Kicsit odébb, Erzsébeten, a Szabadkai úton én már voltam gyalogosan. Ott elég nagy a placc, középen a bozót, simán be lehet menni és üríteni egy nagyot. A Szabadkikötőin én csak egy elég csúf szőkített spinét szoktam látni, meg egy szintén nem túl csibés barnát... Tavaly nyáron viszont, mikor utoljára voltam odaát, egy nagyon helyes csajt vittem a bozótba és basztam jól szájba
(Ez egy válasz nihillus üzenetére (2010. 08. 02. hétfő 15:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 02. hétfő 15:10

Én még eddig nem voltam kurvánál,de nemrég kedvet kaptam hogy kipróbáljak egyet és a szabadkikötőnél állókat néztem ki magamnak. Lehet hogy hülye kérdés de az érdekelne hogy akkor is eljönnek velem ha gyalog járok arra vagy inkább kocsival menjek? Egyébként az arra fele állókról van valakinek tapasztalata? köszi
Nekem átlagos testtel is sikerülni szokott hasonló taktikával. Magabiztosság, gátlásokat karanténba és biztos, hogy bejön. Ha nem vagy ápolatlan, analfabéta, vagy tahó, akkor 10 lányból minimum 2-nek bejössz. Nem is kell különösen jóképűnek lenni. Ha tízből kettőnek bejössz, az pedig nem kevesebbet jelent, mint hogy 100-ból 20-nál jó vagy. 20-ból simán lehet találni 1-et, aki faszhiányos, haragszik a csávójára, vagy kalandot akar. Számold össze, hány száz fullos ribit látsz egy nap... Az hányszor húsz? Minél többet csinálom, annál inkább ráérzek, hogy kit kell letámadni, annál nagyobb a sikeres akciók aránya. További tapasztalatom, hogy nyáron sokkal jobban működik ez, mint télen,
Tegnap előtt a munkahelyemtől 100 méterre szólított le egy csinike, arról kérdezgetett, van-e befektetésem, biztosításom? Elkérte a telefonszámomat, mire én valamit valamiért alapon az övét. Simán megadta. Bementem melózni, majd fél óra múlva vissza mentem. Bevallom tévedtem, azt hittem, pénzért fogom megdugni. Átkaroltam, majd meghívtam egy hűsítőre a munkahelyemen. Nagyon szenvedett a hőségtől. Belement, felmentünk és egy raktárban felejthetetenül szórakoztunk. Isteni volt. Nem is értem, hogy értelmezhettem így félre. Igazi kurva a csaj, ez a hobbija. Pénteken visszavágó lakáson...
Én is többször csalódtam kurvában, viszont életem egyik legnagyobb élményét kurvával étem át. Meg aztán tudod te milyen jó, mikor a fehér farkad eltünik egy csokipinában, vagy mikor egy néger nő leszop. Imádom a kurvákat. Is. (Ez egy válasz szex123 üzenetére (2010. 08. 04. szerda 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 04. szerda 00:10
Tegnap előtt a munkahelyemtől 100 méterre szólított le egy csinike, arról kérdezgetett, van-e befektetésem, biztosításom? Elkérte a telefonszámomat, mire én valamit valamiért alapon az övét. Simán megadta. Bementem melózni, majd fél óra múlva vissza mentem. Bevallom tévedtem, azt hittem, pénzért fogom megdugni. Átkaroltam, majd meghívtam egy hűsítőre a munkahelyemen. Nagyon szenvedett a hőségtől. Belement, felmentünk és egy raktárban felejthetetenül szórakoztunk. Isteni volt. Nem is értem, hogy értelmezhettem így félre. Igazi kurva a csaj, ez a hobbija. Pénteken visszavágó lakáson...
Én is többször csalódtam kurvában, viszont életem egyik legnagyobb élményét kurvával étem át. Meg aztán tudod te milyen jó, mikor a fehér farkad eltünik egy csokipinában, vagy mikor egy néger nő leszop. Imádom a kurvákat. Is. (Ez egy válasz szex123 üzenetére (2010. 08. 04. szerda 00:10), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha nagyon nem megy, akkor az exek közül, de új csajt leszólítani sem nehéz ám. 10ből 9szer sikerül olyat találni, akit a végén ágyba viszek. Nem nehéz. 3 óra alatt elég sok lányt le lehet szólítani, ha látod rajta, hogy nála ez nem nyerő, akkor nem is erőlteted, mész tovább. 3 óra alatt tuti összefut az ember olyan lánnyal, aki épp kívánós/faszhiánya van. Meg egy idő után az ilyen "egyéjszakás" lányokból is lehet ám visszahívni
Magabiztosság, enyhén sportos test, és kész. Semmi különös!

Magabiztosság, enyhén sportos test, és kész. Semmi különös!
Ha nagyon nem megy, akkor az exek közül, de új csajt leszólítani sem nehéz ám. 10ből 9szer sikerül olyat találni, akit a végén ágyba viszek. Nem nehéz. 3 óra alatt elég sok lányt le lehet szólítani, ha látod rajta, hogy nála ez nem nyerő, akkor nem is erőlteted, mész tovább. 3 óra alatt tuti összefut az ember olyan lánnyal, aki épp kívánós/faszhiánya van. Meg egy idő után az ilyen "egyéjszakás" lányokból is lehet ám visszahívni
Magabiztosság, enyhén sportos test, és kész. Semmi különös! (Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2010. 08. 03. kedd 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 03. kedd 23:14

Magabiztosság, enyhén sportos test, és kész. Semmi különös! (Ez egy válasz Andras_39 üzenetére (2010. 08. 03. kedd 23:14), amit ide kattintva olvashatsz)

Ügyes gyerek lehetsz, ha pár óra alatt megismerkedsz úgy egy nővel, hogy meg is dugod, s még nem is kurva.
Ügyes gyerek lehetsz, ha pár óra alatt megismerkedsz úgy egy nővel, hogy meg is dugod, s még nem is kurva.
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2010. 08. 03. kedd 22:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 03. kedd 22:26

Kétszer voltam eddig kurvánál. Mind2 nagy csalódás volt
Úgy képzeltem, hogy tök jó lesz, de csak egy egyszerű ürítés. felvezető/érdemi izgatás nélkül kizárólag a végkifejletre hajtanak. Persze, ők az útszélik. Külföldinek (szlováknak) tűnt mind2, elég szépek is voltak, szerintem csak azért dolgoznak kurvaként, mert amúgy illegálisan vannak itt
Ez már rég volt.
Tudom, hogy a házhoz jövő/lakásban rendelő kurvák ezerszer jobbak, úgymond törődnek az emberrel, a velük töltött aktus sokkalta jobban hasonlít az igazi szexre, de mielőtt ezt is kipróbáltam volna, rájöttem, hogy mennyire jó ágyba vinni egy lányt csupán az értékeimmel (külső/belső. nem pénz). Egy ilyen nőhöz (szerintem) illik 2-3, esetleg 4 órával előtte bejelentkezni. 3-4 óra alatt meg 90%, hogy talál az ember farkára való, minőségi nőt
Ha sok pénzem lesz, és nagyon fáradt leszek, egyszer ezt is kipróbálom
Meg persze ha épp nem lesz nőm.

Úgy képzeltem, hogy tök jó lesz, de csak egy egyszerű ürítés. felvezető/érdemi izgatás nélkül kizárólag a végkifejletre hajtanak. Persze, ők az útszélik. Külföldinek (szlováknak) tűnt mind2, elég szépek is voltak, szerintem csak azért dolgoznak kurvaként, mert amúgy illegálisan vannak itt

Tudom, hogy a házhoz jövő/lakásban rendelő kurvák ezerszer jobbak, úgymond törődnek az emberrel, a velük töltött aktus sokkalta jobban hasonlít az igazi szexre, de mielőtt ezt is kipróbáltam volna, rájöttem, hogy mennyire jó ágyba vinni egy lányt csupán az értékeimmel (külső/belső. nem pénz). Egy ilyen nőhöz (szerintem) illik 2-3, esetleg 4 órával előtte bejelentkezni. 3-4 óra alatt meg 90%, hogy talál az ember farkára való, minőségi nőt

Kétszer voltam eddig kurvánál. Mind2 nagy csalódás volt
Ez már rég volt.
Meg persze ha épp nem lesz nőm.

Én még eddig nem voltam kurvánál,de nemrég kedvet kaptam hogy kipróbáljak egyet és a szabadkikötőnél állókat néztem ki magamnak. Lehet hogy hülye kérdés de az érdekelne hogy akkor is eljönnek velem ha gyalog járok arra vagy inkább kocsival menjek? Egyébként az arra fele állókról van valakinek tapasztalata? köszi
Én nem azt mondtam h ugyanojan jók, csak akinek nincs túl sok pénze rá, annak tökéletesen megfelel egy utcai is 2-3 ezerér, persze voltam már én is szobán, és ösze sem lehet hasonlitani a kettőt, de többnyire nekem is csak utcaiakra telik, de hát szerintem azok is jók
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2010. 07. 24. szombat 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 24. szombat 10:18

ezzel nem értek teljesen egyett. Mert aki 3-4000-ért elmegy az olyan is 10--ért meg olyan csajt kapsz 1 órára hogy hihetetlen!
sziasztok, én szekszárd környékén keresnék, midegy hogy az ut mellett áll, vagy szobában vár
ha valakinek lenne infoja, köszönöm
ha valakinek lenne infoja, köszönöm
Vác-Dunakeszi v környéke? Lehet útszáli és lehet szoba is.
ezzel nem értek teljesen egyett. Mert aki 3-4000-ért elmegy az olyan is 10--ért meg olyan csajt kapsz 1 órára hogy hihetetlen!
(Ez egy válasz vipvipxxx üzenetére (2010. 07. 23. péntek 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 23. péntek 22:47

Ezért nem megyek én sem szobára, mert egy szobai árából 3-4 utcai megvan és azok is jók, legalábbis a célnak megfelelnek

Ezért nem megyek én sem szobára, mert egy szobai árából 3-4 utcai megvan és azok is jók, legalábbis a célnak megfelelnek
(Ez egy válasz dejoka üzenetére (2010. 07. 23. péntek 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 23. péntek 16:45

Csak ha szobára megyek akkor ki kell nyitni a pénztárcát elég rendesen!
Csak ha szobára megyek akkor ki kell nyitni a pénztárcát elég rendesen!
Sziasztok!
arról szeretnék érdeklődni, hogy siófokon tudtok valakit, akihez lehet menni?
útszéli este a cokeclub környékén akad sok. és vannak szépek is. tavaly láttam egy gyönyörű hosszúcombút. ha nem félnék a kurvázástól, akkor tuti vittem volna.
arról szeretnék érdeklődni, hogy siófokon tudtok valakit, akihez lehet menni?
útszéli este a cokeclub környékén akad sok. és vannak szépek is. tavaly láttam egy gyönyörű hosszúcombút. ha nem félnék a kurvázástól, akkor tuti vittem volna.
Jaja utszéliekkel csak gumival, de szinte mind előveszi a cicijét ha nem egyből akkor csak szólj neki és veszi is ki, volt pár amelyik elég kulturált volt ahhoz h szopjam is kicsit a mellét, de persze nem mindnek, ott derül ki úgyis amikor elédteszi
(Ez egy válasz dejoka üzenetére (2010. 07. 16. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 16. péntek 09:42

irjátok már meg mit engednek az útszéli kúrvák?Lehet cicit is fogdosni ,szopogatni?
Ez igy van utszélit csak szopatni szabad. Pesten olyan fullos csajokhoz lehet menni szobára hogy az hihetetlen,
Az útszélieket csak szopatjuk, vagy 3 gumival
Gondold el, elötted egy jó török kamionos .... Fogdosni lehet, de sacc 5 perc alatt kivégez. Ha többet akarsz inkább szobára menj.
(Ez egy válasz dejoka üzenetére (2010. 07. 16. péntek 09:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 16. péntek 09:42

irjátok már meg mit engednek az útszéli kúrvák?Lehet cicit is fogdosni ,szopogatni?
2002-ben toltam Virginiát, velem nem történt ilyesmi. Ez persze nem jelenti azt, hogy ma se történik. Akkor úgy jöttem el, hogy még találkozunk. Ha Kanizsán járok és úgy alakul, biztos kipróbálom, mi újat tanult azóta. Egyébként érdekes dolog ez a rabolgatás. Én kurvázni csak annyi pénzt viszek, amibe a menet kerül, ezt telefonon megbeszéljük (+ max. 5000 Ft). Iratok, értéktárgyak nincsenek nálam, csak én meg a ruhám. Meg a 10 éves telefonom a kurvás SIM-kártyával. Mit tud rabolni?
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 12. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 12. hétfő 20:30
Törölt felhasználó (334049)

Ma voltam nagykanizsán le akartam szopatni magam gyöngyivel aki ismeri az tudja kiröl van szó.a házuk előtt egy fára ki van téve a fényképe kitárulkozott picsával alá van irva a stricije kirabol ez igaz lehet? valakinek tapasztalat? a ház a zrinyyi ut 20/b az euronicscsal szemben van akit érdekel nézze meg
Salgótarjánban tud valaki kurvát?
egyszerűen semmi sincs a környéken, pedig szivesen kipróbálnák párat, ha volna!
egyszerűen semmi sincs a környéken, pedig szivesen kipróbálnák párat, ha volna!
Én csak netröl ismerem, és szerintem nem igaz. Mondjuk még nem voltam nála, én inkább Virginiával mennék el egy körre. Ha igaz is lenne, akkor már valahol írtak volna rola negatív véleményt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 07. 12. hétfő 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 07. 12. hétfő 20:30
Törölt felhasználó (334049)

Ma voltam nagykanizsán le akartam szopatni magam gyöngyivel aki ismeri az tudja kiröl van szó.a házuk előtt egy fára ki van téve a fényképe kitárulkozott picsával alá van irva a stricije kirabol ez igaz lehet? valakinek tapasztalat? a ház a zrinyyi ut 20/b az euronicscsal szemben van akit érdekel nézze meg