Az aluljárós és útszéli kurvák jelentős része, akiket felszedtem, cigány volt. Semmivel nem rosszabbak a fehér köztéri ribancoknál. Sőt, némelyik bevállalósabb (és olcsóbb) a többségi húsárunál. Nyáron a legjobb, alig van rajtuk ruci. Magassarkú vagy üvegszínű patacipő, szűk felső és feszülő naci vagy miniszoknya. Legtöbbjük tetkós, az arcuk meglehetősen kiélt, elég közönségesek, ami engem mondjuk nem zavar. Fixáljuk az árat, gyorsan elvonulunk a megbeszélt helyre (ami lehet pályaudvari WC, téka, szexshop, kocsma raktárhelyisége, álló vonatszerelvény budija, vagy akár kapualj, pincelejáró, stb.) Letérdel a kiscsaj, aztán mehet a szopatás. Általában kicsit monoton a furulyaszóló, de hamar rátalálnak a megfelelő ütemre. Többnyire unott, kiégett, rutinszerű fejjel csinálják (nekik ez meló, és lehet hogy aznap már tizedjére élvezett valaki a szájukba), de azért ügyesen.
Régebben volt, hogy heti rendszerességgel jártam hozzájuk, többnyire beérve a gumi nélküli szájmunkával, de volt, hogy meg is kúrtam némelyiket. Elvonultunk a helyiségbe, mely olyan szűk volt, mint kurva húsos puncija (nem viccelek, rohadt jó tapadós luka volt, pedig a fején látszott, hogy nem ma kezdte.) Bemelegítésnek egy kis oboa, aztán koton fel, a nő hátrafordul, tenyerével a csempének támaszkodik, előrehajol és széles terpeszbe vágja magát. Én meg berakom és a tetkós. kicsit dundi seggét fogva mozgok a kurvában. Hú, de jó volt! Nyög is hozzá (azért, hogy hamarabb elmenjek.) Erre gondolva érdemes otthon, elindulás előtt jó alaposan kiverni vagy rámászni a barátnőnkre. Személytelen volt így, hogy baszás közben nem láttam az arcát, (csak mikor hátranézett, végzek-e már) de talán pont ettől volt állatiasan király.
Kurvázni jó!
Régebben volt, hogy heti rendszerességgel jártam hozzájuk, többnyire beérve a gumi nélküli szájmunkával, de volt, hogy meg is kúrtam némelyiket. Elvonultunk a helyiségbe, mely olyan szűk volt, mint kurva húsos puncija (nem viccelek, rohadt jó tapadós luka volt, pedig a fején látszott, hogy nem ma kezdte.) Bemelegítésnek egy kis oboa, aztán koton fel, a nő hátrafordul, tenyerével a csempének támaszkodik, előrehajol és széles terpeszbe vágja magát. Én meg berakom és a tetkós. kicsit dundi seggét fogva mozgok a kurvában. Hú, de jó volt! Nyög is hozzá (azért, hogy hamarabb elmenjek.) Erre gondolva érdemes otthon, elindulás előtt jó alaposan kiverni vagy rámászni a barátnőnkre. Személytelen volt így, hogy baszás közben nem láttam az arcát, (csak mikor hátranézett, végzek-e már) de talán pont ettől volt állatiasan király.
Kurvázni jó!
Egyáltalán nem ciki,nem te leszel az első aki így veszti el!Tanácsom hogy előtte verd ki egy párszor,hogy ne két percig tartson a dolog.A csajnak mondd meg előre,hogy sokáig fog tartani,akkor nem nyafoghat utólag miatta.Alkudozz akkor is ha van elég pénzed!Amit először az óvszeres franciáért kér,annyit ajánlj neki dugásért szájba élvezéssel!Jobban jársz mint ha magad korúval kezdenél,mert vállall mindent és nem maradsz cikibe ha nem jól sül el a dolog...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 20. péntek 11:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (95993)
2009. 02. 20. péntek 11:10
sziasztok! 23 éves szűz srác vagyok :( eléggé csunyacska, félek is a lányoktól. Így ciki, vagy érdemes elmenni kurvához ??
sziasztok! 23 éves szűz srác vagyok :( eléggé csunyacska, félek is a lányoktól. Így ciki, vagy érdemes elmenni kurvához ??
gyerekek én nem prűd vagyok, elhiszem h a kocsi hamarabb elüt mint vmit elkap az ember, de mégis a kúrvázás sztem pengeélen táncolás a nemi betegség elkapásával. Én örülök h ti nem féltek, én sztem soha nem változok meg, vagy egyfajta tartás emiatt.
Ui.: Sztem nem volt még olyan asztalos akinek ne ment volna szálka a kezébe.
Ui.: Sztem nem volt még olyan asztalos akinek ne ment volna szálka a kezébe.
BME-GTK (Ch épület), Kommunikációs Főiskola, BGF- Külker (Mátyásföld Imre utca) és a különféle közgazdasági szakközépiskolák!
(Ez egy válasz limpi üzenetére (2009. 02. 18. szerda 21:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 18. szerda 21:47
Sziasztok! Tudnátok kurvázó helyeket mondani Budapesten a Nyugatin kívül? corgon@indamail.hu email címre várnám a válaszokat. Előre is köszönöm.
Sziasztok! Tudnátok kurvázó helyeket mondani Budapesten a Nyugatin kívül? corgon@indamail.hu email címre várnám a válaszokat. Előre is köszönöm.
Korábban elég rendesen nyomtam őket, de semmit nem szedtem össze pedig ujjazok és nyalok mindig. Ettől függetlenül persze nem lehetetlen... De ha így fogjuk fel, akkor sokkal veszélyesebb a lepukkant belvárosi házak között az utcán sétálni, mert rád eshet egy cserép. Sokkal nagyobb a kockázat egy autóban ülve. Természetesen ezzel nem azt mondom, hogy ne kéne minden alkalommal óvszert használni. De nem az ettől való félelm fog leszoktatni a pinázásról.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 18. szerda 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (391255)
VIP
2009. 02. 18. szerda 09:22
attól függetlenül mivel ő nem élvezi a száraz pinától kiszakadhat... a másik h a faroknak nem megy a tövéig csak majsnem a tövéig a gumi, szal a bőrbetegség is fenáll, vagy odanyúlsz neki, aztán fogod a farkad mikor szeded le a gumit, elvégre ha baszásrol van szó, nem megfontolt a ember csak csinálja...
attól függetlenül mivel ő nem élvezi a száraz pinától kiszakadhat... a másik h a faroknak nem megy a tövéig csak majsnem a tövéig a gumi, szal a bőrbetegség is fenáll, vagy odanyúlsz neki, aztán fogod a farkad mikor szeded le a gumit, elvégre ha baszásrol van szó, nem megfontolt a ember csak csinálja...
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2009. 02. 17. kedd 09:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 17. kedd 09:29
Oyat mutass aki azért lett az mert elszakadt a gumi...
Gyerekként töltöttem meg vízzel gumit,kb 25 litert bír el,utána ha nem a nyakát fogod meg még kicipelheted az erkélyhez és....
Gyerekként töltöttem meg vízzel gumit,kb 25 litert bír el,utána ha nem a nyakát fogod meg még kicipelheted az erkélyhez és....
Oyat mutass aki azért lett az mert elszakadt a gumi...
Gyerekként töltöttem meg vízzel gumit,kb 25 litert bír el,utána ha nem a nyakát fogod meg még kicipelheted az erkélyhez és.... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 17. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyerekként töltöttem meg vízzel gumit,kb 25 litert bír el,utána ha nem a nyakát fogod meg még kicipelheted az erkélyhez és.... (Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 17. kedd 07:13), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2009. 02. 17. kedd 07:13
Ember, ha vki igényes az is össze szedhet vmit, akár egy igényes ügyfél is, aztán a diszkóba terjeszted... hoppá te is igényes voltál , meg a kúrva is ... Mé szexi aids est még nem láttunk?
Ember, ha vki igényes az is össze szedhet vmit, akár egy igényes ügyfél is, aztán a diszkóba terjeszted... hoppá te is igényes voltál , meg a kúrva is ... Mé szexi aids est még nem láttunk?
Üdv. Szakmabeliként mondhatom hogy minden lány vigyáz magára vagy legalábbis próbál vigyázni, én sem megyek el mindenkivel aki belém botlik. Persze vannak azért olyan lányok akik a pénzért bármit megtesznek de szerintem nekik már ugy is mindegy azért ilyen bevállalósak.
Igényes bérnő nem megy el tbc gyanús szakadt ügyféllel.Én meg igénytelen kurvával nem megyek el.A Gumi még nem szakadt el soha,viszont már rengeteg szép élménnyel gazdagodtam...Továbbra is várom monogám,de engem díjazás nélkül jól letubázó lányok jelentkezését.Ígérem többet nem fizetek ilyen szörnyűségért...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 14. szombat 08:09), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP
2009. 02. 14. szombat 08:09
Kíváncsi vok, h nem féltek a nemi betegségektől? most jó h gumiba, de az elszakadhat, meg ha a farkad töve kilóg vagy akármi, bőrbetegséget is elkaphat az ember, ezt a rizikót vállalva is érdemes? Nekem nem úgy tűnik.
Kíváncsi vok, h nem féltek a nemi betegségektől? most jó h gumiba, de az elszakadhat, meg ha a farkad töve kilóg vagy akármi, bőrbetegséget is elkaphat az ember, ezt a rizikót vállalva is érdemes? Nekem nem úgy tűnik.
Bocsánat de e lemaradt:A jó visszaigazolásait,meg írja saját magának.Ír két három kollegínáról is valamit,és már meg is van a pozitív egy aktív makktárstól...
Az a baj,hogyha rossz véleményeket írnak róla,új névvel regisztrál,vagy átmegy másik weboldalra.A képről azt állítja hogy régen készült,akkor még szőke volt nagy mellekkel...Egy barátom,el jött egyszer,de a csajnak állt feljebb,hogy miért foglalta a drága idejét.Ezek miatt én is szívesebben látom üzlet elött a partnernőt,ez lehet akár utcán,vagy kuplerájban is.Egyben ott az egész választék,és alkudni is jobban lehet...
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 02. 12. csütörtök 18:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (289130)
2009. 02. 12. csütörtök 18:24
Igaz a neten sok a kamu kép és sok az arcát eltakaró hirdető /én is úgy hirdetek/. Eddíg félóra 8 volt de annyian alkudtak, telefonba már én is 6-ot mondok. Hidd el lehet alkudni. Ha nem az a lány nyit ajtót akit láttál a neten be se menj a lakásba! Előre megbeszélt árnál többet ne adj. Neten hirdető lányokról véleményt is tudsz írni és ha az negatív ronthatja a lány forgalmát. Szerintem ezért jobb a net. Csodás orgazmusokat és sokat kívánok nektek!
Igaz a neten sok a kamu kép és sok az arcát eltakaró hirdető /én is úgy hirdetek/. Eddíg félóra 8 volt de annyian alkudtak, telefonba már én is 6-ot mondok. Hidd el lehet alkudni. Ha nem az a lány nyit ajtót akit láttál a neten be se menj a lakásba! Előre megbeszélt árnál többet ne adj. Neten hirdető lányokról véleményt is tudsz írni és ha az negatív ronthatja a lány forgalmát. Szerintem ezért jobb a net. Csodás orgazmusokat és sokat kívánok nektek!
Sziasztok!
Javasolnám én is, hogy neten hirdető BN -hez menjetek és válasszatok valami normális oldalt, pl www***hu . Ott biztos, hogy csak olyan lányokat találtok, akik a képeken vannak.
én meg javasolnám, hogy ne linkelj be idegen szexoldalt:prune
Javasolnám én is, hogy neten hirdető BN -hez menjetek és válasszatok valami normális oldalt, pl www***hu . Ott biztos, hogy csak olyan lányokat találtok, akik a képeken vannak.
én meg javasolnám, hogy ne linkelj be idegen szexoldalt:prune
Pontosan így működik a dolog.Ajánlom hogy nézz körül jól,mert a jófélék csak szerényen ácsorognak,nem mennek oda hozzád.Aki gyanúsan ácsorog és tetszik,avval egy pillanatra kell csak felvenni a szemkontaktust és már tudod is hogy oké-e.Én olyan profin csinálom már,hogy csak körbenézek és már meg is számoltam őket...
Állj meg egy kicsit, ne siess és meg fogod látni őket. Menj át a metró kijárattal szemközt a kirakatok elé, onnan mindent láthatsz. Ott sétálnak keresztbe. Ha tovább álldogálsz, meg is szólítanak.
(Ez egy válasz szex123 üzenetére (2009. 02. 12. csütörtök 00:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 02. 12. csütörtök 00:25
Rendszeresen járok a nyugatihoz, igaz, csak röpke 40 mp, míg átérek a metrótól a villamosig. Hol vannak otta kurvák? mert eddig egyszer sem láttam...
Rendszeresen járok a nyugatihoz, igaz, csak röpke 40 mp, míg átérek a metrótól a villamosig. Hol vannak otta kurvák? mert eddig egyszer sem láttam...