Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 123 124 125 126 127 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#264   2008. 05. 26. hétfő 18:46
X Törölt felhasználó (289130)
Kedves empty_space! június 8.-án írok a szexpartner keresőn elérhetőséget. Ez itt nem arról szól. Köszönöm megértésedet.
(Ez egy válasz empty_space üzenetére (2008. 05. 26. hétfő 18:20), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 26. hétfő 18:20
Szia! Lehetne tudni, hogy meik oldalon vagy fent és ki is vagy valójában???imádom az érett nőket! Szívesen lennék én is partner!
#263   2008. 05. 26. hétfő 18:41
Ryobi vigyázz ezért az árért "dolgozó" kurvák nincsenek egyedül! Flipperöcsi tényleg kurva vagyok bár van normális munkahelyem is ahol persze nem tudják a mellékfoglalkozásom. Barbbaby neked savanyú a szőlő. Ahriman 20 akivel többször találkoztam és jól érezzük magunkat sokat beszélgetünk annak barátnő feelingje lehet de biztonságosabb mert én nem telefonálgatok, nem kell ajándék,nem kell hétvége, nem kell nyaralás stb. Veszélytelen vagyok a családra. Kb.8 hónapig járt hozzám valaki mikor azzal köszönt el,hogy "KÖSZÖNÖM, MEGMENTETTED A HÁZASSÁGOMAT!" Vele sokat beszélgettem a szexről és büszke vagyok a búcsú mondatára. T-A-M végre egy okos megállapítás. Mindíg voltak és lesznek is kurvák ez így igaz, de lehet ezt normálisan is csinálni. Nem kurva az a feleség aki ebédidőben térdel a főnöke asztala mellett? Igaz nem pénzt kap hanem könnyebb munkát, prémiumot stb. Bandur /VIP/ EZ ÍGY VAN! Nem magamat reklámozni írok hanem,hogy egy kurva szemszögéből is legyen itt vélemény. Pandras148 nem írokhatok itt elérhetőséget. Nagyon sajnálom az útmentén állókat, kényszerből "dolgozókat" de sajnálom a "tisztességes" feleségeket akik fekszenek mint egy darab fa és sürgetik párjukat, mert felébredhet a gyerek, vagy azért csinálják, hogy több legyen a kosztpénz stb. Már fogadtam vendéget tényleges fejfájással és tökéletesen elmúlt a szextől. Mindíg meghallgatom a férfiakat ha megtisztelnek bizalmukkal,hogy miért járnak kurvához. Sosem kérdezek előbb-utóbb elmondják maguktól. Tanulhatnának belőle az úgynevezett "tisztességes" asszonyok.
#262   2008. 05. 26. hétfő 18:20
empty_space empty_space
Szia! Lehetne tudni, hogy meik oldalon vagy fent és ki is vagy valójában???imádom az érett nőket! Szívesen lennék én is partner!
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 21. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2008. 05. 21. szerda 09:34
Szia Kedves Fórumozók! Otthonában dolgozó kurva vagyok. Önként kezdtem nem tartok el magamon kívül senkit. Januárban volt két éve, hogy csinálom és egy percre sem bántam meg! Sok nagyon jól szeretkező FÉRFIval hozott össze jó sorsom. Lehet jót nyújtani azalatt a félóra-óra alatt is. Sok vendégemnek az a véleménye, hogy olcsóbb mintha barátnőt tartana és veszélytelenebb is. Én nem telefonálok,hogy legyen velem hétvégén vagy ünnepnapokon.Biztos vagyok benne Ti is találnátok "korrekt" szolgáltatót.Kiválasztotam két férfit akikkel csodálatosan jól érzem magam és én ajánlottam fel, hogy ne fizessenek. Egyik elfogadta másik nem ő azt mondta ha fizet kevésbé van lalkifurdalása az asszonyával szemben.Nem nézem percre az időt és higyétek el maximálisan beleélem magam az adott helyzetbe.Nincsenek őlussz költségek stb. az tényleg lehangoló lehet, hogy nem mertek ezt-azt csinálni, oda nyúlni stb. mert a pénztárca szab határt. Ahol hírdetem magam ott olvasom a férfiak véleményét egy-egy "kolleganőmről". Szerintem pár telefonnal ki lehet szűrni ki a normális és ki a lehúzós. Jó lenne ha az utóbbiak minnél kevesebben lennének de ez csak akkor lehetséges ha ti meg meritek írni megfelelő helyeken a rossz tapasztalatokat. Szerintem ma amikor alíg marad pénz a férfiak zsebében nem lehet a csillagos égig emelni árat nekünk kurváknak. Ezt megírtam már más fórumokon is. Sajnos kevesen értik meg a sűrű fillér és a ritka forint értelmét. Kívánom Nektek Kedves Fórumozók legyen minnél több és csodálatosabb élményetek!
#261   2008. 05. 26. hétfő 13:46
T-A-M T-A-M
ha megfordítjuk a dolgot, a hölgyek részéről "szerelemért kapnak pénzt"...

Nem vagyunk egyformák, van akinek belefér az értékrendjébe, van akinek nem, az efféle dolog...
Mindenki a maga lelkiismeretével kell, hogy elszámoljon...
Amióta a pénz megjelent mint fizetőeszköz, a prostitúció azóta létezik...vagy még korábbról...csak akkor mással fizettek érte... smile
Gyanítom, hogy amíg az emberiség létezni fog, mindig is lesz rá kereslet, így kínálat is bőven...
(Ez egy válasz barbbaby üzenetére (2008. 05. 26. hétfő 12:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 26. hétfő 12:25
nők akik pénzért odaadják a legféltetebb részüket szerintem szánalmas az egész prostitúció csak sajnálni tudom aki pénzért vesz szerelmet
#260   2008. 05. 26. hétfő 12:25
barbbaby barbbaby
nők akik pénzért odaadják a legféltetebb részüket szerintem szánalmas az egész prostitúció csak sajnálni tudom aki pénzért vesz szerelmet
#259   2008. 05. 26. hétfő 12:24
X Törölt felhasználó (228948)
mi van abbam hogy az ember pénzért k...ához jár szerintem semmi különös néha jól elmenni és letudni egy gyors numerát de az semmivel sem pótolja a barátnőt más egy hivatásossal és más akit szeretsz
#258   2008. 05. 26. hétfő 06:48
X Törölt felhasználó (48523)
elérhetőség?
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 05. 21. szerda 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia Kedves Fórumozók! Otthonában dolgozó kurva vagyok. Önként kezdtem nem tartok el magamon kívül senkit. Januárban volt két éve, hogy csinálom és egy percre sem bántam meg! Sok nagyon jól szeretkező FÉRFIval hozott össze jó sorsom. Lehet jót nyújtani azalatt a félóra-óra alatt is. Sok vendégemnek az a véleménye, hogy olcsóbb mintha barátnőt tartana és veszélytelenebb is. Én nem telefonálok,hogy legyen velem hétvégén vagy ünnepnapokon.Biztos vagyok benne Ti is találnátok "korrekt" szolgáltatót.Kiválasztotam két férfit akikkel csodálatosan jól érzem magam és én ajánlottam fel, hogy ne fizessenek. Egyik elfogadta másik nem ő azt mondta ha fizet kevésbé van lalkifurdalása az asszonyával szemben.Nem nézem percre az időt és higyétek el maximálisan beleélem magam az adott helyzetbe.Nincsenek őlussz költségek stb. az tényleg lehangoló lehet, hogy nem mertek ezt-azt csinálni, oda nyúlni stb. mert a pénztárca szab határt. Ahol hírdetem magam ott olvasom a férfiak véleményét egy-egy "kolleganőmről". Szerintem pár telefonnal ki lehet szűrni ki a normális és ki a lehúzós. Jó lenne ha az utóbbiak minnél kevesebben lennének de ez csak akkor lehetséges ha ti meg meritek írni megfelelő helyeken a rossz tapasztalatokat. Szerintem ma amikor alíg marad pénz a férfiak zsebében nem lehet a csillagos égig emelni árat nekünk kurváknak. Ezt megírtam már más fórumokon is. Sajnos kevesen értik meg a sűrű fillér és a ritka forint értelmét. Kívánom Nektek Kedves Fórumozók legyen minnél több és csodálatosabb élményetek!
#257   2008. 05. 25. vasárnap 20:19
Bandur Bandur VIP
ehez hozzá tartozik hogy ha rendszeres vendég vagy akkor van árkedvezmény wink
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2008. 05. 25. vasárnap 17:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 25. vasárnap 17:16
Ez hol van? Mert én 8-10 ezer alatt nem tudok szobán lévőt 1 órára.
#256   2008. 05. 25. vasárnap 17:50
Flipperöcsi Flipperöcsi
Eddig nem kurváztam, sőt, kimondottan irritált a stílusuk, de ha Te tényleg egy kurva vagy.....na, nem neveznélek így, csak nem szépítem, ha te sem tetted......és nem egy szociológus, akkor ez egy kellemes csalódás! A barátaim "rutinjából kiindulva azt látom, hogy egyre jobban tolódik az ipar az eröltetett night clubok felől a sokkal élvezhetőbb, személyesebb, olcsóbb, megbízhatóbb, stb., stb., "egyedülálló" kurvák felé! Én is ezt tenném, ha kurváznék!!!! Jah, és valszeg úgy megdugnálak, hogy én lennék a 3. "szabadkártyás"! wink wink
#255   2008. 05. 25. vasárnap 17:16
Ryobi Ryobi
Ez hol van? Mert én 8-10 ezer alatt nem tudok szobán lévőt 1 órára.
(Ez egy válasz Bandur üzenetére (2008. 05. 21. szerda 20:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 21. szerda 20:46
én még egyszer se csalódtam bennük,egy óra 5000ft,ebbe van a normál sex és orál,lakáson kulturált tiszta környezetben fürdési lehetőség sex előtt és után smile
#254   2008. 05. 21. szerda 20:48
MmePrune MmePrune VIP Admin
takarítottam...a következő mailcímes hsz íróját egy napra tiltom
#253   2008. 05. 21. szerda 20:46
Bandur Bandur VIP
én még egyszer se csalódtam bennük,egy óra 5000ft,ebbe van a normál sex és orál,lakáson kulturált tiszta környezetben fürdési lehetőség sex előtt és után smile
#252   2008. 05. 21. szerda 09:34
(Ez egy válasz farock86 üzenetére (2008. 05. 20. kedd 10:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 20. kedd 10:54
Hello!
Egy kis történet.Haverom szeret k×rvázni.Már többször is volt.Most mesélte, legutoljára kb 2 hete is elment egy fekete hosszu hajuhoz.Ment is a dolog rendesen, de haverom kicsit a vadabban szereti.Úgyértem, mikor a csaj épp sz×pja, ő szereti a haját huzni, kicsit erősebben.Na a multkori eset is igyment a csaj épp lennvolt, ő huzta a haját.Már nemsok kellett volna neki, hogy eldurranjon, mikor a csaj parókája leesett.A srácnak rögtön elszállt minden ihlet.A csaj drogos volt:S. Azóta nemis volt k×rvázni.

Skodrának a válaszom:Mezökövesdnél a Zsóry fürdő környékén szoktak lenni, illetve ahogy Pest fele mész a 3-on, a pihenő résznél. Hát vannak magyarok és kisebbségiek is. Pl egy kövér (kb 120-140kg)kisebbségi.:S Jo szorakozást, várjuk élménybeszámolódat:P
#251   2008. 05. 20. kedd 10:54
farock86 farock86
Hello!
Egy kis történet.Haverom szeret k×rvázni.Már többször is volt.Most mesélte, legutoljára kb 2 hete is elment egy fekete hosszu hajuhoz.Ment is a dolog rendesen, de haverom kicsit a vadabban szereti.Úgyértem, mikor a csaj épp sz×pja, ő szereti a haját huzni, kicsit erősebben.Na a multkori eset is igyment a csaj épp lennvolt, ő huzta a haját.Már nemsok kellett volna neki, hogy eldurranjon, mikor a csaj parókája leesett.A srácnak rögtön elszállt minden ihlet.A csaj drogos volt:S. Azóta nemis volt k×rvázni.

Skodrának a válaszom:Mezökövesdnél a Zsóry fürdő környékén szoktak lenni, illetve ahogy Pest fele mész a 3-on, a pihenő résznél. Hát vannak magyarok és kisebbségiek is. Pl egy kövér (kb 120-140kg)kisebbségi.:S Jo szorakozást, várjuk élménybeszámolódat:P
#250   2008. 05. 12. hétfő 22:09
tizso tizso
a 3-as út mellett végig voltak.
(Ez egy válasz Skodra üzenetére (2008. 05. 10. szombat 20:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 10. szombat 20:08
Hi!
Mezőkövesden,kb hol vannak mostanában?Magyarok,v. kisebbségiek?
Köszi!
#249   2008. 05. 10. szombat 20:08
Skodra Skodra
Hi!
Mezőkövesden,kb hol vannak mostanában?Magyarok,v. kisebbségiek?
Köszi!
(Ez egy válasz tizso üzenetére (2008. 05. 09. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 09. péntek 19:16
Én a héten szopattam meg egy útszélit Mezőkövesd közelében, úgy, hogy közben az asszony a hátsó ülésről nézte meg smárolt velem közben. Igazság szerint mikor mondtam, hogy ott egy kurva, Ő volt aki mondta, hogy forduljunk meg. smile
#248   2008. 05. 10. szombat 19:47
Mi_ketten Mi_ketten
Mi is most tervezünk egy ugyanilyet,remélem hamarosan sor kerül rá...A nőmet nagyon izgatná a dolog,kiváncsi rá hogy megy az ilyesmi...Tetszik neki a dolog,sőt ő is kinyalatná magát de tudja hogy azt kocsiban nem lehet.
#247   2008. 05. 10. szombat 10:40
Ryobi Ryobi
Ezt leírnád részletesebben?
(Ez egy válasz tizso üzenetére (2008. 05. 09. péntek 19:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 09. péntek 19:16
Én a héten szopattam meg egy útszélit Mezőkövesd közelében, úgy, hogy közben az asszony a hátsó ülésről nézte meg smárolt velem közben. Igazság szerint mikor mondtam, hogy ott egy kurva, Ő volt aki mondta, hogy forduljunk meg. smile
#246   2008. 05. 09. péntek 22:01
kurvazó kurvazó
Tegnap este megtaláltam... smile nem jó néven kerestem Google-ben. Rendeltem is a húspiacról...
(Ez egy válasz MrEnigma üzenetére (2008. 05. 09. péntek 08:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 05. 09. péntek 08:21
Na ne már, hoyg nem találtál rá a Piroslámpa, Kimaradás, Pillangók stb stb lapokra?
***prune
#245   2008. 05. 09. péntek 19:16
tizso tizso

... 123 124 125 126 127 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2744db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!