Lehetett az 2,5 éve is. A melette dolgozó tetkós hidrogéntündér szerint, terhes lett, szült, még párszor kijött, azután - állítólag ő sem tudja hogysmint- eltünt. Ez olyan 2010 tavaszán történhetett.
(Ez egy válasz szex69x üzenetére (2012. 10. 15. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 15. hétfő 16:30

Sziasztok! Tudja valaki, hogy hova lettek a hölgyek a 3-as útról? Gyöngyös környékén voltam, de nem volt 1 sem! Vagy csak rosszkor mentem?
rosszkor jártál a 3ason mindig vannak
sziasztok!
Kb. 1-1,5 évvel ezelőtt az ürömi dombi-szakaszon álldogált 1 cigány csajszi.
Tud esetleg róla valaki valamit??
Most már jó ideje nem látom.
Kb. 1-1,5 évvel ezelőtt az ürömi dombi-szakaszon álldogált 1 cigány csajszi.
Tud esetleg róla valaki valamit??
Most már jó ideje nem látom.
Sziasztok! Tudja valaki, hogy hova lettek a hölgyek a 3-as útról? Gyöngyös környékén voltam, de nem volt 1 sem! Vagy csak rosszkor mentem?
Most is rajta van a startaprón nézd meg,mondtam hogy nem kamu,alkalmi partner rovatba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 04. csütörtök 07:23
Törölt felhasználó (857830)

Ne haragudj, de majdnem bepisiltem a nevetéstől, amikor olvastalak.
Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai?
Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai?
sziasztok!
Egyik éjszaka a Andrássy úton sétáltam hazafele, amikor leszólított egy hölgyemény, sokszor kínálgatják magukat, de a színvonal eléggé a béka segge alatt van, de ez most megtetszett, így hát félrevonultam vele. 6ot akart kérni a komplettért, 4-be megegyeztünk.
Most jön a figyelem felhívás, aki esetleg leáll ilyen belvárosi lányokkal figyeljen az értékeire. Francia közben a lány nem egyszer próbált belenyúlni a zsebembe kifürkészni onnan némi papírpénzt, tudatosan nyúlt a zsebembe. Abba amibe fizetés után a maradék pénzt tettem. 2. próbálkozás után rászóltam, után csinálta a dolgát, nem piszkálta többet. A minőséget inkább nem említem meg...
Velem nem járt sikerrel, aki ilyeneknél próbálkozik legyen résen, nehogy kellemetlen legyen a vége.
Egyik éjszaka a Andrássy úton sétáltam hazafele, amikor leszólított egy hölgyemény, sokszor kínálgatják magukat, de a színvonal eléggé a béka segge alatt van, de ez most megtetszett, így hát félrevonultam vele. 6ot akart kérni a komplettért, 4-be megegyeztünk.
Most jön a figyelem felhívás, aki esetleg leáll ilyen belvárosi lányokkal figyeljen az értékeire. Francia közben a lány nem egyszer próbált belenyúlni a zsebembe kifürkészni onnan némi papírpénzt, tudatosan nyúlt a zsebembe. Abba amibe fizetés után a maradék pénzt tettem. 2. próbálkozás után rászóltam, után csinálta a dolgát, nem piszkálta többet. A minőséget inkább nem említem meg...
Velem nem járt sikerrel, aki ilyeneknél próbálkozik legyen résen, nehogy kellemetlen legyen a vége.
Szia tényleg nem kamu olvastam a saját szememmel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 04. csütörtök 07:23
Törölt felhasználó (857830)

békéscsabán orálra (autoba)keresek hölgyet...

Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 14:42
Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (806618)

Valamelyik nap láttam a startaprón 3-ért akciós szaxszit BP-en
hello, debrecenben tud valaki olyan helyet, ahol lehet kurvákat találni?
Tele van a net velük!
(Ez egy válasz galikakos üzenetére (2012. 09. 12. szerda 15:07), amit ide kattintva olvashatsz)
Hali ! kiskunhalason vagy környékén tud valaki prostikat ?
Nyiregyházán valahol sprosti?
Dunaujvárost elkerülő 6-os uton áll kint egy 40-es nő .......vki tudna róla infót....?

Vannak még a gubacsinál..
De szerintem a szemétégető nyugisabb és jobbak a csajok is... Gubacsinál folyton ott bámulnak a strigók..

De szerintem a szemétégető nyugisabb és jobbak a csajok is... Gubacsinál folyton ott bámulnak a strigók..
Az 51-es úton Dunaharaszti-Taksony között rengeteg lány állt ki. Ha nem az eszemre hallgatnék, van ott egy magas vékony alkatú, hosszú derékig érő fekete hajú lány. Uhh az nekem nagyon ütős

Valamelyik nap láttam a startaprón 3-ért akciós szaxszit BP-en
(Ez egy válasz éjszakaivadász üzenetére (2012. 08. 22. szerda 01:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 22. szerda 01:07

Pest környékén nincsen ilyen lehetőség?
Nem tud valaki róla? Ilyen áron, de mégis kinézzen valahogy a dolog.

Budapesten a Gubacsi úton régen sorban álltak a lányok az utca két végén, olyat választhatott az ember amilyet csak akart! Tudja valaki, hogy még mindig ott vannak? Köszi
debrecen-szarvas között vagy a környékén nem tud valaki valami jóféle hölgyet.
Amszterdamban az egyik kis utcaban talaltam egy nagyon dogos rovidhaju orosz lanyt akit erdemes meglatogatni, nagyon jo a Holgyemeny!