erotikus testrészek izgatásának fogadása/elutasítása
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!

A téma leírása

nem találtam a témához topikot, új barátnőm szerint, a nők, nem élvezik, ha fogdossák melleiket, azt csak eltűrik....

Az eddigi hozzászólások

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#29   ma 03:41
istike13 istike13
Kicsit konzervatív neveltetésben részesült, amiatt nem tudta elengedni magát. Élvezi igen, nem szeretnék semmit ráerőltetni tartósan amit nem szeretne csinálni. Teljesen kicserélődött melletem szerencsére.
#28   ma 01:32
jános2024 jános2024
Jó a sztori! Azóta, megkérdezted tőle, hogy mi volt az ok, hogy megváltozott? És bocs, de élvezi is, vagy csak tűri és csinálja? Jelzem kurvára nem piszkos az amit csináltok szerintem
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (tegnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:11
Nálunk egy több hetes veszekedés után tört meg a párom. Addig misszionárius póz és kézimunka volt a szex, minen más elképzelhetetlen volt neki. Egyik reggel jött, hogy sokat gondolkozott és ne haragudjak rá, békülni szeretne. Haragudtam rá és nem is érdekelt a reakciója csak annyit mondta neki, hogy akkor szopd le a faszomat végre mert nagyon jól esne. Szó nélkül térdelt és csinálta. Végén benyögtem, hogy nyeld le a gecimet is! Megtette. Láttam az arcán nagyon nem ízlik neki de megcsinálta. Azóta rendszeresen szopik, és nyeli, van anál ha azt szeretném, múltkor teszteltem és a seggből szájba is összejött! Szerintem nagyon sok feleséget rá lehet vezetni a piszkosabb szexre...
#27   tegnap 21:11
istike13 istike13
Nálunk egy több hetes veszekedés után tört meg a párom. Addig misszionárius póz és kézimunka volt a szex, minen más elképzelhetetlen volt neki. Egyik reggel jött, hogy sokat gondolkozott és ne haragudjak rá, békülni szeretne. Haragudtam rá és nem is érdekelt a reakciója csak annyit mondta neki, hogy akkor szopd le a faszomat végre mert nagyon jól esne. Szó nélkül térdelt és csinálta. Végén benyögtem, hogy nyeld le a gecimet is! Megtette. Láttam az arcán nagyon nem ízlik neki de megcsinálta. Azóta rendszeresen szopik, és nyeli, van anál ha azt szeretném, múltkor teszteltem és a seggből szájba is összejött! Szerintem nagyon sok feleséget rá lehet vezetni a piszkosabb szexre...
#26   tegnap 19:01
KandúrPista KandúrPista
jó volna, ha minden nap, akár szombat is lehetne!
(Ez egy válasz Shedow üzenetére (tegnap 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:35
Teljesen jól megírtad ezt a bejegyzést. Igen, vannak akinek minden össze jön és rácsodálkozik, hogy ilyen létezik? És vannak akiknek nagyon nehezen jön el az a fránya " Szombat"
#25   tegnap 18:59
KandúrPista KandúrPista
kösz a jókívánságot, ki tudja mi lesz? mit hoz a holnapután? ....persze, egy kapcsolatban, nem minden a szex, de ugye majdnem minden smile főként az elején! igen, friss ez a kapcsolatom, de ugye az ilyesmi nem zsemlye, hogy a tegnapi már szikkadt, a múltheti pedig márcsak prézlinek való smile
(Ez egy válasz motmen üzenetére (tegnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:29
Szia. Vagyis, tisztában vagy vele, hogy ebben a kapcsolatban te fogod húzni a rövidebbet... De mégsem lépsz... Kár érte... De persze, elfogadom. Csak mintha az elején az írtad volna, hogy friss kapcsolat. De lehet, rosszul emlékszem... Azért minden jót kívánok neked.
#24   tegnap 17:35
Shedow Shedow
Teljesen jól megírtad ezt a bejegyzést. Igen, vannak akinek minden össze jön és rácsodálkozik, hogy ilyen létezik? És vannak akiknek nagyon nehezen jön el az a fránya " Szombat"
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (tegnap 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:36
szerintem senki se sértődött meg, sőt! talán jó is kibeszélni ezt a valóban teljesen hülye "állapotot", mert ez kurvára nem normális! persze, sokat lehet hallani olvasni, hogy vannak nők, akik nem szopnak, nem nyelik le, és ugye még viccek is vannak , ilyesmik, hogy: "úri nő nem köpi ki!" és vannak pasik, akik nem "nyalnak", ki tudja milyen okokból, de ennek a nemnek is számos oka lehet. és naná, hogy nem minden a szex - de majdnem minden! sose felejtem el, fiatalon láttam a "magas szőke férfi, felemás cipőben" c. filmet, úgy emlékszem abban van, hogy egy pár fekszik egy baszom nagy francia ágyban, a pasi, közeledne - kvázi szeretkezne - párjával, aki nem szép, pláne, hogy hajcsavarókkal teli van hajzata, szóval a pasi kezdeményez, finoman, mire a nő annyit mond neki, hogy nyugodjon le, nincs szombat! ....ezen akkor jót röhögtem én is, a mozi is, de basszus, úgy látom, sok párnál nincs szombat, sőt, van akiknél soha sincs szombat!....és ez kurvára gáz, ebből lesz, hogy kurvázik a kan, hogy itt, a gg-n keres kapcsolatot, vagy bárhol, mert unja a a faszverést....szó szerint unja....
#23   tegnap 17:29
motmen motmen
Szia. Vagyis, tisztában vagy vele, hogy ebben a kapcsolatban te fogod húzni a rövidebbet... De mégsem lépsz... Kár érte... De persze, elfogadom. Csak mintha az elején az írtad volna, hogy friss kapcsolat. De lehet, rosszul emlékszem... Azért minden jót kívánok neked.
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2025. 08. 12. kedd 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 23:48
persze, jó ötlet...csak már túlontúl benne vagyok ahhoz, hogy "elengedjem" mégha tudom, vagyis sejtem is, rá fogok vele cseszni....
#22   tegnap 12:34
Riggs Riggs
Így viszont el vagyok kéthetente kb előkerül a volt asszony és mindenben benne van amiről a házasságunk alatt hallani sem akart.
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (tegnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:38
na, hát pont erről írtam (válaszoltam) Mivagyunk79 -éknek...
#21   tegnap 11:57
kandurmarci kandurmarci VIP
Legutóbb a feleségemen elől gombolós ruha volt, könnyű, nyári, majdhogynem átetsző, a szép, nagy melleiből is látszatni engedett jócskán, elkezdtem símogatni a melleit, majd kigomboltam és szopogatni kezdtem a jobb mellének a bimbóját, majd kemény szopás lett belőle, ő egyre jobban sóhajtozott, jobb kezemmel közben a bal mellét símogattam, ő egyre kéjesebb hangokat adott ki, majd a bal kezem letévedt a bugyijához, miközben még erősebben szoptam, szívtam a jobb mellének bimbóját, bal kézzel félre húztam a bugyit, de az is lehet, hogy ő maga húzta félre, már nem emlékszem, és elkezdtem izgatni a csiklóját. Gyönyörű szexi hangokkal élvezett el, remegett az egész teste, nagyon jó érzés volt nekem is.
#20   tegnap 10:39
KandúrPista KandúrPista
azt hiszem, most jó sokan irigyek lettünk rád, rátok!
(Ez egy válasz viking1988 üzenetére (tegnap 06:42), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 06:42
Az én párom kimondottan imádja ha a cickóival foglalkozom. Hatalmas, eredeti, mégis feszes cickója van. Nem is bírnám ki ha nem érhetnék hozzájuk. Állandóan melltartó nélkül van. Olyan szexi mikor az álló mellbimbói szinte átszúrják a felsőjet... Nem gyengén vonzza a tekintetet. Szex közben markolászom, illetve imádja ha a méretes mellbimbóit szopom, morzsolgatom, vagy finoman harapdálom. Természetesen a farkamat szereti közéjük venni, hogy megdugjam a melleit. Én jobban szeretem a végén az arcára verni, de van, hogy annyira ráizgulok a cickóira, hogy a melleire verem inkább. Szóval nálunk épp ellenkezőleg van. Sokszor ha csak mosogat pl, hátulról mögé állok, a farkam a popsijának tolom, és markolászni kezdem a melleit. Ilyenkor úgy feláll a farkam... Imádja smile
#19   tegnap 10:38
KandúrPista KandúrPista
na, hát pont erről írtam (válaszoltam) Mivagyunk79 -éknek...
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (tegnap 05:41), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 05:41
Én már nem erőltetem , meg van a megoldás, szerencsére. Csak 2 év szünet volt . Akkor össze jöttem a volt feleségemmel , Ő teljesen megváltozott , csak dugni akar de azt rendesen. circling . A Covid alattt 3 hónapig nem voltam otthon, akkor változott meg, a párom. nem akar szexet.
#18   tegnap 10:36
KandúrPista KandúrPista
szerintem senki se sértődött meg, sőt! talán jó is kibeszélni ezt a valóban teljesen hülye "állapotot", mert ez kurvára nem normális! persze, sokat lehet hallani olvasni, hogy vannak nők, akik nem szopnak, nem nyelik le, és ugye még viccek is vannak , ilyesmik, hogy: "úri nő nem köpi ki!" és vannak pasik, akik nem "nyalnak", ki tudja milyen okokból, de ennek a nemnek is számos oka lehet. és naná, hogy nem minden a szex - de majdnem minden! sose felejtem el, fiatalon láttam a "magas szőke férfi, felemás cipőben" c. filmet, úgy emlékszem abban van, hogy egy pár fekszik egy baszom nagy francia ágyban, a pasi, közeledne - kvázi szeretkezne - párjával, aki nem szép, pláne, hogy hajcsavarókkal teli van hajzata, szóval a pasi kezdeményez, finoman, mire a nő annyit mond neki, hogy nyugodjon le, nincs szombat! ....ezen akkor jót röhögtem én is, a mozi is, de basszus, úgy látom, sok párnál nincs szombat, sőt, van akiknél soha sincs szombat!....és ez kurvára gáz, ebből lesz, hogy kurvázik a kan, hogy itt, a gg-n keres kapcsolatot, vagy bárhol, mert unja a a faszverést....szó szerint unja....
(Ez egy válasz Mivagyunk79 üzenetére (tegnap 00:28), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:28
Nagyon durva ezeket a hozzàszólàsokat olvasni,nem is gondoltuk volna,hogy ilyen lètezik,szinte hihetetlen,hogy együttèlő,elvileg szerelmes pàrok közt ilyen előfordul.Elnèzèst,ha valakit megsèrtettünk,nem volt cèl,csak megdöbbentünk
#17   tegnap 06:47
Pali92 Pali92
Nálunk szülés óta a mellbimbó érzékeny, szex közbe imádja ha markolászom a melleit. Csak a mellbimbó szopkodást és harapdálást nem élvezi annyira.
#16   tegnap 06:42
viking1988 viking1988
Az én párom kimondottan imádja ha a cickóival foglalkozom. Hatalmas, eredeti, mégis feszes cickója van. Nem is bírnám ki ha nem érhetnék hozzájuk. Állandóan melltartó nélkül van. Olyan szexi mikor az álló mellbimbói szinte átszúrják a felsőjet... Nem gyengén vonzza a tekintetet. Szex közben markolászom, illetve imádja ha a méretes mellbimbóit szopom, morzsolgatom, vagy finoman harapdálom. Természetesen a farkamat szereti közéjük venni, hogy megdugjam a melleit. Én jobban szeretem a végén az arcára verni, de van, hogy annyira ráizgulok a cickóira, hogy a melleire verem inkább. Szóval nálunk épp ellenkezőleg van. Sokszor ha csak mosogat pl, hátulról mögé állok, a farkam a popsijának tolom, és markolászni kezdem a melleit. Ilyenkor úgy feláll a farkam... Imádja smile
#15   tegnap 05:41
Riggs Riggs
Én már nem erőltetem , meg van a megoldás, szerencsére. Csak 2 év szünet volt . Akkor össze jöttem a volt feleségemmel , Ő teljesen megváltozott , csak dugni akar de azt rendesen. circling . A Covid alattt 3 hónapig nem voltam otthon, akkor változott meg, a párom. nem akar szexet.
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2025. 08. 12. kedd 23:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 23:49
nem piszkálom párod, de te is jól rábasztál vele, a covidnak 5 éve vége...és mit mond? mi változott meg benne?
#14   tegnap 00:28
Mivagyunk79 Mivagyunk79
Nagyon durva ezeket a hozzàszólàsokat olvasni,nem is gondoltuk volna,hogy ilyen lètezik,szinte hihetetlen,hogy együttèlő,elvileg szerelmes pàrok közt ilyen előfordul.Elnèzèst,ha valakit megsèrtettünk,nem volt cèl,csak megdöbbentünk
#13   tegnap 00:02
Creampiefetis Creampiefetis
A nejem nem csak hogy nem enged hozzáérni de még szex közben sem nézhetem soha. Mindig van rajta egy top amit szökőévente egyszer sikerül legalább leimádkozni róla.. Pedig szép telt mellei vannak.
#12   2025. 08. 12. kedd 23:49
KandúrPista KandúrPista
nem piszkálom párod, de te is jól rábasztál vele, a covidnak 5 éve vége...és mit mond? mi változott meg benne?
(Ez egy válasz Riggs üzenetére (2025. 08. 12. kedd 20:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 20:10
Adi örülj amég csak a mellét nem engedi. A párommal a kezdetekkor volt minden amit eltudsz képzelni. 69, dugás bárhol, seggnyalás, anál..... A Covid óta szinte hozzá sem nyúlhatok, nem hogy szex lenne.
#11   2025. 08. 12. kedd 23:48
KandúrPista KandúrPista
persze, jó ötlet...csak már túlontúl benne vagyok ahhoz, hogy "elengedjem" mégha tudom, vagyis sejtem is, rá fogok vele cseszni....
(Ez egy válasz motmen üzenetére (2025. 08. 12. kedd 19:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 19:34
Ne is haragudj, de engedd el.... Mi az, hogy nem? Nálunk a sima cici simogatásból szinte orgazmus van. De ez az én véleményem, neked kell dönteni...
#10   2025. 08. 12. kedd 23:46
KandúrPista KandúrPista
na igen, a hosszú táv....ám ha többet is akarsz a szexnél, ugye mert több minden van még, kérdés, hogy akkor érdemes pattani vagy pattintani? nem is egyszerű, nem is könnyű! többen írták-írtátok, hogy basszus, ez benne van, és talán, a nők is tudnának ezt meg azt írni, hogy a pasinak múlt héten még úgy állt, hogy azt hitte fel fog robbanni, most meg csak lóg....mindennek van miértje, de ez, nekem olyan, mintha -fordított esetben - én meg nem engedném, nem élvezném ha rányúl a farkamra....és így aztán tényleg fura!
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 08. 12. kedd 13:46), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 13:46
Volt egy ilyen csajom, ő azt mondta szülés szoptatás utan vált neki kellemetlenné, de lehet előtte is ilyen volt, azt nem tudom, és fantasztikus szép cicijei voltak, legtöbbször le sem vette a melltartót, úgy védekezett az érintés ellen. Hosszú távon nem bírtam volna elviselni őt így

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: KandúrPista KandúrPista
Nyitás ideje: 2025. 08. 12. kedd
Üzenetek: 29db
Utolsó üzenet: ma 03:41

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Az országos szexpartner és masszázs kereső. Gyönyörű lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!