Nem, szerintem a hűség messze túlmutat a testiségen. Sőt, ha belegondolsz, az élet alkonyán már semmi jelentősége sincs ennek az aspektusnak, ott már csak sorsközösség, együtt jóban rosszban, a halálig, az örökkévalóságig. Lehet, nem mindenki képes a szex és az érzelmek különválasztására és nem is mindig lehet tökéletesen érzelem mentessé tenni azt. Az érzelmek, a másik iránt érzett kíváncsiság, vágy, érdeklődés nagyon széles skálán mozoghat és a tartóssága sem egyforma. Ebbe beleférhet, hogy olyan (valószínűleg sokaknál felébredő) késztetést, mint a többekkel való közösülés élményének (egyszerre, vagy sorban, egymást követően) megélése, a partner érzelmeinek megsértése nélkül is meg lehet tapasztalni. Nem lehet erőltetni, nem lehet kikövetelni de ha közös érdeklődés van, akkor miért is ne lehetne ez közös élmény? Akár csak egyszer, de akár többször is. A lényeg a közös akaraton van. Nyilván senki nem születik swinger-bubusnak, sőt, van az életnek olyan szakasza, amikor az ösztönök a kizárólagosságot (női oldalról szerintem erősebben) helyezik előtérbe. Aztán megérhet a kapcsolat olyan stádiumot, ahol felvetődik a lehetőség. Esetleg már a kapcsolatkeresésnél, a partnerkapcsolat kialakításánál törekszik az ember olyasvalakit találni, akivel ezen a téren felfedezhető közös érdeklődés, hasonló értékrend és filozófia mentén szemlélve a szexuális életet. Ehhez kell erő és stabil elvek, no, meg nagyon erős elszántság az őszinteséget illetően. Ha már a kezdeteknél kétarcú, szerepjátszó partnerek próbálkozna az együttéléssel, akkor borítékolható a kudarc. (nem csak a szex miatt) Ha csak azért választ és játszik valaki egy adott karaktert, hogy rövidtávon ágyba vihesse a kiszemelt alanyt, abból előbb utóbb a kapcsolatból kikacsintgatás lesz a következménye és lehet gyártani a tetszetős ideológiákat meg elméleteket, hogy miért is bocsánatos bűn a kurvázás és a félrekúrás... (meg ugye, minden nő kurva úgyis...)
(Ez egy válasz bali36 üzenetére (2015. 04. 15. szerda 18:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 15. szerda 18:33

Alapvető erkölcsi értelemben az egynejűségnél hűséget fogadsz a párodnak. Ami erkölcsi értelemben azt jelenti hogy te mással nem szexelsz. Amennyiben swingerben, szeretővel vagy kurvával mész el akkor megcsalod. Az 1 dolog hogy a mostani erkölcsi felfogásban swingereseknél , nyitott kapcsolatban lévőknél ez nem számít megcsalásnak, de akik nem ebben a felfogásban vannak azoknál ez ugyan úgy megcsalás mint ha kurvázol.
Nézd levegőnek... nagyon sok ember elment már miatta.. sajnos:(
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 15. szerda 19:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 15. szerda 19:15
Törölt felhasználó (879570)

Részemről az utolsó hozzászólás, mert rövidesen jönnek az istenek, és az ő radírjuk.
Nem az a kérdés, hogy hol, hanem hogy a tudtával, ÉS a beleegyezésével.
Főleg a jelenlétében.
A hűségeskü meg inkább arra vonatkozik, hogy kitartotok egymás mellett, jóban-rosszban, de mindegy.
Én egyház és egyéb szempontól sem voltam még házas. Még kimaradt, de a kurvázással ellentétben azt szeretném, csak találnám meg azt a nőt, akinél nem lóg ki valahol nagyon a lóláb...
Nem az a kérdés, hogy hol, hanem hogy a tudtával, ÉS a beleegyezésével.
Főleg a jelenlétében.
A hűségeskü meg inkább arra vonatkozik, hogy kitartotok egymás mellett, jóban-rosszban, de mindegy.
Én egyház és egyéb szempontól sem voltam még házas. Még kimaradt, de a kurvázással ellentétben azt szeretném, csak találnám meg azt a nőt, akinél nem lóg ki valahol nagyon a lóláb...
Ugyan, engem nem zavar az okoskodása.
Bár egy idő után ha nagyon hülye valaki, és nagyon okoskodik, akkor gyorsan otthagyom.
Vagy felteszek egy-két kérdést, és ő hagy ott
(Ez egy válasz X üzenetére (2015. 04. 15. szerda 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 04. 15. szerda 19:34
Bár egy idő után ha nagyon hülye valaki, és nagyon okoskodik, akkor gyorsan otthagyom.
Vagy felteszek egy-két kérdést, és ő hagy ott

Törölt felhasználó (805295)
VIP

Nézd levegőnek... nagyon sok ember elment már miatta.. sajnos:(
Szombaton, Budaörsi reptér és az Egér út között, az Örsöddűlő buszmegállónál volt egy fehér, szőke csajszi, rózsaszín ruhában. Esetleg valaki volt már vele?

Szevasztok.Jópár éve Üllő és Ócsa között Felsőpakony környékén és az Alsónémedi elkerülő úton hatalmas mennyiségben voltak kint a hivatásos hölgyek.Tavaly már alig,most pedig egy grammot sem látni belőlük.Vajon miért?Mi okból lehet ez?
Én arra lennék kíváncsi,hogy nagykanizsai lányokkal kinek voltak élményei,vannak e ilyenek.
Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hol találok ázsiai lányokat? Sok "call girl" oldalt végignéztem, de úgy tűnik Magyarországon ez elég nehéz ügy.
Tudna valaki segíteni abban, hol találok ázsiai lányokat? Sok "call girl" oldalt végignéztem, de úgy tűnik Magyarországon ez elég nehéz ügy.
Cegléden? Szolnokon? Abonyba tudtok muffot?

Valaki volt már párként lánynál? Mi nézegettünk neten, elsőre masszőr csajhoz szeretnénk menni, de vajon hogyan működhet, tud egyszerre kettőnkkel foglalkozni? Valakinek tapasztalat?
Nagyon ritka az olyan aki érti / szereti /
amit csinál ... A többségnél "orvosi vizsgálat" jellege van a dolognak.
amit csinál ... A többségnél "orvosi vizsgálat" jellege van a dolognak.

Én voltam a régi párommal egy ilyen lánynál a Margit híd közelében. Nagyon jó volt, és nagyon korrekt szimpatikus lány volt! Mindketten foglalkoztunk a nejemmel és ők külön is egymással! Frenetikus élvezés volt mindhármunk részéről! Többször is meglátogattuk!
Esetleg ha valakit érdekelne egy Abonyi prosti kefélése irjon.
Írd le kíváncsi vagyok !
(Ez egy válasz Duduka18 üzenetére (2015. 09. 24. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 24. csütörtök 09:45

Szia engem kifejezetten érdekelne a dolog
(Ez egy válasz Duduka18 üzenetére (2015. 09. 24. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Akárcsak engem

De jó dolga van annak az "abonyinak" és még fizetnek is neki...

Nem lennél nyiregyházi neked is fizetnék(nénk)
aki írt levelet ment a válasz, szép lassan mindenkinek.
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2015. 09. 25. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 25. péntek 18:07

De jó dolga van annak az "abonyinak" és még fizetnek is neki...

Nekem még fizetni se kell.

Gondolom ezután hányan fognak írni neked
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2015. 09. 26. szombat 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Én nem foglalkozom ilyen hölgyekkel, de bárhova elmegyek, ha adódik rá lehetőség! Nyíregyházán a swinger klubba, ha egy partner akadna, szívesen elmennék.