Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 106 107 108 109 110 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#458   2008. 08. 25. hétfő 18:21
X Törölt felhasználó (34131)
-azért az áraidat elmondhatod - nézett rá újból a nőre, -már ha nem nagyon szemtelenek - tette hozzá kis szünet után, mivel agrippina nem válaszolt.
a nő egész testében remegett, a szíve vadul kalimpált. keserű lett a szája íze és könny futott a szemébe. valahogy nem így képzelte el ezt az egészet.
-most meg már bőgsz - jegyezte meg szenvtelenül a férfi és hanyagul beült a kocsijába. már indított is, aztán lehúzta a jobb oldali ablakot és kiszólt: -jössz? agrippina kinyitotta az ajtót és csendesen beült a faszi mellé. a pasas a lábait nézte, aztán a melleit, majd az arcát. agrippina az ajkába harapott, de nem szólt semmit. a pasi lassan elvigyorodott: -kezdő kurva vagy? kell a pénz, vége az otthoni aranyéletnek? - aztán újból elkomorodott, megvonta a vállát és csak úgy mellékesen megjegyezte: -bár ez a francot se érdekli.
agrippina lassan kezdett megnyugodni. a helyzet már nem is volt annyira kínos és kellemetlen, most, hogy tisztázódtak a viszonyok. igen, ő egy kezdő kurva, akinek a férje talált magának egy huszonéves szeretőt, őt pedig szépen kitúrta a közös házból és vagyonból, valamiből pedig neki is meg kell élnie. a férfi felé fordult:
-ne is érdekeljen, de amúgy eltaláltad. a férfi elégedetten dőlt hátra az ülésre.
-és mik a szolgáltatásaid? - kérdezte, miközben a nőt nézte. agrippina nyelt egyet, aztán lassan sorolni kezdte, mint jó tanuló a bemagolt leckét:
-francia végig gumiban kétezer, natúr francia végig négyezer, dugás hatezer, anális szex vagy más extra nincs, dugás végig gumival - tette még hozzá
-hhhhhmm - fújt egyet a pasi. -kicsit felülértékeled magad, azt hiszem.
agrippina kérdőn és kicsit sértődötten nézett rá.
-négyet adok egy szopásért és dugásért - mondta a pasas előre nézve az útra, miközben benyúlt a zsebébe, mint aki meg akar bizonyosodni róla, hogy ott van a pénze.
-ötezer - mondta kissé halkan és gyáván agrippina, mire a faszi megint fújt egy nagyot.
-bátortalan volt nagyon a hangsúlyod - válaszolt cinikusan és oldalról rásandított a nőre. agrippina elvörösödött, és előre nézett ő is az útra, de nem válaszolt. aztán a férfi élesen fékezett és jobbra kanyarodva hirtelen betért egy erdei útra. ide-oda döccentek a kocsi kerekei, agrippina már szinte rosszul lett, aztán megállt hirtelen az autó, a faszi eloltotta a fényeket és a nő felé fordult. -nesze - mondta, és egy papírpénzt nyomott a nő melltartójába. agrippina kivette a pénzt, valóban egy ötezresnek tűnt, idegesen begyűrte a szoknyája zsebébe, aztán a férfi felé fordult: -itt? - kérdezte halkan és már-már szégyenlősen.
-itt - bólintott a férfi. - vagy ha nem fázol, a kocsi előtt. de még meleg a motorház-tető - tette hozzá magyarázólag. agrippina kioldotta a biztonsági övét, kinyitotta az ajtót és lassan kiszállt. a férfi sokkal fürgébb volt, de nem a kocsi elejéhez ment, amerre agrippina indult, hanem előbb megkocogtatta a kocsi hátulját és csak aztán fordult a nő felé.
#457   2008. 08. 25. hétfő 17:40
X Törölt felhasználó (34131)
...mondjuk nem éppen útszéli, de van esély rá, hogy azzá váljon: agrippina ott ült az országúti benzinkút kávézójában, nem nagyon kiöltözve, csak kicsit kifestve, de azért formásan és basznivalóan, valami olcsóbb italt kortyolva és cigizve. (persze ide nem kocsival érkezett, hanem busszal vagy gyalog!) a pasik jöttek-mentek körülötte, néha ránéztek, volt aki csak egy kávét dobott be, aztán ment is tovább, voltak akik többet is elüldögéltek, miközben a nőt fixírozták. agrippina nem nagyon nézett rájuk, egykedvűen itta az italát, miközben mélyeket húzott a cigarettából. az egyik faszi megállt mellette és tüzet kért tőle. látszott rajta valami mohóság, ahogy végigmérte, de a csajt nem érdekelte a pasas, ezért szótlanul adta oda neki a gyújtóját, majd vette tőle vissza, miután az nagy ráérősen rágyújtott. a pasi még egyszer végigmérte, valamiféle "nem tudod, hogy mit vesztettél" nézéssel, aztán már ment is tovább, vissza a helyére. viszont most úgy ült le, hogy agrippinát nézhesse, még a székét is elfordította, a kávéját pedig a hangosan csörömpölve húzta maga elé. nagyokat szívott ő is a cigijéből, miközben végig a csajt nézte, tekintetével a nőt többször is levetkőztetve és jó alaposan megbaszva. nagyokat nyelt, miközben a nőt figyelte, aki lassan kezdett megbarátkozni a gondolattal, hogy ez a faszi legyen az első kliense. de túl sokan voltak a kávézóban, ezért egy hirtelen gondolattól vezérelve felállt és nem túl sietős léptekkel kiment az ajtón. próbálta belőni, hogy merre vannak a kamerák, aztán a benzinkút oldalfalánál talált egy félhomályos helyet, odament és ott megállt. nem csalódott a fasziban, mert az röviden felhörpintette a kávéját és már indult is ki. az ajtóban megállt, ő is szétnézett, aztán meglátta a nőt, aki mozdulatlanul állt az épület sarkánál.
-elvigyem valameddig? - kérdezte, kissé talán túl unottan is, miközben megzörrentette kezében a kocsikulcsot.
-az jó lenne - préselte ki magából agrippina nagy nehezen a szavakat
-pécs felé megyek - mondta szintén unottan a faszi és kérdőn nézett rá a nőre, aztán hogy az nem válaszolt, folytatta: -vagy inkább amarra megy?
-inkább - bólintott lassan agrippina és mélyet szívott a cigijéből. a faszi rásandított: -olyan kurvás így - mondta szinte teljes közönnyel és lassan elindult a kocsija felé. agrippina szótlanul indult el utána, csak már az autónál állva kérdezett vissza: -kurvás?
-aha - válaszolt a pasi, -mint egy olyan nő, aki igazából nem kurva, csak annak akar kinézni - tette hozzá kis idő múlva és szembefordult a nővel. az idegesen dobta el a cigijét. -nem mindegy az neked? - kérdezte kissé ingerülten és hirtelen letegezve a pasast. -nekem aztán teljesen az - vonta meg a vállát a faszi és kinyitotta a kocsi ajtaját.
#456   2008. 08. 25. hétfő 16:16
X Törölt felhasználó (34131)
hmmmmmmmmmmm, érdekesen hangzik, de azért eléggé nehezen realizálható "álom"... egy magányos nő, csak úgy egymagában, asszem elég hamar ki lesz penderítve minden, stricik által ellenőrzött placcról, más helyekről meg a rendőrség üldöz el. aztán meg persze ott a lebukás veszélye, ami a te esetedben hatványozottan jelentkezik, ha valóban vezető beosztásban dolgozol. valszeg meglepődnél, hogy hány kliensed, tárgyalópartnered és beosztottad megy egyenesen tőled valamelyik rimát szopatni a bokorban... (kiskosztümös, villanócombos, felpolcolt csöcsös látványodon felizgulva wink ) szóval így elsőre szerintem is csak az előre megbeszélt autós-randi a járható út, vagy a netes hirdetés, bár meg tudom érteni, hogy ezekből pont a lényeget hiányolod...
(Ez egy válasz agrippina üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 16:14
Én 40 éves, vezető beosztású, elegáns, jó alakú nő vagyok, nagyon
knszolidált családdal. De régóte titkos vágyam (2. énem), hogy
kurvaként élhessek, viselkedhesek néha. Nem a pénzért, hanem ...
nem tudom, de izgat. Hogy kell kezdeni?
#455   2008. 08. 25. hétfő 16:05
Ryobi Ryobi
Mint mondottam már jópár éve volt, akkoriban a mának éltem, pláne meg piás állapotban, meg sötétben csőlátása alakul ki az embernek, csak a pinát láttam. Meg az a tudat is nagyon közrejátszott, hogy le tud alacsonyodni egy nő (?), meg hogy állati módon meg lehetett csinálni.
Egyébként amikor később láttam , nappal, józan fejjel, már a hányinger kerülgetett.
Ez olyasmi lehetett, amikor dizsiben pörögve bebaszva minden csajt istennőnek látsz, pedig tudod, hogy fényre csúnyulnának.
(Ez egy válasz X üzenetére (2008. 08. 25. hétfő 15:39), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (34131)
2008. 08. 25. hétfő 15:39
nekem tetszett a sztorid, vicces tud lenni, mikor egy csaj már annyira lent van, hogy ennyire aprópénzért adja el magát... wink kicsit kevésbé részegen és jól marketingelve magát (na meg persze tisztán is) ennek a sokszorosát kereshette volna. na ja, csak akkor nem lett volna kedve és mersze kurvának állni...
amúgy erről az a régi vicc jutott az eszembe, az igazán megélhetési kurváról, aki azért szopja le a pasikat, hogy valami meleg kerüljön a gyomrába...
viszont az egész tényleg lehet veszélyes is, ezért én ilyen esetben inkább csak a szájba/arcra élvezést preferálom...
#454   2008. 08. 25. hétfő 15:39
X Törölt felhasználó (34131)
nekem tetszett a sztorid, vicces tud lenni, mikor egy csaj már annyira lent van, hogy ennyire aprópénzért adja el magát... wink kicsit kevésbé részegen és jól marketingelve magát (na meg persze tisztán is) ennek a sokszorosát kereshette volna. na ja, csak akkor nem lett volna kedve és mersze kurvának állni...
amúgy erről az a régi vicc jutott az eszembe, az igazán megélhetési kurváról, aki azért szopja le a pasikat, hogy valami meleg kerüljön a gyomrába...
viszont az egész tényleg lehet veszélyes is, ezért én ilyen esetben inkább csak a szájba/arcra élvezést preferálom...
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 00:43
Elmesélem életem legolcsóbb kurváját.
Már jópár éve történt, a szigeten. Akkoriban rokker korszakomat éltem, így ott töltöttem pár napot. Egyik este, egy sátornál felfigyeltünk egy punk társaságra, 4-en voltak, 3 már feküdt.
A még talpon lévő csajnak látszó lény odajött, hogy hívjam már meg egy sörre, vagy adjak neki cigit. Keményem le volt pukkanva, alacsony, vékony, szakadt, retkes farmer, elmaradhatatlan színes acélbetkós, meg valami kifakult slipknot polo, ha jól emlékszem. Haja fel volt nűyírva, kivéve a feje tetején, ami jó hosszú volt, gondolom úgy jött még, hogy fel volt állítva, de most kosztól összeragadva lilára festve.
Füle teli karikával, arca csupa pattanás, egyébként szemei szépek voltak, csakhát nemigazán tudott rámnézni velük, annyira be volt piálva/ragasztózva szagról ítélve.
Mivel pénszűkében voltam, elutasítottam, odaböktem neki, hogy miért mit ad érte. Erre bemutatott két kézzel, de szinte már rajtam csimpaszkodott, hogy ne essen el. Megkérdezt, jó hangosaan (persze a zene hangosabb volt), hogy mé' meg akarom dugni, vagy mi? Közben már kikértem 2 korsó sert, de azt mondta az kevés lesz neki. Közben végig mértem, segge feszesnek tűnt, meg a szemei is tetszettek, más pozitívum nem volt rajta., bűzlött.
Mondom gyere na, kapsz egy ezrest, azzal elkezdtem húzni egy bozótos sötét rész felé. Meglepődésemre nem nagyon kellett noszogatni, inkább csak támogatni el ne essen.
Mikor beértünk a sötétségbe, szétnéztem, már csak alakokat láttam a távolban, elengedtem, erre elesett, mondom fasza. Told le a gatyád, letolta, négykézláb beállt. Bugyiját már én húztam le, mitne mondjak több napja ugyanaz lehetett rajta.
Nehezen akart felállni a farkam részben a piától, részben a helyzettől, meg a szagoktól. Elkezdtem markolászni a seggét, meg dörzsölni a faszom a picsájához. Behatolni nem tudtam, száraz volt és szűk. Nyállal rásegítettem, meg sörből is löttyintettem rá, ujjaztam egy kicsit. Közben valami olyat gagyogott, hogy hééé, ne az én sörömmel, de azt már rég megitta addigra.
Jó nagyokat löktem rajta, mellei helyét markolászva. Hangokat nem adott ki , tűrte a faszt. Nehezen, de sikerült beléélveznem, akkor tudatosult, hogy semmi védekezés, mondom mindegy többet nem látjuk egymást, ő meg nem fog emlékezni. Odaadtam neki az ezrest, meg fél doboz cigimet is odadobtam neki. Mondom visszatalálsz ?, mert én megyek. Továbbra is ott maradt, bár akkor már lábait maga alá húzta. Elindultam, még visszanéztem egyszer, akkor már úgy láttam próbál feltápászkodni a sötétben. Másnap, vagy harmadnap még láttam úgyanúgy szétcsapva a földön.
#453   2008. 08. 25. hétfő 12:36
freelander2 freelander2
Szia!! Engem is érdekelne a dolog,, szerintem itt
kedvedre válogathatsz smile
(Ez egy válasz agrippina üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 17:58
igen, tudom. Ezért nem is kezdem el. Engem az izgatna, ha valaki
csak felvenne és megdugna
#452   2008. 08. 25. hétfő 11:06
X Törölt felhasználó (48523)
ENGEM IS ÉRDEKEL A DOLOG SZERINTEM NEM LESSZ GOND
(Ez egy válasz agrippina üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 17:00
Férjemnek nem szabad erről tudnia. De igazából országútmenti
kurva lennék, csak félek.
#451   2008. 08. 25. hétfő 10:46
X Törölt felhasználó (78357)
"semmi védekezés, mondom mindegy többet nem látjuk egymást, ő meg nem fog emlékezni" confused
Gondolom ezzel a terhességre céloztál, de arra nem gondolsz, mennyi nyavalyát is kaphattál volna, ill. lehet hogy kaptál is, egy ilyen mosdatlan szutyoktól? még nem tudhatod, de lehet, életed legdrágább kurvája volt... nyes
#450   2008. 08. 25. hétfő 08:04
X Törölt felhasználó (324094)
Szia!
34 éves ff-i vagyok. Nekem is lennének titkos vágyaim, valósítsuk meg közösen!!!
(Ez egy válasz agrippina üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 16:14
Én 40 éves, vezető beosztású, elegáns, jó alakú nő vagyok, nagyon
knszolidált családdal. De régóte titkos vágyam (2. énem), hogy
kurvaként élhessek, viselkedhesek néha. Nem a pénzért, hanem ...
nem tudom, de izgat. Hogy kell kezdeni?
#449   2008. 08. 24. vasárnap 18:38
Ryobi Ryobi
Ok, mond hol fogsz állni és mikor. Adok mondjuk 3ezret.
(Ez egy válasz agrippina üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 17:58
igen, tudom. Ezért nem is kezdem el. Engem az izgatna, ha valaki
csak felvenne és megdugna
#448   2008. 08. 24. vasárnap 17:58
agrippina agrippina
igen, tudom. Ezért nem is kezdem el. Engem az izgatna, ha valaki
csak felvenne és megdugna
(Ez egy válasz martonolsen üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 17:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 17:55
szerintem a legegyszerübb és nem olyan veszélyes, ha interneten kezded magad hirdetni, és igy nem teszed ki magad olyan veszélynek, hogy a rendőrök vegyenek fel
#447   2008. 08. 24. vasárnap 17:55
martonolsen martonolsen
szerintem a legegyszerübb és nem olyan veszélyes, ha interneten kezded magad hirdetni, és igy nem teszed ki magad olyan veszélynek, hogy a rendőrök vegyenek fel
(Ez egy válasz agrippina üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 17:00
Férjemnek nem szabad erről tudnia. De igazából országútmenti
kurva lennék, csak félek.
#446   2008. 08. 24. vasárnap 17:14
Fauztin Fauztin
Meg lehet előre beszélni hogy hol vegyenek fel és ez bíztonságos is amúgy nem javaslom.
(Ez egy válasz agrippina üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 17:00
Férjemnek nem szabad erről tudnia. De igazából országútmenti
kurva lennék, csak félek.
#445   2008. 08. 24. vasárnap 17:00
agrippina agrippina
Férjemnek nem szabad erről tudnia. De igazából országútmenti
kurva lennék, csak félek.
(Ez egy válasz Fauztin üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 16:47), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 16:47
Hát elkezdeni egyszerű. Több web oldalon is lehet hirdetni akár fényképpel akár anélkül, de ha csak ki akarod próbálni valamelyik chetes oldalon ismerkedj, vagy akár a férjeddel egy szerep játékot játszatok.
#444   2008. 08. 24. vasárnap 16:47
Fauztin Fauztin
Hát elkezdeni egyszerű. Több web oldalon is lehet hirdetni akár fényképpel akár anélkül, de ha csak ki akarod próbálni valamelyik chetes oldalon ismerkedj, vagy akár a férjeddel egy szerep játékot játszatok.
(Ez egy válasz agrippina üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 16:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 16:14
Én 40 éves, vezető beosztású, elegáns, jó alakú nő vagyok, nagyon
knszolidált családdal. De régóte titkos vágyam (2. énem), hogy
kurvaként élhessek, viselkedhesek néha. Nem a pénzért, hanem ...
nem tudom, de izgat. Hogy kell kezdeni?
#443   2008. 08. 24. vasárnap 16:14
agrippina agrippina
Én 40 éves, vezető beosztású, elegáns, jó alakú nő vagyok, nagyon
knszolidált családdal. De régóte titkos vágyam (2. énem), hogy
kurvaként élhessek, viselkedhesek néha. Nem a pénzért, hanem ...
nem tudom, de izgat. Hogy kell kezdeni?
#442   2008. 08. 24. vasárnap 09:41
Denipapa Denipapa
Hát komám elég érdekes sztorit kanyarintottál ide.
Eléggé ki lehettél éhezva, ha egy ilyen nővel kavartál. Engem speciel a rosszullét kerülgetett, míg olvastam a soraidat. "Száraz volt és szűk. Nyállal rásegítettem, meg sörből is löttyintettem rá". Hát na, ami nem csúszik azt kenni kell, legalábbis szakmámban a gépeknél.
Végülis gusztus dolga az egész. Engem sem örömlányra, sem ilyen kóbor punkcsajokra nem vinne rá az élet. De akkor inkább már a szobán lakó örömlány :S.
De tudom, kinek nem inge, ne vegye magára.
Büszke lehet a csaj önmagára, kissé szánalmas.
(Ez egy válasz Ryobi üzenetére (2008. 08. 24. vasárnap 00:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2008. 08. 24. vasárnap 00:43
Elmesélem életem legolcsóbb kurváját.
Már jópár éve történt, a szigeten. Akkoriban rokker korszakomat éltem, így ott töltöttem pár napot. Egyik este, egy sátornál felfigyeltünk egy punk társaságra, 4-en voltak, 3 már feküdt.
A még talpon lévő csajnak látszó lény odajött, hogy hívjam már meg egy sörre, vagy adjak neki cigit. Keményem le volt pukkanva, alacsony, vékony, szakadt, retkes farmer, elmaradhatatlan színes acélbetkós, meg valami kifakult slipknot polo, ha jól emlékszem. Haja fel volt nűyírva, kivéve a feje tetején, ami jó hosszú volt, gondolom úgy jött még, hogy fel volt állítva, de most kosztól összeragadva lilára festve.
Füle teli karikával, arca csupa pattanás, egyébként szemei szépek voltak, csakhát nemigazán tudott rámnézni velük, annyira be volt piálva/ragasztózva szagról ítélve.
Mivel pénszűkében voltam, elutasítottam, odaböktem neki, hogy miért mit ad érte. Erre bemutatott két kézzel, de szinte már rajtam csimpaszkodott, hogy ne essen el. Megkérdezt, jó hangosaan (persze a zene hangosabb volt), hogy mé' meg akarom dugni, vagy mi? Közben már kikértem 2 korsó sert, de azt mondta az kevés lesz neki. Közben végig mértem, segge feszesnek tűnt, meg a szemei is tetszettek, más pozitívum nem volt rajta., bűzlött.
Mondom gyere na, kapsz egy ezrest, azzal elkezdtem húzni egy bozótos sötét rész felé. Meglepődésemre nem nagyon kellett noszogatni, inkább csak támogatni el ne essen.
Mikor beértünk a sötétségbe, szétnéztem, már csak alakokat láttam a távolban, elengedtem, erre elesett, mondom fasza. Told le a gatyád, letolta, négykézláb beállt. Bugyiját már én húztam le, mitne mondjak több napja ugyanaz lehetett rajta.
Nehezen akart felállni a farkam részben a piától, részben a helyzettől, meg a szagoktól. Elkezdtem markolászni a seggét, meg dörzsölni a faszom a picsájához. Behatolni nem tudtam, száraz volt és szűk. Nyállal rásegítettem, meg sörből is löttyintettem rá, ujjaztam egy kicsit. Közben valami olyat gagyogott, hogy hééé, ne az én sörömmel, de azt már rég megitta addigra.
Jó nagyokat löktem rajta, mellei helyét markolászva. Hangokat nem adott ki , tűrte a faszt. Nehezen, de sikerült beléélveznem, akkor tudatosult, hogy semmi védekezés, mondom mindegy többet nem látjuk egymást, ő meg nem fog emlékezni. Odaadtam neki az ezrest, meg fél doboz cigimet is odadobtam neki. Mondom visszatalálsz ?, mert én megyek. Továbbra is ott maradt, bár akkor már lábait maga alá húzta. Elindultam, még visszanéztem egyszer, akkor már úgy láttam próbál feltápászkodni a sötétben. Másnap, vagy harmadnap még láttam úgyanúgy szétcsapva a földön.
#441   2008. 08. 24. vasárnap 00:43
Ryobi Ryobi
Elmesélem életem legolcsóbb kurváját.
Már jópár éve történt, a szigeten. Akkoriban rokker korszakomat éltem, így ott töltöttem pár napot. Egyik este, egy sátornál felfigyeltünk egy punk társaságra, 4-en voltak, 3 már feküdt.
A még talpon lévő csajnak látszó lény odajött, hogy hívjam már meg egy sörre, vagy adjak neki cigit. Keményem le volt pukkanva, alacsony, vékony, szakadt, retkes farmer, elmaradhatatlan színes acélbetkós, meg valami kifakult slipknot polo, ha jól emlékszem. Haja fel volt nűyírva, kivéve a feje tetején, ami jó hosszú volt, gondolom úgy jött még, hogy fel volt állítva, de most kosztól összeragadva lilára festve.
Füle teli karikával, arca csupa pattanás, egyébként szemei szépek voltak, csakhát nemigazán tudott rámnézni velük, annyira be volt piálva/ragasztózva szagról ítélve.
Mivel pénszűkében voltam, elutasítottam, odaböktem neki, hogy miért mit ad érte. Erre bemutatott két kézzel, de szinte már rajtam csimpaszkodott, hogy ne essen el. Megkérdezt, jó hangosaan (persze a zene hangosabb volt), hogy mé' meg akarom dugni, vagy mi? Közben már kikértem 2 korsó sert, de azt mondta az kevés lesz neki. Közben végig mértem, segge feszesnek tűnt, meg a szemei is tetszettek, más pozitívum nem volt rajta., bűzlött.
Mondom gyere na, kapsz egy ezrest, azzal elkezdtem húzni egy bozótos sötét rész felé. Meglepődésemre nem nagyon kellett noszogatni, inkább csak támogatni el ne essen.
Mikor beértünk a sötétségbe, szétnéztem, már csak alakokat láttam a távolban, elengedtem, erre elesett, mondom fasza. Told le a gatyád, letolta, négykézláb beállt. Bugyiját már én húztam le, mitne mondjak több napja ugyanaz lehetett rajta.
Nehezen akart felállni a farkam részben a piától, részben a helyzettől, meg a szagoktól. Elkezdtem markolászni a seggét, meg dörzsölni a faszom a picsájához. Behatolni nem tudtam, száraz volt és szűk. Nyállal rásegítettem, meg sörből is löttyintettem rá, ujjaztam egy kicsit. Közben valami olyat gagyogott, hogy hééé, ne az én sörömmel, de azt már rég megitta addigra.
Jó nagyokat löktem rajta, mellei helyét markolászva. Hangokat nem adott ki , tűrte a faszt. Nehezen, de sikerült beléélveznem, akkor tudatosult, hogy semmi védekezés, mondom mindegy többet nem látjuk egymást, ő meg nem fog emlékezni. Odaadtam neki az ezrest, meg fél doboz cigimet is odadobtam neki. Mondom visszatalálsz ?, mert én megyek. Továbbra is ott maradt, bár akkor már lábait maga alá húzta. Elindultam, még visszanéztem egyszer, akkor már úgy láttam próbál feltápászkodni a sötétben. Másnap, vagy harmadnap még láttam úgyanúgy szétcsapva a földön.
#440   2008. 08. 23. szombat 15:10
numlOck numlOck
Kecskemét környékéről tapasztalat és hasznos infó? smile
#439   2008. 08. 23. szombat 14:26
jabeno jabeno
szeretném ha valaki tapasztaltabb felvilágosítana erről a kurvázós dologról úgy pest környéki tarifák érdekelnének, ki mit tud, pesten hova érdemes menni nyugatiról hallottam de csak C-k vannak nem? tehat oldalak is érdekelnének írjon oldalakkal kapcsolatban emailt, köszi.
meg ha házra mentek az hogyvan? hozzá vagy hozzád?
kissé tapasztalatlan vagyok ezért remélem leinformáltok, meg a futtatók hogy fogják be a lányokat? lányokkal dumáltatok már hogy kerültek ilyen helyzetbe?

köszi


Jabe
 
... 106 107 108 109 110 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2598db
Utolsó üzenet: 2024. 04. 01. hétfő
 

Hírek

2024. 04. 16. kedd 17:41
Lesbian College Coeds 13 Koleszos csajok akik a fasz helyett most egymás nyelvét, és a mindig megbízható keménységű és állóképességű felcsatolhatóst választják. Nagy nyalakodások, egymás vibrizése, és a felcsatolhatóssal való baszása. Letöltés - Lesbian College Coeds... Tovább
2024. 03. 25. hétfő 18:57
Meglátogatta egy angyal Meglátogatta egy angyal, aki azt mondta, a felnőtt tartalmak gyártása lesz a helyes út neki Nehéz, de jó döntést hozott, elmondása szerint. A 24 éves kanadai Alice Irving a Daily Starnak nyilatkozott arról, hogy egy álma késztette rá, hogy felnőttipari... Tovább
2024. 03. 05. kedd 19:46
Tényleg a méret a lényeg? Hatalmas tabu dőlt meg: ezt a legtöbb férfi rosszul tudja! Az embert, főként a fiatalokat nem hagyja nyugodni az örök kérdés: Tényleg a méret a lényeg? A téma leginkább a párválasztás kapcsán kerül elő és általában az idősebbek véleménye, hogy a... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2688 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6144 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
9984 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
1 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
14592 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
megtakarítás:
2 hónap
* 384 EUR/Huf árfolyammal számolva
 

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.




Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!