Ezzel teljes mértékben eggyetértek. Eleinte mi is kerestünk bisex pasit aki csatlakozna de semmit nem akartak tenni azért hogy megvalósuljon a dolog ezért el is engedtük.
(Ez egy válasz balu-999 üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 13:45

Meglehetőleg nehezen!
Általában a pár biztosítson helyszínt, időpontot stb stb.
A "beugró" bi pasi felesége (párja) nem tud a férfi kívánalmairól, így a pasinak nem jó akármilyen időpont. Leginkább munkaidőben szeretne élvezkedni. Aztán a távolság is nehezítő faktor, plusz az igényesség.
A "beugró" bi pasi felesége (párja) nem tud a férfi kívánalmairól, így a pasinak nem jó akármilyen időpont. Leginkább munkaidőben szeretne élvezkedni. Aztán a távolság is nehezítő faktor, plusz az igényesség.
Én is kiváncsi vagyok erre
Na erre én is szeretnék választ kapni

Sziasztok! Én is régóta keresgélek, és mivel a párom nem tud róla, hogy szeretem a faszt is, sok mindenen múlik a találkozó.
Van e hely, esetleg kocsiban.
Jó lenne állandó partnert találni, aki ápolt,diszkrét.
Nem mindegy mikor, a meló, a család, a távolság, stb.
Aztán ha találkozunk akkor kérdéses, hogy szimpatikusak vagyunk e egymásnak.
Nehéz! De ha sikerül....
Van e hely, esetleg kocsiban.
Jó lenne állandó partnert találni, aki ápolt,diszkrét.
Nem mindegy mikor, a meló, a család, a távolság, stb.
Aztán ha találkozunk akkor kérdéses, hogy szimpatikusak vagyunk e egymásnak.
Nehéz! De ha sikerül....
Meglehetőleg nehezen!
Én régóta próbálkozom, de előbb utóbb mindig elakad. Legtöbbször a pár női tagrol derül ki, hogy nem létezik…