Nekem a régi 50-es úton Alsónémedi előtt kaptak el a rendőrök elég félreérthetetlen helyzetben egy bérnővel. Úgy ahogy voltam, kiszállítottak, igazoltattak, és húzták az agyam, majd elengedtek némi ropogós bankóért. Marha hülye helyzet volt! A hölgy annyira korrekt volt, hogy este munkája után ingyen tett a kedvemre egy közeli motelben, bérmentve
Isteni volt nagyon. Az élet furcsasága, hogy sok évvel utána civilben találkoztam véletlen a hölggyel, megismert, és nagyon jól elbeszélgettünk, persze akkor már tettek nélkül.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 03. csütörtök 15:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 03. csütörtök 15:33

Törölt felhasználó (786667)

Az előző hozzászólás kapcsán, nekem is megfordult a fejemben, mivel nem igazán van tapasztalatom.
A rendőrök hogyan viszonyulnak a találkákhoz?
Én kedd délután 3 fele jöttem át Tinnyén, de egyetlen lányt sem láttam kint.
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2012. 04. 21. szombat 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 21. szombat 09:59

Zsámbék után az 1-es ut felé vezető uton szokott kint lenni! Egyébként Tinnyei kanyarokba is vannak megint lányok tegnap cumiztatam ott egyet nem rossz a csibe!
Üdv, valaki tud nógrádi csajokat (helyeket) akiket érdemes megkörnyékezni?
Velencei -tó körüli felhozatalról irhatna ide vki infót
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 05. szombat 11:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 05. szombat 11:24

Törölt felhasználó (834857)

ha valakinek van tapasztalata az 1-es mentén, illetve a velencei-tó körül, kérem ossza meg velem! pontosan hol találkozott kurvával, és milyen volt?
ha valakinek van tapasztalata az 1-es mentén, illetve a velencei-tó körül, kérem ossza meg velem! pontosan hol találkozott kurvával, és milyen volt?
Az előző hozzászólás kapcsán, nekem is megfordult a fejemben, mivel nem igazán van tapasztalatom.
Most komolyan nincsen itt senki sem aki felpróbálta volna ezt a szöszit??? :s Nehezen tudom elhinni.. Mert szerintem igencsak meg van neki mindene!!! Különben azt megtudjátok mondani, hogy arrafelé hova lehet velük félreállni??? Rendőrök mennyire jönnek oda???
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 24. kedd 09:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 24. kedd 09:14
Törölt felhasználó (33763)

Sziasztok.. Véleményeket szeretnék hallani a Felsőkert utcában a kanyaríven, a bukkanónál álló kicsi szöszi lányról! Valaki kipróbálta már innen? Érdemes megállnom nála??? Első ránézésre csinos a kicsike..

Van valakinek tapasztalata VIII. kerületi lányokkal? Nem feltétlenül prostira gondolok, egyszerű könnyen kapható csajokra is. Szedett már fel valaki itt az utcán nőt?
Sziasztok.
Felsőfakospuszta után van egy csárda vagy étterem ott szokott állni egy vagy két nő. Valaki már probálta őket???
Felsőfakospuszta után van egy csárda vagy étterem ott szokott állni egy vagy két nő. Valaki már probálta őket???
Múlt héten még láttam ott kettőt is is,de én eddig hárommal voltam de mindegyik szar jobb ha házhoz mész.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 28. szombat 13:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 28. szombat 13:54
Törölt felhasználó (812235)

Debrecenből hová lettek a nagyerdei lányok???
Debrecenből hová lettek a nagyerdei lányok???
éjjel egy fele, rákóczi út, blaha és keleti között
(Ez egy válasz cortez üzenetére (2012. 04. 28. szombat 00:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Pontosan hol találtad a csajt? és mikor? köszi!
(Ez egy válasz fazonkirály üzenetére (2012. 04. 27. péntek 14:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 27. péntek 14:22

Én tegnap cumiztattam le egyet a blaha mellett. kis 18éves csajszi volt szép arccal. úgy be voltam indulva rá, hogy mikor letoltam a gatyám már felállt. nevetett is a lány és ezt mondta: "Ha már most áll a farkad, amég hozzá sem nyúltam akkor hamar elélvezel..." Erre mégjobban beindultam. letérdelt és azonnal bekapta tövig... hú de jól csinálta... elkezdett cumizni. és igaza volt... kb 2 perc alatt elélveztem. Isteni volt
Én tegnap cumiztattam le egyet a blaha mellett. kis 18éves csajszi volt szép arccal. úgy be voltam indulva rá, hogy mikor letoltam a gatyám már felállt. nevetett is a lány és ezt mondta: "Ha már most áll a farkad, amég hozzá sem nyúltam akkor hamar elélvezel..." Erre mégjobban beindultam. letérdelt és azonnal bekapta tövig... hú de jól csinálta... elkezdett cumizni. és igaza volt... kb 2 perc alatt elélveztem. Isteni volt
multkor pénteken voltak kint de szerintem majdnemmindennapott vannak 11től
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2012. 04. 23. hétfő 23:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 23. hétfő 23:21

Milyen napokon/időszakokban szoktál a tinnyei részen lányokat látni? Köszi!
Sziasztok.. Véleményeket szeretnék hallani a Felsőkert utcában a kanyaríven, a bukkanónál álló kicsi szöszi lányról! Valaki kipróbálta már innen? Érdemes megállnom nála??? Első ránézésre csinos a kicsike..

Milyen napokon/időszakokban szoktál a tinnyei részen lányokat látni? Köszi!
(Ez egy válasz tucsok26 üzenetére (2012. 04. 21. szombat 09:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 21. szombat 09:59

Zsámbék után az 1-es ut felé vezető uton szokott kint lenni! Egyébként Tinnyei kanyarokba is vannak megint lányok tegnap cumiztatam ott egyet nem rossz a csibe!
Hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 04. 21. szombat 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 04. 21. szombat 12:15
Törölt felhasználó (786667)

Eső miatt a mai foglalkozás elmarad.

Eső miatt a mai foglalkozás elmarad.