Nagykanizsán voltam a Gyöngyinél jó 40-es picsa mindent tud,és meg is csinál jól szájba élveztem
csinált már valaki olyant, hogy lefényképezte a történést? kértek érte felárat a csajok?
vagy simán pár képet a csajról? (Ez egy válasz Atesz üzenetére (2010. 05. 07. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 07. péntek 11:06
vagy simán pár képet a csajról? (Ez egy válasz Atesz üzenetére (2010. 05. 07. péntek 11:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia! Nyugodtan nevezheted nevén a dolgot, nem kell szégyenlősködni!
Egyébként a szopás "francia" néven fut. A natúr francia ugyanez, csak óvszer nélkül.
Az akció előtt érdemes megkérdezni, mi a választék... Fel fogja sorolni, miből tudsz választani. Ekkor szokás az ártárgyalást lefolytatni
Egyébként a szopás "francia" néven fut. A natúr francia ugyanez, csak óvszer nélkül.
Az akció előtt érdemes megkérdezni, mi a választék... Fel fogja sorolni, miből tudsz választani. Ekkor szokás az ártárgyalást lefolytatni

Szia! Nyugodtan nevezheted nevén a dolgot, nem kell szégyenlősködni!
(Ez egy válasz gorgh0 üzenetére (2010. 05. 07. péntek 10:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 07. péntek 10:39

a különböző szolgáltatásokat milyen néven szokás emlegetni?
pl csak szopást akarok, van valami "szakmai" neve a dolognak?
a különböző szolgáltatásokat milyen néven szokás emlegetni?
A lakókocsis hölggyel több ismerősöm is meg volt elégedve mikor beszélgettünk róla. Személyes tapasztalatom még nincs,de eléggé sokan megállnak nála.
(Ez egy válasz szeggabor üzenetére (2010. 04. 22. csütörtök 19:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 22. csütörtök 19:48

Az Üröm és Budakalász közötti út mellett standoló pinákról van valakinek infója? Ha tegnapelőtt egyedül vagyok a kocsiban, biztos megállok. Van ott egy szöszi hosszúcombú, aki vadít. Érdemes vissza menni? Még nem próbáltam utcai cicákat, de ez valamiért vonz.
Rosz helyen laksz, mert debrecenben 3ért már simán lehet dugni a csajokat és vannak köztük tényleg jók, tapasztaltam

Az Üröm és Budakalász közötti út mellett standoló pinákról van valakinek infója? Ha tegnapelőtt egyedül vagyok a kocsiban, biztos megállok. Van ott egy szöszi hosszúcombú, aki vadít. Érdemes vissza menni? Még nem próbáltam utcai cicákat, de ez valamiért vonz.
szasz verda ! hidd el minden nö kurva csak nem valják be , ha nemet mondanak de folytatod élvezik én tudom !

Az 1-es főúton Tatabányai csajokról valaki tud valamit véleményt,tapasztalatot?

Ebben az az érdekes, hogy kb fél perc alatt mindenki levágja, kik a kurvák a Nyugati aluljáróban, csak a posztoló fakabátok nem.... Stricik a telefon
fülkéknél meg hesszelnek
(Ez egy válasz arcenegger üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 02:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 11. vasárnap 02:16

A nyugatialun én még nem jöttem át úgy (bizonyos szintű ittas állapotomban), hogy néhány kurva ne ajánlkozott volna. A "minőségük" nem rémlik, de a bőrszínük konstans szolizott-saopaolo.
Azt azért válasszuk külön, hogy vannak a ringyó kurvák, akik útszélen, aluljáróban dolgoznak. Higiénia nulla, és a szolgáltatás a fene sem tudja.... én annak idején legénykoromban Alsónémedi felé jártam ki, ott voltak fürtökben lányok, volt amelyiknél rendszeresen megfordultam. Kívánatos volt, és tiszta. Van a másik kaszt aki lakáson rendel, ezek aztán számomra a leglehúzósabb réteg. Könnyen akar gyorsan pénzt keresni, a IX. ker József Attilán volt egy nagyon igényes, hangulatos hely, tündéri hölgyekkel, imádtam őket.
A szolgáltató réteg véleményem szerint felhígult, hisz a munkanélküli Mancika azt gondolja, hogy könnyű meló, aztán hajrá, de mikor belép a kliens, akkor rájön, hogy neki szolgáltatni kellene. Én magam úgy csináltam, hogy felét előre, ha minden okés volt, másik felét megkapta a végén. Nekem bevált!
A szolgáltató réteg véleményem szerint felhígult, hisz a munkanélküli Mancika azt gondolja, hogy könnyű meló, aztán hajrá, de mikor belép a kliens, akkor rájön, hogy neki szolgáltatni kellene. Én magam úgy csináltam, hogy felét előre, ha minden okés volt, másik felét megkapta a végén. Nekem bevált!

bocsi ide akartam nastasjanak

csak lehet rossz helyen keresed
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 04. 11. vasárnap 02:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 04. 11. vasárnap 02:59

Törölt felhasználó (294786)

Sziasztok! Hatvanban tud valaki kurvát?
rendelj meg nastasja
Sziasztok! Hatvanban tud valaki kurvát?
A nyugatialun én még nem jöttem át úgy (bizonyos szintű ittas állapotomban), hogy néhány kurva ne ajánlkozott volna. A "minőségük" nem rémlik, de a bőrszínük konstans szolizott-saopaolo.
Nagyon leült a topic!
Tegnap este szopattam a soroksári úton lévő molkút melletti a kamionparkolóban.
Egy fekete hajú 28év körüli leányzó volt, felvarrt haj, műköröm, térdig érő lakkcsizma, derekán nonfi-tetkó, nem túl nagy de formás cicijei voltak, 4000ről lealkudtam 3000re, gumi nélkül nem csinálja.
Nagyon jó igazi mélytorkos francia volt , megyek máskor is.
Tegnap este szopattam a soroksári úton lévő molkút melletti a kamionparkolóban.
Egy fekete hajú 28év körüli leányzó volt, felvarrt haj, műköröm, térdig érő lakkcsizma, derekán nonfi-tetkó, nem túl nagy de formás cicijei voltak, 4000ről lealkudtam 3000re, gumi nélkül nem csinálja.
Nagyon jó igazi mélytorkos francia volt , megyek máskor is.

Magyar? Nyírségi roma ileginkább.
ezért kell Amszterdamba menni...ott is sok a magyar csak
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 12. 17. csütörtök 06:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 12. 17. csütörtök 06:53

Törölt felhasználó (142)

Idézek a 1999.évi LXIX törvényből:
Tiltott kéjelgés:
143. § (1) Aki a külön törvényben, vagy törvény felhatalmazása alapján hozott önkormányzati rendeletben a szexuális szolgáltatással összefüggő korlátozást, illetve tilalmat megszeg, elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Az elkövető elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, ha
a)
b) a szexuális szolgáltatásra való felajánlkozása zaklató jellegű;
c) nem rendelkezik a külön jogszabályban előírt orvosi igazolással.
(3)
(4) Az (1)-(2) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatti eljárás a bíróság hatáskörébe tartozik.
Szexuális szolgáltatásra való felhívás tilalma
144. § (1) Aki a külön jogszabály szerint meghatározott védett övezetben ellenszolgáltatást felajánlva mást szexuális szolgáltatás nyújtására felhív, illetve más személy szexuális szolgáltatásának felajánlását elfogadja, ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatti eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.
Tehát ha a kurvát jelenti fel a rendőr azt a bíróság fogja elbírálni, ha azt jelenti fel aki kurvázik azt a rendősrésg bírálja el.
Tiltott kéjelgés:
143. § (1) Aki a külön törvényben, vagy törvény felhatalmazása alapján hozott önkormányzati rendeletben a szexuális szolgáltatással összefüggő korlátozást, illetve tilalmat megszeg, elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Az elkövető elzárással vagy százötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható, ha
a)
(3)
(4) Az (1)-(2) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatti eljárás a bíróság hatáskörébe tartozik.
144. § (1) Aki a külön jogszabály szerint meghatározott védett övezetben ellenszolgáltatást felajánlva mást szexuális szolgáltatás nyújtására felhív, illetve más személy szexuális szolgáltatásának felajánlását elfogadja, ötvenezer forintig terjedő pénzbírsággal sújtható.
(2) Az (1) bekezdésben meghatározott szabálysértés miatti eljárás a rendőrség hatáskörébe tartozik.
Tehát ha a kurvát jelenti fel a rendőr azt a bíróság fogja elbírálni, ha azt jelenti fel aki kurvázik azt a rendősrésg bírálja el.
Idézek a 1999.évi LXIX törvényből:
Tiltott kéjelgés:
a)
(3)
Tiltott kéjelgés:
a)
(3)