tudod azért találták fel az ovszert
(Ez egy válasz X üzenetére (2007. 07. 01. vasárnap 21:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2007. 07. 01. vasárnap 21:34
Törölt felhasználó (99372)
VIP

Nehogymár azért fizessek hogy neki jó legyen,meg utána a 300Ft-ot a dokinál!

Nekem is másolhatod, kíváncsi vagyok rájuk!
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2012. 02. 03. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)

Én is nagyon szeretném tudni.
(Ez egy válasz nitta üzenetére (2012. 02. 03. péntek 10:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Érdeklődve várom

Én szívesen megosztom tapasztalataimat levélben veletek.
Ha most kimentek a gubacsira, csodát fogtok látni. Gyönyörű, 23 éves, inteligens, babaarcú FEHÉR lány! Megéri! Krisz
Annyi baj legyen. A pinának még fél foga sincs.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 11. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 11. szerda 17:44
Törölt felhasználó (10085)

Ma kíváncsiságból megálltam egy csaj mellett az 1-es úton. Gondoltam, egyszer ezt is ki kell próbálni. Kérdem, megy-e a francia gumi nélkül és hogy mennyi. Megy és három. De basszus, miközben ezt mondta, akkor láttam meg, hogy elöl összesen egy fél (!) foga volt
Elköszöntem, nem jött létre a dolog...

A gond az hogy a lányok többsége olyan szinten irdatlan sötét és primitív hogy a magyar szavak nem is megfelelőek arra hogy ezt megfogalmazzam...persze tisztelet a kivételnek de a többség elképesztően homály, és nem fogja fel hogy ez egy szolgáltatás és ez egy piac, ahol ugyan úgy minőséget kell adni mint bárhol máshol és más területen...persze vannak olyanok is akik meg olyannyira el vannak maguktól szállva hogy napistennek képzelik magukat...beszélni, és kommunikálni meg...hát...azt hagyjuk is
Vagy csak épphogy
(Ez egy válasz Macilacy üzenetére (2012. 01. 11. szerda 20:58), amit ide kattintva olvashatsz)

Legalább nem ,,fogazott" volna
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 01. 11. szerda 17:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 01. 11. szerda 17:44

Ma kíváncsiságból megálltam egy csaj mellett az 1-es úton. Gondoltam, egyszer ezt is ki kell próbálni. Kérdem, megy-e a francia gumi nélkül és hogy mennyi. Megy és három. De basszus, miközben ezt mondta, akkor láttam meg, hogy elöl összesen egy fél (!) foga volt

Pivátba küldjél 1-2 csajt lehet egri is
(Ez egy válasz vipvipxxx üzenetére (2011. 12. 12. hétfő 22:07), amit ide kattintva olvashatsz)
VL fórum vagy msn en tok infokat adni
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 06. kedd 10:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 06. kedd 10:33

Törölt felhasználó (806618)

Ha van akit kipróbáltál és ajánlasz létszi oszd meg velem.
Ha van akit kipróbáltál és ajánlasz létszi oszd meg velem.
(Ez egy válasz vipvipxxx üzenetére (2011. 12. 02. péntek 23:04), amit ide kattintva olvashatsz)
gondoltál már te arra, hogy ha fizetsz akár maszkba is oda mehetsz
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 03. szombat 20:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 03. szombat 20:39

BeleakadoK, b***eg, nem beleakadoM! Félművelt hülye...
BeleakadoK, b***eg, nem beleakadoM! Félművelt hülye...
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 12. 03. szombat 20:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 12. 03. szombat 20:30

Sziasztok!
Most érkezett el az idő, hogy felhívtam a rég kiszemelt BN-t. Ez volt életem első telefonbeszélgetése BN-el. Kicsit remegett is a hangom. Hát.... Először is az ár kicsit sok volt: félóra 7 ezer, 1 óra 10. Vidéki kisváros lévén egy kicsit elsőre ez soknak tűnik. Ebben kölcsönös francia van, gumi nélkül és normál akció gumival. Extra: fenék. Telefonban a hangja fiatalabbnak tűnt, mint a képen látszik és nem volt túl megnyerő a stílusa. Igazából nem volt vele semmi gond, csak... nem is tudom, valahogy máshogy képzeltem. Ez persze nem feltétlen az ő hibája. A slusszpoén és ami miatt ebből az egészből nem lesz semmi - márminthogy épp vele nem lesz, pedig kép alapján kb. a nőideálom és földrajzilag is közel van - épp az, hogy túl közel van. Kiderült, hogy egy faluban lakunk...
Hát ez kész. Interneten véletlenül beleakadom, megtetszik, ezután kiderül, hogy viszonylag közel van, aztán meg az derül ki, hogy túlságosan is... Pech. Na, sikerült egy jókis beszámolót írnom a nagy semmiről
Most érkezett el az idő, hogy felhívtam a rég kiszemelt BN-t. Ez volt életem első telefonbeszélgetése BN-el. Kicsit remegett is a hangom. Hát.... Először is az ár kicsit sok volt: félóra 7 ezer, 1 óra 10. Vidéki kisváros lévén egy kicsit elsőre ez soknak tűnik. Ebben kölcsönös francia van, gumi nélkül és normál akció gumival. Extra: fenék. Telefonban a hangja fiatalabbnak tűnt, mint a képen látszik és nem volt túl megnyerő a stílusa. Igazából nem volt vele semmi gond, csak... nem is tudom, valahogy máshogy képzeltem. Ez persze nem feltétlen az ő hibája. A slusszpoén és ami miatt ebből az egészből nem lesz semmi - márminthogy épp vele nem lesz, pedig kép alapján kb. a nőideálom és földrajzilag is közel van - épp az, hogy túl közel van. Kiderült, hogy egy faluban lakunk...

Sziasztok!
Hát ez kész. Interneten véletlenül beleakadom, megtetszik, ezután kiderül, hogy viszonylag közel van, aztán meg az derül ki, hogy túlságosan is... Pech. Na, sikerült egy jókis beszámolót írnom a nagy semmiről

Sziasztok Monor és környékén tudnátok ajánlani vagy egyáltalan e környéken van e olyan lány aki lakáson dolgozik? Tudom ott van Ócsa de valahogy idegenkedek az utcai lányoktol. Sok rosszat lehetett hallani.
Debrecenben van sok jó kurva
(Ez egy válasz X üzenetére (2011. 11. 19. szombat 13:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2011. 11. 19. szombat 13:39

Törölt felhasználó (806618)

Egerbe vagy Debrecenbe tud-e valaki jó kurvákat?
Egerbe vagy Debrecenbe tud-e valaki jó kurvákat?