nem tudom ez másokkal miként van, de nekem az édesapám, ugandai volt, érdekes módon, csak az unokám lett sötétbőrű, és hát ez, végül is akkor derült ki. kutattuk az okát, mert a nejem szőke volt, az apám pedig vörös hajú. édesanyám igazi jász asszony, nagy feneke, és sötétbarna haja volt, de leginkább a vastag szemöldöke volt az, ami jellemző a jászokra.... nos, mikor az unokánk megszületett, muszáj volt kideríteni, hogy mi a valóság, és akkor a mama, bevallotta, hogy mi a frankó! szerencsére az apu ezt már nem élte meg....furcsa a világ!
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 14:52

Sajnos az én tapasztalatom az, hogy akiket eddig itt megismertem és fekete bőrűnek vallotta magát, mind kamus volt!
Szerintem itt nincs!
Szerintem itt nincs!
Mármint nem voltak ténylegesen fekete bőrűek vagy inkább nem kívántak személyesen találkozni?
(Ez egy válasz Anna900 üzenetére (2025. 07. 31. csütörtök 14:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 31. csütörtök 14:52

Sajnos az én tapasztalatom az, hogy akiket eddig itt megismertem és fekete bőrűnek vallotta magát, mind kamus volt!
Szerintem itt nincs!
Szerintem itt nincs!
Afrikában biztos akad néhány...
(Ez egy válasz dpp_user üzenetére (2025. 07. 29. kedd 12:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 29. kedd 12:04

Van fizetős, aki hirdet. Ha ilyen ritkaságra vágyik valaki, akkor esélyes, hogy csak így lehet megoldani, vagy pedig utazni kell olyan helyre, ahol sokkal több van.
Alternatív lehetőség, hogy leszólítasz valakit, és hátha benne lesz.
Szerintem itt nincs!
Szerintem itt nincs!
A debreceni egyetemen rengeteg néger fiú tanul. Nem lehet probléma az ismerkedés!
(Ez egy válasz naughtycpl üzenetére (2025. 07. 29. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 29. kedd 11:29

Sziasztok, feleségemnek keresűnk néger pasit. Sajnos úgy vettük észre elég nehéz találni, ötletek?
Debreceni egyetemen rengeteg néger fiatalember tanul. Nem lehet probléma az ismerkedés.
(Ez egy válasz naughtycpl üzenetére (2025. 07. 29. kedd 11:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 07. 29. kedd 11:29

Sziasztok, feleségemnek keresűnk néger pasit. Sajnos úgy vettük észre elég nehéz találni, ötletek?
Trocadero klub Budapest. Ott találtok dögivel.
Van fizetős, aki hirdet. Ha ilyen ritkaságra vágyik valaki, akkor esélyes, hogy csak így lehet megoldani, vagy pedig utazni kell olyan helyre, ahol sokkal több van.