Helló sajnos nagyon is igazad van pontosan ez igy szokott lenni sok a kamus néha :(
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 12. 03. hétfő 09:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 03. hétfő 09:33
Törölt felhasználó (388655)
Mert a párok nagy része kamu, és a hölgyek nickje alatt férfiak lapulnak meg
Mert a párok nagy része kamu, és a hölgyek nickje alatt férfiak lapulnak meg
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2012. 12. 02. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 12. 02. vasárnap 17:30
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2012. 12. 02. vasárnap 17:30), amit ide kattintva olvashatsz)
Off : De miért kell prostituálthoz fordulni, amikor párok, lányok várnak rátok ingyen?? Szőke vagyok, biztos ezért nem értem, de örülnék neki ha valaki ezt nekem is elmagyarázná.
Hát én se örömömbe tettem fel ezt a hirdetést sokkal jobban örülnék egy párnak vagy egy csajnak mint egy prostinak ez a helyzet de mivel egyedülálló lettem igy hiányzik a gyengédség meg.. Szép napot nektek Szisztok
Én még ifi koromban voltam fizetőssel kétszer! Azóta nem, de nem is vágyom rájuk. Inkább párokhoz, csoportokhoz vagy klubba járok. Az országban bárhova elmegyek, ha úgy adódik, de egy prosti nem tudja azt nyújtani, mint egy pár!
Öszinte leszek nem sok lány van sajnos Szabolcsból :( És vágyunk a gyengétségre és törődésre ez az igazság
Off : De miért kell prostituálthoz fordulni, amikor párok, lányok várnak rátok ingyen?? Szőke vagyok, biztos ezért nem értem, de örülnék neki ha valaki ezt nekem is elmagyarázná.
Sziasztok nyiregyi lányokat kresek tratós laza kapcsolatra esetleg
támogatás is meg oldható igényes vagy főiskolás lányok elönyben részletek privin
támogatás is meg oldható igényes vagy főiskolás lányok elönyben részletek privin
Voltam valamelyik nap a szemétégető felé! Hát ott tényleg van felhozatal kb15 lány volt kint volt közöttük igen formás! Egyet elvitem aranyos volt szopatam 4 et kért jol csinálta cicit enegte markolászni!
Üdv! Budapesten belül merre vannak állandó jelleggel hölgyek?
Sziasztok !
Valaki nem tud Monoron lányokat ? Lehet roma ,magyar, kínai mindegy csak igényes legyen ! Egyszerűen nem hiszem el ebben a városban egyetlen egy prosti sincsen , pedig az utcák tele vannak fullos fiatal 18-24 éves suncikal .
Valaki nem tud Monoron lányokat ? Lehet roma ,magyar, kínai mindegy csak igényes legyen ! Egyszerűen nem hiszem el ebben a városban egyetlen egy prosti sincsen , pedig az utcák tele vannak fullos fiatal 18-24 éves suncikal .
a kecskeméti csajokról ki tud véleményt mondani?
Siófok környékén nem ismertek valakit aki ilyesféle szolgáltatást nyújtana?
Lehetett az 2,5 éve is. A melette dolgozó tetkós hidrogéntündér szerint, terhes lett, szült, még párszor kijött, azután - állítólag ő sem tudja hogysmint- eltünt. Ez olyan 2010 tavaszán történhetett.
(Ez egy válasz szex69x üzenetére (2012. 10. 15. hétfő 16:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 15. hétfő 16:30
Sziasztok! Tudja valaki, hogy hova lettek a hölgyek a 3-as útról? Gyöngyös környékén voltam, de nem volt 1 sem! Vagy csak rosszkor mentem?
rosszkor jártál a 3ason mindig vannak
Sziasztok! Tudja valaki, hogy hova lettek a hölgyek a 3-as útról? Gyöngyös környékén voltam, de nem volt 1 sem! Vagy csak rosszkor mentem?
Most is rajta van a startaprón nézd meg,mondtam hogy nem kamu,alkalmi partner rovatba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 04. csütörtök 07:23
Törölt felhasználó (857830)
Ne haragudj, de majdnem bepisiltem a nevetéstől, amikor olvastalak.
Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai?
Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai?
sziasztok!
Egyik éjszaka a Andrássy úton sétáltam hazafele, amikor leszólított egy hölgyemény, sokszor kínálgatják magukat, de a színvonal eléggé a béka segge alatt van, de ez most megtetszett, így hát félrevonultam vele. 6ot akart kérni a komplettért, 4-be megegyeztünk.
Most jön a figyelem felhívás, aki esetleg leáll ilyen belvárosi lányokkal figyeljen az értékeire. Francia közben a lány nem egyszer próbált belenyúlni a zsebembe kifürkészni onnan némi papírpénzt, tudatosan nyúlt a zsebembe. Abba amibe fizetés után a maradék pénzt tettem. 2. próbálkozás után rászóltam, után csinálta a dolgát, nem piszkálta többet. A minőséget inkább nem említem meg...
Velem nem járt sikerrel, aki ilyeneknél próbálkozik legyen résen, nehogy kellemetlen legyen a vége.
Egyik éjszaka a Andrássy úton sétáltam hazafele, amikor leszólított egy hölgyemény, sokszor kínálgatják magukat, de a színvonal eléggé a béka segge alatt van, de ez most megtetszett, így hát félrevonultam vele. 6ot akart kérni a komplettért, 4-be megegyeztünk.
Most jön a figyelem felhívás, aki esetleg leáll ilyen belvárosi lányokkal figyeljen az értékeire. Francia közben a lány nem egyszer próbált belenyúlni a zsebembe kifürkészni onnan némi papírpénzt, tudatosan nyúlt a zsebembe. Abba amibe fizetés után a maradék pénzt tettem. 2. próbálkozás után rászóltam, után csinálta a dolgát, nem piszkálta többet. A minőséget inkább nem említem meg...
Velem nem járt sikerrel, aki ilyeneknél próbálkozik legyen résen, nehogy kellemetlen legyen a vége.
Szia tényleg nem kamu olvastam a saját szememmel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2012. 10. 04. csütörtök 07:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 10. 04. csütörtök 07:23
Törölt felhasználó (857830)
békéscsabán orálra (autoba)keresek hölgyet...
Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2012. 08. 28. kedd 14:42
Akció szopás 3000-ért... apróhirdetésben.... ez annyira abszurd, de tényleg. Lehet, hogy kínai? (Ez egy válasz X üzenetére (2012. 08. 28. kedd 14:42), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (806618)
Valamelyik nap láttam a startaprón 3-ért akciós szaxszit BP-en

tibi25

xxxg