Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 91 92 93 94 95 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#883   2010. 06. 07. hétfő 19:38
X Törölt felhasználó (741464)
Ebben is van igazság!!!!
(Ez egy válasz vazelinator üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 18:26), amit ide kattintva olvashatsz)
vazelinator VIP Admin
2010. 06. 07. hétfő 18:26
de a pasik önzőek is. s nagyon sok esetben csesznek a nők igényeire.
míg egy hím kurvát egy nő ugráltathat, hisz nem az ö kielégülése a lényeg hanem a nő pénze smile
#882   2010. 06. 07. hétfő 18:26
vazelinator vazelinator VIP Admin
de a pasik önzőek is. s nagyon sok esetben csesznek a nők igényeire.
míg egy hím kurvát egy nő ugráltathat, hisz nem az ö kielégülése a lényeg hanem a nő pénze smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 09:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (741464)
2010. 06. 07. hétfő 09:41
Talán mert a férfiak könnyebben kaphatóak a szexre és nem kell fizetni nekik egy dugásért!! Sokkal nehezebb a nőket rávenni!!!! Szerintem!!
#881   2010. 06. 07. hétfő 15:28
s.loeb s.loeb VIP
De amit Te írsz az már normál ismerkedés. És erre is írtam. "(pl akinek nehezen megy az ismerkedés,nincs ideje,nem megfelelő a stílusa és egyéb ilyenek miattt"
(Ez egy válasz Darkrape üzenetére (2010. 06. 05. szombat 11:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 05. szombat 11:13
logikusnak tűnik ez a fajta megközelítés...DE, ha mondjuk egy lakáson dolgozó kurvához megyek, az min. 10.000/óra. az max 2menet... Ha ugyanezt az összeget rászánom egy könnyen kapható kocsmai "amatőr-"re és hazaviszem, azt dughatom egész éjjel....ha esetleg időt is szánok az ügyre, kitartó keresgéléssel pár nap alatt olyan lányt is találhatok akit hónapokig, esetleg évekig kúrhatok amikor csak megkívánom, és addig amig meg nem unom... nyes
#880   2010. 06. 07. hétfő 09:41
X Törölt felhasználó (741464)
Talán mert a férfiak könnyebben kaphatóak a szexre és nem kell fizetni nekik egy dugásért!! Sokkal nehezebb a nőket rávenni!!!! Szerintem!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 07. hétfő 06:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (754785)
2010. 06. 07. hétfő 06:09
nem itélem el.
a hivatásosnak nem fáj a feje.
kár hogy férfi prostik nem nagyon vannak
#879   2010. 06. 07. hétfő 06:09
X Törölt felhasználó (754785)
nem itélem el.
a hivatásosnak nem fáj a feje.
kár hogy férfi prostik nem nagyon vannak
#878   2010. 06. 06. vasárnap 18:11
vazelinator vazelinator VIP Admin
egy dolgot ki hagytál a kalkulációból
partner megtalálására fordított idő, illetve az utazási idő is pénz. azaz te óra béreddel felszorozva.
mert ezt eltölthetnéd pénz szerzéssel is ugye smile
mondjuk van kinek izgalmasabb a vadászat mint maga a vad...
(Off valahogy ezt rühelem én is a biztosításokban, a kár elintézésre fordított időmet nem fedezik.)
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2010. 06. 02. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 02. szerda 13:05
Sziasztok. Előre leszögezem nem vonzanak a kurvák. Nem is járok ilyen lányokhoz. Csak mint "pénzügyi" ember gondoltam leírom az eszmefuttatásom a kurvázás és a partner keresés közti pénzügyi hasonlósággal kapcsolatban. Ki tudja lehet érdekel valakit. Az itt olvasottak alapján egy útszéli lány valahol 3-7000 ft közt van. Míg az elitebb lakással rendelkezők 10-15000 ft közt. Ez az alap tényállás. Tehát ha ilyen lányt választok akkor ennyibe kerül nekem egy szexuális aktus(vagy több). Mert gondolom mindenki egy hozzá közel eső lányt visz el és nem kocsikázik x kilómétert,hogy kurvázzon. A partner keresés(és itt az internetes,legfőképp szex alapú 1-1 vagy többes kapcsolatra gondolok) anyagi vonzata szerintem a következő. Találok nekem megfeleő partner(eke)t aki(k) 100 km-re laknak. Az én autóm fogyaszt 11 l-ert. Tehát ez odas vissza(lakhelyem és a partner közt) legyen kb 25 liter benzin. Ami napi árfolyamon 8523 ft. Een felül még viszek egy bonbont és pl egy virágot és esetleg egy üveg italt akkor azok legyenek még kb 3000 ft. Tehát akkor 11523 ft-ot költöttem erre a partner keresésre.(az egyéb apró költségek,mint pl telefonszámla nincsenek benne.) Tehát mindennel együtt egy ilyen ismerkedés belekerül 12000 Ft-omba+kb 3óra utazásba. Így levezetve tehát nem ítélem el(miért is tenném) azokat akik ilyen lányokhoz járnak. Valamilyen szinten nekik is igazuk van. Bár én soha nem teném de pl anyagi és egyéb oldalról(pl akinek nehezen megy az ismerkedés,nincs ideje,nem megfelelő a stílusa és egyéb ilyenek miattt) megértem. Én sokkal inkább szeretek megküzdeni egy ismerkedésért és ott a legjobbamat nyújtani mind emberileg mind szexuális értelemben. Ami ugye nem épp lényeges egy profi hölgynél. Úgy kb ennyit akartam pénzügyi oldalról leveztve írni. mindenkinek további jó "kurvázást" vagy ismerkedést. Ki melyiket részesíti előnyben. nyes
#877   2010. 06. 06. vasárnap 14:34
vaskalapos vaskalapos
Én is debreceni vagyok ! Szintén voltam a nagyerdőn van ott egy két kedves lány keresd Barbit ha nem volt még meg kedves aranyos és nem csúnya!!!
(Ez egy válasz vipvipxxx üzenetére (2010. 06. 04. péntek 22:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 04. péntek 22:13
Szia! én is debreceni vagyok, és rendszeresen kijárok a nagyerdőre van pár jó csaj, esetleg te melyikelek voltál ami ajánlott
#876   2010. 06. 06. vasárnap 11:49
bazzeg bazzeg
Szerintem meg olyan ,mint a bérelt és a saját Merci esete nyes
Nem kell ezt túl bonyolitani smile )
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 06. 05. szombat 22:47), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (78357)
2010. 06. 05. szombat 22:47
Olyannak érzem a kurvázást, mint a zacskós levest, vagy az instant kávét, Néha, ha nincs más, jól jön egy-egy belőle, de nem hasonlítható össze a jól elkészített igazival! smile
#875   2010. 06. 05. szombat 22:47
X Törölt felhasználó (78357)
Olyannak érzem a kurvázást, mint a zacskós levest, vagy az instant kávét, Néha, ha nincs más, jól jön egy-egy belőle, de nem hasonlítható össze a jól elkészített igazival! smile
#874   2010. 06. 05. szombat 11:13
Darkrape Darkrape
logikusnak tűnik ez a fajta megközelítés...DE, ha mondjuk egy lakáson dolgozó kurvához megyek, az min. 10.000/óra. az max 2menet... Ha ugyanezt az összeget rászánom egy könnyen kapható kocsmai "amatőr-"re és hazaviszem, azt dughatom egész éjjel....ha esetleg időt is szánok az ügyre, kitartó keresgéléssel pár nap alatt olyan lányt is találhatok akit hónapokig, esetleg évekig kúrhatok amikor csak megkívánom, és addig amig meg nem unom... nyes
(Ez egy válasz s.loeb üzenetére (2010. 06. 02. szerda 13:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 02. szerda 13:05
Sziasztok. Előre leszögezem nem vonzanak a kurvák. Nem is járok ilyen lányokhoz. Csak mint "pénzügyi" ember gondoltam leírom az eszmefuttatásom a kurvázás és a partner keresés közti pénzügyi hasonlósággal kapcsolatban. Ki tudja lehet érdekel valakit. Az itt olvasottak alapján egy útszéli lány valahol 3-7000 ft közt van. Míg az elitebb lakással rendelkezők 10-15000 ft közt. Ez az alap tényállás. Tehát ha ilyen lányt választok akkor ennyibe kerül nekem egy szexuális aktus(vagy több). Mert gondolom mindenki egy hozzá közel eső lányt visz el és nem kocsikázik x kilómétert,hogy kurvázzon. A partner keresés(és itt az internetes,legfőképp szex alapú 1-1 vagy többes kapcsolatra gondolok) anyagi vonzata szerintem a következő. Találok nekem megfeleő partner(eke)t aki(k) 100 km-re laknak. Az én autóm fogyaszt 11 l-ert. Tehát ez odas vissza(lakhelyem és a partner közt) legyen kb 25 liter benzin. Ami napi árfolyamon 8523 ft. Een felül még viszek egy bonbont és pl egy virágot és esetleg egy üveg italt akkor azok legyenek még kb 3000 ft. Tehát akkor 11523 ft-ot költöttem erre a partner keresésre.(az egyéb apró költségek,mint pl telefonszámla nincsenek benne.) Tehát mindennel együtt egy ilyen ismerkedés belekerül 12000 Ft-omba+kb 3óra utazásba. Így levezetve tehát nem ítélem el(miért is tenném) azokat akik ilyen lányokhoz járnak. Valamilyen szinten nekik is igazuk van. Bár én soha nem teném de pl anyagi és egyéb oldalról(pl akinek nehezen megy az ismerkedés,nincs ideje,nem megfelelő a stílusa és egyéb ilyenek miattt) megértem. Én sokkal inkább szeretek megküzdeni egy ismerkedésért és ott a legjobbamat nyújtani mind emberileg mind szexuális értelemben. Ami ugye nem épp lényeges egy profi hölgynél. Úgy kb ennyit akartam pénzügyi oldalról leveztve írni. mindenkinek további jó "kurvázást" vagy ismerkedést. Ki melyiket részesíti előnyben. nyes
#873   2010. 06. 05. szombat 02:40
éjszakaivadász éjszakaivadász
Tegnap Esztergomban volt dolgom, és hazafelé az esti órákban a Piliscsévi lehajtónál láttam 1 lányt. Fiatalnak és helyesnek tűnt, de épp megállt nála valaki smile Tud valaki valamit róla??
Az ürömieket már unom! smile Keresnék új lányokat, de a 10 es út kiürült.
#872   2010. 06. 04. péntek 22:13
vipvipxxx vipvipxxx
Szia! én is debreceni vagyok, és rendszeresen kijárok a nagyerdőre van pár jó csaj, esetleg te melyikelek voltál ami ajánlott
(Ez egy válasz vitaminbácsi üzenetére (2010. 06. 02. szerda 14:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 06. 02. szerda 14:08
FIÚK! Én debreceni vagyok. A Nagyerdőn, a Pallagi úton rengeteg a kurva és 2 ezer illetve 3 ezer Forintokért cumiznak, dugnak, meg egyébként bármi, 4 ezerért, már a segged kinyalják, megujjaznak, kinek mi jön be ugye ( amúgy magánügy ).
#871   2010. 06. 02. szerda 14:08
vitaminbácsi vitaminbácsi VIP
FIÚK! Én debreceni vagyok. A Nagyerdőn, a Pallagi úton rengeteg a kurva és 2 ezer illetve 3 ezer Forintokért cumiznak, dugnak, meg egyébként bármi, 4 ezerért, már a segged kinyalják, megujjaznak, kinek mi jön be ugye ( amúgy magánügy ).
#870   2010. 06. 02. szerda 13:05
s.loeb s.loeb VIP
#869   2010. 06. 01. kedd 16:50
bazzeg bazzeg
Az Árpád hid közelében vannak szobás prostik és egy óra alap megvan kb 12 -15böl és mindegyik illatozik tiszta és kedves , kicsit filingesebbek mint az utcai koszos ribancok akik nem mosdanak egésznap ...
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2010. 05. 31. hétfő 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 05. 31. hétfő 00:31
sziasztok!

már kb 2 éve vívódtam a dologgal, szerettem volna kipróbálni egy örömlányt, de vhogy nem tudtam rávenni magam, egészen fél évvel ezelőttig.
végül, összeszedve bátorságom és engedve a csábításnak, az Üröm és Budakalász közti szakaszon állomásozó lányokat vettem célba. Üröm felől érkezve az első lányt vittem el. cigány csajszi, fiatal(24). nem mondom hogy megbántam, de amit ő nyújt, az számomra semmi! kezdetben(2 alkalom) a "komplettet" 3000re alkudtam 5000ről, aztán ezután egyszer csak közölte h mostantól 5 rongy, vagy nem jön....gondoltam akkor róla ennyit, mivel a cicitapin kívül más "motoszkát" nem enged, és bár tudom h itt nem jellemző a "rózsaillat", de minden alkalommal ugyanabban a ruhában pállik, nem valami izgató számomra....szex közben rád sem néz, 1 hang sem jön ki belőle, semmi kis nyöszörgés sem!

emiatt egy idő után gondoltam kipróbálom az 50m-el arrébb dolgozó lakókocsis nőcit! ő egy 40 -es szőkeség, de meg voltam vele elégedve. igaz h kiélt arca van, és nem egy szépség, de ő legalább szolgáltat. rendesen beleül, jól szopik, nyöszörög, és több pózban is döngethető! igaz ő egy komplettért 7 rugót kér, és csak gummival szúrható!....de őt valahogy meguntam 3-4 alkalom után. most igazából keresésben vagyok smile
valahol ezen a szakaszon, Üröm, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Bécsi út-Árpád híd vonalon érdekelnének lányok! nem ismer/tud közületek valaki ezeken a helyeken lányokat??? Nektek volt tapasztalatotok az általam említett lányokkal, milyenek???
köszi!! wink jó vadászatot!
#868   2010. 06. 01. kedd 10:15
X Törölt felhasználó (34131)
érdekes amit írsz, de szerintem épp az az izgalmas a kurvákban, hogy szabadon válogathatsz közöttük és egymás után szépen sorba megbaszod az egész placcot. mi értelme van visszajárni egy luvnyához, mikor másik tíz csak arra vár, hogy elvidd őket egy körre?
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2010. 05. 31. hétfő 00:31), amit ide kattintva olvashatsz)
sziasztok!

már kb 2 éve vívódtam a dologgal, szerettem volna kipróbálni egy örömlányt, de vhogy nem tudtam rávenni magam, egészen fél évvel ezelőttig.
végül, összeszedve bátorságom és engedve a csábításnak, az Üröm és Budakalász közti szakaszon állomásozó lányokat vettem célba. Üröm felől érkezve az első lányt vittem el. cigány csajszi, fiatal(24). nem mondom hogy megbántam, de amit ő nyújt, az számomra semmi! kezdetben(2 alkalom) a "komplettet" 3000re alkudtam 5000ről, aztán ezután egyszer csak közölte h mostantól 5 rongy, vagy nem jön....gondoltam akkor róla ennyit, mivel a cicitapin kívül más "motoszkát" nem enged, és bár tudom h itt nem jellemző a "rózsaillat", de minden alkalommal ugyanabban a ruhában pállik, nem valami izgató számomra....szex közben rád sem néz, 1 hang sem jön ki belőle, semmi kis nyöszörgés sem!

emiatt egy idő után gondoltam kipróbálom az 50m-el arrébb dolgozó lakókocsis nőcit! ő egy 40 -es szőkeség, de meg voltam vele elégedve. igaz h kiélt arca van, és nem egy szépség, de ő legalább szolgáltat. rendesen beleül, jól szopik, nyöszörög, és több pózban is döngethető! igaz ő egy komplettért 7 rugót kér, és csak gummival szúrható!....de őt valahogy meguntam 3-4 alkalom után. most igazából keresésben vagyok smile
valahol ezen a szakaszon, Üröm, Budakalász, Pomáz, Szentendre, Bécsi út-Árpád híd vonalon érdekelnének lányok! nem ismer/tud közületek valaki ezeken a helyeken lányokat??? Nektek volt tapasztalatotok az általam említett lányokkal, milyenek???
#867   2010. 05. 31. hétfő 12:11
session77 session77
Ezen a vonalon mostanság nincs több. Régebben esténként a Bécsi úton voltak, de tavaly nem láttam, idén meg nem jártam arra este. Át kell menni a Megyeri hídon, a Káposztás és Dunakeszi közötti tó melletti út, oda költöztek most a Felsőkert utcai lányok, az még közel van, ill odébb a Fót-Mogyoród és a Fót-Csomád vonalon is szokott dolgozni pár lány.
sziasztok!

#866   2010. 05. 31. hétfő 00:31
éjszakaivadász éjszakaivadász
sziasztok!

#865   2010. 05. 17. hétfő 23:05
Zsola24 Zsola24
vannak férfi prostik is hímringyóknak hívják őket igaz? nyes
#864   2010. 05. 17. hétfő 21:56
vipvipxxx vipvipxxx
Persze az utcaika csak gumival minden téren, hülye azért nem vok smile de nekem bejönnek és még olcsóak is

... 91 92 93 94 95 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2723db
Utolsó üzenet: tegnap 05:10

Hírek

2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább
2024. 12. 08. vasárnap 16:27
Szereted a szextörténeteket / képregényeket? Kedves Látogatóink! Testvérlapunk, a Törté-Net, továbbra szívesen várja olvasóit és íróit, mert a legtöbb magyar nyelvű erotikus történetet és képregényt itt találhatjátok széles e világon! Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
diszkretdarabok.hu
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!