Ezt már nagyosokszor nagyon sokan leíták. De attól még teljesen igazad van.
(Ez egy válasz DrAnthony üzenetére (2006. 11. 26. vasárnap 01:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 26. vasárnap 01:47

Kurvázás? Ugyanmár... Nem az a kurva, aki az utca sarkon áll, akinek fizetsz egy szopásért, hanem akinek megveszed a bundát, ékszert, cipőt, éjszaka meg fáj a feje!
Kurvázás? Ugyanmár... Nem az a kurva, aki az utca sarkon áll, akinek fizetsz egy szopásért, hanem akinek megveszed a bundát, ékszert, cipőt, éjszaka meg fáj a feje!
Itt a pont. Most kéne zárni a topicot, mert ez a jó végszó. Ezekután csak ismételgethetjük a vitát. :D
(Ez egy válasz X üzenetére (2006. 11. 11. szombat 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 11. 11. szombat 17:59
Törölt felhasználó (60564)

100%-ig igazad van!Inkább egy jól ápolt szép nő aki nyugodt körülmények közt minden kívánságot teljesít,mint egy agyonizzadt félrészeg kis csajszi a disco melletti parkban!Én nem is kurvázom le őket,az örömlány szó jobban hangzik, és igenis szükség van rájuk a társadalmakban,már évezredek óta!Főként ha az ember nős szereti a párját de valamiért hosszabb ideig nem élhetnek házaséletet.Tisztább dolog mint kétes kalandokba bonyolódni!Polgári körökben ez nem is számít megcsalásnak,és az asszonyok is elnézik.A háború előtt itt magyarországon is szokás volt,hogy a felserdült fiút az apja elvitte magával a kuplerájba,és ott tapasztalt lányoktól megtanulta amit kellett,megspórolva a gyereknek egy csomó felesleges szorongást,félelmet!
Igazad van nem is értem,hogy sokan miről beszélnek ebben az a kurva jó,hogy most nem is tudom ezeket az izé na ,hogy is hivják lányokat miként kéne neveznem tök mindegy mi a neve végzik a dolgukat és a többség korekt.Ami az eszüket illeti sokan meglepödnénk,ne agodj fiatalok is igénybe veszik öket sőt van haverom olyan nője van,hogy elájulsz és elviszi a csunyább kurvát én is egy kurva vagyok teljesen eladtam magam a fönökömnek
100%-ig igazad van!Inkább egy jól ápolt szép nő aki nyugodt körülmények közt minden kívánságot teljesít,mint egy agyonizzadt félrészeg kis csajszi a disco melletti parkban!Én nem is kurvázom le őket,az örömlány szó jobban hangzik, és igenis szükség van rájuk a társadalmakban,már évezredek óta!Főként ha az ember nős szereti a párját de valamiért hosszabb ideig nem élhetnek házaséletet.Tisztább dolog mint kétes kalandokba bonyolódni!Polgári körökben ez nem is számít megcsalásnak,és az asszonyok is elnézik.A háború előtt itt magyarországon is szokás volt,hogy a felserdült fiút az apja elvitte magával a kuplerájba,és ott tapasztalt lányoktól megtanulta amit kellett,megspórolva a gyereknek egy csomó felesleges szorongást,félelmet!
Inkább kiráLY ???
NEM??? (Ez egy válasz gege1988 üzenetére (2006. 11. 01. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
NEM??? (Ez egy válasz gege1988 üzenetére (2006. 11. 01. szerda 16:53), amit ide kattintva olvashatsz)
nagyon király szerintem is!
nagyon kiráj anim

Gorcsev 100% ba egyetértek veled, én is ezt szeretem, csak egy különbséggel: én koromnál fogva (pont feleannyi mint tiéd) nem fizetek érte, hanem elmegyek egy buliba, koncertre és ahogy Lukács Laci is énekli: "Húzom az igát és osztom az igét, majd felcsípek néha egy-két diszkós bigét, hogy megtudják,hogy mi az a rock meg, hogy a kulcstartójukon nem a nyuszifarok az egyetlen jó farok ebben a városban jó vagyok szolóban, jó vagyok párosban..." :-D
Tényleg mennyit fizetsz egyébként egy ilyen húszéves csajnak?
Tényleg mennyit fizetsz egyébként egy ilyen húszéves csajnak?
Én is szívesen mennék, foglalkoztat a kérdés.
Egy útszéli lánnyal (akik egyébként baromi jól néznek ki) hova lehet menni? A kocsiban kell elintézni? A neten megtalálható lányok is szépek, de az már olyan szokatlan lenne nekem, hogy be kell jelentkezni stb.
Egy útszéli lánnyal (akik egyébként baromi jól néznek ki) hova lehet menni? A kocsiban kell elintézni? A neten megtalálható lányok is szépek, de az már olyan szokatlan lenne nekem, hogy be kell jelentkezni stb.
milyen szakma okoskám?
nem hiszem, hogy megtapasztalnám, hogy milyen a kurva-lét, mert selyemfiú nem leszek, hogy az ilyen evolúciós mellékvágányok retkes pöcsét szopogassam, mint amilyen Te is vagy.
inkább tanuld meg normálisan kezelni a női nemet, és találni egy testi-LELKI párt, semminthogy itt osztod az észt, hogy minden nő kurva. persze van 1-2, használd ki szerencsétleneket, neked valók.
nem hiszem, hogy megtapasztalnám, hogy milyen a kurva-lét, mert selyemfiú nem leszek, hogy az ilyen evolúciós mellékvágányok retkes pöcsét szopogassam, mint amilyen Te is vagy.
inkább tanuld meg normálisan kezelni a női nemet, és találni egy testi-LELKI párt, semminthogy itt osztod az észt, hogy minden nő kurva. persze van 1-2, használd ki szerencsétleneket, neked valók.
AZ IGEN
Te beszűkült agyú kis fasz barack, majd te is megtapasztalod milyen is ez a szakma. Ném dobálózol majd ilyen szavakkal.
Az útszéli lányok kb. 3-5 ezer pénzért lerendeznek
,

hogy ennek miköze a topichoz....

Sorolj már fel nekem pár dolgot légyszike,amit ingyen lehet kapni! Esetleg levegőt! A mai világban igen keményen kell perkálni mindenért a lóvét,meghát az úriembereket azt hanyagoljuk,ki számit úriembernek,netán az aki nyakkendőt hord,nekem aránylag már a pénz nem számit,mert van elég,mégsincs egy darab öltönyöm se,mert útálom,de a kúrvákat azokat szeretem,héha meg is látogatok egy-kettőt,nincs ebben semmi megalázó dolog,igy negyven egykét évesen jólesik néha,ha jól lecumiz egy kis fiatal húszéves kis szépség,ennyi

te kis naiv!
(Ez egy válasz kuno üzenetére (2006. 05. 19. péntek 21:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2006. 05. 19. péntek 21:25

uriember nem megy kurvazni,hanem van benne annyi önbecsüles hogy nem fog azert fizetni,amit ingyen is megkaphat....már aki
uriember nem megy kurvazni,hanem van benne annyi önbecsüles hogy nem fog azert fizetni,amit ingyen is megkaphat....már aki
uriember nem kerdezi,hanem fizet