Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Élmények, élvezetek, függőségek, miért?, kételyek, aggályok, társadalmi normák, megítélések.
"hímtagomon hosszú percekig cuppogott-nyammogott a bérnőstény"
"örülök, hogy nem hagytam magam rábeszélni soha a kurvázásra..."
"Megvártam míg besötétedik, majd kb. 10x elfurikáztam előttük, a bőség zavarával küszködve"
"makktárs csak egy röpke negyedórás szopatást akar"

Az eddigi hozzászólások

... 62 63 64 65 66 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1484   2013. 09. 23. hétfő 22:29
X Törölt felhasználó (451078)
ribancot.. :(
(Ez egy válasz Silver369 üzenetére (2013. 09. 20. péntek 22:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 20. péntek 22:37
Üllő-Ócsa-Gyál-Alsónémedi ezeken az utakon tuti találsz majd valami ribancot.
#1483   2013. 09. 23. hétfő 06:23
X Törölt felhasználó (857484)
Lezavarja. 10.ből 1 aki rendesen, kedvesen foglalkozik veled.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 19. csütörtök 21:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (846377)
2013. 09. 19. csütörtök 21:14
Valaki ezen az oldalon ezt írta egy srácnak (nem nekem), hogy az alábbiakra figyeljen ha hivatásoshoz megy:

"Amikre figyelj oda:
- sok kurvás oldal van, de olyat válassz, ahol sok, megbízható, pozitív beszámoló van
- régebb óta legyen a csaj a szakmában, szerintem 30 éves kor felett legyen (a fiatalok, kezdők hirtelen akarnak meggazdagodni munka nélkül), ők már általában élvezik is a szexet
- legyen az alapárban natúr francia, mindenre kérdezz rá, egy órában ne csak 1 élvezési lehetőség legyen
- lehetőleg ne este menj, akkor már fáradtabbak
- ha igényled, kérj csókot, sokat számíthat
- a helyszínen megmondhatod, hogy szűz vagy (szerintem az sem baj, ha csak azt mondod tapasztalatlan vagy, meg hogy nem voltál még ilyen helyen)
- nem baj, ha nem vagy nagy dumás, ezt meg is mondhatod, viszont légy a kurvával kedves, humoros, jót tesz nekik, ha dícséred is őket (szép a mosolya, gyönyörű teste van, mit sportol, hasonlók)
- ne legyél mulya, nincs rá okod, ő van kiszolgáltatott helyzetben
- haggyad, hogy ő irányítson, de mond is meg, ha akarsz valamit, vagy ha valami nem jó (pl. hogy szopjon, meg hasonlók), markolászd ahol éred, ne legyél mulya, szerintem ha gátlásos vagy sokat segít egy kis pia, de jobb ha megmondod neki, hogy ittál egy kicsit, hogy tudd lazábban kezelni a helyzetet
- az árat fixáljátok, nehogy lehúzzon, és töltsétek ki az egy órát
-nézz olyat, aki vállal masszázst is, ha igényled, segít ellazulni
-ne gondolkozz sokat rajta, csak vedd fel a telefont és hívj, egyeztess időt, utána már könnyebb lesz
-ha jót választasz tetszeni fog, ha kevésbé jót, akkor is voltál egy feltehetően jó nővel, tehát nincs mit buknod, 10-15ezer FT"

Ezeken kívűl van valami egyéb, amit érdemes figyelembe venni a választásnál??

TÉNYLEG TUD TANÍTANI IS egy ilyen hölgy, ha azt kérem tőle vagy csak simán lezavarja??
#1482   2013. 09. 23. hétfő 06:22
X Törölt felhasználó (857484)
Mester utcában vannak lányok? Melyik részén?
#1481   2013. 09. 22. vasárnap 21:39
limpi limpi
Érdekelne valakit egy olyan hogy ketten vinnénk el egy csajt? Leginkább a Nyugati aluljáróból, vagy a Mester utcából szeretnék elvinni egy lányt.
#1480   2013. 09. 20. péntek 22:37
Silver369 Silver369
Üllő-Ócsa-Gyál-Alsónémedi ezeken az utakon tuti találsz majd valami ribancot.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 16. hétfő 15:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (185904)
2013. 09. 16. hétfő 15:17
sziasztok!
Pest és pest megye déli részén tudtok lányokat Út mellet?
Infókat köszönöm
#1479   2013. 09. 20. péntek 22:36
Silver369 Silver369
Üllő-Ócsa között napközben folyamatosan van kint vagy 5 formás szopatnivaló. Gondoltam kipróbálom őket,az egyik 5-ért meg is volt,gumi nélkül,szájba. Ezen felbuzdulva másnap is visszatértem,ám a másik kettőnél nem lehetett szájba élvezni:( elég szomorú.
#1478   2013. 09. 19. csütörtök 21:14
X Törölt felhasználó (846377)
Valaki ezen az oldalon ezt írta egy srácnak (nem nekem), hogy az alábbiakra figyeljen ha hivatásoshoz megy:

"Amikre figyelj oda:
- sok kurvás oldal van, de olyat válassz, ahol sok, megbízható, pozitív beszámoló van
- régebb óta legyen a csaj a szakmában, szerintem 30 éves kor felett legyen (a fiatalok, kezdők hirtelen akarnak meggazdagodni munka nélkül), ők már általában élvezik is a szexet
- legyen az alapárban natúr francia, mindenre kérdezz rá, egy órában ne csak 1 élvezési lehetőség legyen
- lehetőleg ne este menj, akkor már fáradtabbak
- ha igényled, kérj csókot, sokat számíthat
- a helyszínen megmondhatod, hogy szűz vagy (szerintem az sem baj, ha csak azt mondod tapasztalatlan vagy, meg hogy nem voltál még ilyen helyen)
- nem baj, ha nem vagy nagy dumás, ezt meg is mondhatod, viszont légy a kurvával kedves, humoros, jót tesz nekik, ha dícséred is őket (szép a mosolya, gyönyörű teste van, mit sportol, hasonlók)
- ne legyél mulya, nincs rá okod, ő van kiszolgáltatott helyzetben
- haggyad, hogy ő irányítson, de mond is meg, ha akarsz valamit, vagy ha valami nem jó (pl. hogy szopjon, meg hasonlók), markolászd ahol éred, ne legyél mulya, szerintem ha gátlásos vagy sokat segít egy kis pia, de jobb ha megmondod neki, hogy ittál egy kicsit, hogy tudd lazábban kezelni a helyzetet
- az árat fixáljátok, nehogy lehúzzon, és töltsétek ki az egy órát
-nézz olyat, aki vállal masszázst is, ha igényled, segít ellazulni
-ne gondolkozz sokat rajta, csak vedd fel a telefont és hívj, egyeztess időt, utána már könnyebb lesz
-ha jót választasz tetszeni fog, ha kevésbé jót, akkor is voltál egy feltehetően jó nővel, tehát nincs mit buknod, 10-15ezer FT"

Ezeken kívűl van valami egyéb, amit érdemes figyelembe venni a választásnál??

TÉNYLEG TUD TANÍTANI IS egy ilyen hölgy, ha azt kérem tőle vagy csak simán lezavarja??
#1477   2013. 09. 19. csütörtök 01:33
X Törölt felhasználó (796803)
eltudja valaki mondani hol a szemét égető
#1476   2013. 09. 18. szerda 23:21
limpi limpi
Sziasztok! A Nyugati aluljáróban mi most a helyzet? Van mostanában valami érdemleges leányzó? Tapasztalatok, élmények?
#1475   2013. 09. 16. hétfő 15:17
X Törölt felhasználó (185904)
sziasztok!
Pest és pest megye déli részén tudtok lányokat Út mellet?
Infókat köszönöm
#1474   2013. 09. 16. hétfő 10:58
X Törölt felhasználó (857830)
Nagyjából igazad van, bár ha a kurvázás gyakorlattá válik, akkor már érdemes elgondolkodni, mi is az, amit a kapcsolat nem képes megadni és vajon ezen lehet-e (kell-e) változtatni? Én speciel cseppet sem lennék boldog, ha titokban csinálná (ez nálam egyébként is eléggé átlógna a megcsalás kategóriájába..) azért meg végképp nem lelkesednék, ha ismétlődne, rutinná válna. Akkor is, ha érzelmileg nem kötődne egyik lányhoz sem.
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2013. 09. 13. péntek 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 13. péntek 18:13
Szerintem nem megcsalás.
1000 oka lehet, valaki miért teszi, de a lényegi, materiális lényege a dolognak, pénzért vásárolt "árucikk"
kereskedelmi forgalomból.
Nincs szerelem, nincs érzelem, egy szükséglet kielégítéséről van szó ami sokszor csak fizikai.
Ha nem elégíted ki, komoly tünetei is lehetnek. smile
Ha kialakul az esztétika által adott vonzalmon kívül egyéb érzés benned, szerintem ott elkezdődik a megcsalás.
Semmi bajom nem lenne ha a partnerem 1-2 hónap után prostin élné ki magát mert velem "technikai" okok miatt nem lehetséges.Szívesen végig is nézném.
Azzal viszont kihúzná a gyufát ha egy másik lány kezét gyengédebben fogná meg.Az örök emlék lenne. smile
#1473   2013. 09. 16. hétfő 10:29
sex75 sex75
Oké! Egyetértek veled a megcsaláshoz szerintem is kell már érzelem is nem csak a test.
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2013. 09. 13. péntek 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Szerintem nem megcsalás.
1000 oka lehet, valaki miért teszi, de a lényegi, materiális lényege a dolognak, pénzért vásárolt "árucikk"
Nincs szerelem, nincs érzelem, egy szükséglet kielégítéséről van szó ami sokszor csak fizikai.
Ha kialakul az esztétika által adott vonzalmon kívül egyéb érzés benned, szerintem ott elkezdődik a megcsalás.
Semmi bajom nem lenne ha a partnerem 1-2 hónap után prostin élné ki magát mert velem "technikai" okok miatt nem lehetséges.Szívesen végig is nézném.
Azzal viszont kihúzná a gyufát ha egy másik lány kezét gyengédebben fogná meg.Az örök emlék lenne. smile
#1472   2013. 09. 16. hétfő 09:52
X Törölt felhasználó (765000)
Sziasztok Sárospatak környékén volna lány hölgy ki pénzért cserében sexet adna?belsö üziket várunk.
#1471   2013. 09. 16. hétfő 09:15
X Törölt felhasználó (806618)
Egyet értek !! wink
Szerintem nem megcsalás.
#1470   2013. 09. 13. péntek 18:13
csinosszőke csinosszőke
Szerintem nem megcsalás.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 13. péntek 12:14), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041)
2013. 09. 13. péntek 12:14
Azon elmélkedem, hogy a kurvázás megcsalás-e ? Ebben esetben az ember fiának nem szeretője vagy barátnője van, hanem pénzért vásárol valamilyen árucikket, szolgáltatást. Ha pl. elmegyek a fodrászhoz az nem megcsalás, pedig az is csak "fazont igazít"...
#1469   2013. 09. 13. péntek 12:14
X Törölt felhasználó (105041)
Azon elmélkedem, hogy a kurvázás megcsalás-e ? Ebben esetben az ember fiának nem szeretője vagy barátnője van, hanem pénzért vásárol valamilyen árucikket, szolgáltatást. Ha pl. elmegyek a fodrászhoz az nem megcsalás, pedig az is csak "fazont igazít"...
#1468   2013. 09. 13. péntek 10:05
csinosszőke csinosszőke
Ne haragudj érte, nem szerettem volna elvonni a figyelmed a topic témájától, hasonló megjegyzéseket priviben kérnék.Nem jó ha miattam offolnak.Köszi
(Ez egy válasz sex75 üzenetére (2013. 09. 13. péntek 09:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 13. péntek 09:48
nagyon csinos szöszike vagy
#1467   2013. 09. 13. péntek 09:48
sex75 sex75
nagyon csinos szöszike vagy
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2013. 09. 13. péntek 09:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 09. 13. péntek 09:37
Nincs kizárva.
Vagy csak sok hasonló testalkatú, külső jegyekkel rendelkező lányt ismersz mint Én?
#1466   2013. 09. 13. péntek 09:37
csinosszőke csinosszőke
Nincs kizárva.
Vagy csak sok hasonló testalkatú, külső jegyekkel rendelkező lányt ismersz mint Én?
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 09. 12. csütörtök 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (105041)
2013. 09. 12. csütörtök 10:50
Régebben valahol nem futhattunk már össze ?
#1465   2013. 09. 12. csütörtök 11:04
nyalógép90 nyalógép90
Nagykőrösön tudtok?

... 62 63 64 65 66 ...
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tibi25 tibi25
Nyitás ideje: 2005. 12. 19. hétfő
Üzenetek: 2744db
Utolsó üzenet: 2025. 06. 30. hétfő

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - A szexpartner kereső. Több száz igazi szexpartner kereső lány!!! CSAK VALÓDI KÉPEK, videók!!!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!