Legutóbb a feleségemen elől gombolós ruha volt, könnyű, nyári, majdhogynem átetsző, a szép, nagy melleiből is látszatni engedett jócskán, elkezdtem símogatni a melleit, majd kigomboltam és szopogatni kezdtem a jobb mellének a bimbóját, majd kemény szopás lett belőle, ő egyre jobban sóhajtozott, jobb kezemmel közben a bal mellét símogattam, ő egyre kéjesebb hangokat adott ki, majd a bal kezem letévedt a bugyijához, miközben még erősebben szoptam, szívtam a jobb mellének bimbóját, bal kézzel félre húztam a bugyit, de az is lehet, hogy ő maga húzta félre, már nem emlékszem, és elkezdtem izgatni a csiklóját. Gyönyörű szexi hangokkal élvezett el, remegett az egész teste, nagyon jó érzés volt nekem is.
Így viszont el vagyok kéthetente kb előkerül a volt asszony és mindenben benne van amiről a házasságunk alatt hallani sem akart.
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (tegnap 10:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Szia. Vagyis, tisztában vagy vele, hogy ebben a kapcsolatban te fogod húzni a rövidebbet... De mégsem lépsz... Kár érte... De persze, elfogadom. Csak mintha az elején az írtad volna, hogy friss kapcsolat. De lehet, rosszul emlékszem... Azért minden jót kívánok neked.
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (2025. 08. 12. kedd 23:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 12. kedd 23:48

persze, jó ötlet...csak már túlontúl benne vagyok ahhoz, hogy "elengedjem" mégha tudom, vagyis sejtem is, rá fogok vele cseszni....
Teljesen jól megírtad ezt a bejegyzést. Igen, vannak akinek minden össze jön és rácsodálkozik, hogy ilyen létezik? És vannak akiknek nagyon nehezen jön el az a fránya " Szombat"
(Ez egy válasz KandúrPista üzenetére (tegnap 10:36), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 10:36

szerintem senki se sértődött meg, sőt! talán jó is kibeszélni ezt a valóban teljesen hülye "állapotot", mert ez kurvára nem normális! persze, sokat lehet hallani olvasni, hogy vannak nők, akik nem szopnak, nem nyelik le, és ugye még viccek is vannak , ilyesmik, hogy: "úri nő nem köpi ki!" és vannak pasik, akik nem "nyalnak", ki tudja milyen okokból, de ennek a nemnek is számos oka lehet. és naná, hogy nem minden a szex - de majdnem minden! sose felejtem el, fiatalon láttam a "magas szőke férfi, felemás cipőben" c. filmet, úgy emlékszem abban van, hogy egy pár fekszik egy baszom nagy francia ágyban, a pasi, közeledne - kvázi szeretkezne - párjával, aki nem szép, pláne, hogy hajcsavarókkal teli van hajzata, szóval a pasi kezdeményez, finoman, mire a nő annyit mond neki, hogy nyugodjon le, nincs szombat! ....ezen akkor jót röhögtem én is, a mozi is, de basszus, úgy látom, sok párnál nincs szombat, sőt, van akiknél soha sincs szombat!....és ez kurvára gáz, ebből lesz, hogy kurvázik a kan, hogy itt, a gg-n keres kapcsolatot, vagy bárhol, mert unja a a faszverést....szó szerint unja....
kösz a jókívánságot, ki tudja mi lesz? mit hoz a holnapután? ....persze, egy kapcsolatban, nem minden a szex, de ugye majdnem minden
főként az elején! igen, friss ez a kapcsolatom, de ugye az ilyesmi nem zsemlye, hogy a tegnapi már szikkadt, a múltheti pedig márcsak prézlinek való
(Ez egy válasz motmen üzenetére (tegnap 17:29), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:29

Szia. Vagyis, tisztában vagy vele, hogy ebben a kapcsolatban te fogod húzni a rövidebbet... De mégsem lépsz... Kár érte... De persze, elfogadom. Csak mintha az elején az írtad volna, hogy friss kapcsolat. De lehet, rosszul emlékszem... Azért minden jót kívánok neked.
jó volna, ha minden nap, akár szombat is lehetne!
(Ez egy válasz Shedow üzenetére (tegnap 17:35), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 17:35

Teljesen jól megírtad ezt a bejegyzést. Igen, vannak akinek minden össze jön és rácsodálkozik, hogy ilyen létezik? És vannak akiknek nagyon nehezen jön el az a fránya " Szombat"
Nálunk egy több hetes veszekedés után tört meg a párom. Addig misszionárius póz és kézimunka volt a szex, minen más elképzelhetetlen volt neki. Egyik reggel jött, hogy sokat gondolkozott és ne haragudjak rá, békülni szeretne. Haragudtam rá és nem is érdekelt a reakciója csak annyit mondta neki, hogy akkor szopd le a faszomat végre mert nagyon jól esne. Szó nélkül térdelt és csinálta. Végén benyögtem, hogy nyeld le a gecimet is! Megtette. Láttam az arcán nagyon nem ízlik neki de megcsinálta. Azóta rendszeresen szopik, és nyeli, van anál ha azt szeretném, múltkor teszteltem és a seggből szájba is összejött! Szerintem nagyon sok feleséget rá lehet vezetni a piszkosabb szexre...
Jó a sztori! Azóta, megkérdezted tőle, hogy mi volt az ok, hogy megváltozott? És bocs, de élvezi is, vagy csak tűri és csinálja? Jelzem kurvára nem piszkos az amit csináltok szerintem
(Ez egy válasz istike13 üzenetére (tegnap 21:11), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 21:11

Nálunk egy több hetes veszekedés után tört meg a párom. Addig misszionárius póz és kézimunka volt a szex, minen más elképzelhetetlen volt neki. Egyik reggel jött, hogy sokat gondolkozott és ne haragudjak rá, békülni szeretne. Haragudtam rá és nem is érdekelt a reakciója csak annyit mondta neki, hogy akkor szopd le a faszomat végre mert nagyon jól esne. Szó nélkül térdelt és csinálta. Végén benyögtem, hogy nyeld le a gecimet is! Megtette. Láttam az arcán nagyon nem ízlik neki de megcsinálta. Azóta rendszeresen szopik, és nyeli, van anál ha azt szeretném, múltkor teszteltem és a seggből szájba is összejött! Szerintem nagyon sok feleséget rá lehet vezetni a piszkosabb szexre...
Kicsit konzervatív neveltetésben részesült, amiatt nem tudta elengedni magát. Élvezi igen, nem szeretnék semmit ráerőltetni tartósan amit nem szeretne csinálni. Teljesen kicserélődött melletem szerencsére.