Szegeden már nem állnak kinn lányok régóta
(Ez egy válasz nudebisex üzenetére (2019. 03. 25. hétfő 12:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 03. 25. hétfő 12:45

Sziasztok! Szegeden merre szoktak kint állni lányok? Valaki tudna segíteni privátban?
Ha rámhalgac tetszeni fog .mert én pl az asszonyoknak 6 palit rendeztem mindegyik 20+fasszal rendelkezett nagyon megdugtam aki az volt az egészben H az asszonyom cserébe 4csjjal várt de ha kell ebbe a témába segítség akkor írj nyugodtan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 04. kedd 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 06. 04. kedd 10:08
Törölt felhasználó (1459902)

Párosunk hölgytagját is izgatja ez.Szeretné kipróbálni milyen lehet pl egy szállodába elvinném ahol már várja két három idegen pasi.A szobában előttük levetkőztetném aztán eléjük térdelne leszopná mindhármat aztán kinyalnák és megbasznák többen.Szereti ha ráélveznek.
A nappaliban válaszolok... A kurvázós topik nem az én terepem...
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 19:05

Törölt felhasználó (4052772)
VIP

Ha talalsz 2- 3 normalis ferfit, kerlek legalabb az egyiket mutasd be nekem.
Na jo, nem offolom a topicot.

Na jo, nem offolom a topicot.
Ha talalsz 2- 3 normalis ferfit, kerlek legalabb az egyiket mutasd be nekem.
Na jo, nem offolom a topicot. (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 18:19

Na jo, nem offolom a topicot. (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Izgalmas, amit leírtál.
Az én feleségem hasonlót képzelt el, de azzal a különbséggel, hogy szeme letakarva, és két-három férfi órákig simogatná, kényeztetné, nyalná, ujjazná és dugná. Tehát hogy Ő legyen a vágyak középpontjában, és ne egy használható szexuális tárgy legyen csupán. Ő arra nem vágyik, hogy szopassák, majd akkor szopna csak, ha elégedett a kényeztetéssel.
De hogy honnét szedne elő az ember két-három normális férfit, az rejtély...
Az én feleségem hasonlót képzelt el, de azzal a különbséggel, hogy szeme letakarva, és két-három férfi órákig simogatná, kényeztetné, nyalná, ujjazná és dugná. Tehát hogy Ő legyen a vágyak középpontjában, és ne egy használható szexuális tárgy legyen csupán. Ő arra nem vágyik, hogy szopassák, majd akkor szopna csak, ha elégedett a kényeztetéssel.
De hogy honnét szedne elő az ember két-három normális férfit, az rejtély...
Izgalmas, amit leírtál.
De hogy honnét szedne elő az ember két-három normális férfit, az rejtély... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 04. kedd 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
De hogy honnét szedne elő az ember két-három normális férfit, az rejtély... (Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 04. kedd 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Párosunk hölgytagját is izgatja ez.Szeretné kipróbálni milyen lehet pl egy szállodába elvinném ahol már várja két három idegen pasi.A szobában előttük levetkőztetném aztán eléjük térdelne leszopná mindhármat aztán kinyalnák és megbasznák többen.Szereti ha ráélveznek.
Sziasztok
Siófok után Székesfehérvár felé szokott kint állni egy fekete hajú csaj. Valaki próbálta már?
Siófok után Székesfehérvár felé szokott kint állni egy fekete hajú csaj. Valaki próbálta már?
Én éltem ilyen kapcsolatban!A Szerelmemnek volt a vágya,hogy esténként nagyon szexisen felöltözött és kérte,hogy vigyem el szórakozni! Sokszor csipet fel pasikat!A kocsinkban kefélték szét!Fantasztikus élmény volt,de sajnos külön mentünk!
(Ez egy válasz HenZol üzenetére (2019. 05. 02. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 02. csütörtök 17:06

nekem egyik fantayiam milyen lenne kurvanak lenni par napra modjuk :P van meg lany akit ez a gondolat izgat? pasik mi a velemenyetek errol a fantaziamrol? pussz
Sziasztok ! Jászberény környékén szoktak valahol kint állni lányok ? Mert amerre szoktam menni arra sajnos nem láttam még
Nagyon izgin hangzik!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 06. 04. kedd 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Jól hangzik...

Kérdésed egyben az igazság!
(Ez egy válasz HenZol üzenetére (2019. 05. 02. csütörtök 17:06), amit ide kattintva olvashatsz)

nekem egyik fantayiam milyen lenne kurvanak lenni par napra modjuk :P van meg lany akit ez a gondolat izgat? pasik mi a velemenyetek errol a fantaziamrol? pussz
Ha tud valaki esetleg tényleg 18 éves lányt (akár profit, akár félamatőrt), dojon rám egy privátot légyszives. Thx

Izgalmasan hangzik! szívesen segítenék én is a megélésében
remélem sikerrel jársz majd a megvalósításában

Szia!
Lennék a vendéged szívesen (Ez egy válasz HenZol üzenetére (2019. 05. 03. péntek 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Lennék a vendéged szívesen (Ez egy válasz HenZol üzenetére (2019. 05. 03. péntek 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia a fantáziádat mozgatva és megélni közösen ha elfogadható a testem s a lelkem "
(Ez egy válasz HenZol üzenetére (2019. 05. 08. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
hogyan?: P
(Ez egy válasz rolyka930 üzenetére (2019. 05. 08. szerda 11:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 08. szerda 11:19

Benne(d) lennék, hogy kipróbálhasd ezt az érzést! Új élmény, új élvezet lehetősége lenne, és talán lelki kielégülés...
Benne(d) lennék, hogy kipróbálhasd ezt az érzést! Új élmény, új élvezet lehetősége lenne, és talán lelki kielégülés...
(Ez egy válasz HenZol üzenetére (2019. 05. 08. szerda 10:06), amit ide kattintva olvashatsz)
fantaziamat meg mindig mozgatja milyen lenne megelni.
Sziasztok!- kérdés Keszthely, vagy Hévíz környékén tudrok-e olyan csajt aki fogad párokat fogad?- ha tudtok valakit irjatok privit, előre is köszi