Érdekes,de ha pipáztatni akarok,én is sutba vágom az előitéleteimet.Ha egyébként minden más rendben van,akkor még akár egy pakisztáni is jöhet...
Jó pár éve voltam utoljára a magyar tengernél. Kösz a tippet, ha arra járok, majd útba ejtem őket. Mellesleg fehér bőrű útszéli kurva nem sok van. Többségük gyárilag kreolos tónusú vagy utólag szoliban lebarnult. Gondolom, a makktársak ezt szeretik. Magam is osztom a véleményüket. Király, amikor egy barnára sült, tetkós csaj seggébe bevág a fehér tanga.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 23. hétfő 14:02
Törölt felhasználó (78357)

Nem tudom mikor jártál arra utoljára...de, tavaly még a 70-es út nem sokkal az enyingi leágazáson túl, már úgy tele volt velük mint a sakktábla! ( tudod: egy fekete, egy fehér...
)

Nem tudom mikor jártál arra utoljára...de, tavaly még a 70-es út nem sokkal az enyingi leágazáson túl, már úgy tele volt velük mint a sakktábla! ( tudod: egy fekete, egy fehér...
)

De jó is lesz végigszopatni a nyarat
Rég nem voltam a Balatonon. A parthoz vezető autóutak ma is úgy tele vannak igénybe vehető húsáruval, mint hajdanán?

XV. ker, Felsőkert utca, (kurvaút)
(Ez egy válasz sexboy21 üzenetére (2009. 03. 22. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 22. vasárnap 14:54

Sziasztok!
Pesten a Keresztúri út kivételével hol találok "jó megjelenésű" kurvákat?
Sziasztok!
Valaki tudja, szegeden merre vannak útszéli lányok? Előre is köszi .
tud valaki aktuális árakat mondani a szemétégetőnél a "kurvaúton" dolgozó lányokra?....
Én a szabadkai úton szopattam egy csajszit kétezerért, igaz, van annak már néhány éve. Este volt, tehát sötét, ezért a villamosforduló környéki bozótban ment le az eksön. És busszal érkeztem, majd villamossal távoztam a tett színhelyéről.
(Ez egy válasz session77 üzenetére (2009. 03. 17. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 17:58

Üdv.
Akkor a lelkizés közben egy gyakorlati kérdés.
Nyugati aluljárón kívül, (napközben lehetőleg, Thököly utat tudom de ott inkább csak este vannak) merre lehet még találni utcai, de nem autós sorokon dolgozó lányokat ?
köszi
Nyugati aluljárón kívül, (napközben lehetőleg, Thököly utat tudom de ott inkább csak este vannak) merre lehet még találni utcai, de nem autós sorokon dolgozó lányokat ?
köszi
Tudom hogy egy kicsit furcsa a hasonlat hogy együtt emlegetem a két munkát,de arra rávilágíthat azért hogy ami neked elképzelhetetlen az másnak természetes...Nagy butaság azt hinni hogy erőszakkal rángatják őket be a kuplerájba.Biztos van ilyen is,de szerintem nem éri el az összes eset egy ezrelékét sem.Nemadomfel erről biztos többet tud mondani.
Üdv.
köszi
köszi
Hát inkább nem kommentálnám a hozzászólásod....bocs.
(Ez egy válasz Mi_ketten üzenetére (2009. 03. 17. kedd 10:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 10:51

Ja,és bocs de pl. nővérkének lenni és élő halottakat ágytálazni utána meg a seggüket kitörölni az nem gusztustalan?Az ő helyükben lennél Dagii?Ezernyi olyan meló van amit más nem csinálna milliókért sem,mégis van aki elvégzi.Aki kurvának megy nyilván nem nagyon ért máshoz,vagy dolgozni nem szeret,mása nincs csak a puncija hát árulja azt...

Még régebben láttam egy dokumentumfilmet a karib tenger modern kalózairól. Marcona ijesztő pofák, gépfegyverekkel, villámgyors motorcsónakokkal. Ahogy mondták elég szépen jövedelmező üzletág ez arrafelé, a helyi hatóság megvásárolt hallgatólagos beleegyezésével.....Na nem is ez a lényeg, de ott mondta az egyik pofa, hogy ők csak azért kalózkodnak mert arrafelé nincs más munkalehetőség....Hülyére röhögtem magam ahogy elképzeltem őket pl. egy IBM üzemben winchestereket szerelni...Nos szerintem kb. ugyanez a helyzet nálunk a kurvákkal is!

Mit kell állandóan mindenből lelki kérdést csinálni?Én is kurva vagyok,mert olyasmit csinálok pénzért amit ingyen sosem tennék...Milyen megerőszakolásról beszélsz???Látszik hogy még az életben nem láttál kurvát...Nem vagyok biztos benne hogy boldogabb az,aki havi hatvanért retkes budikat takarít...Ez is egy munka,az csinálja aki akarja.A manapság kihalófélben levő erőszakos stricik sem könyvtároslányokat meg tanítónéniket rángatnak ki az utcára,hanem olyanokat akik okkal kerülnek képbe náluk...Olyan nő aki nem oda való,hol találkozna egyáltalán egy sittes c. stricivel?
Ja,és bocs de pl. nővérkének lenni és élő halottakat ágytálazni utána meg a seggüket kitörölni az nem gusztustalan?Az ő helyükben lennél Dagii?Ezernyi olyan meló van amit más nem csinálna milliókért sem,mégis van aki elvégzi.Aki kurvának megy nyilván nem nagyon ért máshoz,vagy dolgozni nem szeret,mása nincs csak a puncija hát árulja azt...
Mit kell állandóan mindenből lelki kérdést csinálni?Én is kurva vagyok,mert olyasmit csinálok pénzért amit ingyen sosem tennék...Milyen megerőszakolásról beszélsz???Látszik hogy még az életben nem láttál kurvát...Nem vagyok biztos benne hogy boldogabb az,aki havi hatvanért retkes budikat takarít...Ez is egy munka,az csinálja aki akarja.A manapság kihalófélben levő erőszakos stricik sem könyvtároslányokat meg tanítónéniket rángatnak ki az utcára,hanem olyanokat akik okkal kerülnek képbe náluk...Olyan nő aki nem oda való,hol találkozna egyáltalán egy sittes c. stricivel?
(Ez egy válasz gonoszNagyfarkas üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 14:52

Szerintem ha nincs fogyasztó, akkor előbb-utóbb eltűnik az áru a piacról. Azaz, ha nem léteznének ilyen kopaszodó, sörhasú, undorító emberek, akiket nem engednek be a nők az ágyukba, akkor nem létezne a prostitúció sem... Ha 1 vagy fél évig semmelyik kurvának nem lenne kuncsaftja, akkor ágyőőőő kurvázás!!! De mindig is lesznek ilyen szerencsétlen emberek, akik szerint pénzért megerőszakolni egy nőt, (vagy egy férfit) nem titulálható bűnnek. Kérdem én, vajon honnan a faszból tudja a kuncsaft, hogy mit érez a kurva miközben az undorító farkával játszik???? Hát sehonnan! Akkor itt ne nyilatkozzon senki arról, hogy lelkilek nem megterhelő, hogy 1 nap alatt 20 különböző faszit kénytelen eljuttatni a csúcsra! Hányingerem van tőletek, kedves férfitársaim! Inkább menjetek futni, fürödjetek, adjatok arra, hogy hogyan néztek ki, aztán szedjetek össze egy nőt, egy társat, ha úgy jobban tetszik! Bár nem hinném, hogy van lelke annak, aki kurvázik, úgy meg ugye nehéz nőt találni. De gondoljatok bele mennyi pénzt spórolnátok meg, ha nem járnátok örömlányokhoz! De furcsa ez az utóbbi szó, merthogy a kurvának nem öröm, abban biztos vagyok!
(kimoderálva! ez nem társkereső rovat! csak a megfelelő helyen, vagy privátban levelezd le! )
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 16:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 16:07
Törölt felhasználó (289130)

Barátnőt tartani feleség mellett igen veszélyes és többe is kerül mint egy kurva. Magam nevében beszélhetek és tapasztalatból tudom, hogy kurvaként is kapok simogatást,kedvességet,virágot,stb. Eleinte én is meglepődtem. Igaz én lakáson dolgozom. Nekem van egy-két olyan vendégem aki félórát fizet és kettőt is marad,mert csodálatos szerető. Alig várom, hogy találkozzam velük. Az én koromban ilyen fiatal stb.barátot nem találnék ha nem ez lenne a munkám. Legrutinosabb kolleganőm sem bírna 10-20 vendéget egy nap. Annyira el vagytok rugaszkodva a valóságtól. Ha pocakos,öreg stb. vendégem van arra gondolok, hogy érezze jól magát azért fizetett meg egy szolgáltatást. Testem a munkaeszközöm természetes, hogy sűrűn járok fogorvoshoz és nőgyógyászhoz is. Ők tudják miért. Remélem sok kolleganőm is így tesz. Nekem is volt régen "normális" munkahelyem és volt részem "főnöki" szexkényszerben. Igen mi kurvák sokan vagyunk és sokfélék. Nem csak szerencse kérdése kivel kerül kapcsolatba valaki. Elég nagy a kínálat és érdemes vállogatni! Mindenkinek csodálatos szeretkezéseket kívánok!

Örülök, hogy egyetértünk, amúgy én személy szerint nem vagyok sem büszke, sem túl boldog ebben az állapotomban. Olyan ez, mint egy fertőző betegség vagy a kábszer, egyszer megb@szol egy kurvát, utána örökké kívánni fogod őket... Én őszintén bevallom, hogy nagyon-nagyon izgatónak találom azt, hogy pénzért szexet lehet vásárolni. Hogy bebocsátást nyerek egy olyan helyre, ahol piszkosul nincs semmi keresnivalóm, hogy simán behatolhatok egy vadidegen testbe és élvezhetem a bőrét, illatát, melegét egy olyan nőnek, akiről fél órával azelőtt még csak nem is tudtam...
csatlakozom hozzád.....
és még csak annyit tennék hozzá,hogy (bár én is dagi vagyok) de ha pl. az a kopaszodó, sörhasú pasi is, abból a pénzből és szabadidőből inkább venne kondibérletet, és ott vezetné le a fölös energiáit...és tenne azért,hogy ha már egy 'luxuspicsára' vágyik akkor nézzen is úgy ki,hogy az 'megérdemelje' (bár ez már más téma)/jól mutasson mellette/.... a többieknek meg annyit...bár nem teljesen fedi a prostituáltak lelki világát,de olvassátok el Havas Henriknek a Kurvaélet című könyvét....nem sok de irányadónak jó.....nem lennék egy prosti helyében sem... (Ez egy válasz gonoszNagyfarkas üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 14:52
és még csak annyit tennék hozzá,hogy (bár én is dagi vagyok) de ha pl. az a kopaszodó, sörhasú pasi is, abból a pénzből és szabadidőből inkább venne kondibérletet, és ott vezetné le a fölös energiáit...és tenne azért,hogy ha már egy 'luxuspicsára' vágyik akkor nézzen is úgy ki,hogy az 'megérdemelje' (bár ez már más téma)/jól mutasson mellette/.... a többieknek meg annyit...bár nem teljesen fedi a prostituáltak lelki világát,de olvassátok el Havas Henriknek a Kurvaélet című könyvét....nem sok de irányadónak jó.....nem lennék egy prosti helyében sem... (Ez egy válasz gonoszNagyfarkas üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)

Szerintem ha nincs fogyasztó, akkor előbb-utóbb eltűnik az áru a piacról. Azaz, ha nem léteznének ilyen kopaszodó, sörhasú, undorító emberek, akiket nem engednek be a nők az ágyukba, akkor nem létezne a prostitúció sem... Ha 1 vagy fél évig semmelyik kurvának nem lenne kuncsaftja, akkor ágyőőőő kurvázás!!! De mindig is lesznek ilyen szerencsétlen emberek, akik szerint pénzért megerőszakolni egy nőt, (vagy egy férfit) nem titulálható bűnnek. Kérdem én, vajon honnan a faszból tudja a kuncsaft, hogy mit érez a kurva miközben az undorító farkával játszik???? Hát sehonnan! Akkor itt ne nyilatkozzon senki arról, hogy lelkilek nem megterhelő, hogy 1 nap alatt 20 különböző faszit kénytelen eljuttatni a csúcsra! Hányingerem van tőletek, kedves férfitársaim! Inkább menjetek futni, fürödjetek, adjatok arra, hogy hogyan néztek ki, aztán szedjetek össze egy nőt, egy társat, ha úgy jobban tetszik! Bár nem hinném, hogy van lelke annak, aki kurvázik, úgy meg ugye nehéz nőt találni. De gondoljatok bele mennyi pénzt spórolnátok meg, ha nem járnátok örömlányokhoz! De furcsa ez az utóbbi szó, merthogy a kurvának nem öröm, abban biztos vagyok!
Kedves Firemaker! Ha ilyen lerohanós partnerem van azt szoktam gondolni közben.....ennyire vágyik rám nincs ideje beszélni. Ez is egy szerepjáték. Nem olyan elfásultak a kurvák ők is éreznek és gondolkoznak. Kurvák akkor is voltak mikor a házasság fogalma és intézménye még nem létezett. Lesznek kurvák mikor házasságot már senki sem fog kötni. Csodás éjszakát!
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 16. hétfő 16:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 16. hétfő 16:31
Erről van itt szó, tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ezért vannak a "bérnőstények", és lesznek is, amíg világ a világ! Én nem tudtam volna ilyen frappánsan megfogalmazni mire vágyik nagyon sok férfi, de mélységesen egyetértek veled!
Törölt felhasználó (78357)

Erről van itt szó, tisztelt Hölgyeim és Uraim! Ezért vannak a "bérnőstények", és lesznek is, amíg világ a világ! Én nem tudtam volna ilyen frappánsan megfogalmazni mire vágyik nagyon sok férfi, de mélységesen egyetértek veled!

Törölt felhasználó (34131)

Én már egy jó ideje nem voltam kurvánál, de őszintén szólva már nagyon hiányzik... Otthon nagyjából minden rendben, csak hát ugye a finom változatosság, az nagyon nincs meg. A nőm odaadó, kedves és ráadásul csinos is, plusz nem igazán vannak tabuk sem a számára, de egy idő után mégis hiányzik az embernek valami. A kurva. Egy jó kis pénzért vásárolt ürítés, a bérnőstény szaga és íze, az, ahogy engedelmesen teljesíti a kívánságaimat. Szeretőzni abszolút nincs kedvem, meg hát tényleg szeretem a csajomat, de csak úgy, egy jó nyers baszás, kúrás és szopatás az ismeretlenbe nagyon kéne már. Pénzért, abszolút üzleti alapon. Persze sokat rágódom ezen, hogy micsoda állati szemétség ilyesmit kívánni, de akkor is ez van. Ami otthon az ágyban történik, az is nagyon jó, de mégsem elég. Néha szerepjátékot is játszunk, olyankor persze mindig kurvához megyek, de hát ez nem az igazi, mert a nő viszont mindig ugyanaz... Egy pár pénzért vett luvnya viszont biztosítaná a változatosságot, no meg az elégedett tudatot, hogy egy újabb ismeretlen vaginákba sikerült beleélveznem. És hát maga a szitu, ahogy az ember megbeszéli a ribanccal, hogy mi merre, mik az igények és lehetőségek, az egyszerűen pótolhatatlan! Ahogy ott áll előttem, finoman és kívánatosan és csak egy pár rohadt bankjegyen múlik minden, az valami egészen fantasztikus érzés tud lenni! Ahogy ott áll a feszes nadrágjában és én a szemeimmel levetkőztetem és egészen biztosan lehetek benne, hogy egy végtelenül kezes és szófogadó női testet kapok a pénzemért, ahogy a seggét méregetem és tudom, hogy egy kicsi bónuszért cserébe jól szétbaszhatom majd a végbelét, hogy aztán a legvégén jó alaposan az arcára verjem a gecimet, az valami kimondhatatlanul finom érzés tud lenni! És aztán ahogy rutinosan kibújik a ruhájából, és ott van előttem meztelenül, én meg baszhatom, nyalhatom, kúrhatom, szopathatom ahogy csak akarom, és nem kérdi, hogy honnan jöttem és miért pont őt akarom, hanem egyszerűen csak használhatom kedvemre a testét. Ő pedig nyugodtan tűri ezt és nem színlel orgazmust, csak egész egyszerűen hagyja, hogy irgalmatlanul megbasszam, mert ez a dolga, ezért fizettem neki, én pedig csak egy gyors és alapos, üdítő éz izgalmas ürítésre vágytam, amit ez a pénzen vett vagina tökéletesen megoldott.