Hogy lehet találni bisex pasit kereső part itt GG-n (nem társkereső)
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

Bolt már valakinek sikere?

Az eddigi hozzászólások

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#1   2025. 08. 03. vasárnap 13:37
tothtamastoth19 tothtamastoth19
Én régóta próbálkozom, de előbb utóbb mindig elakad. Legtöbbször a pár női tagrol derül ki, hogy nem létezik…
#2   2025. 08. 03. vasárnap 13:45
balu-999 balu-999
Meglehetőleg nehezen!
Általában a pár biztosítson helyszínt, időpontot stb stb.
A "beugró" bi pasi felesége (párja) nem tud a férfi kívánalmairól, így a pasinak nem jó akármilyen időpont. Leginkább munkaidőben szeretne élvezkedni. Aztán a távolság is nehezítő faktor, plusz az igényesség.
#3   2025. 08. 03. vasárnap 15:57
ferko60 ferko60
Sziasztok! Én is régóta keresgélek, és mivel a párom nem tud róla, hogy szeretem a faszt is, sok mindenen múlik a találkozó.
Van e hely, esetleg kocsiban.
Jó lenne állandó partnert találni, aki ápolt,diszkrét.
Nem mindegy mikor, a meló, a család, a távolság, stb.
Aztán ha találkozunk akkor kérdéses, hogy szimpatikusak vagyunk e egymásnak.
Nehéz! De ha sikerül....
#4   2025. 08. 03. vasárnap 16:35
Morpheusz25 Morpheusz25
Na erre én is szeretnék választ kapni smile
#5   2025. 08. 03. vasárnap 16:41
erzo3 erzo3
Én is kiváncsi vagyok erre
#6   2025. 08. 03. vasárnap 17:00
Stag_Vixen_ZEG Stag_Vixen_ZEG
Ezzel teljes mértékben eggyetértek. Eleinte mi is kerestünk bisex pasit aki csatlakozna de semmit nem akartak tenni azért hogy megvalósuljon a dolog ezért el is engedtük.
(Ez egy válasz balu-999 üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 13:45
Meglehetőleg nehezen!
Általában a pár biztosítson helyszínt, időpontot stb stb.
A "beugró" bi pasi felesége (párja) nem tud a férfi kívánalmairól, így a pasinak nem jó akármilyen időpont. Leginkább munkaidőben szeretne élvezkedni. Aztán a távolság is nehezítő faktor, plusz az igényesség.
#7   2025. 08. 03. vasárnap 20:39
balu-999 balu-999
Mi is ebben a helyzetben voltunk. Meguntuk! Ez van. Kikopott az inteligencia, a tisztelet.
(Ez egy válasz Stag_Vixen_ZEG üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 17:00
Ezzel teljes mértékben eggyetértek. Eleinte mi is kerestünk bisex pasit aki csatlakozna de semmit nem akartak tenni azért hogy megvalósuljon a dolog ezért el is engedtük.
#8   2025. 08. 03. vasárnap 22:18
tonyc tonyc
Szerintem a Társkereső menüponton belül is lehet találni, csak mindent mrgfelelően kell megadni, beállítani. Valamint ha a párnak van társkeresős adatlapja, akkor általában (legalábbis optimális esetben) azon is fel van tüntetve, hogy a pár férfitagja biszex, illetve a bemutatkozó szövegben, hogy biszex pasit keresnek.
#9   tegnap 06:09
Dragonpower1 Dragonpower1
Ezt követem én is!
#10   tegnap 06:20
attila- attila-
Pl. ha a hírdetésünkre írrok! ...bemásolom:
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, kisfarkú házibarátot keresünk! Udvarlás, közös programok, stb miatt függetlenek előnyben! (Kép nélkül ne írj!)
#11   tegnap 08:32
bi4690ooe bi4690ooe
"Udvarlás"
Hahahaha
Egyébként remek az adatlapotok, főleg a hölgy kitöltött adatai és a képei...
Ja nem...
"57 éves, heteroszexuális beállítottságú nő vagyok Magyarország-ról, Pest megyé(k)ből (Szentendre).

Továbbá telt alkatú, cm magas, kg súlyú, nyelvű vagyok, szőke a hajam színe, kék a szemem színe, intim szőrzetem szőrtelen, , soha dohányzom, legmagasabb iskolai végzettségem egyetem.
Családi állapotom , gyermekem , a munkám jelenleg: "

Gratula...
(Ez egy válasz attila- üzenetére (tegnap 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:20
Pl. ha a hírdetésünkre írrok! ...bemásolom:
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, kisfarkú házibarátot keresünk! Udvarlás, közös programok, stb miatt függetlenek előnyben! (Kép nélkül ne írj!)
#12   tegnap 13:03
Vágyaink3as Vágyaink3as
Sziasztok! Nekünk volt már innen az oldalról uni bisex ffi partnerünk. Az akkor jött össze amikor csak spontán meghírdettük melyik városban leszünk hétvégén. Élmény volt és még találkoztunk vele. Amúgy valóban nehéz de nem lehetetlen, bármelyik oldalt is nézzük. Sok csalódás volt nekünk is, meg átverés, úgy, hogy mi már lefoglaltuk a szállást! Igen, rengeteg dolognak kell passzolnia! Pl nálunk a durr-bele- bumm nem jöhet szóba! Minimum egy egész napos, éjszakás vagy hétvégés. Az, hogy független legyen, hiszen senkinek sem szeretnénk a magánéletébe bármi kárt is tenni. Kimeríthetetlen ez a téma sok-sok mindent fel lehetne sorolni....
#13   tegnap 19:35
hyssirszeged hyssirszeged
Mi szegedről keresünk uni biszex srácot smile
#14   ma 06:27
zsozs70 zsozs70
Én is probalkoztam mar de feladtam pedig uni cagyok van tapasztalatom lasd fotok es videok meg se találok senkit ill nem kellek
Pedig szerintem annyira nem vagyok gáz.
Vélemény??
#15   ma 06:28
zsozs70 zsozs70
En is keresek
(Ez egy válasz Vágyaink3as üzenetére (tegnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:03
Sziasztok! Nekünk volt már innen az oldalról uni bisex ffi partnerünk. Az akkor jött össze amikor csak spontán meghírdettük melyik városban leszünk hétvégén. Élmény volt és még találkoztunk vele. Amúgy valóban nehéz de nem lehetetlen, bármelyik oldalt is nézzük. Sok csalódás volt nekünk is, meg átverés, úgy, hogy mi már lefoglaltuk a szállást! Igen, rengeteg dolognak kell passzolnia! Pl nálunk a durr-bele- bumm nem jöhet szóba! Minimum egy egész napos, éjszakás vagy hétvégés. Az, hogy független legyen, hiszen senkinek sem szeretnénk a magánéletébe bármi kárt is tenni. Kimeríthetetlen ez a téma sok-sok mindent fel lehetne sorolni....
#16   ma 06:39
pityek123 pityek123
Sziasztok! Mi biszex aktív pasit keresünk minden ke van írva kit és pontosan mire de sajno a 99% azzal kezdi hogy de és akkor ha ………! De se de se akkor ha nincsen arra keresünk csak ami le van írva és érdekes módom ilyenkor nagyon sok minden mar megváltozik . Nekünk ez a tapasztalatunk sajnos
#17   ma 07:15
tonyc tonyc
Igazából engem is érdekelne egy ilyen pár, de természetesen csakis normál keretek között, tehát tiszteletben tartva, hogy ki mit szeretne, mit vállalna be, stb.
#18   ma 07:48
peti71 peti71
Nem egyszerű ! Én azért hátráltam meg szóló férfiként ,3 alkalommal is. Mert mindjárt találkozó helyett , hogy egyáltalán eldöntsük megvan e a három igen . Mindjárt nyaralás - szállás -wellnes -vacsora -borozgatás stb . Világkörüli útra ne vigyem el őket ? Elhiszem hogy jó lenne , de ne így nyaraljanak -szórakozzanak . Sokan pénzcsinálásból vannak itt jelen .
#19   ma 08:34
Kamion021 Kamion021
Sziasztok!
40 és bisex kulturált normálisan egzisztenciával rendelkező Budapesti pasi vagyok, sok párnak írtam de senki se válaszolt …
Szívesen csatlakoznék párhoz mindkét fél örömére , tapasztaltom van.
Sajnos ha kaptam választ utána mindig eltűntek…..
nehéz part találni
#20   ma 08:56
Ventus Ventus
Nagyon nehéz találni
Főleg ahogy en észrevettem itt a nyugat Dunántúlon meg nehezebb

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: tothtamastoth19 tothtamastoth19
Nyitás ideje: 2025. 08. 03. vasárnap
Üzenetek: 26db
Utolsó üzenet: ma 13:06

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!