Az otthoni szex ingyenes, de az olyan is....

Sziasztok!
Én is próbáltam, mind az útszélit és mind a háznál rendelőt is. Az útszéli egy gyors szopi és menet tovább, de igaz, az nem egy nagy kategória...
A lakásban dolgozók között volt, aki kb ugyanilyen kategória, de vannak nagyon igényesek is. Én már csak ezt az utóbbit csinálom. Nem gyakran, két-három havonta max, de inkább ritkábban. Nem kevés pénz, de van benne egy kis izgalom...
Én is próbáltam, mind az útszélit és mind a háznál rendelőt is. Az útszéli egy gyors szopi és menet tovább, de igaz, az nem egy nagy kategória...
A lakásban dolgozók között volt, aki kb ugyanilyen kategória, de vannak nagyon igényesek is. Én már csak ezt az utóbbit csinálom. Nem gyakran, két-három havonta max, de inkább ritkábban. Nem kevés pénz, de van benne egy kis izgalom...
Tud valaki ajánlani Békés megyében útszéli lányokat?
Sziasztok! Én voltam már párszor ilyen hölgyeknél. De szeretnék egy olyat kipróbálni, hogy két pasi plusz egy bérnő. Lenne valakinek kedve?
A régi szép idők, amik már nem hiányoznak!
Sziasztok!A rosszlanyok.hu-val kapcsolatosan kérnék tapasztalatokat. Olvastam egyszer, hogy volt akit felvettek rejtett kamerával és utána zsarolták, ez igaz lehet?Van-e tapasztalat Budapesti csajokkal kapcsolatosan! Lehet-e tudni, hogy nincs-e valamilyen rejtett betegsége?Köszi!
Lehet kezd hideg lenni, de mint a showder clubban is mondták, biztos adna pár kan valami meleget a gyomrukba
(Ez egy válasz smallplayers üzenetére (2016. 11. 14. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 14. hétfő 12:30

békés megyében hol lehet találni útszéli lányokat?
nem látok mostanában sehol.
Szia.Erre én is kíváncsi lennék.
(Ez egy válasz smallplayers üzenetére (2016. 11. 14. hétfő 12:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 11. 14. hétfő 12:30

Lenne kedve valakinek hozzá hogy ketten vigyünk el egy prostit? Budapest és csak hetero urak jelentkezését várom.
Van esetleg valakinek tapasztalata travi prostikkal (esetleg nemjolanyokrol)?
Első ilyen alkalmam lenne és gondoltam hátha van aki már tapasztaltabb és tud megbízható partnert egy kezdőnek
Köszi!
Első ilyen alkalmam lenne és gondoltam hátha van aki már tapasztaltabb és tud megbízható partnert egy kezdőnek

Köszi!
Valaki szedett már össze közületek valamit prostiktól (főleg útszéli; az elérhetőbb)? Mennyire veszélyes? Kicsit félek tőlük még....
Sziasztok!
Nemrég jártam a szemétégető felé, s van pár lány amelyik rendkívül jól néz ki
Mennyire veszélyesek? Össze lehet szedni tőlük valamit? Járt már valaki pórul útszélivel?
Egyelőre nem mernék ott semmit...
Nemrég jártam a szemétégető felé, s van pár lány amelyik rendkívül jól néz ki

Mennyire veszélyesek? Össze lehet szedni tőlük valamit? Járt már valaki pórul útszélivel?
Egyelőre nem mernék ott semmit...
Pécsen hol találhatóak?
Nagyatád,Nagykanizsa vagy környékén nem tudtok ajánlani egy szuper csajt akihez el lehetne menni egy jó szopásra vagy dudásra.
Neten rengeteg gyönyörű csajt lehet találni. Pénzért majdnem mindent szabad. Egyszer a haverommal ketten mentünk fel a csajhoz. Igényes MILF volt ( 42 ). Akkor próbáltam először a szendvicset. Fél óráért fizettünk 15 ezret ketten. Évente két-három alaklom belefér. Amúgy meg otthon van a háztáji tyúkocskám... Néha kell egy kis változatosság. Útszélivel nem próbálnám ( főleg ha szódavízzel mosdik...) , de akit a neten találok általában amatőr vagy egyetemista, elfogadható albérletben, zuhanyozási lehetőséggel.. Így próbálnak meg egy kis plusz pénzt csinálni.
Sziasztok!
Még nem voltam útszélivel, viszont lakáson már igen, és jó tapasztalataim voltak. Most kipróbálnék egy útszélit, mennyire vállalnak popót? Ill mi milyen áron megy 2016-ban?
Még nem voltam útszélivel, viszont lakáson már igen, és jó tapasztalataim voltak. Most kipróbálnék egy útszélit, mennyire vállalnak popót? Ill mi milyen áron megy 2016-ban?
Szabadkai útról valakinek van valami tapasztalata?
Uhh, a 4 éves g-kamerás képeken is vannak szépen
Szombaton el kell nézni arra
Mondjuk ez lenne az első ilyenem

Köszi. Megnéztem a g-mapson, s ott is már jelen vannak. Én az M0 bpesti oldalán maradtam s ott jártam be az utcákat az Aquvaworld felé.
(Ez egy válasz Pesti pár üzenetére (2016. 04. 28. csütörtök 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2016. 04. 28. csütörtök 06:33

Az utca végén,az égetőnél a kereszteződésben dobj egy jobbost,majd az első utcán egy balost!Az az út visz dunakeszire!Na ott már virágoznak a fák rendesen