Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 92 93 94 95 96 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#855   2010. 05. 08. szombat 20:54
X Törölt felhasználó (334049) VIP
Nagykanizsán voltam a Gyöngyinél jó 40-es picsa mindent tud,és meg is csinál jól szájba élveztem
#854   2010. 05. 07. péntek 13:04
gorgh0 gorgh0
csinált már valaki olyant, hogy lefényképezte a történést? kértek érte felárat a csajok?
vagy simán pár képet a csajról?
(Ez egy válasz Atesz üzenetére (2010. 05. 07. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 07. péntek 11:06
Szia! Nyugodtan nevezheted nevén a dolgot, nem kell szégyenlősködni!
Egyébként a szopás "francia" néven fut. A natúr francia ugyanez, csak óvszer nélkül.

Az akció előtt érdemes megkérdezni, mi a választék... Fel fogja sorolni, miből tudsz választani. Ekkor szokás az ártárgyalást lefolytatni smile
#853   2010. 05. 07. péntek 11:06
Atesz Atesz
Szia! Nyugodtan nevezheted nevén a dolgot, nem kell szégyenlősködni!
Egyébként a szopás "francia" néven fut. A natúr francia ugyanez, csak óvszer nélkül.

Az akció előtt érdemes megkérdezni, mi a választék... Fel fogja sorolni, miből tudsz választani. Ekkor szokás az ártárgyalást lefolytatni smile
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2010. 05. 07. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 07. péntek 10:39
a különböző szolgáltatásokat milyen néven szokás emlegetni?
pl csak szopást akarok, van valami "szakmai" neve a dolognak?
#852   2010. 05. 07. péntek 10:39
gorgh0 gorgh0
a különböző szolgáltatásokat milyen néven szokás emlegetni?
pl csak szopást akarok, van valami "szakmai" neve a dolognak?
#851   2010. 05. 06. csütörtök 11:00
zimmi zimmi
A lakókocsis hölggyel több ismerősöm is meg volt elégedve mikor beszélgettünk róla. Személyes tapasztalatom még nincs,de eléggé sokan megállnak nála.
(Ez egy válasz szeggabor üzenetére (2010. 04. 22. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 22. csütörtök 19:48
Az Üröm és Budakalász közötti út mellett standoló pinákról van valakinek infója? Ha tegnapelőtt egyedül vagyok a kocsiban, biztos megállok. Van ott egy szöszi hosszúcombú, aki vadít. Érdemes vissza menni? Még nem próbáltam utcai cicákat, de ez valamiért vonz.
#850   2010. 04. 26. hétfő 22:25
reemus20 reemus20
Rosz helyen laksz, mert debrecenben 3ért már simán lehet dugni a csajokat és vannak köztük tényleg jók, tapasztaltam nyes
#849   2010. 04. 22. csütörtök 19:48
szeggabor szeggabor
Az Üröm és Budakalász közötti út mellett standoló pinákról van valakinek infója? Ha tegnapelőtt egyedül vagyok a kocsiban, biztos megállok. Van ott egy szöszi hosszúcombú, aki vadít. Érdemes vissza menni? Még nem próbáltam utcai cicákat, de ez valamiért vonz.
#848   2010. 04. 13. kedd 14:17
csül csül
szasz verda ! hidd el minden nö kurva csak nem valják be , ha nemet mondanak de folytatod élvezik én tudom ! vigyor2
#847   2010. 04. 11. vasárnap 23:16
Verdasrác Verdasrác
Az 1-es főúton Tatabányai csajokról valaki tud valamit véleményt,tapasztalatot? smile
#846   2010. 04. 11. vasárnap 21:36
X Törölt felhasználó (388655) VIP
Ebben az az érdekes, hogy kb fél perc alatt mindenki levágja, kik a kurvák a Nyugati aluljáróban, csak a posztoló fakabátok nem.... Stricik a telefon violent fülkéknél meg hesszelnek
(Ez egy válasz arcenegger üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 02:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 11. vasárnap 02:16
A nyugatialun én még nem jöttem át úgy (bizonyos szintű ittas állapotomban), hogy néhány kurva ne ajánlkozott volna. A "minőségük" nem rémlik, de a bőrszínük konstans szolizott-saopaolo.
#845   2010. 04. 11. vasárnap 21:34
X Törölt felhasználó (388655) VIP
Azt azért válasszuk külön, hogy vannak a ringyó kurvák, akik útszélen, aluljáróban dolgoznak. Higiénia nulla, és a szolgáltatás a fene sem tudja.... én annak idején legénykoromban Alsónémedi felé jártam ki, ott voltak fürtökben lányok, volt amelyiknél rendszeresen megfordultam. Kívánatos volt, és tiszta. Van a másik kaszt aki lakáson rendel, ezek aztán számomra a leglehúzósabb réteg. Könnyen akar gyorsan pénzt keresni, a IX. ker József Attilán volt egy nagyon igényes, hangulatos hely, tündéri hölgyekkel, imádtam őket.
A szolgáltató réteg véleményem szerint felhígult, hisz a munkanélküli Mancika azt gondolja, hogy könnyű meló, aztán hajrá, de mikor belép a kliens, akkor rájön, hogy neki szolgáltatni kellene. Én magam úgy csináltam, hogy felét előre, ha minden okés volt, másik felét megkapta a végén. Nekem bevált! worship
#844   2010. 04. 11. vasárnap 18:36
skorpio77 skorpio77
bocsi ide akartam nastasjanak circling
#843   2010. 04. 11. vasárnap 18:33
skorpio77 skorpio77
csak lehet rossz helyen keresed smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 02:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (294786)
2010. 04. 11. vasárnap 02:59
Sziasztok! Hatvanban tud valaki kurvát?
#842   2010. 04. 11. vasárnap 08:05
zsolti 2 zsolti 2
rendelj meg nastasja
#841   2010. 04. 11. vasárnap 02:59
X Törölt felhasználó (294786)
Sziasztok! Hatvanban tud valaki kurvát?
#840   2010. 04. 11. vasárnap 02:16
arcenegger arcenegger
A nyugatialun én még nem jöttem át úgy (bizonyos szintű ittas állapotomban), hogy néhány kurva ne ajánlkozott volna. A "minőségük" nem rémlik, de a bőrszínük konstans szolizott-saopaolo.
#839   2010. 03. 31. szerda 15:50
sexboy21 sexboy21
Nagyon leült a topic!
Tegnap este szopattam a soroksári úton lévő molkút melletti a kamionparkolóban.
Egy fekete hajú 28év körüli leányzó volt, felvarrt haj, műköröm, térdig érő lakkcsizma, derekán nonfi-tetkó, nem túl nagy de formás cicijei voltak, 4000ről lealkudtam 3000re, gumi nélkül nem csinálja.
Nagyon jó igazi mélytorkos francia volt , megyek máskor is. wink
#838   2009. 12. 17. csütörtök 23:25
kandurmarci kandurmarci
Magyar? Nyírségi roma ileginkább.
#837   2009. 12. 17. csütörtök 22:56
Kojacko Kojacko
ezért kell Amszterdamba menni...ott is sok a magyar csak vigyor2
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 17. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (142)
2009. 12. 17. csütörtök 06:53
Idézek a 1999.évi LXIX törvényből:

Tiltott kéjelgés:

143. § (1) Aki a külön törvényben, vagy törvény felhatalmazása alapján hozott önkormányzati rendeletben a szexuális szolgáltatással összefüggő korlátozást, illetve tilalmat megszeg, elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

(2) Az elkövető elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, ha

a)

b) a szexuális szolgáltatásra való felajánlkozása zaklató jellegű;

c) nem rendelkezik a külön jogszabályban előírt orvosi igazolással.

(3)

(4) Az (1)-(2) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatti eljárás a bíróság hatáskörébe tartozik.

Szexuális szolgáltatásra való felhívás tilalma
144. § (1) Aki a külön jogszabály szerint meghatározott védett övezetben ellenszolgáltatást felajánlva mást szexuális szolgáltatás nyújtására felhív, illetve más személy szexuális szolgáltatásának felajánlását elfogadja, ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatti eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.

Tehát ha a kurvát jelenti fel a rendőr azt a bíróság fogja elbírálni, ha azt jelenti fel aki kurvázik azt a rendősrésg bírálja el.
#836   2009. 12. 17. csütörtök 06:53
X Törölt felhasználó (142)
Idézek a 1999.évi LXIX törvényből:

Tiltott kéjelgés:

143. § (1) Aki a külön törvényben, vagy törvény felhatalmazása alapján hozott önkormányzati rendeletben a szexuális szolgáltatással összefüggő korlátozást, illetve tilalmat megszeg, elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

(2) Az elkövető elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, ha

a)

b) a szexuális szolgáltatásra való felajánlkozása zaklató jellegű;

c) nem rendelkezik a külön jogszabályban előírt orvosi igazolással.

(3)

(4) Az (1)-(2) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatti eljárás a bíróság hatáskörébe tartozik.

Szexuális szolgáltatásra való felhívás tilalma
144. § (1) Aki a külön jogszabály szerint meghatározott védett övezetben ellenszolgáltatást felajánlva mást szexuális szolgáltatás nyújtására felhív, illetve más személy szexuális szolgáltatásának felajánlását elfogadja, ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.

(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatti eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.

Tehát ha a kurvát jelenti fel a rendőr azt a bíróság fogja elbírálni, ha azt jelenti fel aki kurvázik azt a rendősrésg bírálja el.

... 92 93 94 95 96 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2715db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 04. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!