Nyíregyházi csajokról tud valaki valamit? Saját kecós, vagy utcai szolgáltató is jöhet!

Sziasztok
Nem tud nekem valaki infót mondani a Pécs és környékén lévő útszéli lányokról?
Hol szoktak állni, és mikor?
Az árak milyenek és a szolgáltatásuk?
Melyiket érdemes elvinni?
Előre is köszönöm
Nem tud nekem valaki infót mondani a Pécs és környékén lévő útszéli lányokról?
Hol szoktak állni, és mikor?
Az árak milyenek és a szolgáltatásuk?
Melyiket érdemes elvinni?
Előre is köszönöm
Hétvégén megnéztem a Felsőkert utcát!
De nem ténykedtem, mert 2 strigó a közelben, és vagy 18 lány állt kint, egymás hegyin hátán, így nem vonzott vhogy....
Elmentem inkább házhoz, egy félcubai lányhoz. Jó volt. Óra eight rongy, popó nélkül.
Amúgy szerintetek:
Ha egy lány, akihez elmentél házhoz, dícsér, hogy "milyen jó pasi vagy". "miért nincs csajod, nem értem", "milyen bo,ba a tested"- ezek őszinte véleméynek, vagy ilyen szakmázás, betanult sablon dolgok minden esetben? Vagy lehetnek kivételek, akik tényleg így gondolják, és nem csak már a legközelebbi pénzem van a szemük előtt?

De nem ténykedtem, mert 2 strigó a közelben, és vagy 18 lány állt kint, egymás hegyin hátán, így nem vonzott vhogy....
Elmentem inkább házhoz, egy félcubai lányhoz. Jó volt. Óra eight rongy, popó nélkül.
Amúgy szerintetek:
Ha egy lány, akihez elmentél házhoz, dícsér, hogy "milyen jó pasi vagy". "miért nincs csajod, nem értem", "milyen bo,ba a tested"- ezek őszinte véleméynek, vagy ilyen szakmázás, betanult sablon dolgok minden esetben? Vagy lehetnek kivételek, akik tényleg így gondolják, és nem csak már a legközelebbi pénzem van a szemük előtt?
Szombathely-Ajka között eltűntek a lányok,vagy csak én nem látok.?
Még nem néztem meg őket! Melyiket válasszam ha ott vagyok?
Tapasztalat?

Én csak debrecenben tudok jó útszéli cigókat és nem is drágák
de az neked messze van
(Ez egy válasz sexifiuboy üzenetére (2011. 02. 07. hétfő 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 07. hétfő 09:49

Mit tudtok az ócsai úton lévő csajokrol?ott van egy kamionshop is!meg egy ömv kut!meg arébb is álnak a buszmegbe!láttam ott minap egy szöke jó kis muffot :P mennyi vagy hogyan mi kén vannak?
Sziasztok!
Tud valaki ajánlani nekem olyan cigány lányt, aki korrekt szolgáltató, és nem csak unottan végzi a dolgát??
Akár utcai is lehet. AKár házhoz menős.
Köszönöm!!
Tud valaki ajánlani nekem olyan cigány lányt, aki korrekt szolgáltató, és nem csak unottan végzi a dolgát??
Akár utcai is lehet. AKár házhoz menős.
Köszönöm!!
Mit tudtok az ócsai úton lévő csajokrol?ott van egy kamionshop is!meg egy ömv kut!meg arébb is álnak a buszmegbe!láttam ott minap egy szöke jó kis muffot :P mennyi vagy hogyan mi kén vannak?
délig elérhető vagy msn.-en

Nem tudjuk. Érdekelne? Vagy esetleg érdekel is?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 02. 06. vasárnap 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 06. vasárnap 18:41
Törölt felhasználó (348246)

Érdekelne engem is a vélemény ?
Érdekelne engem is a vélemény ?
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2011. 02. 03. csütörtök 18:41), amit ide kattintva olvashatsz)
Köszi az infókat!
Ha ott vagyok, melyik lányt érdemes elvinnem, mindig sorban állnak? Melyik kinézetű a legkevésbé unott?
(Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2011. 01. 30. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 30. vasárnap 21:31

Ha ott vagyok, melyik lányt érdemes elvinnem, mindig sorban állnak? Melyik kinézetű a legkevésbé unott?

Minden nap vannak kint változó létszámban. Jó időben és hétvégén, csúcsforgalomban mindig többet látok.
Télen a legnagyobb hidegben is szoktak kint állni, azt nemtom hétköznap meddig, de pl. szombat esténként még éjféltájban is kint állnak.
Télen a legnagyobb hidegben is szoktak kint állni, azt nemtom hétköznap meddig, de pl. szombat esténként még éjféltájban is kint állnak.
nem kel matrica ha a Fóti uton mérsz Dunakeszi felé.
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2011. 02. 04. péntek 21:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 02. 04. péntek 21:39

Ha az Árpád hídtól megyek Dunakeszi fele, akkor rá kell mennem vhol majd autópályára? Kell matrica is?
A szemétégetőig?
Köszi!

Köszi!
Ha az Árpád hídtól megyek Dunakeszi fele, akkor rá kell mennem vhol majd autópályára? Kell matrica is?
A szemétégetőig?
Köszi! (Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2011. 01. 30. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 30. vasárnap 21:31

Köszi! (Ez egy válasz melpi81 üzenetére (2011. 01. 30. vasárnap 21:31), amit ide kattintva olvashatsz)

Minden nap vannak kint változó létszámban. Jó időben és hétvégén, csúcsforgalomban mindig többet látok.
Én az idősebbet próbáltam már. Amelyik nem közvetlen az út mellett van.
5 a francia, 6 a szex, 7 a komplett.
Jól csinálja, de nem lehet tapin kívül semmit sem.
Szépnek sem szép, de jófej.
A cigány csajt is felpróbáltma már, ő eléggé fapofa volt, de egy dieje már nem látom ott.
5 a francia, 6 a szex, 7 a komplett.
Jól csinálja, de nem lehet tapin kívül semmit sem.
Szépnek sem szép, de jófej.
A cigány csajt is felpróbáltma már, ő eléggé fapofa volt, de egy dieje már nem látom ott.
Ürömi lakokocsis kurvát probálta már valaki?
Az ürömi lányokról tudtok valamit? A nem lakókocsis cigány csajszi hova lett? Tud róla valaki?
Télen a legnagyobb hidegben is szoktak kint állni, azt nemtom hétköznap meddig, de pl. szombat esténként még éjféltájban is kint állnak. (Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2011. 01. 30. vasárnap 01:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 30. vasárnap 01:18
Télen a legnagyobb hidegben is szoktak kint állni, azt nemtom hétköznap meddig, de pl. szombat esténként még éjféltájban is kint állnak. (Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2011. 01. 30. vasárnap 01:18), amit ide kattintva olvashatsz)

Köszi! És még annyi, hogy a hét minden napján vannak lányok ott kint, akár most így télen is?
Általában este meddig szoktak állni??
Köszi!
Köszi!
Köszi! És még annyi, hogy a hét minden napján vannak lányok ott kint, akár most így télen is?
Köszi!
Köszi!
Felsőkert utca (XV. ker.) , indulj el Dunakeszi felé.
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2011. 01. 28. péntek 22:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 01. 28. péntek 22:06

Sziasztok!
Valaki el tudja mondani, merre van ez a szemétégető, hogyan jutok el oda kocsival?? Annyira nem vagyok képben Pesten. Köszönöm!
Valaki el tudja mondani, merre van ez a szemétégető, hogyan jutok el oda kocsival?? Annyira nem vagyok képben Pesten. Köszönöm!