Túllelkized, igen.
Persze, meg lehet oldani. Igazából punciba is mehet a szex, csak egy kicsit körülményes. Főleg ha még gyógyszert is kell rá szedni. Eleve nem is kívánják a szexet és az elején hiába a síkosítás. Fájdalommal jár.
Igaza van Porthosnak, simán fordítsd hasra . Ha azt sem akarja akkor , nézz körül a piacon.
(Ez egy válasz Porthos61 üzenetére (tegnap 04:44), amit ide kattintva olvashatsz)
Keze, szája, popója van! Nem? Akkor???
(Ez egy válasz Oralfok üzenetére (2025. 07. 17. csütörtök 14:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 17. csütörtök 14:23

Nos, igazából egyszerűen elmondható helyzetem van, de mégsem bírok dűlőre jutni. 33 éves, jóképű, régebben rengeteget kalandozó srác vagyok, aki tizedik éve él kapcsolatban. Nagyon szeretem a párom, viszont ő sajnos endometriózisos, és a betegség, valamint műtéti szövődmények miatt már második éve nem tud lenni köztünk intimitás. Nem csaltam meg, de egyre nehezebben birkózok meg a szexuális étvágyammal. Gondoltam már rosszlányok vizitre, és tekinteni úgy az egészre, mint egy tranzakció, de nem vitt rá a lélek. Meg személytelen is lenne az egész.
A párom elmondása alapján oké lenne vele, ha valahogy csillapítanám az "éhségem", de ezidáig mégsem tudtam ezt megtenni.
Ti mit gondoltok, túl lelkizem?
A párom elmondása alapján oké lenne vele, ha valahogy csillapítanám az "éhségem", de ezidáig mégsem tudtam ezt megtenni.
Szia! Sajnos én is ugyanebben a helyzetben vagyok 13 éve. 13 éve műtötték a feleségem, endrometrózissal. És igazából 13 éve csak szó szerint kínlódás a szex. Szeretjük egymást, de már én is a megcsaláson gondolkodom. Lehet hogy létezik olyan feleség, barátnő, élettárs aki szabad utat ad a férfinek, mint az előző hozzászóló is írta, de az én feleségem pont nem ilyen.
Szerintem mindenképpen beszéld meg vele hogy milyen opciók lehetnek erre a megoldásra amik őt nem zavarnák és akkor nem is megcsalás lenne hanem nyitott kapcsolat vagy kimenőt kapnál. Szerintem fontos egy kapcsolatban a sex mindkét félnek és ha a párod nem tud ezen a részén segíteni de minden más rendben van akkor biztos meg érti ő is hogy szükségleteid vannak de attól még őt szereted. Neki is biztosan nagyon nehéz hogy nem tud veled szexelni és valószínűleg meg fogja érteni hogy valami megoldás kell.
Túl. De ebben a korban ez még normális. Majd átalakulnak a dolgok.
Nos, igazából egyszerűen elmondható helyzetem van, de mégsem bírok dűlőre jutni. 33 éves, jóképű, régebben rengeteget kalandozó srác vagyok, aki tizedik éve él kapcsolatban. Nagyon szeretem a párom, viszont ő sajnos endometriózisos, és a betegség, valamint műtéti szövődmények miatt már második éve nem tud lenni köztünk intimitás. Nem csaltam meg, de egyre nehezebben birkózok meg a szexuális étvágyammal. Gondoltam már rosszlányok vizitre, és tekinteni úgy az egészre, mint egy tranzakció, de nem vitt rá a lélek. Meg személytelen is lenne az egész.