Sziasztok, csak óvatosan útszélivel (mert ugye vele a legkönnyebb lebukni), mert ha tetten érnek akkor 5000-50000 HUF-ig büntethet két indokkal is tiltott kéjelgés elősegítése és közszemérem vagy közerkölcs sértés miatt, és ha pechetek van akkor mind a 2 vétségért kirója és azt magyarázd meg otthon az asszonynak. Azokon a részeken ahol engedélyezve van ott a jard általában tudja (de legalább is sejtik) hogy a lányok hova viszik a kuncsaftot bár a lányok elég találékonyak, a rendőrök meg csak akkor zaklatják a békés maktársat ha még nincs meg a kvótája és közel a műszak vége (a pletyka szerint, mert a jó rendőr ott üldözi a bűnt ahol éri
).

Az is lehet jó, ezek szerint ez az volt! szuper, így tovább!
(Ez egy válasz Qwerti üzenetére (2013. 01. 26. szombat 23:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 26. szombat 23:32

Igen lakáson, semmi különlegesség nem volt csak szimplán jól éreztem magam.
Igen lakáson, semmi különlegesség nem volt csak szimplán jól éreztem magam.
(Ez egy válasz egypasi üzenetére (2013. 01. 26. szombat 10:22), amit ide kattintva olvashatsz)
És mi volt? Merre? Lakáson?
(Ez egy válasz Qwerti üzenetére (2013. 01. 26. szombat 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
bérnőstény
(Ez egy válasz egypasi üzenetére (2013. 01. 26. szombat 08:43), amit ide kattintva olvashatsz)

Szia, de az a bn?
(Ez egy válasz Qwerti üzenetére (2013. 01. 25. péntek 23:59), amit ide kattintva olvashatsz)
Most értem haza bn-től, isteni volt!
Ma este vki nem jön velem monornál utszélihez?? Kettönket bevállal egyszerre!!! Irjatok!!!
köszi a választ,, majd kérdezősködöm, bevallom nem vagyok túl "tapasztalt " ezen a téren, zavarba vagyok ha megállok ,de gondolom a lányok már láttak ezer féle kuncsaftot-embert !
(Ez egy válasz session77 üzenetére (2013. 01. 24. csütörtök 17:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 24. csütörtök 17:15

Lehet olyat találni, tán nem is nehéz aki úgy is vállalaja. Én egy időben rendszeresen mentem úgy, hogy volt néző (csaj) a kocsiban. A kinézett lányok kb 2/3a simán vállalta, felár nélkül, kis plusz pénzért meg a lány is beszálhatott volna általában.
Szia..én Ócsánál álltam kint..de már csak telefonon lehet elérni!!! Ha érdekel irj és küldöm a számom!!!
(Ez egy válasz kabos55555 üzenetére (2013. 01. 18. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 18:38

Szia!Mi ketten voltunk haverommal és a csaj csak külön-külön vállalta.Nem lehetett a kocsiban csak egy vendég.Mondjuk gondolom lett volna az a pénz amiért vállalta volna.
Sziasztok!!! Láttam sokan kerestek cigánylányt aki ócsa környékén áll az út szélén..vagy esetleg lakáson is vállal sexuális szolgáltatást!! Hát itt vagyok
)))

Lehet olyat találni, tán nem is nehéz aki úgy is vállalaja. Én egy időben rendszeresen mentem úgy, hogy volt néző (csaj) a kocsiban. A kinézett lányok kb 2/3a simán vállalta, felár nélkül, kis plusz pénzért meg a lány is beszálhatott volna általában.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 16:58
Törölt felhasználó (840665)

Érdekelne,hogy valaki vitt-e el (útszéli lányt) hogy többen ültek a kocsiba , vagy esetleg lány is volt velük ( mint néző csak akár ) ,,, hogy minden képpen kiszállítják a többieket vagy lehet még szopás közben valaki az autóban ??? Tapasztalat ???
köszi !
(Ez egy válasz kabos55555 üzenetére (2013. 01. 18. péntek 18:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 18:38

Szia!Mi ketten voltunk haverommal és a csaj csak külön-külön vállalta.Nem lehetett a kocsiban csak egy vendég.Mondjuk gondolom lett volna az a pénz amiért vállalta volna.
Sziasztok!
Ha Pest felől megyek a Szemétégetőhöz, és mielőtt ráfordulnék balra a lányok utcájára, jobbra kanyarodok, ott is szoktak állni??
Van amúgy rossz tapasztalat erről a helyről?
Ha Pest felől megyek a Szemétégetőhöz, és mielőtt ráfordulnék balra a lányok utcájára, jobbra kanyarodok, ott is szoktak állni??
Van amúgy rossz tapasztalat erről a helyről?
Alsónémedit elhagyod, Penny logisztikai központ utáni körforgarolomból elsőn jobbra, és jó esetben onnan már vannak, körforgalmakban mindig egyenesen. Illetve pár szokott lenni ha egyenesen mész a 0-ás ig is.
(Ez egy válasz zoloka77 üzenetére (2013. 01. 21. hétfő 08:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 21. hétfő 08:30

Tud nekem valaki segíteni,Ócsánál pontosan merre találom meg a lányokat. Kecskemét irányából megyek. Köszi a segítséget!
Tud nekem valaki segíteni,Ócsánál pontosan merre találom meg a lányokat. Kecskemét irányából megyek. Köszi a segítséget!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 01. 18. péntek 16:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 01. 18. péntek 16:58
Törölt felhasználó (840665)

Érdekelne,hogy valaki vitt-e el (útszéli lányt) hogy többen ültek a kocsiba , vagy esetleg lány is volt velük ( mint néző csak akár ) ,,, hogy minden képpen kiszállítják a többieket vagy lehet még szopás közben valaki az autóban ??? Tapasztalat ???
Járt már úgy valaki,hogy akció közben "tetten érte" a rendőr? Hogy történt, lett belőle?
Kb 1 hónapja láttam itt csinos cigány lány nagyon kedves.Ha bárki tud róla valamit kérem írjon!!!!
https://maps.google.hu/maps/ms?authuser=0&vps=2&hl=hu&- amp;- amp;ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=2116854024356002585- 28.0004d2cb4e94175353c0e
https://maps.google.hu/maps/ms?authuser=0&vps=2&hl=hu&- amp;- amp;ie=UTF8&oe=UTF8&msa=0&msid=2116854024356002585- 28.0004d2cb4e94175353c0e