Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

Az eddigi hozzászólások

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#29   tegnap 17:32
coupleforSam coupleforSam
Pár hete voltunk az Anaconda-ban, a nagyterem melletti kanapés részen megszólított minket egy idősebb fekete fickó, kicsit beszélgettünk, de erős dohányszaga volt, így a párom mondta, hogy menjünk arrébb…kicsit később a glory hole kabinok egyikébe bezárkóztunk és a párom szájjal kényeztetni kezdett, miközben az egyik lyukban berakott kőkemény dákót húzogatta a sötétben…de az nem sült el, én viszont igen smile , nem akartuk tovább foglalni a helyett, kimentünk és vajon kit láttunk mosolyogni a fal túloldalán?!? :P Láttunk egy másik fekete pasit is aznap éjjel a klubban és egy kicsit sem szégyenlős nagyon szép fekete lányt is…szóval Rovinj nincs messze, de ha valaki biztosra akar menni, akkor francia klubok! smile
#28   tegnap 15:35
30as párocska 30as párocska
Mi kihagytuk . Kicsit verte neki a feleségem de ennyiben kimerült a dolog.
(Ez egy válasz twostrokeguy üzenetére (tegnap 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:18
Egyszer mi is. Méretre teljesen átlagos volt a fickó, technikára (a feleségem szerint) inkább gyenge.
#27   tegnap 13:30
Krumplisteszta Krumplisteszta
Nekunk pozitiv elmeny volt. A latvany rendkivul egzotikus. De az elsodleges az osszhang. Ne ccsak a szinre menhetek, a kemia sokkal fontosabb. Ha az megvan, akkor kiraly lesz.
#26   tegnap 13:18
twostrokeguy twostrokeguy
Egyszer mi is. Méretre teljesen átlagos volt a fickó, technikára (a feleségem szerint) inkább gyenge.
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 08. 01. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 11:42
Mi clubban láttunk egyszer néger pasit.
#25   tegnap 11:46
Felhőék Felhőék
Na mi történt? Rossz fát tett a tűzre? Azért elég elnézően voltak vele eddig. Június végén mikor ott sátraztunk mögöttünk volt a sátra, mint kiderült pont azt s helyet adták ki az érkezőknek. Nagy nehezen megtalálták a strandon, még ő volt megsértődnek hogy csak úgy egy helyre lesátrazott smile
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (tegnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 11:01
A nagyfaszú néger bácsit kb 2 hete örökre kitiltották. Őt már ne keressétek.
#24   tegnap 11:01
KisTitkárnő KisTitkárnő
A nagyfaszú néger bácsit kb 2 hete örökre kitiltották. Őt már ne keressétek.
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2025. 08. 02. szombat 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 02. szombat 23:55
Berény nektek nem lehet messze, a nudi kempingben ott a nagyfaszú néger bácsi aki minden csinos nővel azonnal szóbaelegyedik. smile
#23   tegnap 10:01
Stag_Vixen_ZEG Stag_Vixen_ZEG
Köszi az ajánlást ha nagyon nagyon megkívánja kis feleségem a néger faszt akkor lehet benézünk de azért egy kicsit nagy ez a korkülönbség neki. Dédnagypapájával egy korú a bácsi akkor. Azt kicsit sokaljuk. Még egy picit keresgélünk hátha max 50ig összejön valaki. De tényleg köszi. B tervenk tűzoltásra jó lehet egyszer.
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2025. 08. 02. szombat 23:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Berény nektek nem lehet messze, a nudi kempingben ott a nagyfaszú néger bácsi aki minden csinos nővel azonnal szóbaelegyedik. smile
#22   tegnap 01:14
páros004 páros004
Ö mindig ott van.A bácsi,70+.os.
#21   tegnap 00:01
upaupa upaupa
Hát nagy sikere nem volt , inkább kikerülték a nők.
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2025. 08. 02. szombat 23:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 02. szombat 23:28
ma, - szombat 11 óra - is kinn volt! hosszú, bár többek szerint vékony pénisze van, de kinek mi a jó. beszél kicsit magyarul, szenegálból jött magyarba, azt mondta, hogy ő kizárólag csajozni jár a nudira, és van egy-két speckó száma, az egyiket azt nézni is fájdalmas, konkrétan hurkot köt a farkára! a másik, az zenei dolog, rövid oldalú cserépdobon letudja játszani farkával, a jaj cica eszem azt a csepp kis szád c. slágert, nem hittem volna, de tényleg! és ezzel nagy sikere van!
#20   2025. 08. 02. szombat 23:55
tobbenjobb tobbenjobb
(Ez egy válasz Stag_Vixen_ZEG üzenetére (2025. 08. 01. péntek 19:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 19:04
Ez egy igazán jó téma. Mi nagyon régóta keresünk fekete férfit de sajnos a tapasztalatok elég elszomorítóak. Itt az oldalon akik vannak tényleg többsége kamu. Klubbokban még nem kerestünk de hosszúhétvégéken vagy fesztiválokon igen. Viszont eddig 0 aki benne lett volna a cuckold felállásban. Szégyenlősek vagy nem is tudjuk de minden szépen haladt minden esetben addig ameddig fel nem jött hogy ott lennék én is és nézném őket passzív szemlélőként. Választ sose kaptunk hogy miért gondolták meg magukat. De ha valaki tud valami jó ajánlást azt szívesen fogadjuk.
#19   2025. 08. 02. szombat 23:28
KandúrPista KandúrPista
ma, - szombat 11 óra - is kinn volt! hosszú, bár többek szerint vékony pénisze van, de kinek mi a jó. beszél kicsit magyarul, szenegálból jött magyarba, azt mondta, hogy ő kizárólag csajozni jár a nudira, és van egy-két speckó száma, az egyiket azt nézni is fájdalmas, konkrétan hurkot köt a farkára! a másik, az zenei dolog, rövid oldalú cserépdobon letudja játszani farkával, a jaj cica eszem azt a csepp kis szád c. slágert, nem hittem volna, de tényleg! és ezzel nagy sikere van!
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 08. 02. szombat 09:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 02. szombat 09:15
Tegnap a Gárdonyi nudin volt kint egy néger pasi, most láttam először, igaz péntek nem szoktunk kimenni, nekem páromat inkább taszítja, de akinek bejön annak egy támpont lehet.
#18   2025. 08. 02. szombat 10:36
Anna900 Anna900
Sosem értetem, de talán nem is szükséges.
Viszont a mostani őszinteségem után, furcsa módon több fekete bőrű hirdető is tiltott engem. Hát nem vicces? smile
Mi okból is?? Egy valódi fekete bőrű inkább azért keresett volna meg, hogy bizonyítson.
Ezzel viszont csak önmagát árulta el az az áll hirdető, akikről eddig nem is tudtam smile
Köszönöm, hogy tudattátok!
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2025. 08. 01. péntek 20:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 20:27
Na, az ilyeneket sem értem, miért kell ekkorát füllenteni? confused Egy (esetleges) személyes talin úgyis kderül(ne) a "turpisság", nem? Ez kb. olyan, mint amikor valaki azt mondja (pontosabban hazudja) magáról, hogy ő izmos, sportos alkatú, 18/5-os intim mérettel, a valóságban pedig egy pocakos mikropöcsű illető...
#17   2025. 08. 02. szombat 09:15
upaupa upaupa
Tegnap a Gárdonyi nudin volt kint egy néger pasi, most láttam először, igaz péntek nem szoktunk kimenni, nekem páromat inkább taszítja, de akinek bejön annak egy támpont lehet.
#16   2025. 08. 01. péntek 20:34
Jurij73 Jurij73
Ez nálunk is így van.Ha ott vagyok nem megy,nem áll.Akkor mi is akarak?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 08. 01. péntek 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 12:15
Azok a magukat fekete bőrűnek kiadó hirdetők akikkel eddig ismerkedni szerettem volna, vagy ők kerestek meg, kivétel nélkül mid kamus volt! Röviden, nem néger pasik voltak, és némelyik még most is hirdeti magát.
#15   2025. 08. 01. péntek 20:27
youngguy21 youngguy21
Na, az ilyeneket sem értem, miért kell ekkorát füllenteni? confused Egy (esetleges) személyes talin úgyis kderül(ne) a "turpisság", nem? Ez kb. olyan, mint amikor valaki azt mondja (pontosabban hazudja) magáról, hogy ő izmos, sportos alkatú, 18/5-os intim mérettel, a valóságban pedig egy pocakos mikropöcsű illető...
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 08. 01. péntek 12:15), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 12:15
Azok a magukat fekete bőrűnek kiadó hirdetők akikkel eddig ismerkedni szerettem volna, vagy ők kerestek meg, kivétel nélkül mid kamus volt! Röviden, nem néger pasik voltak, és némelyik még most is hirdeti magát.
#14   2025. 08. 01. péntek 19:04
Stag_Vixen_ZEG Stag_Vixen_ZEG
Ez egy igazán jó téma. Mi nagyon régóta keresünk fekete férfit de sajnos a tapasztalatok elég elszomorítóak. Itt az oldalon akik vannak tényleg többsége kamu. Klubbokban még nem kerestünk de hosszúhétvégéken vagy fesztiválokon igen. Viszont eddig 0 aki benne lett volna a cuckold felállásban. Szégyenlősek vagy nem is tudjuk de minden szépen haladt minden esetben addig ameddig fel nem jött hogy ott lennék én is és nézném őket passzív szemlélőként. Választ sose kaptunk hogy miért gondolták meg magukat. De ha valaki tud valami jó ajánlást azt szívesen fogadjuk.
#13   2025. 08. 01. péntek 12:15
Anna900 Anna900
(Ez egy válasz youngguy21 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 20:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 20:55
Mármint nem voltak ténylegesen fekete bőrűek vagy inkább nem kívántak személyesen találkozni?
#12   2025. 08. 01. péntek 12:05
Nem. A Tik-takban.
(Ez egy válasz Andras0904 üzenetére (2025. 08. 01. péntek 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 11:45
Sziasztok. Gondolom a Dreamland-ben!
#11   2025. 08. 01. péntek 11:45
Andras0904 Andras0904
Sziasztok. Gondolom a Dreamland-ben!
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 08. 01. péntek 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 01. péntek 11:42
#10   2025. 08. 01. péntek 11:42
(Ez egy válasz naughtycpl üzenetére (2025. 07. 29. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 29. kedd 11:29
Sziasztok, feleségemnek keresűnk néger pasit. Sajnos úgy vettük észre elég nehéz találni, ötletek?

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: naughtycpl naughtycpl
Nyitás ideje: 2025. 07. 29. kedd
Üzenetek: 29db
Utolsó üzenet: tegnap 17:32

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!