ahhoz h szopjam is kicsit a mellét, de persze nem mindnek, ott derül ki úgyis amikor elédteszi smile
(Ez egy válasz dejoka üzenetére (2010. 07. 16. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 16. péntek 09:42
irjátok már meg mit engednek az útszéli kúrvák?Lehet cicit is fogdosni ,szopogatni?
#929   2010. 07. 17. szombat 22:07
tucsok26 tucsok26
Ez igy van utszélit csak szopatni szabad. Pesten olyan fullos csajokhoz lehet menni szobára hogy az hihetetlen,
#928   2010. 07. 16. péntek 09:53
X Törölt felhasználó (388655)
Az útszélieket csak szopatjuk, vagy 3 gumival smile Gondold el, elötted egy jó török kamionos .... Fogdosni lehet, de sacc 5 perc alatt kivégez. Ha többet akarsz inkább szobára menj.
(Ez egy válasz dejoka üzenetére (2010. 07. 16. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 16. péntek 09:42
irjátok már meg mit engednek az útszéli kúrvák?Lehet cicit is fogdosni ,szopogatni?
#927   2010. 07. 16. péntek 09:42
dejoka dejoka
#926   2010. 07. 15. csütörtök 22:02
szeggabor szeggabor
2002-ben toltam Virginiát, velem nem történt ilyesmi. Ez persze nem jelenti azt, hogy ma se történik. Akkor úgy jöttem el, hogy még találkozunk. Ha Kanizsán járok és úgy alakul, biztos kipróbálom, mi újat tanult azóta. Egyébként érdekes dolog ez a rabolgatás. Én kurvázni csak annyi pénzt viszek, amibe a menet kerül, ezt telefonon megbeszéljük (+ max. 5000 Ft). Iratok, értéktárgyak nincsenek nálam, csak én meg a ruhám. Meg a 10 éves telefonom a kurvás SIM-kártyával. Mit tud rabolni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 12. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (334049)
2010. 07. 12. hétfő 20:30
Ma voltam nagykanizsán le akartam szopatni magam gyöngyivel aki ismeri az tudja kiröl van szó.a házuk előtt egy fára ki van téve a fényképe kitárulkozott picsával alá van irva a stricije kirabol ez igaz lehet? valakinek tapasztalat? a ház a zrinyyi ut 20/b az euronicscsal szemben van akit érdekel nézze meg
#925   2010. 07. 14. szerda 16:58
X Törölt felhasználó (731941)
Salgótarjánban tud valaki kurvát?
egyszerűen semmi sincs a környéken, pedig szivesen kipróbálnák párat, ha volna!
#924   2010. 07. 12. hétfő 21:22
X Törölt felhasználó (231474)
Én csak netröl ismerem, és szerintem nem igaz. Mondjuk még nem voltam nála, én inkább Virginiával mennék el egy körre. Ha igaz is lenne, akkor már valahol írtak volna rola negatív véleményt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 12. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (334049)
2010. 07. 12. hétfő 20:30
Ma voltam nagykanizsán le akartam szopatni magam gyöngyivel aki ismeri az tudja kiröl van szó.a házuk előtt egy fára ki van téve a fényképe kitárulkozott picsával alá van irva a stricije kirabol ez igaz lehet? valakinek tapasztalat? a ház a zrinyyi ut 20/b az euronicscsal szemben van akit érdekel nézze meg

... 88 89 90 91 92 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2723db
Utolsó üzenet: ma 05:10

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!