Sziasztok!
Még nem voltam útszélivel, viszont lakáson már igen, és jó tapasztalataim voltak. Most kipróbálnék egy útszélit, mennyire vállalnak popót? Ill mi milyen áron megy 2016-ban?
Még nem voltam útszélivel, viszont lakáson már igen, és jó tapasztalataim voltak. Most kipróbálnék egy útszélit, mennyire vállalnak popót? Ill mi milyen áron megy 2016-ban?
Szabadkai útról valakinek van valami tapasztalata?
Uhh, a 4 éves g-kamerás képeken is vannak szépen
Szombaton el kell nézni arra
Mondjuk ez lenne az első ilyenem

Köszi. Megnéztem a g-mapson, s ott is már jelen vannak. Én az M0 bpesti oldalán maradtam s ott jártam be az utcákat az Aquvaworld felé.
(Ez egy válasz Pesti pár üzenetére (2016. 04. 28. csütörtök 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 28. csütörtök 06:33

Az utca végén,az égetőnél a kereszteződésben dobj egy jobbost,majd az első utcán egy balost!Az az út visz dunakeszire!Na ott már virágoznak a fák rendesen

Az utca végén,az égetőnél a kereszteződésben dobj egy jobbost,majd az első utcán egy balost!Az az út visz dunakeszire!Na ott már virágoznak a fák rendesen
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2016. 04. 28. csütörtök 02:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 28. csütörtök 02:41

Voltam Bpesten a szemétégető körül a Felsőkert utcában és a környéken végigautóztam több utcán is, de sehol egy lány. Hova tűntek a lányok, tudja valaki? A Felsőkert utca elején, mindjárt a balrakanyar után kint van egy tábla, hogy a gyalogos közlekedés tilos, mert veszélyes. Körülnéztem kisebb kisebb csapásokon is, de egy lány nem sok, de annyit se találtam. Más terepre költöztek?
Voltam Bpesten a szemétégető körül a Felsőkert utcában és a környéken végigautóztam több utcán is, de sehol egy lány. Hova tűntek a lányok, tudja valaki? A Felsőkert utca elején, mindjárt a balrakanyar után kint van egy tábla, hogy a gyalogos közlekedés tilos, mert veszélyes. Körülnéztem kisebb kisebb csapásokon is, de egy lány nem sok, de annyit se találtam. Más terepre költöztek?
sokallod vagy kevesled az összeget?
(Ez egy válasz X üzenetére (2016. 04. 12. kedd 18:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 12. kedd 18:30
Törölt felhasználó (1194012)

Az igen,nem semmi

Az igen,nem semmi
(Ez egy válasz Magas Vekony üzenetére (2016. 01. 09. szombat 12:16), amit ide kattintva olvashatsz)

B+.... beülsz a kocsidba, oszt körbeautókázod Jászberényt... nem egy metropolisz, szerintem 30 perc alatt meg is vagy. Vagy 32-es, vagy a 31-es jöhet számításba. Ez négy utszakasz... nem hinném, hogy Jászdózsa felé táboroznának. Ha megtalálod a lányokat, akkor olyan derék magasságban, a két combjuk tövében találod a p...jukat, mellmagasságban , elöl , mellmagasságban a melleiket. Uttóbiakból kettő van, így dupla eséllyel indulsz.
Sziasztok! Jászberény környékén hol állnak lányok az út szélén ?
Kurvák!? Itt még azok is kamuznak!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Sziasztok ! Jászberény környékén merre állnak kint lányok ?
Bp. környékén hol állnak stopposlányok?
Először voltam Bpesten a Szabadkai utcában. Volt egy dögös szőke a sarkon a Lidlnél, meg még egy a közepe tájékán, barna, egy harmadik meg a Soroksári út közelében egyezkedett egy kiskaminossal, semmi több. Ehy BMW parkolt egy ideig a bokrokban a Lidlnél, aztán elhajtott. Én a parkolóban hagytam az autót, átmentem a síneken, valóban pisilni kellett, meg is tettem, akkor láttam a BMW-t. Aztán visszamenetem a parkolóba és csak végighajtottam az utcán. Van valakinek tapasztalata, mennyi a tarifa mostanság? Van nagyobb felhozatal is? Délelőtt voltam, igaz, úgy 11 óra körül.
Jászberény és környékén merre lehet lányokat találni akár út mellet is ?
Szerintem nincs abban semmi rossz, imádok szexelni, és a pénz se jön rosszul. Persze nem mindenkivel.
Hogy ő is az, nem tudom. Viszont való igaz, én is találkoztam olyan lánnyal, aki, habár megtehette volna, hogy "normális" munkát vállaljon, mégis inkább kurvának állt. Azaz, konzum hölgynek, ahogy ő megfogalmazta..
Amikor rákérdeztem ennek okára, azt felelte: "mindig is imádtam szexelni, így adta magát a választás. Itt keverhetem a hobbimat a munkával." Háááát, Ő tudja, én azért szeretem külön választani!
(Ez egy válasz Sheila üzenetére (2016. 02. 28. vasárnap 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Csak kivertem rajuk. Szexelni soha
(Ez egy válasz greatom üzenetére (2016. 03. 11. péntek 07:16), amit ide kattintva olvashatsz)

Törölt felhasználó (1209262)

Tegnap harom lannyal kulon kulon, Nagyon jo volt, akit erdekel Irjon privin