Hirdeti magát,de igazából ugyan az lehet.. putri hely
(Ez egy válasz Unicumos üzenetére (2019. 09. 12. csütörtök 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 09. 12. csütörtök 10:08

Jééé még állnak lányok az út szélén? Azt hittem az csak régen volt
Jééé még állnak lányok az út szélén? Azt hittem az csak régen volt
Sásdon van egy kurva. Járt valaki nàla? Tapasztalatok?
Érdemes e megállni
Érdemes e megállni

Hali! Debrecenben tud valaki egy jó kis milfet? Nagy cici előny.
Lehet akkor én nem vagyok normális.
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 15:54

Törölt felhasználó (4052772)

Akkor csak figyeld a jeleket. Ha elfogadjak a tanacsaid, ha keresik a tarsasagod, ha szeretnek veled beszelgetni es ha meg esetenkent utanoznak is valamiben, akkor valoszinuleg normalis/tartalmas embernek latnak.

Akkor csak figyeld a jeleket. Ha elfogadjak a tanacsaid, ha keresik a tarsasagod, ha szeretnek veled beszelgetni es ha meg esetenkent utanoznak is valamiben, akkor valoszinuleg normalis/tartalmas embernek latnak.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 15:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 15:27

Az a baj hogy nem mondják meg. Vagy ez azt jelenti hogy az ember abnormális, mert ha normális lenne megmondanák?

Az a baj hogy nem mondják meg. Vagy ez azt jelenti hogy az ember abnormális, mert ha normális lenne megmondanák?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 10:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 29. csütörtök 10:49

Hat nem az, aki maga annak erzi magat. Hanem az, akit az ismerosei/baratai tobbsege annak tart.

Hat nem az, aki maga annak erzi magat. Hanem az, akit az ismerosei/baratai tobbsege annak tart.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2019. 08. 29. csütörtök 10:32), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki számít normális férfinek?
(Ez egy válasz X üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 19:05
VIP

Ha talalsz 2- 3 normalis ferfit, kerlek legalabb az egyiket mutasd be nekem.
Na jo, nem offolom a topicot.

Én közép iskolàs koromban pàrt kerestem még a heti hirdetö újsàgban. Pàr nem de egy idősebb fazon írt, hogy nagyon szívesen fizetne nekem ha szexelnék vele. Először hallani sem akartam róla.
Utàna elkezdett izgatni és elmentem hozzà. Nagyon izgató volt nàla. Azóta érdekelnek a bi dolgok
Utàna elkezdett izgatni és elmentem hozzà. Nagyon izgató volt nàla. Azóta érdekelnek a bi dolgok
Sajnos ez a reagálás arra hogy menyirre jól értelmezik az emberek meg egyből ki oktatják meg butának írják le az embert Sajnálom ..........
Bocsi én csak erre írtam hogy meg tudom szervezni !!!!
Izgalmas, amit leírtál.
Az én feleségem hasonlót képzelt el, de azzal a különbséggel, hogy szeme letakarva, és két-három férfi órákig simogatná, kényeztetné, nyalná, ujjazná és dugná. Tehát hogy Ő legyen a vágyak középpontjában, és ne egy használható szexuális tárgy legyen csupán. Ő arra nem vágyik, hogy szopassák, majd akkor szopna csak, ha elégedett a kényeztetéssel.
De hogy honnét szedne elő az ember két-három normális férfit, az rejtély...
Annak örülök hogy te helyesen tudsz írni de azt hogy ki a buta .... azt azért át gondolnám !!!!
Ha az én párom azt szeretne amit a tied már rég át ELTE volna
Ezt írtad:
-------------------------------------------------
Nem tudsz helyesen írni, mondatot központozni és ráadásul nem vagy azon az értelmi szinten, hogy értelmezd azt, amit a regisztrációs lapunkon írtunk, miszerint nem keresünk senkit sem. De te mégis próbálkoztál.
Nemcsak buta vagy...
Ezt írtad:
Sziasztok
Én ezt tudnám teljesíteni !!!! (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 07. 29. hétfő 18:19
Izgalmas, amit leírtál.
Az én feleségem hasonlót képzelt el, de azzal a különbséggel, hogy szeme letakarva, és két-három férfi órákig simogatná, kényeztetné, nyalná, ujjazná és dugná. Tehát hogy Ő legyen a vágyak középpontjában, és ne egy használható szexuális tárgy legyen csupán. Ő arra nem vágyik, hogy szopassák, majd akkor szopna csak, ha elégedett a kényeztetéssel.
Annak örülök hogy te helyesen tudsz írni de azt hogy ki a buta .... azt azért át gondolnám !!!!
Ha az én párom azt szeretne amit a tied már rég át ELTE volna
Ezt írtad:
Nem tudsz helyesen írni, mondatot központozni és ráadásul nem vagy azon az értelmi szinten, hogy értelmezd azt, amit a regisztrációs lapunkon írtunk, miszerint nem keresünk senkit sem. De te mégis próbálkoztál.
Nemcsak buta vagy...
Ezt írtad:
Sziasztok
Én ezt tudnám teljesíteni !!!! (Ez egy válasz Nyúlmedve üzenetére (2019. 07. 29. hétfő 18:19), amit ide kattintva olvashatsz)

Izgalmas, amit leírtál.
Férfi bisex ffi létemre én szeretnék kurva lenni... csaaak hogy kezdjem?
privát ötletek is érdekelnek

Valóban nem a profi a legideálisabb, de nem is ördögtől való. Anno én is ezen gondolkodtam, de aztán nem volt rá szükség, mázlim volt. De a második alkalom már profi volt...
Ahogy az előttem szóló is írta, ne az út szélén keresgélj. A rosszlányok vagy a beszámolok jó támpontot adhat. Érdemes a véleményeket, beszámolókat olvasni, abból leszűrheted, hogy melyik lány való kezdőknek - pl. nem a vadabb dogokat kedveli, türelmes, kedves, stb. Nyugodtan mondhatod is a lánynak már telefonban, hogy kezdő vagy - bár nagyjából a bemutatkozásodból leszűri.
(Ez egy válasz Kezdo22 üzenetére (2019. 08. 14. szerda 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 10:18
Ahogy az előttem szóló is írta, ne az út szélén keresgélj. A rosszlányok vagy a beszámolok jó támpontot adhat. Érdemes a véleményeket, beszámolókat olvasni, abból leszűrheted, hogy melyik lány való kezdőknek - pl. nem a vadabb dogokat kedveli, türelmes, kedves, stb. Nyugodtan mondhatod is a lánynak már telefonban, hogy kezdő vagy - bár nagyjából a bemutatkozásodból leszűri.

Sziasztok!
Tanácsot szeretnék kérni, 25 éves vagyok, még nem voltam együtt lánnyal, már nagyon vágyom rá. Szerintetek elmenjek fizetős lányhoz? Nem így terveztem az elsőt, teljesen tanácstalan vagyok, mi lesz ha nem jól sikerül? Örök rossz emlék marad, segítsetek, mit csináljak?
Tanácsot szeretnék kérni, 25 éves vagyok, még nem voltam együtt lánnyal, már nagyon vágyom rá. Szerintetek elmenjek fizetős lányhoz? Nem így terveztem az elsőt, teljesen tanácstalan vagyok, mi lesz ha nem jól sikerül? Örök rossz emlék marad, segítsetek, mit csináljak?
Inkább a fizetőssel "fizesd meg" a tanulási pénzt, mint az első igazi alkalommal. Megmondod neki, hogy mi a helyzet és minden rendben lesz. Olyat válassz, aki valóban tetszik és lakásban fogad, ne út mentit.
(Ez egy válasz Kezdo22 üzenetére (2019. 08. 14. szerda 10:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 08. 14. szerda 10:18

Sziasztok!
Sziasztok!
Ha meg szeretnéd élni, én benne lennék...
(Ez egy válasz jajne1 üzenetére (2019. 05. 03. péntek 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 05. 03. péntek 08:43

Benne lennénk mi is. Kurválkodna néha párosunk hölgy tagja. Megfelelő partnerrel /partnerekkel/
Ehhh... De kár, hogy az ország túlsó felén vagyok...

VIP

Ha talalsz 2- 3 normalis ferfit, kerlek legalabb az egyiket mutasd be nekem.

Soha nem voltam fizetos csajjal. Talan ideje lenne kiprobalni. De az biztos, hogy nem az ut mellol valasztok. Nem akarok semmit elkapni.