Menj nyugodtan kocsival, én mindig egy utcával arrébb állok meg a biztonság kedvéért, csak annyi pénzt vigyél fel amennyit a csajra szánsz, előre tisztázd a telefonban, házas ember lévén célszerű másik sim kártyát használni. Van amelyik előre kéri van aki utólag, szimpátián is múlik. A lényeg hogy ne görcsölj az első néhány alkalom kicsit fura, de azért bele lehet jönni
A KF NF meg akció általában benne van az alap csomagban, ez pesten lakásosnál fél órában 5-10, órában kétszeri lehetőségben 10-15, ha mást is akarsz az sok helyen extra pl arcra, szájba élvezés, végig francia, nyelés, popó ezek úgy 2-5 körül mozognak darabonként az alapáron felül. Ha előre kéri csak az alapot fizesd és utólag az extrákat. Ha szerencséd van egy jó élménnyel leszel gazdagabb, pech esetén ablakon kidobott pénz. Ha nem szimpi a csaj akció előtt nyugodtan le lehet lépni, és mondhatod hogy bocs mégse, de hamár maradsz fél órát korrekt kifizetni ugyanis a BN-nek az idejét fizeted meg. Mi után belejösz nem is fogsz az asszonyra gondolni, és könnyen fog menni
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 22. csütörtök 18:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 22. csütörtök 18:10

Törölt felhasználó (10085)

Hallo!
Kurvázás terén teljesen kezdő vagyok (13 éve élek boldog párkapcsolatban, vannak gyerekek is), nem is nagyon akartam ilyesmivel foglalkozni, de véltetlenül eltévedtem egy oldalra és találtam egy olyan lányt, aki kifejezetten az esetem, arcra is, testre is és épp abban a vidéki városban praktizál, ahol én is dolgozom.
Elhatároztam, hogy meg fogom látogatni. Mint kezdő kurvázónak mit ajánlotok, mire kell figyelni? Úgy értem, érdemes a házához menni autóval, vagy gyalog (lebukás veszélye), mennyire diszkrétek (érdemes nem használt telefonszámról hívni), mennyire érdemes vigyázni az értékeimre, nagyjából milyen árakra lehet számítani (kölcsönös natúr francia, dugás gumival). Előre kell fizetni, vagy utólag; ha előre, akkor előre ki kell találnom, mit akarok, de lehet, hogy közben meggondolom magam. Szóval hogy van ez?
Kurvázás terén teljesen kezdő vagyok (13 éve élek boldog párkapcsolatban, vannak gyerekek is), nem is nagyon akartam ilyesmivel foglalkozni, de véltetlenül eltévedtem egy oldalra és találtam egy olyan lányt, aki kifejezetten az esetem, arcra is, testre is és épp abban a vidéki városban praktizál, ahol én is dolgozom.
Elhatároztam, hogy meg fogom látogatni. Mint kezdő kurvázónak mit ajánlotok, mire kell figyelni? Úgy értem, érdemes a házához menni autóval, vagy gyalog (lebukás veszélye), mennyire diszkrétek (érdemes nem használt telefonszámról hívni), mennyire érdemes vigyázni az értékeimre, nagyjából milyen árakra lehet számítani (kölcsönös natúr francia, dugás gumival). Előre kell fizetni, vagy utólag; ha előre, akkor előre ki kell találnom, mit akarok, de lehet, hogy közben meggondolom magam. Szóval hogy van ez?

Ürömön járt valaki mostanság?
Nem, mert nem járok Pestre csajozni
kb. oda járok mint amit cicka-micka is ajánlott, ott tényleg nagyon szép és korrekt lányokat lehet találni.

sziasztok!
A régi 5-ösön kinn állnak és némelyik nagyon jó .az MO ástól vannak kinn kecskemét irányában a csajok.
Én mindennap arra járok mert kamionozom. Délután érdemes arra menni 10 biztos kinn van
A régi 5-ösön kinn állnak és némelyik nagyon jó .az MO ástól vannak kinn kecskemét irányában a csajok.
Én mindennap arra járok mert kamionozom. Délután érdemes arra menni 10 biztos kinn van
Szerintem a közelébe ne menj! 2000 és 6000 között van a tarifájuk, hogy vannak-e normális csajok, azt nem tudom mert csak ritkán járok arra, de ahogy néztem, csak selejteseket találni arra. Én 2x álltam meg ott nőnek, az első szépen lelépett miután előre kifizettem, a második meg egy nagy 0 volt. Utóbbival csak egy franciában állapodtunk meg, de a végére az se lett belőle. Szerencsére
Tényleg sokkal szebb lányokat kapni azért a pénzért, mint amit azok a szakadt aidses kurvák elkérnek a semmiért.

Láttam néhányszor egy szép szőke lányt a Nagy Fuvaros utcán az egyik félemeleti ablakban cigizett, tud róla valaki valamit? lehet nem is kurva, de szerintem nagyon esélyes hogy az
A változatosság az kell,az jót tesz ,az a lényeg hogy ebből ne csináljál lelkiismereti dolgot. Egyébként hívd fel a csajt
tisztázd vele mit akarsz,mennyiért, idő.csak annyi pénzt vigyél . (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 22. csütörtök 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 22. csütörtök 21:38
tisztázd vele mit akarsz,mennyiért, idő.csak annyi pénzt vigyél . (Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 22. csütörtök 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (10085)

Még mielőtt valaki morális alapon elítélne ("boldog párkapcsolatban"
, azért az hozzátartozik a történethez, hogy köztünk szexuálisan azért nincs minden rendben.

Még mielőtt valaki morális alapon elítélne ("boldog párkapcsolatban"
, azért az hozzátartozik a történethez, hogy köztünk szexuálisan azért nincs minden rendben.

Hallo!

Nem ajánlom őket, de ha neked ők tetszenek akkor az a te bajod. Egy olyan nővel akkor se mennék el ha ő fizetne nekem
. Ugyanannyit kérnek el mint a náluk jóval szebb lányok, ápolatlanok, a technikájuk 0, sokszor gumi nélkül dolgoznak, ki tudja hány HIV fertőzött van köztük, szerencsére én még egyel se voltam. Ha van autód, inkább kerüld el ezeket a pesti szakadt kurvákat és keresgélj máshol, hidd el megéri.
(Ez egy válasz nihillus üzenetére (2011. 08. 28. vasárnap 23:11), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 08. 28. vasárnap 23:11

Van valakinek tapasztalata a nyugati aluljáróban álldogáló lányokról? Nem is igazán a lányok érdekelnek, hanem hogy hova viszik a kuncsaftjaikat? Hol lehet velük dugni például? Hallottam, hogy az aluljáróban lévő szexshopba mennek, ez igaz? Az ott dolgozók nem szólnak érte? Vagy az a hely azért nyílt hogy legyen hova menniük?
Járt valaki mostanában Ürömön a dombon?
Helyzetjelentés, valaki?
Köszi!
Helyzetjelentés, valaki?
Köszi!
Köszi az infót, majd körülnézek
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 05. hétfő 18:48
Törölt felhasználó (806618)

Polgár-Nyíregyháza között,4-es Nyíregyháza előtt
Polgár-Nyíregyháza között,4-es Nyíregyháza előtt
(Ez egy válasz szex69x üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 12:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Mezőkövesd fele tavaly sokan voltak,idén nyáron kétszer voltam arra egy se volt.
(Ez egy válasz szex69x üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 07:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 05. hétfő 07:14

Köszönöm a válaszokat, utánanézek!
Régebben Mezőkövesd felé is voltak emlékeim szerint. Errefelé valakinek infó, esetleg tapasztalat?

Régebben Mezőkövesd felé is voltak emlékeim szerint. Errefelé valakinek infó, esetleg tapasztalat?

Igen a 34-esen ,4-es fő úton Fegyvernek előtt vegyesen minden féle csaj alkudni kell 3,5-4 ezerért kompletten elmennek az időt beszéld le velük ,mert főleg a 4-esen 10 perc után már sürget a csaj.
(Ez egy válasz szex69x üzenetére (2011. 09. 05. hétfő 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 05. hétfő 07:27

Ha jól tudom, akkor a 34-esen is szoktak lenni talán Fegyvernek körül?!

Esetleg merrefele tudsz még útszélieket?
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 04. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 04. vasárnap 18:05

Tiszafüredi vagyok erre nem tudok de ha meg tudsz valamit létszi szólj.
Ha jól tudom, akkor a 34-esen is szoktak lenni talán Fegyvernek körül?!
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 09. 04. vasárnap 18:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 04. vasárnap 18:05

Köszönöm a válaszokat, utánanézek!

Gyöngyös meg Eger között a 3-ason napközebn mindig kint áll vagy 10 db csaj. Többségük kokeró , de van 1-2 bombázó is. Sajnos ránézésre lehetnek kiskorúak is.
(Ez egy válasz szex69x üzenetére (2011. 09. 04. vasárnap 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 09. 04. vasárnap 09:27

Hali! Nem tudtok útszéli lányokat Mezőkövesd, Tiszafüred és Eger környékén? A jövő héten erre vezetne az utam
Vagy másfelé de Heves-megyében? Köszi

Vagy másfelé de Heves-megyében? Köszi