1 fizetős kurváról beszélünk és még ő választ?!Orbánéknak adhatnál propagandáról szóló tanácsokat!
(Ez egy válasz Csendesen üzenetére (2024. 03. 15. péntek 20:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 15. péntek 20:36

Sziasztok.
Aki írt rám privátot a hölggyel kapcsolatban!
A hölgy kérésére átküldtem a regisztrációs neveteket és ő választ.
Akivel felveszi a kapcsolatot kérem pötyizzen ide
Sziasztok! Nyíregyházi lányokkal van valakinek tapasztalat?
Sziasztok.
Sziasztok! Fejér megyéből tudtok olyan félprofi vagy amatőr lányt, nőt, aki arra keres pasit, hogy nyalja?
Igen, sokan nem bírják a stílusát. Tényleg egyszerű lány, de nekem az volt benne a szimpi hogy egyáltalán nem lehúzós, szopik, baszik mint a gép. Sajnos volt már kelletlen vagy egyenesen lehúzós csajokkal rossz tapasztalatom, ennél a kis ribinél többször is voltam és soha nem volt probléma. Csak hát ketyós.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 14. csütörtök 15:24

Törölt felhasználó (4735456)

Szia, köszi a választ! Láttam már, de van azért neki sok negativ véleménye is, emiatt nem igazán gondoltam eddig megpróbálni.
Szia, köszi a választ! Láttam már, de van azért neki sok negativ véleménye is, emiatt nem igazán gondoltam eddig megpróbálni.
(Ez egy válasz hnnngggh üzenetére (2024. 03. 14. csütörtök 01:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 14. csütörtök 01:35

Szia, Hatvanban szokott hirdetni Eszterke, vékony szőke lány és hozzá meglehetősen bolondos. Valójában egy közeli faluban van, ami kicsit kellemetlen mert nem a városban egy lakótelepen hanem a falu főutcáján kell parkolni... De ő nagyon korrekt. Rendesen meg lehet baszni minden lukát. De hozzá el kell viselni a stílusát, sokat beszél, eléggé egzaltált, de nagyon megéri a pénzét ha bejön. Most úgy látom éppen nincs fent az oldalon.
Szia, Hatvanban szokott hirdetni Eszterke, vékony szőke lány és hozzá meglehetősen bolondos. Valójában egy közeli faluban van, ami kicsit kellemetlen mert nem a városban egy lakótelepen hanem a falu főutcáján kell parkolni... De ő nagyon korrekt. Rendesen meg lehet baszni minden lukát. De hozzá el kell viselni a stílusát, sokat beszél, eléggé egzaltált, de nagyon megéri a pénzét ha bejön. Most úgy látom éppen nincs fent az oldalon.
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 06. szerda 21:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 06. szerda 21:18
Törölt felhasználó (4735456)

Sziasztok! Heves és Nógrád megyei rosszlányokról tudna esetleg valaki mesélni vagy ajánlani megbizható, nem lehúzós, átverős lányt?
Sziasztok.
Az én történetem! Elég hihetetlen...
Kb 1 évvel ezelőtt írtam ide a fórumban kerestem szegedi profi fél profi lányt. Erre pár nappal ezelőtt kaptam egy privát levelet egy igen csinos hölgytől. Elmondta hogy nagyon ki szeretné próbálni magát örömlány szerepben és ha van még kedvem hozzá hozzunk össze egy talit. Emailben tartottuk a kapcsolatot és megbeszéltük a találkozót. Hihetetlen módon el is jött egy csinos milff személyébe. Úgy gondolom hogy megérte a bérelt hely és a jelképes összeg is. Tudom ajánlani a hölgyet.
Az én történetem! Elég hihetetlen...
Kb 1 évvel ezelőtt írtam ide a fórumban kerestem szegedi profi fél profi lányt. Erre pár nappal ezelőtt kaptam egy privát levelet egy igen csinos hölgytől. Elmondta hogy nagyon ki szeretné próbálni magát örömlány szerepben és ha van még kedvem hozzá hozzunk össze egy talit. Emailben tartottuk a kapcsolatot és megbeszéltük a találkozót. Hihetetlen módon el is jött egy csinos milff személyébe. Úgy gondolom hogy megérte a bérelt hely és a jelképes összeg is. Tudom ajánlani a hölgyet.

Sziasztok Kecskemét tudtok ajánlani olyan lányt aki rendes?
Sziasztok! Budapesten találhato zsanett32 ről nincs valakinek bővebb infoja?

Sziasztok! Heves és Nógrád megyei rosszlányokról tudna esetleg valaki mesélni vagy ajánlani megbizható, nem lehúzós, átverős lányt?
Miskolcon tudtok ajánlani vmi szexi, igényes rosszlányt?

Szolnokon semmi nincs csak beton meg kosz,de szerintem te is tudod
(Ez egy válasz Tommy22 üzenetére (2023. 12. 29. péntek 20:20), amit ide kattintva olvashatsz)
Egyik se tetszik, a Szolnoki egyébként általában Győrben szolgál. Kicsit nagyobb választékra gondoltam
(Ez egy válasz vukk101 üzenetére (2023. 12. 30. szombat 09:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 30. szombat 09:07

Hy. Na most kíváncsiságból megnéztem ezt neked és nem értelek. Kecskeméten van egy 122 kg-os, Szolnokon egy 140 kg- os hölgy... mekkorát szeretnél?
Hy. Na most kíváncsiságból megnéztem ezt neked és nem értelek. Kecskeméten van egy 122 kg-os, Szolnokon egy 140 kg- os hölgy... mekkorát szeretnél?
(Ez egy válasz kecskemetbi üzenetére (2023. 12. 29. péntek 21:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 29. péntek 21:02

Tudtok SSBBW-t valahol? Szeretnék egy hatalmas segget baszni, de rosszlanyokon nem találok olyan hatalmasat mint amire gondolok.
Tudtok SSBBW-t valahol? Szeretnék egy hatalmas segget baszni, de rosszlanyokon nem találok olyan hatalmasat mint amire gondolok.
Szolnokon van értelmes?
Kamaraerdei úton senki... Most jártam arra. Pedig valaha volt ott élet
(Ez egy válasz Johhny_69 üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 13:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 28. csütörtök 13:14

Sziasztok! Szerintetek ma merre kellene jó kiállású lányokat keresni pesten? Vannak új valamire való helyek, vagy még mindig a Dunakeszi út az egyetlen valamirevaló lehetőség?
Sziasztok! Szerintetek ma merre kellene jó kiállású lányokat keresni pesten? Vannak új valamire való helyek, vagy még mindig a Dunakeszi út az egyetlen valamirevaló lehetőség?