Amszterdamban az egyik kis utcaban talaltam egy nagyon dogos rovidhaju orosz lanyt akit erdemes meglatogatni, nagyon jo a Holgyemeny!
debrecen-szarvas között vagy a környékén nem tud valaki valami jóféle hölgyet.
Budapesten a Gubacsi úton régen sorban álltak a lányok az utca két végén, olyat választhatott az ember amilyet csak akart! Tudja valaki, hogy még mindig ott vannak? Köszi
Valamelyik nap láttam a startaprón 3-ért akciós szaxszit BP-en
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2012. 08. 22. szerda 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 22. szerda 01:07
Pest környékén nincsen ilyen lehetőség?
Nem tud valaki róla? Ilyen áron, de mégis kinézzen valahogy a dolog.
Nem tud valaki róla? Ilyen áron, de mégis kinézzen valahogy a dolog.
Az 51-es úton Dunaharaszti-Taksony között rengeteg lány állt ki. Ha nem az eszemre hallgatnék, van ott egy magas vékony alkatú, hosszú derékig érő fekete hajú lány. Uhh az nekem nagyon ütős
Vannak még a gubacsinál..
De szerintem a szemétégető nyugisabb és jobbak a csajok is... Gubacsinál folyton ott bámulnak a strigók..
De szerintem a szemétégető nyugisabb és jobbak a csajok is... Gubacsinál folyton ott bámulnak a strigók..
Dunaujvárost elkerülő 6-os uton áll kint egy 40-es nő .......vki tudna róla infót....?
Nyiregyházán valahol sprosti?
Hali ! kiskunhalason vagy környékén tud valaki prostikat ?
Tele van a net velük!
(Ez egy válasz galikakos üzenetére (2012. 09. 12. szerda 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
hello, debrecenben tud valaki olyan helyet, ahol lehet kurvákat találni?
Ne haragudj, de majdnem bepisiltem a nevetéstől, amikor olvastalak.
Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 14:42
Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (806618)
Valamelyik nap láttam a startaprón 3-ért akciós szaxszit BP-en
békéscsabán orálra (autoba)keresek hölgyet...
Szia tényleg nem kamu olvastam a saját szememmel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 04. csütörtök 07:23
Törölt felhasználó (857830)
Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai?
Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai?
sziasztok!
Egyik éjszaka a Andrássy úton sétáltam hazafele, amikor leszólított egy hölgyemény, sokszor kínálgatják magukat, de a színvonal eléggé a béka segge alatt van, de ez most megtetszett, így hát félrevonultam vele. 6ot akart kérni a komplettért, 4-be megegyeztünk.
Most jön a figyelem felhívás, aki esetleg leáll ilyen belvárosi lányokkal figyeljen az értékeire. Francia közben a lány nem egyszer próbált belenyúlni a zsebembe kifürkészni onnan némi papírpénzt, tudatosan nyúlt a zsebembe. Abba amibe fizetés után a maradék pénzt tettem. 2. próbálkozás után rászóltam, után csinálta a dolgát, nem piszkálta többet. A minőséget inkább nem említem meg...
Velem nem járt sikerrel, aki ilyeneknél próbálkozik legyen résen, nehogy kellemetlen legyen a vége.
Egyik éjszaka a Andrássy úton sétáltam hazafele, amikor leszólított egy hölgyemény, sokszor kínálgatják magukat, de a színvonal eléggé a béka segge alatt van, de ez most megtetszett, így hát félrevonultam vele. 6ot akart kérni a komplettért, 4-be megegyeztünk.
Most jön a figyelem felhívás, aki esetleg leáll ilyen belvárosi lányokkal figyeljen az értékeire. Francia közben a lány nem egyszer próbált belenyúlni a zsebembe kifürkészni onnan némi papírpénzt, tudatosan nyúlt a zsebembe. Abba amibe fizetés után a maradék pénzt tettem. 2. próbálkozás után rászóltam, után csinálta a dolgát, nem piszkálta többet. A minőséget inkább nem említem meg...
Velem nem járt sikerrel, aki ilyeneknél próbálkozik legyen résen, nehogy kellemetlen legyen a vége.
Most is rajta van a startaprón nézd meg,mondtam hogy nem kamu,alkalmi partner rovatba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 04. csütörtök 07:23
Törölt felhasználó (857830)
Sziasztok! Tudja valaki, hogy hova lettek a hölgyek a 3-as útról? Gyöngyös környékén voltam, de nem volt 1 sem! Vagy csak rosszkor mentem?
rosszkor jártál a 3ason mindig vannak
Lehetett az 2,5 éve is. A melette dolgozó tetkós hidrogéntündér szerint, terhes lett, szült, még párszor kijött, azután - állítólag ő sem tudja hogysmint- eltünt. Ez olyan 2010 tavaszán történhetett.
(Ez egy válasz szex69x üzenetére (2012. 10. 15. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 15. hétfő 16:30
Sziasztok! Tudja valaki, hogy hova lettek a hölgyek a 3-as útról? Gyöngyös környékén voltam, de nem volt 1 sem! Vagy csak rosszkor mentem?
Siófok környékén nem ismertek valakit aki ilyesféle szolgáltatást nyújtana?

tibi25

Bondapeh07