Nem olyan nehéz az. Elárulom, hogy nem csak "keresztül" lehet
(Ez egy válasz masterminded83 üzenetére (2023. 06. 10. szombat 22:21), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! A RL-on Békéscsabán Gina hirdet. Volt már nála valaki? Hasonlit egy ismerősömre.
hát még jó hogy nem fogadtam el senkinek a meghívását egy hármasra mert biztos hogy csalódást okoztam volna azzal hogy meddig bírom hasizommal és hogy mennyire szarul csináltam (szerintem) de nem voltam rossz végül is első alkalomnak
Engem érdekelne!!
(Ez egy válasz Laland üzenetére (2023. 06. 11. vasárnap 09:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 11. vasárnap 09:17

Balatonfüreden van egy jó milf aki munka mellett néha pénzért szexel, havonta megengedem magamnak hogy egy két órát élvezkedjek vele.
én egy pár órán belül tusolás után megyek szórakozni egy órát, és persze ez lessz az első alkalmam is, meglátjuk meddig bírom.

Balatonfüreden van egy jó milf aki munka mellett néha pénzért szexel, havonta megengedem magamnak hogy egy két órát élvezkedjek vele.
Gumióvszer? Azért azon keresztül nehéz.
(Ez egy válasz Gyengéd_Férfi üzenetére (2023. 06. 07. szerda 12:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 07. szerda 12:52

Vannak szép Hölgyek a rosszlányokon de Engem egy dolog zavar az egészben, hogy ne hogy valamit össze szedjek. Tiszta hipohondernek érzem magam utána.
Kecskemèten ès környèkèn merre vannak lányok, hol lehet felszedni?
Vannak szép Hölgyek a rosszlányokon de Engem egy dolog zavar az egészben, hogy ne hogy valamit össze szedjek. Tiszta hipohondernek érzem magam utána.
Pillangót a 13 ból RL valaki probálta már èvek óta elakarok menni hozzá nagyon tetszik amit ír a bemutatkozásban, èrdekelne hogy tènyleg megèri e.
Békéscsaba-Gyula közti telt utcai csajt csinálta már meg valaki?
Komárom Esztergom megye, állnak még kint valahol?
Sziasztok! Veszprém és Vas megyében hol lehet találni őket?

Az RL-en a beszámolóval rendelkező csajok...
Nézd végig kik írtak, mióta tagok.
Akinek régi tagok a kommentelői és sok csajnál voltak, azok az írások fedhetik a valóságot. (Ez egy válasz szűzGábriel üzenetére (2023. 03. 11. szombat 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 15:31
Nézd végig kik írtak, mióta tagok.
Akinek régi tagok a kommentelői és sok csajnál voltak, azok az írások fedhetik a valóságot. (Ez egy válasz szűzGábriel üzenetére (2023. 03. 11. szombat 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok!
Székesfehérváron tudna valaki ajánlani egy normális, megbízható lányt??!!
Nehez dió lessz...
(Ez egy válasz szűzGábriel üzenetére (2023. 03. 11. szombat 15:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 11. szombat 15:31

Sziasztok!
Sziasztok! Szombaton indulok Veszprémből Kőszegre. A 8-as út mentén tudtok mondani merre állnak kint az angyalkák? Esetleg Sárvár / Szombathely / Kőszeg környékén tudtok ajánlani lánykákat akiket érdemes lenne meglátogatni? Előre is köszönöm.
Miskolcon a rosszlányokon kit ajánlotok?

Valami oka mindig van, ha nem engedi az értékeléseket és ezeket jobb elkerülni
nem úgy néz ki, mint a képeken
nem egyedül van a lakásban (3 másik lány, extrém esetben stricivel a szomszéd szobában)
autós lehúzós találkozót szervez
életunt, nem lelkes, óranézős
nyavajog, kifogásokat gyárt érkezéskor vagy akció közben (fáj, megjött, nem most kellett volna megjönnie, siessél, X-et mégsem vállal...stb)
ittas vagy valamilyen drog hatása alatt fogad (volt már olyan, hogy beszélni alig tudott de nem volt alkohol szaga)

nem úgy néz ki, mint a képeken
nem egyedül van a lakásban (3 másik lány, extrém esetben stricivel a szomszéd szobában)
autós lehúzós találkozót szervez
életunt, nem lelkes, óranézős
nyavajog, kifogásokat gyárt érkezéskor vagy akció közben (fáj, megjött, nem most kellett volna megjönnie, siessél, X-et mégsem vállal...stb)
ittas vagy valamilyen drog hatása alatt fogad (volt már olyan, hogy beszélni alig tudott de nem volt alkohol szaga)
Ha valaki tudna egy Budapesti vagy Pest megyei amatőrt aki nem hirdet? Örülnék ha megosztaná velem priviben
Fiatal vagy középkorú?

Hello tud valaki olyan helyet ahol Komáromban kint megtalálhatóak lányok???