Nyáron, a vizsgaidőszak után a barátnőm lemegy az évfolyamtársnőivel a Balatonra csajos hétvégére. Mikor érte megyek, hogy hazafuvarozzam, valószínűleg beiktatok egy kis szünetet vagy kitérőt. Útszéli kurváktól odafele igénybe veszek majd ezt-azt. Ha bírja a farkam, nem is csak egynél. De vigyázni kell, nehogy kissé spermafoltos legyen a gatyám, és a drágám kiszúrja. Mondjuk azt kidumálom, hogy utána vágyakozva szólóban kivertem. De egy, az ülésen maradt hidrogénszőke hajszálat nehezebben lehetne védeni. És tömény pinaszagot is jól lesz kiszellőztetni a verdából. Olvastam valahol, hogy a nők kiszagolják egymás váladékát, még ha nagyon enyhén szaglik is. Ráadásul kánikulában. dugás közben eléggé leizzadunk.

a felsőkert utcába (útra) inkább autóval érdemes, gyalog elég nehézkes szerintem, eléggé kint van... tegnap jártam arrafelé este 7 körül, ha nem volt 15 nő akkor egy sem..... szóval van választék, van köztük jó nő is...
(Ez egy válasz sosekopel üzenetére (2009. 04. 08. szerda 21:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 04. 08. szerda 21:15

Estét!
Ma 19 óra után végigsétáltam a Pöttyös-Határ félúttól a Népligetig az üllőin, egy csúnyácska nő volt a népligetnél, többet sem láttam. Tegnap a Nyugati Pu. aluljáróját és környékét sasoltam meg, ott is csak egy nőcit láttam, igaz akkor tele volt rendőrrel a hely. Hmmm, ez így elég gyengécske
A Felsőkert utcába autóval vagy gyalog érdemes menni? Jövő héten megnézem, és a Dózsa környékét is.
Amúgy így nem volt semmi :(, pedig most kezdeném el a kurvázást...
Ja, a Helsinki-Soroksári felé is inkább gyalog vagy autóval? Gondolom a belvárosban van valami kis búvóhely, no de kint?
Ma 19 óra után végigsétáltam a Pöttyös-Határ félúttól a Népligetig az üllőin, egy csúnyácska nő volt a népligetnél, többet sem láttam. Tegnap a Nyugati Pu. aluljáróját és környékét sasoltam meg, ott is csak egy nőcit láttam, igaz akkor tele volt rendőrrel a hely. Hmmm, ez így elég gyengécske

A Felsőkert utcába autóval vagy gyalog érdemes menni? Jövő héten megnézem, és a Dózsa környékét is.
Ja, a Helsinki-Soroksári felé is inkább gyalog vagy autóval? Gondolom a belvárosban van valami kis búvóhely, no de kint?
Estét!

Nem is kell olyan messze menni, az Üllői úton végig találsz éjszakai pillangókat, 19 óra fele például a Pöttyös utcai metrómegálló környékén.
Hali.
Pesten a 20-ik ker Helsinki(soroksári út) és a határ út sarkán van 1 benzinkút mögötte van 1 kis út busz is jár arra na ott vannak esténként szép számmal kurvák
Pesten a 20-ik ker Helsinki(soroksári út) és a határ út sarkán van 1 benzinkút mögötte van 1 kis út busz is jár arra na ott vannak esténként szép számmal kurvák
Köszi nektek, hamarosan ellátogatok oda...

jaja, az a 11, dél körüli kezdés jó....
(Ez egy válasz sexboy21 üzenetére (2009. 03. 28. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Gyakorlatilag 11körül már vannak páran,de igazából este indul a biznisz
. (Ez egy válasz sexboy21 üzenetére (2009. 03. 28. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
. (Ez egy válasz sexboy21 üzenetére (2009. 03. 28. szombat 08:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi, mettől meddig szoktak kint lenni?
(Ez egy válasz leszedo üzenetére (2009. 03. 22. vasárnap 18:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdekes,de ha pipáztatni akarok,én is sutba vágom az előitéleteimet.Ha egyébként minden más rendben van,akkor még akár egy pakisztáni is jöhet...
Jó pár éve voltam utoljára a magyar tengernél. Kösz a tippet, ha arra járok, majd útba ejtem őket. Mellesleg fehér bőrű útszéli kurva nem sok van. Többségük gyárilag kreolos tónusú vagy utólag szoliban lebarnult. Gondolom, a makktársak ezt szeretik. Magam is osztom a véleményüket. Király, amikor egy barnára sült, tetkós csaj seggébe bevág a fehér tanga.
(Ez egy válasz X üzenetére (2009. 03. 23. hétfő 14:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 23. hétfő 14:02
Törölt felhasználó (78357)

Nem tudom mikor jártál arra utoljára...de, tavaly még a 70-es út nem sokkal az enyingi leágazáson túl, már úgy tele volt velük mint a sakktábla! ( tudod: egy fekete, egy fehér...
)

Nem tudom mikor jártál arra utoljára...de, tavaly még a 70-es út nem sokkal az enyingi leágazáson túl, már úgy tele volt velük mint a sakktábla! ( tudod: egy fekete, egy fehér...
)

De jó is lesz végigszopatni a nyarat
Rég nem voltam a Balatonon. A parthoz vezető autóutak ma is úgy tele vannak igénybe vehető húsáruval, mint hajdanán?

XV. ker, Felsőkert utca, (kurvaút)
(Ez egy válasz sexboy21 üzenetére (2009. 03. 22. vasárnap 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 22. vasárnap 14:54

Sziasztok!
Pesten a Keresztúri út kivételével hol találok "jó megjelenésű" kurvákat?
Sziasztok!
Valaki tudja, szegeden merre vannak útszéli lányok? Előre is köszi .
tud valaki aktuális árakat mondani a szemétégetőnél a "kurvaúton" dolgozó lányokra?....
Én a szabadkai úton szopattam egy csajszit kétezerért, igaz, van annak már néhány éve. Este volt, tehát sötét, ezért a villamosforduló környéki bozótban ment le az eksön. És busszal érkeztem, majd villamossal távoztam a tett színhelyéről.
(Ez egy válasz session77 üzenetére (2009. 03. 17. kedd 17:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2009. 03. 17. kedd 17:58

Üdv.
Akkor a lelkizés közben egy gyakorlati kérdés.
Nyugati aluljárón kívül, (napközben lehetőleg, Thököly utat tudom de ott inkább csak este vannak) merre lehet még találni utcai, de nem autós sorokon dolgozó lányokat ?
köszi
Nyugati aluljárón kívül, (napközben lehetőleg, Thököly utat tudom de ott inkább csak este vannak) merre lehet még találni utcai, de nem autós sorokon dolgozó lányokat ?
köszi
Tudom hogy egy kicsit furcsa a hasonlat hogy együtt emlegetem a két munkát,de arra rávilágíthat azért hogy ami neked elképzelhetetlen az másnak természetes...Nagy butaság azt hinni hogy erőszakkal rángatják őket be a kuplerájba.Biztos van ilyen is,de szerintem nem éri el az összes eset egy ezrelékét sem.Nemadomfel erről biztos többet tud mondani.
Üdv.
köszi
köszi