Nagyon nehéz találni
Főleg ahogy en észrevettem itt a nyugat Dunántúlon meg nehezebb
Főleg ahogy en észrevettem itt a nyugat Dunántúlon meg nehezebb
Sziasztok!
40 és bisex kulturált normálisan egzisztenciával rendelkező Budapesti pasi vagyok, sok párnak írtam de senki se válaszolt …
Szívesen csatlakoznék párhoz mindkét fél örömére , tapasztaltom van.
Sajnos ha kaptam választ utána mindig eltűntek…..
nehéz part találni
40 és bisex kulturált normálisan egzisztenciával rendelkező Budapesti pasi vagyok, sok párnak írtam de senki se válaszolt …
Szívesen csatlakoznék párhoz mindkét fél örömére , tapasztaltom van.
Sajnos ha kaptam választ utána mindig eltűntek…..
nehéz part találni
Nem egyszerű ! Én azért hátráltam meg szóló férfiként ,3 alkalommal is. Mert mindjárt találkozó helyett , hogy egyáltalán eldöntsük megvan e a három igen . Mindjárt nyaralás - szállás -wellnes -vacsora -borozgatás stb . Világkörüli útra ne vigyem el őket ? Elhiszem hogy jó lenne , de ne így nyaraljanak -szórakozzanak . Sokan pénzcsinálásból vannak itt jelen .
Igazából engem is érdekelne egy ilyen pár, de természetesen csakis normál keretek között, tehát tiszteletben tartva, hogy ki mit szeretne, mit vállalna be, stb.
Sziasztok! Mi biszex aktív pasit keresünk minden ke van írva kit és pontosan mire de sajno a 99% azzal kezdi hogy de és akkor ha ………! De se de se akkor ha nincsen arra keresünk csak ami le van írva és érdekes módom ilyenkor nagyon sok minden mar megváltozik . Nekünk ez a tapasztalatunk sajnos
En is keresek
(Ez egy válasz Vágyaink3as üzenetére (tegnap 13:03), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 13:03

Sziasztok! Nekünk volt már innen az oldalról uni bisex ffi partnerünk. Az akkor jött össze amikor csak spontán meghírdettük melyik városban leszünk hétvégén. Élmény volt és még találkoztunk vele. Amúgy valóban nehéz de nem lehetetlen, bármelyik oldalt is nézzük. Sok csalódás volt nekünk is, meg átverés, úgy, hogy mi már lefoglaltuk a szállást! Igen, rengeteg dolognak kell passzolnia! Pl nálunk a durr-bele- bumm nem jöhet szóba! Minimum egy egész napos, éjszakás vagy hétvégés. Az, hogy független legyen, hiszen senkinek sem szeretnénk a magánéletébe bármi kárt is tenni. Kimeríthetetlen ez a téma sok-sok mindent fel lehetne sorolni....
Én is probalkoztam mar de feladtam pedig uni cagyok van tapasztalatom lasd fotok es videok meg se találok senkit ill nem kellek
Pedig szerintem annyira nem vagyok gáz.
Vélemény??
Pedig szerintem annyira nem vagyok gáz.
Vélemény??
Mi szegedről keresünk uni biszex srácot

Sziasztok! Nekünk volt már innen az oldalról uni bisex ffi partnerünk. Az akkor jött össze amikor csak spontán meghírdettük melyik városban leszünk hétvégén. Élmény volt és még találkoztunk vele. Amúgy valóban nehéz de nem lehetetlen, bármelyik oldalt is nézzük. Sok csalódás volt nekünk is, meg átverés, úgy, hogy mi már lefoglaltuk a szállást! Igen, rengeteg dolognak kell passzolnia! Pl nálunk a durr-bele- bumm nem jöhet szóba! Minimum egy egész napos, éjszakás vagy hétvégés. Az, hogy független legyen, hiszen senkinek sem szeretnénk a magánéletébe bármi kárt is tenni. Kimeríthetetlen ez a téma sok-sok mindent fel lehetne sorolni....
"Udvarlás"
Hahahaha
Egyébként remek az adatlapotok, főleg a hölgy kitöltött adatai és a képei...
Ja nem...
"57 éves, heteroszexuális beállítottságú nő vagyok Magyarország-ról, Pest megyé(k)ből (Szentendre).
Továbbá telt alkatú, cm magas, kg súlyú, nyelvű vagyok, szőke a hajam színe, kék a szemem színe, intim szőrzetem szőrtelen, , soha dohányzom, legmagasabb iskolai végzettségem egyetem.
Családi állapotom , gyermekem , a munkám jelenleg: "
Gratula... (Ez egy válasz attila- üzenetére (tegnap 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:20
Hahahaha
Egyébként remek az adatlapotok, főleg a hölgy kitöltött adatai és a képei...
Ja nem...
"57 éves, heteroszexuális beállítottságú nő vagyok Magyarország-ról, Pest megyé(k)ből (Szentendre).
Továbbá telt alkatú, cm magas, kg súlyú, nyelvű vagyok, szőke a hajam színe, kék a szemem színe, intim szőrzetem szőrtelen, , soha dohányzom, legmagasabb iskolai végzettségem egyetem.
Családi állapotom , gyermekem , a munkám jelenleg: "
Gratula... (Ez egy válasz attila- üzenetére (tegnap 06:20), amit ide kattintva olvashatsz)

Pl. ha a hírdetésünkre írrok! ...bemásolom:
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, kisfarkú házibarátot keresünk! Udvarlás, közös programok, stb miatt függetlenek előnyben! (Kép nélkül ne írj!)
50-es szentendrei párként enyhén bi, sportos, kisfarkú házibarátot keresünk! Udvarlás, közös programok, stb miatt függetlenek előnyben! (Kép nélkül ne írj!)
Pl. ha a hírdetésünkre írrok! ...bemásolom:
Ezt követem én is!
Szerintem a Társkereső menüponton belül is lehet találni, csak mindent mrgfelelően kell megadni, beállítani. Valamint ha a párnak van társkeresős adatlapja, akkor általában (legalábbis optimális esetben) azon is fel van tüntetve, hogy a pár férfitagja biszex, illetve a bemutatkozó szövegben, hogy biszex pasit keresnek.
Mi is ebben a helyzetben voltunk. Meguntuk! Ez van. Kikopott az inteligencia, a tisztelet.
(Ez egy válasz Stag_Vixen_ZEG üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 17:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 17:00

Ezzel teljes mértékben eggyetértek. Eleinte mi is kerestünk bisex pasit aki csatlakozna de semmit nem akartak tenni azért hogy megvalósuljon a dolog ezért el is engedtük.
Ezzel teljes mértékben eggyetértek. Eleinte mi is kerestünk bisex pasit aki csatlakozna de semmit nem akartak tenni azért hogy megvalósuljon a dolog ezért el is engedtük.
(Ez egy válasz balu-999 üzenetére (2025. 08. 03. vasárnap 13:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 03. vasárnap 13:45

Meglehetőleg nehezen!
Általában a pár biztosítson helyszínt, időpontot stb stb.
A "beugró" bi pasi felesége (párja) nem tud a férfi kívánalmairól, így a pasinak nem jó akármilyen időpont. Leginkább munkaidőben szeretne élvezkedni. Aztán a távolság is nehezítő faktor, plusz az igényesség.
A "beugró" bi pasi felesége (párja) nem tud a férfi kívánalmairól, így a pasinak nem jó akármilyen időpont. Leginkább munkaidőben szeretne élvezkedni. Aztán a távolság is nehezítő faktor, plusz az igényesség.
Én is kiváncsi vagyok erre
Na erre én is szeretnék választ kapni

Sziasztok! Én is régóta keresgélek, és mivel a párom nem tud róla, hogy szeretem a faszt is, sok mindenen múlik a találkozó.
Van e hely, esetleg kocsiban.
Jó lenne állandó partnert találni, aki ápolt,diszkrét.
Nem mindegy mikor, a meló, a család, a távolság, stb.
Aztán ha találkozunk akkor kérdéses, hogy szimpatikusak vagyunk e egymásnak.
Nehéz! De ha sikerül....
Van e hely, esetleg kocsiban.
Jó lenne állandó partnert találni, aki ápolt,diszkrét.
Nem mindegy mikor, a meló, a család, a távolság, stb.
Aztán ha találkozunk akkor kérdéses, hogy szimpatikusak vagyunk e egymásnak.
Nehéz! De ha sikerül....
Meglehetőleg nehezen!
Én régóta próbálkozom, de előbb utóbb mindig elakad. Legtöbbször a pár női tagrol derül ki, hogy nem létezik…