Párom ezt már többször mondta, hogy nagyon akarja, de nincs a környékünkön egy sem.
Lehet nekem is tetszene kíváncsiságból.
Bár nem hallottam olyan nagyon jókat, inkább olyan puha, nem kőkemény…
Lehet nekem is tetszene kíváncsiságból.
Bár nem hallottam olyan nagyon jókat, inkább olyan puha, nem kőkemény…
Már ki lett tiltva !!
(Ez egy válasz MLparos üzenetére (2025. 08. 16. szombat 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 16. szombat 13:43

A berényi néger pasi elég visszataszító..büdös is,és nem szép,mi is beszélgettünk vele régebben..pàromnak se tetszett,pedig nyomult rendesen..
Ez egészen egyértelmű
de később át is beszéltük
(Ez egy válasz kandurmarci üzenetére (2025. 08. 25. hétfő 11:23), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 25. hétfő 11:23

Szerintem arra utalhatott, hogy az ő néger pasijának bizony nagy szerszáma volt.
Szerintem arra utalhatott, hogy az ő néger pasijának bizony nagy szerszáma volt.
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 09:18

De nem minden négernek nagy akkor mire gondolhatott ezzel hogy volt néger pasija?
Nem tudom
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 09:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 09:18

De nem minden négernek nagy akkor mire gondolhatott ezzel hogy volt néger pasija?
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (2025. 08. 24. vasárnap 07:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 24. vasárnap 07:21

Nagyon megnézném egy hatalmas néger faszon... Pláne hogy fiatalon volt is néger pasija... Ha csak rágondolok már arra feláll... Még a kapcsolatunk elején mikor beszéltünk arról, hogy milyen méretet szeret, először csak ennyit mondott: "volt néger pasim... Szerinted!?" Akkor még nem fejtette ki bővebben, azóta néha néha sikerül belőle kiszedni egy két "apró" részletet

Nagyon megnézném egy hatalmas néger faszon... Pláne hogy fiatalon volt is néger pasija... Ha csak rágondolok már arra feláll... Még a kapcsolatunk elején mikor beszéltünk arról, hogy milyen méretet szeret, először csak ennyit mondott: "volt néger pasim... Szerinted!?" Akkor még nem fejtette ki bővebben, azóta néha néha sikerül belőle kiszedni egy két "apró" részletet

A berényi néger pasi elég visszataszító..büdös is,és nem szép,mi is beszélgettünk vele régebben..pàromnak se tetszett,pedig nyomult rendesen..
Nagyon régen a feleségem volt néger pasival. A meglepetés azonban egy pici, korulmetélt kuki volt
(Ez egy válasz Kulonosparos33 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 09:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 09:49

Tudom hogy fehérek között is van nagyobb méret is sőt azt is megcáfolta hogy minden feketének nagy mivel volt olyannal is akit inkább kicsinek mondana mint átlagos .
Itt is rengeteg nőhöz oda ment, de volt is sikere. Amúgy nagyon jól táncol, azt el kell ismerni.
(Ez egy válasz justin59 üzenetére (2025. 08. 15. péntek 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Itt van Délegyen!Már a feleségemet fűzte!De sok nőhözodament.
Hát.... a remény hal sztoriját ismerjük..
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 08. 15. péntek 16:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 15. péntek 16:25

Talált, süllyedt
De én is úgy hallottam mástól, hogy most jelenleg ott van. Bízzunk benne, hogy tanult a hibájából.

Talált, süllyedt
De én is úgy hallottam mástól, hogy most jelenleg ott van. Bízzunk benne, hogy tanult a hibájából.
(Ez egy válasz Lauban üzenetére (2025. 08. 15. péntek 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 15. péntek 16:18

Szetintem átjött Délegyre. Szemüveges, nagyon fekete, 55 körül és fel-alá mászkál

Szetintem átjött Délegyre. Szemüveges, nagyon fekete, 55 körül és fel-alá mászkál
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 11:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 11:01

A nagyfaszú néger bácsit kb 2 hete örökre kitiltották. Őt már ne keressétek.
Nekünk inkább vicces volt, egyszer-kétszer beszélgettünk is vele, valahogy hozzátartozott a berényi feelinghez...
Tegnap Délegyházán láttuk, gondolom, átette oda a székhelyét.
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2025. 08. 09. szombat 15:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 15:21
Nagy megkönnyebbülés, meglehetősen leplezetlenül nyomult, nekünk nem fog hiányozni.

Nagy megkönnyebbülés, meglehetősen leplezetlenül nyomult, nekünk nem fog hiányozni.

Nagy megkönnyebbülés, meglehetősen leplezetlenül nyomult, nekünk nem fog hiányozni. (Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 08. 09. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)

Rányomult egy ott dolgozó hölgyre, nagyon durván. Nem is volt józan, ezért nem is fogta vissza magát.
Na mindenki meghülyül..,
(Ez egy válasz KisTitkárnő üzenetére (2025. 08. 09. szombat 11:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 09. szombat 11:53

Rányomult egy ott dolgozó hölgyre, nagyon durván. Nem is volt józan, ezért nem is fogta vissza magát.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 11:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 11:46

Na mi történt? Rossz fát tett a tűzre? Azért elég elnézően voltak vele eddig. Június végén mikor ott sátraztunk mögöttünk volt a sátra, mint kiderült pont azt s helyet adták ki az érkezőknek. Nagy nehezen megtalálták a strandon, még ő volt megsértődnek hogy csak úgy egy helyre lesátrazott

Tudom hogy fehérek között is van nagyobb méret is sőt azt is megcáfolta hogy minden feketének nagy mivel volt olyannal is akit inkább kicsinek mondana mint átlagos .
(Ez egy válasz 30as párocska üzenetére (2025. 08. 08. péntek 07:57), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 07:57

Ez csak sztereotípia hogy mert néger akkor nagy a fasza . Van fehér ember is nagy fasszal és néger is kis fasszal . Az a dildó csak annyit jelent hogy szereti a "nagyobb" méretet .
Ez csak sztereotípia hogy mert néger akkor nagy a fasza . Van fehér ember is nagy fasszal és néger is kis fasszal . Az a dildó csak annyit jelent hogy szereti a "nagyobb" méretet .
(Ez egy válasz Kulonosparos33 üzenetére (2025. 08. 08. péntek 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 08. péntek 06:42

Párom debrecenben tanult ő többször volt néger pasival, azt mondta semmi különös nincs bennük. Bár a szekrényében a 22/6os fekete dildo mást mutat.