az utcai prosti nagyon necces, telefonos kurva azért fürrdik... meg hát kultúráltabb
Szerintem nem kell prostikkal foglalkozni.
Jaja, vannak lányok akik ha van igény barátnőjükkel kényeztetnek. Nézelődni kell szexpartner oldalakon. Bár drágább lesz mint útszélen. Háznál alapból drágábbak a lányok, ha pedig ketten is vannak, duplázódik. De igényesebb és nyugodtabb. Én útszéli kalandnál a rossz higéniától félek, meg hogy elkapok valamit. Két vendég között nem igazán van lehetőség megfelelően tisztálkodni. Háznál nem mindenkivel mennek el a lányok és nem megy hozzájuk mindenki mivel drágább.
Most látom te is ezt tanácsoltad.
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2012. 05. 27. vasárnap 11:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 27. vasárnap 11:32

Szerintem ha ilyen vágyaid vannak, inkább házhoz menj. Ott törődnének is Veled, nem csak az essünk túl rajta dolog. Sokan hirdetnek már párban, vagy vannak olyan lakások ahol több lány is ténykedik. Inkább ott fűzz meg 2-t szerintem, mint 2 útszélit....
Sokkal jobban jársz ha háznál próbálod ki igényesebbek,nyugotabb és nem sokkal drágább.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 27. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 27. vasárnap 10:22
Törölt felhasználó (6824)

Sziasztok!
Gondoltatok már arra, hogy két útszéli hölgyet egyszerre vesztek fel? Vagy kifizettet idő miatt nem lehetne rendesen kihasználni mindkettőt?
Sokszor megfordult a fejemben, hogy egyszerre két örömhölgy kényeztessen!!!
Valaki vélemény vagy tapasztalat?
Gondoltatok már arra, hogy két útszéli hölgyet egyszerre vesztek fel? Vagy kifizettet idő miatt nem lehetne rendesen kihasználni mindkettőt?
budapesten a 6. kerületben, és környékén merre találkozhatok prostival, és mennyiért?
Szerintem ha ilyen vágyaid vannak, inkább házhoz menj. Ott törődnének is Veled, nem csak az essünk túl rajta dolog. Sokan hirdetnek már párban, vagy vannak olyan lakások ahol több lány is ténykedik. Inkább ott fűzz meg 2-t szerintem, mint 2 útszélit....
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 27. vasárnap 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 27. vasárnap 10:22
Törölt felhasználó (6824)

Sziasztok!
Sziasztok!
A vörös hajúra gondolsz?
Nekem nem igazán jönnek be azok a csajok. Egy fonott hajút kaptam el úgy fél éve, őt megérte.
Ezzel a rendőr dologgal én sem vagyok tisztában. Mert 3ból 2x jön rendőr ha arra megyek. Cirkálnak. De ott elvileg legális a dolog, vagy nem? De így már nincs is kedvem megállni. (Ez egy válasz nyomtatos üzenetére (2012. 05. 25. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 25. péntek 19:57
Nekem nem igazán jönnek be azok a csajok. Egy fonott hajút kaptam el úgy fél éve, őt megérte.
Ezzel a rendőr dologgal én sem vagyok tisztában. Mert 3ból 2x jön rendőr ha arra megyek. Cirkálnak. De ott elvileg legális a dolog, vagy nem? De így már nincs is kedvem megállni. (Ez egy válasz nyomtatos üzenetére (2012. 05. 25. péntek 19:57), amit ide kattintva olvashatsz)

a felsőkert utcánál a hídnál nem csak a szőke lány nagyon jó, hanem a híd másik oldalán álló társa is... próbálta már valaki? mennyi pénzbe kerülnek a dolgok?
a felsőkert utcánál a hídnál nem csak a szőke lány nagyon jó, hanem a híd másik oldalán álló társa is... próbálta már valaki? mennyi pénzbe kerülnek a dolgok?
5000-ért bármit

Attól függ mit vállalna be.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 11. péntek 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 05. 11. péntek 15:54
Törölt felhasználó (72051)

Ki használná a feleségemet mint egy kurvát? még senkivel nem volt így, szóval igazából ez beavatás lenne...
Kíváncsiak vagyunk a válaszokra
És kinek mit érne meg?

És kinek mit érne meg?
Én kiprobálnám!!irj privibe...
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 11. péntek 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)

Ki használná a feleségemet mint egy kurvát? még senkivel nem volt így, szóval igazából ez beavatás lenne...
És kinek mit érne meg?

És kinek mit érne meg?
Balassagyarmaton ismer valaki lányokat, esetleg helyeket ahol jól tudja érezni magát a férfi ember???
Tetszik az ötlet.Főleg az ,hogy tudnám,hogy nem kurva és mégis ugy kezelném/hivnám mert ő ki akarja próbálni.Az árat viszont neki kell megmondania,így hiteles a játék

És kinek mit érne meg?

És kinek mit érne meg?
Sziasztok.
Nagykanizsán a Dózsa György utcában(víztoronynál a buszmegálló környékén ) tegnap állt két csaj. Igen szemre való csajszikák voltak. Valaki már próbálta az ott álló hölgyeket???
Nagykanizsán a Dózsa György utcában(víztoronynál a buszmegálló környékén ) tegnap állt két csaj. Igen szemre való csajszikák voltak. Valaki már próbálta az ott álló hölgyeket???
Hát biztos élveznétek mind a ketten. A párod élvezné ezt a szerepet,főleg ha te ott lennél mellette és végignéznéd.Persze ha téged nem zavarna : ))))

És kinek mit érne meg?

És kinek mit érne meg?
Sziasztok!
Nem rossz gondolat ha ez felizgat benneteket.Ki is akarjátok próbálni vagy csak játszotok a gondolattal?Én csak játszottam ilyet csajokkal néha nagyon bepörgette őket a kurvás szerep! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 11. péntek 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)
Nem rossz gondolat ha ez felizgat benneteket.Ki is akarjátok próbálni vagy csak játszotok a gondolattal?Én csak játszottam ilyet csajokkal néha nagyon bepörgette őket a kurvás szerep! (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 05. 11. péntek 15:54), amit ide kattintva olvashatsz)

És kinek mit érne meg?

És kinek mit érne meg?
.....ha anyagi vonzata is van tedd ki pár fordulóra forgalmas utra
......... privát levelek helyett élménybeszámoló is lesz

És kinek mit érne meg?

És kinek mit érne meg?
És kinek mit érne meg?

És kinek mit érne meg?