Sziasztok nyiregyi lányokat kresek tratós laza kapcsolatra esetleg
támogatás is meg oldható igényes vagy főiskolás lányok elönyben részletek privin
támogatás is meg oldható igényes vagy főiskolás lányok elönyben részletek privin
Voltam valamelyik nap a szemétégető felé! Hát ott tényleg van felhozatal kb15 lány volt kint volt közöttük igen formás! Egyet elvitem aranyos volt szopatam 4 et kért jol csinálta cicit enegte markolászni!
Üdv! Budapesten belül merre vannak állandó jelleggel hölgyek?
Egyszer én is voltam cigány lánnyal. Nem egyszeri és utolsó alkalom volt, biztosan lesz még. Először mikor megálltam csak érdeklődtem, beszéltünk pár szót. Következő alkalommal mikor felé jártam nem bírtam magammal és elmentünk a búvóhelyére. Közben megbeszéltük, hogy mi lesz. Odaértünk. Ledobta az összes ruháját és elémtárult a szép viágos barna teste, szép cicik, finom illatos borotvált punci. Ápolt volt. Levetkőztem én is, közben elővett a táskájából egy gumit és felhúzta. Lágyan elkezdett szaxizni, majd egyre erősebben. Jól csinálta. Közben simogattam a testét és punciját. Szaxi után pedig hátulról dugtam, addig amíg el nem mentem. Kedves volt és türelmes, nem siettetett. Nagyon jó volt.
Sziasztok !
Valaki nem tud Monoron lányokat ? Lehet roma ,magyar, kínai mindegy csak igényes legyen ! Egyszerűen nem hiszem el ebben a városban egyetlen egy prosti sincsen , pedig az utcák tele vannak fullos fiatal 18-24 éves suncikal .
Valaki nem tud Monoron lányokat ? Lehet roma ,magyar, kínai mindegy csak igényes legyen ! Egyszerűen nem hiszem el ebben a városban egyetlen egy prosti sincsen , pedig az utcák tele vannak fullos fiatal 18-24 éves suncikal .
Egerbe tudok egyet,bár én nem voltam nála ,én a magyar puncit szeretem bár azt mondják a cigány pina egy kanállal édesebb.
(Ez egy válasz levi87 üzenetére (2012. 11. 27. kedd 10:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 27. kedd 10:08

Tud valaki elérhetőséget olyan cigány lányokhoz, akik lakáson vannak? Én is kifejezetten cigány lányt keresnék
Tud valaki elérhetőséget olyan cigány lányokhoz, akik lakáson vannak? Én is kifejezetten cigány lányt keresnék
Én is oda vagyok a cigány lányokért. Ha tehetem meg is szoktam állni. Az első a Szemétégetőnél volt tavaly, egy vékonyka fiatal nagyon barna cigánylány. Kis fiatal 18-19 éves volt, a fél életét elmesélte a búvóhelyre menet. Komplettet kértem, hát elég tapasztalatlan volt. Kis bőnyálas ügyetlen szaxi után kértem hogy üljön rám. Elővette a cicijét is, hát kb nekem nagyobb volt, szégyellte is. De én szeretem a pici cickókat. A bimbója jó sötétbarna volt, le sem tudta volna tagadni őket
A puncusa jó sötét, és a csiklója elég nagy volt. Szerintem ő is felizgult, el is mentem vele hamar (ő persze nem). Akció után láttam, hogy olyan nedves volt hogy foltot hagytunk az ülésen
A második cigánylányom is Szemétégetős volt, ő már olyan dívás volt, elég fapofa, de nagyon jó csaj. Szaxi volt, de egyből kiszólta, hogy 5 percünk van. Na vazze (belefértem, mert profi volt). A cickózás feláras volt.
A harmadik cigánylányom pécsi, őt a Nyugati Ipar út és a Makay úti körforgalomnál szedtem fel. Nagyon hosszú barna combú vékony lány, és nagyon kedves! Szintén pici cicik, szintén előre jelezte, hogy neki nagyon kis mellei vannak (na te vagy az én emberem
, és gyönyörű fekete bimbói! Isteni illata volt a bőrének, egy élmény volt a szakszija. Nem is szopott, hanem lefejt. Nagyon gyorsan (1-2 perc) elmentem, és annyira rendes volt hogy felajánlotta a második kört is, amit egy kicsit tovább is bírtam. Ha arra járok őt ki nem hagyom legközelebb! A negyedik csajszit pedig Sátolaljaújhely közelében szedem fel a 37-esen. Az úttól távolabb állt egy bekötő úton kis rózsaszín miniben, de messziről látszott, hogy jófajta roma lány. Bementem, és egy nagyon csinos szép arcú 18-as cigány csajsziba botlottam. Szép göndör haj, nagyon csodás illat, kerek cickók és csodajó szaxi. Gyorsan kivégzett ő is, meglehetősen profin csinálta. Bár a szépsége is hozzátett a gyors sikerhez. A szemetet összegyűjti, nem dobja ki, hanem erre a célra rendszeresített magának a búvóhelyen egy szemetes zsákot. Becsülendő! Azt mondta, hogy otthon sem szemetel és a munkahelyén sem fog! Ő is kihagyhatatlan.
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2012. 11. 25. vasárnap 23:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 11. 25. vasárnap 23:23

A harmadik cigánylányom pécsi, őt a Nyugati Ipar út és a Makay úti körforgalomnál szedtem fel. Nagyon hosszú barna combú vékony lány, és nagyon kedves! Szintén pici cicik, szintén előre jelezte, hogy neki nagyon kis mellei vannak (na te vagy az én emberem

Sziasztok!
Én roma/cigány lányokat keresnék.
Ha utcán keresnék, hol találok olyat, aki azért nem a legalja, és van jó tapasztalat esetleg?
Köszönöm!!
Ha utcán keresnék, hol találok olyat, aki azért nem a legalja, és van jó tapasztalat esetleg?
Köszönöm!!
Sziasztok!
Köszönöm!!
Köszönöm!!
a kecskeméti csajokról ki tud véleményt mondani?
Siófok környékén nem ismertek valakit aki ilyesféle szolgáltatást nyújtana?
Lehetett az 2,5 éve is. A melette dolgozó tetkós hidrogéntündér szerint, terhes lett, szült, még párszor kijött, azután - állítólag ő sem tudja hogysmint- eltünt. Ez olyan 2010 tavaszán történhetett.
(Ez egy válasz szex69x üzenetére (2012. 10. 15. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 15. hétfő 16:30

Sziasztok! Tudja valaki, hogy hova lettek a hölgyek a 3-as útról? Gyöngyös környékén voltam, de nem volt 1 sem! Vagy csak rosszkor mentem?
rosszkor jártál a 3ason mindig vannak
sziasztok!
Kb. 1-1,5 évvel ezelőtt az ürömi dombi-szakaszon álldogált 1 cigány csajszi.
Tud esetleg róla valaki valamit??
Most már jó ideje nem látom.
Kb. 1-1,5 évvel ezelőtt az ürömi dombi-szakaszon álldogált 1 cigány csajszi.
Tud esetleg róla valaki valamit??
Most már jó ideje nem látom.
Sziasztok! Tudja valaki, hogy hova lettek a hölgyek a 3-as útról? Gyöngyös környékén voltam, de nem volt 1 sem! Vagy csak rosszkor mentem?
Most is rajta van a startaprón nézd meg,mondtam hogy nem kamu,alkalmi partner rovatba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 04. csütörtök 07:23
Törölt felhasználó (857830)

Ne haragudj, de majdnem bepisiltem a nevetéstől, amikor olvastalak.
Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai?
Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai?
sziasztok!
Egyik éjszaka a Andrássy úton sétáltam hazafele, amikor leszólított egy hölgyemény, sokszor kínálgatják magukat, de a színvonal eléggé a béka segge alatt van, de ez most megtetszett, így hát félrevonultam vele. 6ot akart kérni a komplettért, 4-be megegyeztünk.
Most jön a figyelem felhívás, aki esetleg leáll ilyen belvárosi lányokkal figyeljen az értékeire. Francia közben a lány nem egyszer próbált belenyúlni a zsebembe kifürkészni onnan némi papírpénzt, tudatosan nyúlt a zsebembe. Abba amibe fizetés után a maradék pénzt tettem. 2. próbálkozás után rászóltam, után csinálta a dolgát, nem piszkálta többet. A minőséget inkább nem említem meg...
Velem nem járt sikerrel, aki ilyeneknél próbálkozik legyen résen, nehogy kellemetlen legyen a vége.
Egyik éjszaka a Andrássy úton sétáltam hazafele, amikor leszólított egy hölgyemény, sokszor kínálgatják magukat, de a színvonal eléggé a béka segge alatt van, de ez most megtetszett, így hát félrevonultam vele. 6ot akart kérni a komplettért, 4-be megegyeztünk.
Most jön a figyelem felhívás, aki esetleg leáll ilyen belvárosi lányokkal figyeljen az értékeire. Francia közben a lány nem egyszer próbált belenyúlni a zsebembe kifürkészni onnan némi papírpénzt, tudatosan nyúlt a zsebembe. Abba amibe fizetés után a maradék pénzt tettem. 2. próbálkozás után rászóltam, után csinálta a dolgát, nem piszkálta többet. A minőséget inkább nem említem meg...
Velem nem járt sikerrel, aki ilyeneknél próbálkozik legyen résen, nehogy kellemetlen legyen a vége.
Szia tényleg nem kamu olvastam a saját szememmel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 04. csütörtök 07:23
Törölt felhasználó (857830)

békéscsabán orálra (autoba)keresek hölgyet...

Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 14:42
Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (806618)

Valamelyik nap láttam a startaprón 3-ért akciós szaxszit BP-en