Mostanában a feleségem többször is felvetette, hogy ha nem úgy nézne ki ahogy akkor elmenne kurvának. Engem brutálisan izgat a dolog, de szerinte nem lenne rá kereslet mert kövér.
Sziasztok!
Zalaegerszeg a rosszlanyokon Nensyy123 és testvére Trészi lehúzos a rosszabbik fajtából!
Vigyázzatok velük!
Zalaegerszeg a rosszlanyokon Nensyy123 és testvére Trészi lehúzos a rosszabbik fajtából!
Vigyázzatok velük!
Ha aktus nélkül is boldoggá lehet téged tenni akkor 8. ker Amina. Dugáson kívül kb. minden van. Lakásos , nem olcsó.
(Ez egy válasz joni002 üzenetére (2022. 09. 17. szombat 08:45), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. Tud valaki valahol hivatásos Ázsiai lányt? Köszi
Zalaegerszeg és Nagykanizsa térségben lanyok hol találhatók utmentén???
Vágj bele, ne agyald túl!
(Ez egy válasz Robert8 üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 15. csütörtök 05:55

Igazából csak tényleg egy teljesen banális kérdés. Ez tényleg úgy működik, hogy felhívod az ott megadott számot és a hölgy veszi fel? Mégpedig az aki a képeken látható? Bocsánat a hülye kérdésért, de annyi szarságba fut bele az ember manapság. Hogy ez túl egyszerűnek tűnik
Meg tudod nézni a beszámolókat aki engedi a beszámolókat és jókat írnak róluk az 100%, ahol rossz beszámolók vannak az biztos gáz. Aki nem engedi a baszamolokat ( értékelések) az kétséges de ha régóta hirdet akkor szerintem meg bízható. Nézd meg szerintem az értékeléseket és a szerint dőncs.
(Ez egy válasz Robert8 üzenetére (2022. 09. 15. csütörtök 05:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 15. csütörtök 05:55

Igazából csak tényleg egy teljesen banális kérdés. Ez tényleg úgy működik, hogy felhívod az ott megadott számot és a hölgy veszi fel? Mégpedig az aki a képeken látható? Bocsánat a hülye kérdésért, de annyi szarságba fut bele az ember manapság. Hogy ez túl egyszerűnek tűnik
(Ez egy válasz thomasnagy0000 üzenetére (2022. 09. 14. szerda 09:13), amit ide kattintva olvashatsz)
10+ éve használom az oldalt, mik a kérdéseid?
(Ez egy válasz Robert8 üzenetére (2022. 08. 26. péntek 08:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 26. péntek 08:50

Sziasztok.
A " rossz lányok" oldallal kapcsolatban, van valakinek valami tapasztalata?
Esetleg valaki tudja hogy a Tarcsai úton álló lányok merre költöztek arrébb?
Pár hete volt egy helybeli hirdető beszeltem vele elvittem autós kalandra szopatni jól csinálta de nem nyelte le kiköpte
Választottam már onnan csajt. Nem volt csalódás. Vannak értékelések érdemes többet elolvasni.
Sziasztok.
Szemét égetőnél fót fele vagy 5út Alsónémedi felé és a soksári úton pest felé mind a kettő M0 mellet van
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 23. kedd 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 23. kedd 10:08
Törölt felhasználó (4630202)

Sziasztok! M0 környékén merre érdemes kurvázni napközben? Esetleg tovább Pest megye? Köszi
Sziasztok! M0 környékén merre érdemes kurvázni napközben? Esetleg tovább Pest megye? Köszi
Sziasztok tudja valaki hogy Gyöngyösön hol találok útszélén lányokat??
Aki tudja kérem privátba írja már le pontosan!! Köszi
Aki tudja kérem privátba írja már le pontosan!! Köszi
Szerintem nem kell ezt túl gondolni, és pláne nem összemosni egy útszélén kuncsaftot kereső prostit, egy inkább "fizetett barátnőnek" nevezhető "rosszlánnyal", akivel nem kell fölösleges köröket futni, és nincs kalamajka, és esetleges bonyodalmak, néhány óra szex miatt.
Egy korábbi hozzászólás kapcsán, szerintem már rosszfiúk is állnak rendelkezésre, csak ez még annyira nem megszokott. De egy elfoglalt nő miért ne "választhatna katalógusból"..
Egy korábbi hozzászólás kapcsán, szerintem már rosszfiúk is állnak rendelkezésre, csak ez még annyira nem megszokott. De egy elfoglalt nő miért ne "választhatna katalógusból"..
Na és ha épp a férfi nem teszi meg a párjának azt amit kér? Mert itt csak a hölgyekről van szó, hogy ő miattuk kell ku... kat felszedni egy pasinak!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 17. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 17. szerda 09:35
Törölt felhasználó (4674336)

Ha valakinek a párja, nem tesz meg olyat, amit egy útszéli "melós" igen, akkor igen rosszul választott...
ez azért butaság, mert pl nálunk nem megy a mély torok , egyszerűen nem alkalmas rá, de én baromira vágyom rá, és ezt nagy rutinnal művelik igaz nem útszéli hanem rosszlányos oldalakon hirdetők, ettől miért lenne rossz választás egy pár, vagy a párnak az a feladata hogy mindent megtegyen mindegy az neki jó vagy sem
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 17. szerda 09:35), amit ide kattintva olvashatsz)

Ha valakinek a párja, nem tesz meg olyat, amit egy útszéli "melós" igen, akkor igen rosszul választott...
Teljes mértékben igazad van BOLDOGPÁR!!