Még nem látszik rajta
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 31. szerda 02:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 31. szerda 02:06
Törölt felhasználó (39012)

terhesen is kint áll?
terhesen is kint áll?
(Ez egy válasz Silver369 üzenetére (2013. 07. 16. kedd 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 16. kedd 23:55

Ócsai úton a körforgalomnál álló lányokról valami tapasztalat? A szőke hajú csajhoz jártam szopatni,de terhes lett,nem lesz már sokáig kinn,ami elég baj,igen készséges a kicsike. Az ott álló kis cigány csaj miféle?
gubacsi úton mindig van 6-8 csaj!
Egyszer megállok! Valakinek tapasztalat róluk?
Egyszer megállok! Valakinek tapasztalat róluk?
Mivel kamionos vagyok rendszeresen űritek kurváknál, nem rég pl szerbiába jártam olcsó prostik
forintba 2000ft szopatás guminélkül szex 3000ft guminélkül 5000. gumi nélküli fullos csomagott választottam 5kilóé nem bántam meg, bomba csaj volt, kivételesen..
szép karcsú hosszú lábú magas fekete hajú lány, szép cicik
szép punci!! 21 éves volt
adott egy privát számot is ahol elérem és tudott magyarul az apja magyar
+ 2000é ürítettem a popojába, tetszett neki, először nem nagyon engedte de végül igen

Valakinek nincs kedve együtt felvenni egy csajt a szemétégetőnél? Egyedül már próbáltam egy párat de érdekelne valakivel közösen leszopatni/megdugni az egyiket. Ha érdekel valakit írjon!
Valaki kipróbálta már a szemétégetőnél, a hídnál álló fekete hajú leányzót??? Egy szőkével ketten szoktak ott állni a kanyarban a szalagkorlátnál. Érdemes megállnom nála? Megéri a pénzét?
Ócsai úton a körforgalomnál álló lányokról valami tapasztalat? A szőke hajú csajhoz jártam szopatni,de terhes lett,nem lesz már sokáig kinn,ami elég baj,igen készséges a kicsike. Az ott álló kis cigány csaj miféle?
Merre volt ez a jo punci?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 06. 28. péntek 23:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 06. 28. péntek 23:22

Törölt felhasználó (790963)

Nem szoktam kurvázni, de ma megálltam egy fincsi kis punci mellett. Elregélte gyorsan a tarifát, de közben csak a kerek cickóit tudtam figyelni. Mondtam, h visszajövök, de kértem egy kis ízelítőt. Engedte a cickót is és a popót is jól megmarkolni. Majdnem szétdurrant egyből a farkam, olyan kemény lett. Sajna nem tudtam visszamenni, de, ha legközelebb arra járok, már nem hagyom ki

Merre találtad? Érdekelne a hölgy!
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 07. 07. vasárnap 22:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 07. 07. vasárnap 22:54
Törölt felhasználó (857149)

Cegléd környékén találtam egy fiatal roma csajt! Vki betársulna???
Cegléd környékén találtam egy fiatal roma csajt! Vki betársulna???
Nem szoktam kurvázni, de ma megálltam egy fincsi kis punci mellett. Elregélte gyorsan a tarifát, de közben csak a kerek cickóit tudtam figyelni. Mondtam, h visszajövök, de kértem egy kis ízelítőt. Engedte a cickót is és a popót is jól megmarkolni. Majdnem szétdurrant egyből a farkam, olyan kemény lett. Sajna nem tudtam visszamenni, de, ha legközelebb arra járok, már nem hagyom ki

Sziasztok
Mosonmagyaróvár környékén ismer valaki belevaló lányt?
Én olyan lakásos csajszira gondoltam. Köszi a segítséget!
Mosonmagyaróvár környékén ismer valaki belevaló lányt?
Én olyan lakásos csajszira gondoltam. Köszi a segítséget!
Sziasztok! A 3. sz. főútról (Kál - Gyöngyös környéke) kihaltak a lányok? A közelben merre lehetnek még? Zsóry fürdő körül? Ha valakinek van infója, várom! Köszi!
Illetve, hol találok észak Pest környékén út menti lányokat, kivéve az égetőt?
Sziasztok!
Szemétégetőhöz hasonló helyet ismer valaki? Olyan érdekel ahol mindig van legalább 1-2 lány. Ma voltam a gyógyszergyári úton, (elvileg türelmi zóna) és sehol semmi :-(
Köszi!
Szemétégetőhöz hasonló helyet ismer valaki? Olyan érdekel ahol mindig van legalább 1-2 lány. Ma voltam a gyógyszergyári úton, (elvileg türelmi zóna) és sehol semmi :-(
Köszi!
Sziasztok!
Csorna , kapuvár környékén érdekelne igényes prosti!
Csorna , kapuvár környékén érdekelne igényes prosti!
Én voltam egynél ha érdekel szívesen megosztom veled privátban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 04. 30. kedd 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 30. kedd 16:45
Törölt felhasználó (871291)

Pesten a váci utca kornyéken tud valaki egy jo kis csajt?
Csak kiváncsiság. Volt olyan ,hogy valakit izgatott,hogy össze áll egy " idegennel" pld a forumról és ketten leszopatnak egy kurvát ? Vagy az egyik dugja másik szopatja ?

Pesten a váci utca kornyéken tud valaki egy jo kis csajt?
Kérdeztem még az éjszaka után. Egy taxis által jött a képbe a hölgy, de azóta nem tud róla a taxis . Egy telefon szám volt neki, volt h kicsengett, de fel már nem vette. Azóta nem is él már az a szám sajnos.
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2013. 04. 16. kedd 09:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 04. 16. kedd 09:56

Miért nem kérdezed meg azt a bizonyos tulajt, aki meghívta? Ő biztosan tudja, kiről van szó és telszámot is adhat hozzá.