Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 88 89 90 91 92 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#964   2010. 11. 12. péntek 12:43
X Törölt felhasználó (34131)
már írtam ezt, de megint előjött: régebben, amikor a 8. kerben még kint álltak a lányok a lakások előtt, sokkal jobb volt. az ember végigsétált közöttük, kicsit megállt, nézelődött, kérdezett, beszélgetett. rögtön lehetett látni, ha valamelyik lány indiszponált, unott vagy flegma volt (lehet nekik is rossz napjuk, vagy egyszerűen csak ellenszenves a delikvens). és persze azt is lehetett rögtön érezni, ha a lány szívesen jön. ugyanígy teljesen világos volt a lány kinézete, adottságai stb., azt embert nem érhették különös meglepetések. tudom, hülyén hangzik ez a "régen milyen szép volt és jó volt minden" duma, de én a magam részéről ezt az otthonos, válógatós kupifílinget nagyon hiányolom.
#963   2010. 11. 12. péntek 09:04
X Törölt felhasználó (731941)
már végignéztem az összes vidéki hirdetést és Nógrádban Saágótarjánban nincs! sajna ez van!
De ha esetleg valaki tud szóljon!
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 11. csütörtök 13:22), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (94779)
2010. 11. 11. csütörtök 13:22
Kedves Makktársaim....ha valaki nem talál leányt akkor videkilany.hu...no comment, itt tuti találsz olyat aki bejön, rengeteg van fent.
#962   2010. 11. 11. csütörtök 13:22
X Törölt felhasználó (94779)
Kedves Makktársaim....ha valaki nem talál leányt akkor videkilany.hu...no comment, itt tuti találsz olyat aki bejön, rengeteg van fent.
#961   2010. 11. 11. csütörtök 09:50
X Törölt felhasználó (431581)
Jó pár éve kocsma túrát szerveztünk egy haverral,nekem sikerült kicsit késnem és mire odaértem ő már rendesen elázott. circling
Próbáltam behozni a hátrányt,mikor kis idő múlva kinyögi,hogy neki lenne egy találkája de kizárt hogy ő el tudna menni,ugyan menjek el már helyette.
Most így utólag az a pár feles lehet a hibás amit addig lenyomtam,de elmentem a csajhoz,aki egy lakásban fogadott.
Fogalmam sem volt hogy néz ki,csak a címet tudtam induláskor,és még soha nem voltam ilyen helyzetben,eléggé zavarban is voltam.
25-30 körüli félvér csaj fogadott,elég jó alakkal,hosszú fekete hajjal,kicsi mellekkel,és nem túl szép fogsorral,ami kicsit el is vette a lendületemet.
Viszont kedves volt,és beszélgetett,kérdezgetett engem,amivel sikerült némileg oldania a feszültségemet.
Úgy voltam vele ha már ide keveredtem lövök egyet.
Mondtam neki hogy mindenképp cumival kezdjünk aztán meglátom.
Erre benyögte hogy oké,de ő azt is csak gumival........pfff ez betett de nagyon,rögtön tudtam hogy akkor ebből nem sokat fogok érezni,és sajnos igazam is lett,úgyhogy inkább mondtam neki menjünk az ágyra/mert eddig egy fotelban ültem és ő előttem térdelt/és üljön rám.
Így már élvezhetőbb volt a dolog,elég jól mozgott,majd hátulról kutya pózban dugtam tovább.,és itt derült ki hogy nem túl izmos,elég puha,ha nem is löttyedt volt a feneke.
Rövidesen elélveztem,de hozzátenném sietettem a dolgot,mert nem voltam lenyűgözve,és inkább túl akartam lenni rajta.
Alapvetően csalódás volt,és azóta sem tervezem hogy ismételnék valamelyik kolléga nőjénél.
#960   2010. 11. 11. csütörtök 09:13
X Törölt felhasználó (731941)
van Magyarországon olyan megyeszékhely, ahol egyáltalán nincs fizetős lány, ez szörnyű.
pl Nógrád. Muszály 70-80 km-t utazni egy kis kalandért
#959   2010. 11. 10. szerda 21:48
vipvipxxx vipvipxxx
Ez az előnye egy utcainak, ott is vannak jócsajok, deha mégsem ugy állnak a dologhoz akkor is max 2--4 k a bukó
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 11. 10. szerda 15:24), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (160892)
2010. 11. 10. szerda 15:24
Én egyszer jártam szolgáltatónál, a kiváncsiság vezérelt, vajon milyen is ez az egész. Vidéki városban lakom nem volt túl nagy a felhozatal a neten sem, de azért sikerült kiválasztani a jelöltet, egy 23 éves, barna hajú lányra esett végül a választásom. Semmi extra nem volt a lányon olyan átlagos, de megfogott a szép mosolya a képen. Kündtam neki egy sms-t, bízva abban, hogy válaszol is rá (általában nem szoktak), ő 2 percen belül meg is tette ezt és villámgyorsan lefixszáltunk a helyet és az időpontot.
A panel elött felhívtam beengedett, de nem ő nyitott ajtót, hanem a barátnője, akitől majdem elfutottam úgy megijedtem... nem volt egy szép látvány. Bekísért egy kis szobába, mondta, hogy nyugodjak meg nem Ő az, a barátnője mindjárt jön. A szobában ülve azon gondolkoztam, hogy mi a jó francot keresek én egyátalán itt. Kisvártatva aztán nyilt az ajtó. Belépett a lány, akit kinéztem a neten, olyan volt mint a képen. Egy törtölköző volt rajta, nagyon kedvesenk tűnt. Mondta, hogy menyjünk át a nagyobbik szobába ott több a hely. Valóban kétszer akkora szoba volt. Miután elintéztünk az anyagiakat ledobta megáról a törölközőt, megdícséertem, hogy milyen szép, de ez csak kamu volt, mert nem azt kaptam amit vártam. Volt a lányon kb. 5-8 kg felesleg és a mellei úgy lógtak, mint egy 45 évesé... Hát nem akartam bunkó lenne vele, de legszivesebben visszakértem volna a pénzt, de úgy voltam vele, ha már rávettem magam és már itt vagyok akkor legyen! Rátértünk a dologra, a francia nem volt nagy szám, elég gyengén csinálta, nehezen indult be a szerszám, igaz nagyon zavarba is voltam... Rézte az órát olyan 5 percenként ami idegesítő volt. Aztán rétértünk az lényegre, hát ott is közepes, próbálta megjátszani de nem az igazni, szerintem én sem jöttem be neki, nem is volt kedve hozzá. Utána még beszélgettünk egy picit aztán elmentem. Sokat gondolokoztam, rajta megérte-e 12k-t a történet, végül arra jöttem rá, jobb helye is lett volna, de legalább megtudtam milyen is ez. NEm tudom fogk-e még menni, talán lehet hogy még teszek majd egy próbát, de nekem csalódás volt egy picit..
#958   2010. 11. 10. szerda 15:24
X Törölt felhasználó (160892)
Én egyszer jártam szolgáltatónál, a kiváncsiság vezérelt, vajon milyen is ez az egész. Vidéki városban lakom nem volt túl nagy a felhozatal a neten sem, de azért sikerült kiválasztani a jelöltet, egy 23 éves, barna hajú lányra esett végül a választásom. Semmi extra nem volt a lányon olyan átlagos, de megfogott a szép mosolya a képen. Kündtam neki egy sms-t, bízva abban, hogy válaszol is rá (általában nem szoktak), ő 2 percen belül meg is tette ezt és villámgyorsan lefixszáltunk a helyet és az időpontot.
A panel elött felhívtam beengedett, de nem ő nyitott ajtót, hanem a barátnője, akitől majdem elfutottam úgy megijedtem... nem volt egy szép látvány. Bekísért egy kis szobába, mondta, hogy nyugodjak meg nem Ő az, a barátnője mindjárt jön. A szobában ülve azon gondolkoztam, hogy mi a jó francot keresek én egyátalán itt. Kisvártatva aztán nyilt az ajtó. Belépett a lány, akit kinéztem a neten, olyan volt mint a képen. Egy törtölköző volt rajta, nagyon kedvesenk tűnt. Mondta, hogy menyjünk át a nagyobbik szobába ott több a hely. Valóban kétszer akkora szoba volt. Miután elintéztünk az anyagiakat ledobta megáról a törölközőt, megdícséertem, hogy milyen szép, de ez csak kamu volt, mert nem azt kaptam amit vártam. Volt a lányon kb. 5-8 kg felesleg és a mellei úgy lógtak, mint egy 45 évesé... Hát nem akartam bunkó lenne vele, de legszivesebben visszakértem volna a pénzt, de úgy voltam vele, ha már rávettem magam és már itt vagyok akkor legyen! Rátértünk a dologra, a francia nem volt nagy szám, elég gyengén csinálta, nehezen indult be a szerszám, igaz nagyon zavarba is voltam... Rézte az órát olyan 5 percenként ami idegesítő volt. Aztán rétértünk az lényegre, hát ott is közepes, próbálta megjátszani de nem az igazni, szerintem én sem jöttem be neki, nem is volt kedve hozzá. Utána még beszélgettünk egy picit aztán elmentem. Sokat gondolokoztam, rajta megérte-e 12k-t a történet, végül arra jöttem rá, jobb helye is lett volna, de legalább megtudtam milyen is ez. NEm tudom fogk-e még menni, talán lehet hogy még teszek majd egy próbát, de nekem csalódás volt egy picit..
#957   2010. 11. 10. szerda 09:32
amúgy a szabadkikötőin áll néha egy magas, karcsú leányzó, azt ki kéne próbálni...
#956   2010. 11. 10. szerda 09:30
nem tudom, eltűnt. lehet, hogy csak kamu volt, talán az expasija vagy valamelyik jóakarója hülyéskedett
(Ez egy válasz tomi.lugos üzenetére (2010. 09. 15. szerda 12:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 15. szerda 12:23
hello!
melyik lány az és melyik oldalon?én is megnézném smile
#955   2010. 09. 15. szerda 12:24
tomi.lugos tomi.lugos
Debrecenben hol vannak jó kurvák?
#954   2010. 09. 15. szerda 12:23
tomi.lugos tomi.lugos
hello!
melyik lány az és melyik oldalon?én is megnézném smile
(Ez egy válasz X üzenetére (2010. 09. 07. kedd 15:26), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (34131)
2010. 09. 07. kedd 15:26
én meg épp most izzadtam le, mert épp kurvás oldalakat néztem és épp egy eszméletlenül szép debreceni lány hirdetésén akadt meg a szemem. ha nem kamuzás és nem a hölgyike 5-6 éves képe szerepel benne, akkor valahogy ki kéne próbálni a leányzót, mert nagyon fincsinek tűnik wink
#953   2010. 09. 15. szerda 10:33
zztop_123 zztop_123
önbizalomba nincs hiány kedves szeggabor
#952   2010. 09. 07. kedd 15:26
én meg épp most izzadtam le, mert épp kurvás oldalakat néztem és épp egy eszméletlenül szép debreceni lány hirdetésén akadt meg a szemem. ha nem kamuzás és nem a hölgyike 5-6 éves képe szerepel benne, akkor valahogy ki kéne próbálni a leányzót, mert nagyon fincsinek tűnik wink
#951   2010. 09. 05. vasárnap 16:13
Buksi81 Buksi81
Egy újabb helyesírási gyöngyszem...
(Ez egy válasz Fauztin üzenetére (2010. 09. 04. szombat 19:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 04. szombat 19:33
Ezzeken a kurvaoldalakon 95%-ban csak pesti csajok nannak wow3 vidéki kurvák azzok vagy szájról szájra terjednek vagy a heji reklám ujságokban találhatók a hitdetések ejnye1
Ezért van ez a forum hogy meosszuk egymással a tapasztalatainkat kit, mit hogyan, menyiért? worship wave
#950   2010. 09. 04. szombat 19:33
Fauztin Fauztin VIP
Ezzeken a kurvaoldalakon 95%-ban csak pesti csajok nannak wow3 vidéki kurvák azzok vagy szájról szájra terjednek vagy a heji reklám ujságokban találhatók a hitdetések ejnye1
Ezért van ez a forum hogy meosszuk egymással a tapasztalatainkat kit, mit hogyan, menyiért? worship wave
#949   2010. 09. 04. szombat 04:03
szex123 szex123
Ha tényleg megnézted az ilyen kurvaoldalakat, akkor egyáltalán miért kérdeztél rá itt???? Ott vannak fórumok, hozzászólók, leírások stb. Meg ugye van telefonszám...
(Ez egy válasz burgas üzenetére (2010. 09. 02. csütörtök 17:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 09. 02. csütörtök 17:33
"a te barom" sokat mond... rólad, de köszi hogy nem nézed ki belőlem hogy már ott is jártam... én kérek elnézését
#948   2010. 09. 02. csütörtök 17:33
burgas burgas
"a te barom" sokat mond... rólad, de köszi hogy nem nézed ki belőlem hogy már ott is jártam... én kérek elnézését
(Ez egy válasz jani4000 üzenetére (2010. 08. 29. vasárnap 22:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 29. vasárnap 22:18
te barom ne egy ilyen fórumon keress hanem menj fel rosszlanyok.hu-ra vagy valami kurvakereső oldalra (guglizd be...) aztán ott találsz eleget...
#947   2010. 08. 29. vasárnap 22:18
jani4000 jani4000
te barom ne egy ilyen fórumon keress hanem menj fel rosszlanyok.hu-ra vagy valami kurvakereső oldalra (guglizd be...) aztán ott találsz eleget...
(Ez egy válasz burgas üzenetére (2010. 08. 29. vasárnap 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2010. 08. 29. vasárnap 21:14
sziasztok, én szekszárd környékén keresnék, midegy hogy az ut mellett áll, vagy szobában vár
ha valakinek lenne infoja, köszönöm
#946   2010. 08. 29. vasárnap 21:14
burgas burgas
sziasztok, én szekszárd környékén keresnék, midegy hogy az ut mellett áll, vagy szobában vár
ha valakinek lenne infoja, köszönöm
#945   2010. 08. 10. kedd 23:54
X Törölt felhasználó (231474)
Sziasztok. Nagykanizsai kurvákról van valakinek tapasztalata??

... 88 89 90 91 92 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2744db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!