Egyik sem vagyok.
Csak előzetesen tájékozódom....
Azért köszi!
(Ez egy válasz titokban00 üzenetére (2015. 11. 02. hétfő 19:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 11. 02. hétfő 19:54

Ellenőr vagy ? Vagy nav?
viccelek
Én azt hallottam sűrűn járnak. " VAGY NEM " Mondani bármit lehet.

Ellenőr vagy ? Vagy nav?
viccelek
Én azt hallottam sűrűn járnak. " VAGY NEM " Mondani bármit lehet.

Sziasztok!
Remélem jó topikba írok, és nem leszek kipenderítve.
A kérdésem arra irányul, hogy van e esetleg valakinek információja, hogy az éjszakai szórakozó helyeken dolgozó lányoktól a munkaadója
mennyire követeli meg az egészségügyi igazolást, valamint milyen időközönként járnak szűrésre. ( ha járnak)
Előre elnézést kérek azoktól akiket esetleg megsértek a kérdésemmel...
Remélem jó topikba írok, és nem leszek kipenderítve.
A kérdésem arra irányul, hogy van e esetleg valakinek információja, hogy az éjszakai szórakozó helyeken dolgozó lányoktól a munkaadója

Előre elnézést kérek azoktól akiket esetleg megsértek a kérdésemmel...

Sziasztok!
Tudnátok olyan helyet vagy hölgyet Budapesten vagy Pest megyében aki 3-ast is vállal korrekt áron? 2 fiú+1 lány. Telefonszámot vagy hely megjelölést kérnék privátban. Előre is köszönöm.
Tudnátok olyan helyet vagy hölgyet Budapesten vagy Pest megyében aki 3-ast is vállal korrekt áron? 2 fiú+1 lány. Telefonszámot vagy hely megjelölést kérnék privátban. Előre is köszönöm.
Én nem foglalkozom ilyen hölgyekkel, de bárhova elmegyek, ha adódik rá lehetőség! Nyíregyházán a swinger klubba, ha egy partner akadna, szívesen elmennék.
Gondolom ezután hányan fognak írni neked
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2015. 09. 26. szombat 11:40), amit ide kattintva olvashatsz)

Nekem még fizetni se kell.

Nem lennél nyiregyházi neked is fizetnék(nénk)
aki írt levelet ment a válasz, szép lassan mindenkinek.
(Ez egy válasz csinosszőke üzenetére (2015. 09. 25. péntek 18:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 25. péntek 18:07

De jó dolga van annak az "abonyinak" és még fizetnek is neki...

De jó dolga van annak az "abonyinak" és még fizetnek is neki...

Akárcsak engem
(Ez egy válasz Duduka18 üzenetére (2015. 09. 24. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2015. 09. 24. csütörtök 09:45

Esetleg ha valakit érdekelne egy Abonyi prosti kefélése irjon.
Szia engem kifejezetten érdekelne a dolog
(Ez egy válasz Duduka18 üzenetére (2015. 09. 24. csütörtök 09:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Írd le kíváncsi vagyok !

Én voltam a régi párommal egy ilyen lánynál a Margit híd közelében. Nagyon jó volt, és nagyon korrekt szimpatikus lány volt! Mindketten foglalkoztunk a nejemmel és ők külön is egymással! Frenetikus élvezés volt mindhármunk részéről! Többször is meglátogattuk!
Nagyon ritka az olyan aki érti / szereti /
amit csinál ... A többségnél "orvosi vizsgálat" jellege van a dolognak.
amit csinál ... A többségnél "orvosi vizsgálat" jellege van a dolognak.

Valaki volt már párként lánynál? Mi nézegettünk neten, elsőre masszőr csajhoz szeretnénk menni, de vajon hogyan működhet, tud egyszerre kettőnkkel foglalkozni? Valakinek tapasztalat?
Cegléden? Szolnokon? Abonyba tudtok muffot?

Sziasztok!
Tudna valaki segíteni abban, hol találok ázsiai lányokat? Sok "call girl" oldalt végignéztem, de úgy tűnik Magyarországon ez elég nehéz ügy.
Tudna valaki segíteni abban, hol találok ázsiai lányokat? Sok "call girl" oldalt végignéztem, de úgy tűnik Magyarországon ez elég nehéz ügy.
Én arra lennék kíváncsi,hogy nagykanizsai lányokkal kinek voltak élményei,vannak e ilyenek.
Szevasztok.Jópár éve Üllő és Ócsa között Felsőpakony környékén és az Alsónémedi elkerülő úton hatalmas mennyiségben voltak kint a hivatásos hölgyek.Tavaly már alig,most pedig egy grammot sem látni belőlük.Vajon miért?Mi okból lehet ez?