Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#2535   2023. 08. 16. szerda 07:22
MILF-shooter MILF-shooter
Teljesen jogos és a véleményedet is osztom. worship
(Ez egy válasz tonermagus üzenetére (2023. 08. 15. kedd 12:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 15. kedd 12:57
Talán mert ez egy fórum és érdekel a téma.

"A téma leírása: Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések. "

Szerintem ebbe bőven belefér az én megítélésemnek a kifejtése is.
#2534   2023. 08. 16. szerda 06:24
sonyf235r sonyf235r
Szia. Én is így kezdtem, eszem ágában sem volt hogy látogassak rosszlányokat. Csak böngésztem teljesen addig amíg megláttam egy hírdetőt aki az ideálom ideálja. Itt tudtam hogy elkell hogy menjek hozzá. Vettem a bátorságot és 30 perc múlva már nála voltam. Megtörtént aminek megkellett és már utólag örülök hogy így döntöttem. Azóta már többször is a vendége voltam, természetesen minden gumival történt úgyhogy ha találsz olyat aki tényleg olyan hogy... Vedd a bátorságot és sok sikert wave
(Ez egy válasz tonermagus üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 11:26
Sziasztok!

Soha életemben nem kurváztam még, és valószínűleg nem is fogok. Ennek ellenére szívesen böngészem pl. a rosszlányokat, de kizártnak tartom hogy elmenjek bármelyikhez is. Igazából csak a félelem a nemi betegségektől tart vissza. Most lehet hogy sok embert megsértek - kérlek ne vegyétek annak -, de én egy sima óvszeres aktustól is rettegnék egy ilyen lánnyal, sok férfi meg epekedik azért hogy csókolózhasson, kényeztethessen, pláne kinyalhasson egy ilyen lányt. Ez számomra érthetetlen. Nem féltek hogy elkaptok valamit?

A másik ami eltántorít, hogy többször olvastam a beszámolókat arról, hogy a faszik kvázi barátnőként kezelik ezeket a lányokat. Én biztos nem tudnék így hozzáállni ezekhez a nőkhöz. Nyilván nem kell félreérteni, alapból egy kedves, gondoskodó ember vagyok, minden barátnőmet a tenyeremen hordoztam, de itt más a helyzet. Én egy szolgáltatást veszek igénybe nem kevés pénzért, és nem azért megyek oda, hogy mást cirógassak, hanem hogy engem cirógassanak. A masszőrt sem állítok le félúton, hogy cseréljünk, most én masszírozlak téged.

Elég sokat szoktam motorral túrázni, sokszor futottam már össze eldugott utakon útszéli lányokkal. Néha előfordult hogy igencsak csinos volt a hölgy... Többször megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha megállnék, és portéka ellenőrzést tartanék? Mit szólnának hozzá ha azt mondanám hogy mutassa meg hogy tiszta-e? Megmutatná? Ha azt mondanám mutassa meg hogy elég nagyok-e a mellei megmutatná? nyes
#2533   2023. 08. 15. kedd 12:57
tonermagus tonermagus
Talán mert ez egy fórum és érdekel a téma.

"A téma leírása: Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések. "

Szerintem ebbe bőven belefér az én megítélésemnek a kifejtése is.
(Ez egy válasz János 58 üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 19:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 19:02
Sziasztok!
Bocsánat, de nagyon kívánkozik belőlem.
Vannak olyan hozzászólók akik a kurvák közelébe sem mennének, hozzájuk sem érnének, a gondolat is kirázza őket. Oké, elfogadom, ők így gondolják
De akkor miért is olvassák ezt a topicot???
Na ezt nem értem, ha ők aztán a kurvákkal semmit....
Bocsánat, és nem megbántani akartam senkit, csak érthetetlen.
Ha engem valami taszit akkor nem olvasok róla
#2532   2023. 08. 14. hétfő 19:13
gáborgábor79 gáborgábor79
Kinek mi a perverziója.
Van aki szereti ha elfenekelik van aki sokszor használt nőkre gerjed. Ha korán megy lehet szerencséje van és ő az első aznap.
(Ez egy válasz vinstoonlight üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 17:40), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 17:40
Én sem értem, hogy valaki, hogy képes elmenni egy útszéli kurvával. gondoljatok bele csak egy "műszak" alatt hányan mehetnek végig rajta, még a gondolata is kiráz, nemhogy megérintsem.
#2531   2023. 08. 14. hétfő 19:02
János 58 János 58
Sziasztok!
Bocsánat, de nagyon kívánkozik belőlem.
Vannak olyan hozzászólók akik a kurvák közelébe sem mennének, hozzájuk sem érnének, a gondolat is kirázza őket. Oké, elfogadom, ők így gondolják
De akkor miért is olvassák ezt a topicot???
Na ezt nem értem, ha ők aztán a kurvákkal semmit....
Bocsánat, és nem megbántani akartam senkit, csak érthetetlen.
Ha engem valami taszit akkor nem olvasok róla
#2530   2023. 08. 14. hétfő 17:40
vinstoonlight vinstoonlight
Én sem értem, hogy valaki, hogy képes elmenni egy útszéli kurvával. gondoljatok bele csak egy "műszak" alatt hányan mehetnek végig rajta, még a gondolata is kiráz, nemhogy megérintsem.
#2529   2023. 08. 14. hétfő 13:25
Gyengéd_Férfi Gyengéd_Férfi
Én voltam már ilyen lányoknál, de el se tudnám képzelni hogy kinyaljam vagy csokolozzak vele.Vagy akár gumi nélkül franciázzon. Én is nagyon tartok a nemi betegségektől, emiatt csak is óvszerben mindent

Pont amiket leírtál emiatt mindig megfogadom hogy ez volt az utolsó, aztán van az szex hiány hogy megint ott kötök ki.
(Ez egy válasz tonermagus üzenetére (2023. 08. 14. hétfő 11:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 14. hétfő 11:26
Sziasztok!

Soha életemben nem kurváztam még, és valószínűleg nem is fogok. Ennek ellenére szívesen böngészem pl. a rosszlányokat, de kizártnak tartom hogy elmenjek bármelyikhez is. Igazából csak a félelem a nemi betegségektől tart vissza. Most lehet hogy sok embert megsértek - kérlek ne vegyétek annak -, de én egy sima óvszeres aktustól is rettegnék egy ilyen lánnyal, sok férfi meg epekedik azért hogy csókolózhasson, kényeztethessen, pláne kinyalhasson egy ilyen lányt. Ez számomra érthetetlen. Nem féltek hogy elkaptok valamit?

A másik ami eltántorít, hogy többször olvastam a beszámolókat arról, hogy a faszik kvázi barátnőként kezelik ezeket a lányokat. Én biztos nem tudnék így hozzáállni ezekhez a nőkhöz. Nyilván nem kell félreérteni, alapból egy kedves, gondoskodó ember vagyok, minden barátnőmet a tenyeremen hordoztam, de itt más a helyzet. Én egy szolgáltatást veszek igénybe nem kevés pénzért, és nem azért megyek oda, hogy mást cirógassak, hanem hogy engem cirógassanak. A masszőrt sem állítok le félúton, hogy cseréljünk, most én masszírozlak téged.

Elég sokat szoktam motorral túrázni, sokszor futottam már össze eldugott utakon útszéli lányokkal. Néha előfordult hogy igencsak csinos volt a hölgy... Többször megfordult a fejemben, hogy mi lenne ha megállnék, és portéka ellenőrzést tartanék? Mit szólnának hozzá ha azt mondanám hogy mutassa meg hogy tiszta-e? Megmutatná? Ha azt mondanám mutassa meg hogy elég nagyok-e a mellei megmutatná? nyes
#2528   2023. 08. 14. hétfő 11:26
tonermagus tonermagus
Sziasztok!

#2527   2023. 08. 13. vasárnap 18:07
goldenhman6 goldenhman6
Stefi30 Kilián városrészben. Normális és élőben sokkal jobban néz ki, szexi milf. Hangosan élvezi a szexet és megbízható. Voltam vagy 3-4 szer nála tavaly.

Eperszemnél is voltam, de nem megyek többet. Igényes, jó a teste, de nekem túl alacsony és arcra nagyon nem jött be. Elég agresszív fejeket vág műélvezésként Plusz direkt popóra mentem volna, de egy "dehogyis"-sal kb elintézte, mikor mondtam, hogy most átrakom a seggébe..
(Ez egy válasz Igényespotens üzenetére (2023. 08. 02. szerda 16:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 02. szerda 16:54
Miskolcon mondjatok már egy nagyon jó RL-t, aki igényes, ápolt, normális, megbízható!!! Köszi smile
#2526   2023. 08. 13. vasárnap 15:56
HajnaliVándor89 HajnaliVándor89
Az elmúlt fél évben több "rosszlánynál" is megfordultam Szekszárdon. Azt kell mondjam, hihetetlenül vegyes a felhozatal, és nem az ár mutatja meg, hogy milyen szintű szolgáltatást kapsz. Mindig fél órára megyek, nekem annyi elég szokott lenni, komolyan partnerrel majd mehetnek a kétórás körök nyes

Voltam jófej, belevaló roma csajjal 15-ért kocsiban, ő elsőre nem volt túl acélos, de másodjára olyan franciát adott, hogy rendesen jólesett, jó illata volt, tiszta, ővele bármikor simán vállalnám a témát.

Voltam magyar lánnyal is lakáson (korrekt fürdő, külön szoba), ő is extrán jófej volt, bár nem voltam az esete, de remek francia-technikája volt és isteni jó teste, ő hozzá is szívesen visszamennék.

Aztán voltam 25-ért roma csajnál lakáson, hát az minden volt, csak jó nem, ami rosszat el lehet képzelni egy ilyen kalandban, az majdnem mind meg is történt (többen voltak a lakáson, nem ő volt a képeken, semmit nem vállalt a telefonon megbeszéltekből, stb.)

Nem kizárt, hogy még többet kipróbálok majd, de eddig az a tapasztalat, hogy egyet kell találni, aki jó, és ki kell alakítani egyfajta szolgáltatói kapcsolatot, mint pl. a fodrásznál.
#2525   2023. 08. 13. vasárnap 15:25
X Törölt felhasználó (4548982)
Nekem az első kalandom egy kurvával történt, akit én kerestem meg... Elég nagy és vastag az intimem, ami miatt a "normális" lányok szóba se jöhettek. Ezen okból kerestem fel egy 40év körüli milf kurvát, aki szívesen vállalt...
#2524   2023. 08. 10. csütörtök 08:57
Gábor535 Gábor535
Sziasztok. Siófok környékén hol szoktak kint állni lányok?
#2523   2023. 08. 07. hétfő 09:23
sex75 sex75
Helló! Rosszlányokon vannak fent.
(Ez egy válasz Kentral üzenetére (2023. 07. 28. péntek 06:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 28. péntek 06:51
Sziasztok. Nem tud valaki jászberény környékén utcai lányokról? Ha van egyáltalán.
#2522   2023. 08. 06. vasárnap 03:46
gggerri gggerri
Rony-t (Győr, Kecskemét 1-2 éve 53 éves) valahol valahogy megtalálom még?
#2521   2023. 08. 06. vasárnap 03:42
gggerri gggerri
Cherry-ről valakinek véleménye, tapasztalata?
#2520   2023. 08. 05. szombat 23:35
Felhőék Felhőék
Igen szoktak kint lenni Vasvár felé Hosszúpereszteg után… hát fene a gusztusát ski igénybe veszi… múltkor volt egy baleset is. Egy furgon hírtelen fékezett le és egy motoros beleszállt. Ma is kint volt egy kis cigánylány az esőben, hát egészségetekre…
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 07. 16. vasárnap 17:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4686457)
2023. 07. 16. vasárnap 17:47
Sziasztok! A 8-as főúton szoktak még kint lenni? (Hosszúpereszteg körül)
Ha igen, mikor és kb mik a tarifák? smile
#2519   2023. 08. 05. szombat 20:05
Gabornagyonnagy Gabornagyonnagy
"Husika" nevű csajhoz Ne menjetek Zalaegerszegen, a Rosszlányok oldalon hirdet és kicsit sem érte meg fizetni egy órára hogy meg engedjen max 10 perc "szórakozást". Fizettem 20 ezret egy Óráért meg 10 ezret Mélytorokért meg még valamiért az ő "Extra menüjéből" és körbenyalt 3 percig majd engedett max 7 perc Szórakozást hátul azt amikor elélveztem akkor egyből küldött a picsába... EGYSZER engedi hogy elélvezz azt az szerinte megér 30 ezret... Multkor Pamelával egy órát voltam azt legalább 3 szor tudtam és mindent análon kívül engedett csak 25 ezerért. Pénz Pazarlás a "Husika" inkább mennyél Vegán.
#2518   2023. 08. 05. szombat 18:49
Rolii Rolii
Pécs elején szigetvár irányából szoktak meg kint állni lányok? Próbálta valaki őket? Vagy hol érdemes Pécsen keresgélni ha az ember utcai prostit akar?
#2517   2023. 08. 02. szerda 21:04
gáborgábor79 gáborgábor79
Nem látom azóta sem.
30 körüli szőke nő. Elég sok tetoválással.
(Ez egy válasz Igényespotens üzenetére (2023. 08. 02. szerda 16:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 02. szerda 16:59
Szia! Lehet kicsit később néztem meg, de nem látok mist Gina-t Békéscsabáról. Most épp hol hirdet? Voltam egy Ginanal, lehet ő volt az, azért kérdezem. smile
#2516   2023. 08. 02. szerda 17:00
Igényespotens Igényespotens
Izgalmas lehet, voltál nála?

... 8 9 10 11 12 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2715db
Utolsó üzenet: 2025. 05. 04. vasárnap

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!