Találtam egy párt az egyik netes keresőben, akikkel ki lehet bármit próbálni (pénzért). Még nem találkoztam velük, de már várom. Szendvics lesz a menü.
A szükség nagy úr. Amúgy tényleg a legalja. Az is aki aki szolgáltat és az is aki igénybe veszi.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 26. szerda 22:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 26. szerda 22:04
Törölt felhasználó (910121)

Szánalmas ez a kurvázos figura,nem?
Szánalmas ez a kurvázos figura,nem?
Sziasztok . Irogatni szeretnék egy csajszival
Sziasztok! Ma miskolcon a fonoda út végén állt egy picsa, ezüst színű IV-es golfból szállt ki, bula kirakva rasztás haj, középkorú csajszi... Megálltam megkérdezni mennyi az oboa, de nagyon kellett sietnem... Van valakinek tapasztalata vele? Nekem nagyon megmozgatta a fantáziámat... Vagy mèg azt szeretném tudni hogy mennyi zargatják az embert a rend őrei ha elvisz ott egy hölgyet? Előre is köszi!
Voltam már cigány lánnyal, álltam meg. Nem bántam meg. Igényes volt. Jó volt. Bár valóban lehet találni lányokat háznál is, annyiért mint útszélen, és az csak nem egy erdőszéli kaland. De biztosan lesz még erdőszéli kalandom is, annak is meg van egy feelingje.
Nem tudom biztos a rendőrök bevitték Őket
,de nem is kár értük cigány igénytelen picsák és annyit kérnek majdnem mint a szép lányok a háznál
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 07. péntek 14:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 07. péntek 14:32

Törölt felhasználó (52623)

Debreceni nagyerdőről hová tűntek a lányok?
Debreceni nagyerdőről hová tűntek a lányok?
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 03. 06. csütörtök 20:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 06. csütörtök 20:59
Törölt felhasználó (806618)

Csak cigány lotyók vannak

Csak cigány lotyók vannak
(Ez egy válasz szabkat üzenetére (2014. 03. 05. szerda 15:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 03. 05. szerda 15:35

Sziasztok!
Ma ismét a 4-es főúton volt dolgom, és gondoltam, ha lesz egy szép csaj, nem hagyom ki...
Sajnos, csak a szokásos, részemre nem tetsző két hölgyet láttam, így a mai nap kimaradt.
Vagy ne is várjam, mert eltűntek a többiek Nyh-Db között?
Ma ismét a 4-es főúton volt dolgom, és gondoltam, ha lesz egy szép csaj, nem hagyom ki...
Sajnos, csak a szokásos, részemre nem tetsző két hölgyet láttam, így a mai nap kimaradt.
Sziasztok!
Melyik varosban talalhato a nagylany?
(Ez egy válasz AcidBurn üzenetére (2014. 01. 03. péntek 21:16), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 03. péntek 21:16

Ha valaki Vajdaságban jár és kell neki egy profi szöszi, akkor adhatok elérhetőséget!

Sziasztok segitséget kérnék egy p honlétéröl,vörös rövid haju szemüveges 40év körüli,a tárcám hamarab ment el mint zerszámom,ha valaki látná vagy hol dolgozik melyik részen kérlek segitsetek.
Ez a kérdésed.. fórumban.. nyilvánosan úgy érzem, etikátlan, nem publikus.
Privátban szívesen válaszolok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2014. 01. 08. szerda 18:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2014. 01. 08. szerda 18:00
Privátban szívesen válaszolok.

Törölt felhasználó (96377)

Jó történet,izgalmas lehetett..., és ettől szerintem még nem vagy kurva. Nem lett visszatérő "vendég"?
Jó történet,izgalmas lehetett..., és ettől szerintem még nem vagy kurva. Nem lett visszatérő "vendég"?
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2013. 12. 20. péntek 14:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 20. péntek 14:37

Kb fél percig tartott és ömlött a szám szélén, az arcomon keresztül le a nyakamon a mellemen át a hasamon.. a combomra.
Eszméletlen látványos volt.
Tudom most színeznem kellene a történetet hogy így megdugott meg úgy.. jó részletesen de sajnos nem ez lett.
Mondta hogy nem tud többször elmenni, képtelen rá.
Bocsánatkérések hada.. még jobban kiborult mint a találka elején.
Hiába mondtam hogy semmi baj... de hajthatatlan volt hogy nem tudott nekem semmit adni.
Mondtam majd legközelebb...
Úgy ahogy voltam.. kimentem a páromhoz.. kértem a pasitól egy pillanat türelmet.
Teljesen be voltam terítve a cuccal... szinte mindenhol...
Egymáshoz simultunk... nem volt szükség érintésre... csókolózás közben már éreztem is
az újabb adagot folyni a hasamon....
Megegyeztünk a pasival hogy amit "elmulasztottunk" azt majd behozzuk legközelebb.
Még nem volt legközelebb....
Közben elmesélte, okosítás gyanánt hogy miért is nézte az időt, mert hogy ez bizony "olyan"
helyen nagyon fontos és így megy.
Beavatott abba is hogy miért is érte meg ez neki.Sok minden ajándékot kaphat az ember "olyan"
lányoktól ú.n. "profiktól".Amit nem szeretne.
Valamint szóba jött a "lehúzás".
Ezekből nem kér és egy házaspár ágya az egy számára élménydúsabb, biztonságosabb terület.
Viselkedéséből nem jött le, lehet csak velünk nem, de tapasztalt volt a húspiac területén.
Minden esetre.. komoly tanulság... mindenki megérdemli azt a 10 perc személyes találkozást.
Mint történetünk is tanúsítja, magunkat ajándékozhatjuk meg vele.
Azért ebbe a topicba, mert valamennyire hozzá tartozik a kurvázáshoz.
Kérdésem : Kurva voltam én akkor ettől?
Szép napot és kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!
Eszméletlen látványos volt.
Tudom most színeznem kellene a történetet hogy így megdugott meg úgy.. jó részletesen de sajnos nem ez lett.
Mondta hogy nem tud többször elmenni, képtelen rá.
Bocsánatkérések hada.. még jobban kiborult mint a találka elején.
Hiába mondtam hogy semmi baj... de hajthatatlan volt hogy nem tudott nekem semmit adni.
Mondtam majd legközelebb...
Úgy ahogy voltam.. kimentem a páromhoz.. kértem a pasitól egy pillanat türelmet.
Teljesen be voltam terítve a cuccal... szinte mindenhol...
Egymáshoz simultunk... nem volt szükség érintésre... csókolózás közben már éreztem is
az újabb adagot folyni a hasamon....
Megegyeztünk a pasival hogy amit "elmulasztottunk" azt majd behozzuk legközelebb.
Még nem volt legközelebb....
Közben elmesélte, okosítás gyanánt hogy miért is nézte az időt, mert hogy ez bizony "olyan"
helyen nagyon fontos és így megy.
Beavatott abba is hogy miért is érte meg ez neki.Sok minden ajándékot kaphat az ember "olyan"
lányoktól ú.n. "profiktól".Amit nem szeretne.
Valamint szóba jött a "lehúzás".
Ezekből nem kér és egy házaspár ágya az egy számára élménydúsabb, biztonságosabb terület.
Viselkedéséből nem jött le, lehet csak velünk nem, de tapasztalt volt a húspiac területén.
Minden esetre.. komoly tanulság... mindenki megérdemli azt a 10 perc személyes találkozást.
Mint történetünk is tanúsítja, magunkat ajándékozhatjuk meg vele.
Azért ebbe a topicba, mert valamennyire hozzá tartozik a kurvázáshoz.
Kérdésem : Kurva voltam én akkor ettől?
Szép napot és kellemes ünnepeket kívánunk mindenkinek!

ha valaki akar egy jó mélytorkosat lenyeléssel szopatni olcsón tatabányán egy 40-es feketével az irjon irok elérhetőséget.lakáson.személyes tapasztalat alapján csak ajánlani tudom.
Ha valaki Vajdaságban jár és kell neki egy profi szöszi, akkor adhatok elérhetőséget!

Sziasztok.
Debrecen környékén tud valaki egy kellemes lányt vagy esetleg pár is szóba jöhet.
. BUEK mindenkinek. Köszi ha segít valaki.
Debrecen környékén tud valaki egy kellemes lányt vagy esetleg pár is szóba jöhet.
. BUEK mindenkinek. Köszi ha segít valaki.
Nekem nem tisztem ismeretlenül senki felett sem ítélkezni. Az viszont igaz, hogy nagyon sok férfi nem használ semmit annak érdekében, hogy a kellemetlen izzadtság szagát elfedje......és ezt férfiként írom. Teszem hozzá, a hölgyek között is van hasonló. Munkahelyemen, vagy ismerőseim körében sok olyan pasi van, aki igénytelen arra, hogy a másik ne legyen rosszul mellette.

Izgató a történet!
(Ez egy válasz pár8476 üzenetére (2013. 12. 20. péntek 14:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 20. péntek 14:46

Sziasztok!
Miből lesz a cserebogár? Elmondom.
Az úgy történt hogy beléptem ide a GG re, bejelentkeztem.
Nem igazán keresgéltünk már.Sok kudarc volt az ezt megelőző időszakban.
Mérges voltam a párokra mert felszívódtak, a pasikra mert vagy az időpont
vagy ők nem feleltek meg, kicsit pesszimista volt a hozzáállásom, tehát
csak kíváncsiságból és a fórum olvasása miatt jelentkeztem be, pár pillanatra.
Postaládánkban a megszokott lekezelő, öntömjénező, bunkó levelek között, figyelmes lettem
egy levélre.
A tárgy is különbözött a többitől.
Nagybetűvel kezdte a mondatot, ékezetet használt és írásjel volt a mondat végén.
Nagyon kedves hangvitelű ám szűkre szabott levél volt.Az adatlap alapján teljesen
esélytelen volt a versenyző de a leveléből sugárzó tisztelet, egyszerűség és kedvesség
megfogott, kíváncsivá tett.
Odaadtam az e-mail címünket, gondoltam kérek egy képet, tényleg csak kíváncsiságból.
Miből lesz a cserebogár? Elmondom.

Az úgy történt hogy beléptem ide a GG re, bejelentkeztem.
Nem igazán keresgéltünk már.Sok kudarc volt az ezt megelőző időszakban.
Mérges voltam a párokra mert felszívódtak, a pasikra mert vagy az időpont
vagy ők nem feleltek meg, kicsit pesszimista volt a hozzáállásom, tehát
csak kíváncsiságból és a fórum olvasása miatt jelentkeztem be, pár pillanatra.
Postaládánkban a megszokott lekezelő, öntömjénező, bunkó levelek között, figyelmes lettem
egy levélre.
A tárgy is különbözött a többitől.
Nagybetűvel kezdte a mondatot, ékezetet használt és írásjel volt a mondat végén.
Nagyon kedves hangvitelű ám szűkre szabott levél volt.Az adatlap alapján teljesen
esélytelen volt a versenyző de a leveléből sugárzó tisztelet, egyszerűség és kedvesség
megfogott, kíváncsivá tett.
Odaadtam az e-mail címünket, gondoltam kérek egy képet, tényleg csak kíváncsiságból.
A legtöbb dekoratívan kinéző, és általában kurvának öltöző, és így szórakozni járó lánnyal történt már ilyen, legalább egyszer. Maximum volt olyan, aki nem fogadta el a pénzt. De ezen semmi meglepő nincs. Arról nem is beszélve, hogy valaki rendszeresen csinálja ezt.
(Ez egy válasz X üzenetére (2013. 12. 30. hétfő 18:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2013. 12. 30. hétfő 18:13
Törölt felhasználó (774400)

Én is ugyanígy jártam,csak én szórakozóhelyen.A pasi akivel flörtöltem az este elunta hogy játszom vele és kicsit kéretem magam.Erre konkrét ajánlatot tett,amit nem volt szívem visszautasítani,meg már eléggé felhúztam magam és tudtam hogy dugni fogok vele,ingyen.Mikor a pénzt mondta először meglepődtem,de aztán valami különös izgalom kapott el,nem a pénz érdekelt igazán ,hanem a helyzet.És nem bántam meg,sőt nagyon jó volt.A pénznek is találtam helyet.Nem tartom magam ettől kurvának,ez az egy alkalom volt,ez is lassan egy éve,de nem büszkélkedem vele senkinek,mert más tuti annak gondolna.Csak a barátom tudja ,de őt izgatja.Ettől függetlenül nem kérek pénzt ha szexelek,de ha valaki ezzel lepne meg hát lehet nem ellenkeznék.