Egy igen furcsa helyzetbe keveredtem. Egy nagyon régi, mondhatni serdülőkori ismerősöm a hölgy. Időnként egy társaságba keveredünk, beszélgetünk és bár nem túl mélyen de ismerjük egymás helyzetét. Az övé az, hogy bár együtt élnek de régóta semmi sincs a férje és közötte. Amolyan lakótársak akiket összeköt a gázszámla meg a gyerek menza csekkje. Már régóta bókolgat, miszerint "szépen öregszel" és társai. Ilyenkor illedelmesen mindig elküldtem a jézus szive öregek otthonába, mert ott bizonyára tényleg szépen öregszenek. Na de a csavar tegnap este következett, miszerint azt mondta a drága hogy ha tudnék vele szemben is olyan gáláns lenni mint a párommal úgy diszkrét barátom lenne. Nyilván a naivát tettetve csak rá kérdeztem, hogy gyakorlatában mit is jelentene ez a diszkrét barátság? Nem szarozott és elmondta, hogy egy szexuális rendelkezésre állást és már van pár "barátja" innen onnan és ő választja ki a klienseket. Csak aki szimpi és el tudná vele képzelni amúgy is. Imádom az életet, mindig meg tud lepni.

Sziasztok...!....- szívesen eleget tennék vágyaid kielégítésének,...- tetszene a szerepjátékod - Zalában Keszthelyen élek....Privátban megbeszélhetjük....
(Ez egy válasz Vévé7 üzenetére (2020. 01. 16. csütörtök 00:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 16. csütörtök 00:16

Sziasztok! Kivancsisagbol es vagyaim kielegitesenek celjabol szivesen jatszanam el, hogy prostitualt vagyok par aljalommal. Persze csakis akkor ha talalok erre a celra megfelelo es igenyes pasit
Helyszin: vas/zala/veszprem megye :*

Sziasztok! Kivancsisagbol es vagyaim kielegitesenek celjabol szivesen jatszanam el, hogy prostitualt vagyok par aljalommal. Persze csakis akkor ha talalok erre a celra megfelelo es igenyes pasit

Sokallhatod, de az Budapesten még nem felső kategória.
Monor környékén...tud valaki nem hivatásost akár közösen meg látogatni..
Amúgy azóta nem voltam kurvánál most nyáron el akarok menni egy masszőrhöz aki a végén akivel a végén kiveretem de állítólag 1óra 15.000 na ezt viszont sokkalom igaz nagyon szép nő de akkor is csak veretés
Én harkányban jó 15éve leszopattam 1 kurvát (vannak róla talán itt is képek mert szerepelt tutifurris videókban is hell eve a művészneve.De amiért ezt leginkább leírom az az hogy kőkemény 1500forintért szopott le ami már 15éve sem volt nagy pénz
Ha neked bajod van, az a te bajod, nem az enyem.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 14. kedd 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 14. kedd 18:10
Törölt felhasználó (4248542)

annyira jó, hogy mindegy melyik topikot nyitom meg, olvashatok belőled

annyira jó, hogy mindegy melyik topikot nyitom meg, olvashatok belőled
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 14. kedd 17:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 14. kedd 17:32

Törölt felhasználó (3715492)

Sohasem probaltam. Egyreszt vonz, hogy milyen lehet kiprobalni a szexet csak a szexert, masreszt visszatart, hogy a holgy szamara kizarolag munka. Mindenesetre el akarunk menni Amsterdamba, aztan majd latjuk mi tortenik.
Sohasem probaltam. Egyreszt vonz, hogy milyen lehet kiprobalni a szexet csak a szexert, masreszt visszatart, hogy a holgy szamara kizarolag munka. Mindenesetre el akarunk menni Amsterdamba, aztan majd latjuk mi tortenik.
Szerintem kevés. Az egyik weboldalon vannak fent kimondottan nőies transzik. Olyan kategória, akit külsőre az ember barátnőnek elfogad, meg nem mondod róla, hogy komoly extrával rendelkezik. Van valakinek tapasztalata velük kapcsolatban? Gondolom ők a felső árkategória lehetnek.
(Ez egy válasz egysportospasi üzenetére (2020. 01. 02. csütörtök 23:51), amit ide kattintva olvashatsz)
Berettyóújfalu környékén vannak lányok??
Ne bassz! Lehet szexi feleséget találni 100eFt-ért egy órára??? Kell!!!
Férje nélkül!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 02. csütörtök 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 02. csütörtök 20:11
Férje nélkül!

Törölt felhasználó (1190712)

két óra 20ezer??? jééézzzi, milyen csajok ezek ??? pffff
Kivéve.... Tehát igen
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 02. csütörtök 20:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 01. 02. csütörtök 20:40

Törölt felhasználó (957431)

Ne akadj ki ezen ennyire
sokféle ember létezik
voltam december közepén egy párnál
ők mesélték, hogy 2017 nyarán egy balatoni nyaraláskor a nudistrandon egy olyan ajánlatot kaptak, amire nem mondhattak NEM-et.
100 ezer forintot ajánlott nekik egy pasi, hogy élete első édeshármasában együtt lehessen velük. Annyi pikantéria van benne, hogy volt benne is BI hajlam, így ennyi volt az extra, de 100 ezer, 2,5 éve az mégiscsak nagy pénz...
mivel nem is volt unszimpatikus a srác, így pláne... Szóval kereslet-kínálat...Én még soha nem fizettem nőnek (kivéve happy finish massage)
sokféle ember létezik
ők mesélték, hogy 2017 nyarán egy balatoni nyaraláskor a nudistrandon egy olyan ajánlatot kaptak, amire nem mondhattak NEM-et.
100 ezer forintot ajánlott nekik egy pasi, hogy élete első édeshármasában együtt lehessen velük. Annyi pikantéria van benne, hogy volt benne is BI hajlam, így ennyi volt az extra, de 100 ezer, 2,5 éve az mégiscsak nagy pénz...
mivel nem is volt unszimpatikus a srác, így pláne... Szóval kereslet-kínálat...Én még soha nem fizettem nőnek (kivéve happy finish massage)

Az sok vagy kevés?
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 01. 02. csütörtök 20:11), amit ide kattintva olvashatsz)

Ne akadj ki ezen ennyire
sokféle ember létezik
sokféle ember létezik

(Ez egy válasz discharger üzenetére (2019. 12. 27. péntek 12:21), amit ide kattintva olvashatsz)
Állítása szerint nem kurvák voltak, hanem kvázi hobbikurvak, megszorult kiscsajok, akiknek jól jött egy kis pénz, ingyen pia stb...
(Ez egy válasz Elizabetta üzenetére (2019. 12. 27. péntek 22:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2019. 12. 27. péntek 22:42

Sziasztok, randizgattam egy pasival aki amúgy fizetős "kiscsajokkal" mulatta az időt ezalatt, mint kiderült. Szerintem nem a rosszlányokon kereste őket, állítása szerint a puncs.hu-n sincs fent. Lehet más opció? Ahogy megtudtam kb. 2 órákat voltak nála a lányok, kb. 20 ezer per alkalom, vaginális szex nincs csak orál. Velem aztán ezért nem is jött össze mert az ilyen lányokkal egyszerűbb. Lehet, hogy ennek a függője lett? Lehet jobban élvezni egy ilyen szitut mint egy barátnőt? Köszi!!
Sziasztok, randizgattam egy pasival aki amúgy fizetős "kiscsajokkal" mulatta az időt ezalatt, mint kiderült. Szerintem nem a rosszlányokon kereste őket, állítása szerint a puncs.hu-n sincs fent. Lehet más opció? Ahogy megtudtam kb. 2 órákat voltak nála a lányok, kb. 20 ezer per alkalom, vaginális szex nincs csak orál. Velem aztán ezért nem is jött össze mert az ilyen lányokkal egyszerűbb. Lehet, hogy ennek a függője lett? Lehet jobban élvezni egy ilyen szitut mint egy barátnőt? Köszi!!
Ázsiai lányt tud valaki???