A téma fagyasztva! Ejtetted már teherbe más feleségét, vagy más a te feleséged?
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
A téma fagyasztva lett, nem lehetséges a hozzászólás!

A téma leírása

A téma adott. Kinek volt benne tapasztalata, vagy kit izgat? :)

Az eddigi hozzászólások

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal
#26   tegnap 11:07
vazelinator vazelinator VIP Admin
A téma lezárásra kerül.
Ennek oka, hogy bár a jelenség valós, és az állatvilágból is ismert ösztönmechanizmusra vezethető vissza, az emberi közegben túlzott feszültséget kelt. A biológiában régóta megfigyelhető, hogy ha egy nőstény másik hímmel párosodik, az erősen kiváltja a többi hím ösztönös reakcióját: azonnal párosodni akar vele, hogy saját spermáinak is esélyt adjon a megtermékenyítésre. Ez a „versengő sperma” jelenség természetes mechanizmus, amely fokozza a hímek szexuális késztetését és rivalizálását.

Az emberi közegben azonban ugyanez a téma a párkapcsolati hűtlenség kérdésével fonódik össze, és pont azt az érzést élezi ki, amely sokaknál erős indulatokat vált ki: hogy a "feleségüket" más termékenyíti meg. Ez a biológiai ösztön és az emberi értékrend közötti ütközés könnyen elmérgesíti a vitát, bizonygatásokba és sértődésekbe torkollhat, nem vezetve építő beszélgetéshez.

Ezért a téma zárolva lesz.
#25   tegnap 10:51
Greywarden86 Greywarden86
Bár az én történetem nem így volt tervezve mégis így alakult. Egy kedves baráti házaspárnál sikerült hosszú évek után a belső körbe kerülni és megosztották velem a házaséletük kellemesebb részét. Fura, hogy az ember ilyen helyzetben 30+ évesen is tud teljesen meggondolatlanul viselkedni. Több alkalommal voltunk hármasban, de volt, hogy a kedves feleséggel csak kettesben romantikáztunk és védekezés nélkül voltunk együtt. Eszembe sem jutott akkor, hogy ebből bármi lehet, csak élveztem a szexet. Aztán eljött az a nap amire nem számítottam. Várandós lett a hölgy. Mondanom sem kell, hogy szívem ütött a történet, mert valóság lett hirtelen az egész és a felelősség kopogtatott az ablakon. Azt sem tudtam mit reagáljak hiszen erre egyikünk sem gondolt. A hölgy mondta, hogy meg fogja tartani és a férje támogatja benne és örülnek neki, hogy tőlem van a baba és nem fognak megharagudni, ha én nem kérek ebből. Mint minden jóérzésű emberben, bennem is rossz érzés keletkezett, hiszen nem egy zacskó chipszről van szó. Vívódtam magamban, hogyan kellene megoldani ezt a helyzetet és kihozni belőle a legjobbat mindenki számára. Az élet megoldotta helyettem… Sajnos elvetélt a hölgy. Ez rá is nyomta a bélyeget a jövőre, mert elváltak ezután, bár gondolom nem én indukáltam a folyamatot, a feleség velem is megszakította a kapcsolatot és azóta mással él boldog kapcsolatban. Mindenesetre bennem ott maradt az élmény, hogy amennyiben nem így alakult volna a történet lenne egy kis élet amiért felelősséget kell vállalni. És bár szeretem a hármas szexet és a nem hétköznapi élményeket ilyen téren ez nálam is túlmutat azon a szinten ami csak az élvezetről szól.
#24   tegnap 10:18
csabaiparty csabaiparty
Ne haragudj, de ez már tényleg beteges. Kísérletképpen teherbe ejteni, aztán terv szerint elvetetni. shakehead
Itt már egy életről van szó, hiába legális az abortusz.
Más a fél karját odaadná egy piciért, de nem akar neki összejönni. Ti meg ezzel játszotok.
Ez már azért erkölcsileg felvet néhány kérdést.
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (tegnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:06
Nálunk ez nemrégiben megtörtént. Feleségem tini kora óta imádja az idős férfiakat. Van két szép saját gyerekünk és megbeszéltük, hogy teljesüljön akkor ez a vágya. rettenetesen izgatta ugyanis a fantáziáját, (egy idő után már az enyémet is), hogy egy valóban idős férfi képes e őt teherbe ejteni. 4 hónap után sikerült. Elvetettük, az eredeti terv szerint... Erősen szubjektiv kinek mi az izgató és a fuj. Szerintünk például a pisiszex nagyságrendekkel nagyobb fuj ennél, mondhatni beteg, akinek tetszik. Nem kell elitélni senkit semmiért, nem vagyunk egyformák...
#23   tegnap 09:27
Delightpar Delightpar VIP
Jobb ez a topik mint egy Romana magazin.
#22   tegnap 08:11
tobbenjobb tobbenjobb
Pont ez a közösség-mi, pont itt jelentsük ki, hogy mi az erkölcsös?! lookaround
A társadalom kb egy százalékából jövünk, akik többet is el tudnak képzelni a háztartási szexnél…
Jelentsétek ki, hogy a téma a TI határaitokon túl van, ne szaladgáljatok rögtön az adminokért vigyor2
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 19. kedd 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 23:25
Hàt tegyétek akkor egymás nőjét teherbe.., ezt mégsem kehet egy lapon említeni akár seinger, akár más feleségének dugásán. Itt egy megfogant gyerekről vSn szó. Nem ertem az adminok nem ellenőrzik milyen őrült fórum témák vannak. Na mindegy, ez a téma felháborító akkor is!
#21   tegnap 08:05
Bujamilf Bujamilf
Bár ne szóltál volna hozzá....
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (tegnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:06
Nálunk ez nemrégiben megtörtént. Feleségem tini kora óta imádja az idős férfiakat. Van két szép saját gyerekünk és megbeszéltük, hogy teljesüljön akkor ez a vágya. rettenetesen izgatta ugyanis a fantáziáját, (egy idő után már az enyémet is), hogy egy valóban idős férfi képes e őt teherbe ejteni. 4 hónap után sikerült. Elvetettük, az eredeti terv szerint... Erősen szubjektiv kinek mi az izgató és a fuj. Szerintünk például a pisiszex nagyságrendekkel nagyobb fuj ennél, mondhatni beteg, akinek tetszik. Nem kell elitélni senkit semmiért, nem vagyunk egyformák...
#20   tegnap 00:06
felesegcsere felesegcsere
#19   2025. 08. 19. kedd 23:25
Felhőék Felhőék
Hàt tegyétek akkor egymás nőjét teherbe.., ezt mégsem kehet egy lapon említeni akár seinger, akár más feleségének dugásán. Itt egy megfogant gyerekről vSn szó. Nem ertem az adminok nem ellenőrzik milyen őrült fórum témák vannak. Na mindegy, ez a téma felháborító akkor is!
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2025. 08. 19. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 22:17
DeSade a Filozófia a budoárban művében két nemesemberről ír akik kölcsönösen teherbe ejtették egymás feleségét…
#18   2025. 08. 19. kedd 22:33
Aranypeti91 Aranypeti91
Nem muszáj erre izgulni, a kérdés arra is irányul, hogy egy swinger, párcsere, négyes, félrelépés után, akár csak elszakadt a gumi és abból lett gyerek, vagy terhes lett valaki, de nem tartotta/tátok meg.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 08. 19. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 10:59
Hát ez aztán meg...?
Mi abban a jó ha mástól lesz gyerek az asszonykánál? confused
Szexuális dologhoz,kielégüléshez sehogy sem tudom kötni...más pozitív dologhoz sem sikerül...
Szexel más pasival az még oké ha izgat,de abból nem kell gyereknek lennie hogy emlékeztessen,lefotózod,videózod,aztán visszanézed..
Egyre tudok gondolni,nem szeretnéd hogy rád hasonlítson? nyes
#17   2025. 08. 19. kedd 22:18
upaupa upaupa
Háború idején a családok nagy részénél nem az apától született a gyermek mégsem dőlt össze a világ,( mondjuk hozzájárult a sorosok több generáción át ívelő roncsolódásához az tény), , el kell fogadni mindenkinek más perverzség jutott , és nincs egyik perverznek sem joga elítélni a másik perverzséget, főleg itt hol mindenki perverz.
AZ egyéjszakásból fogant gyermekek is felnőnek , nincs nagy különbség hogy perverz buli volt az egy éjszaka, vagy disco wc-je
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 19. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 21:37
Na ez azért “kicsit” más mint más gecijét kinyalni… nem tudom te örülnél-e ha megtudnád hogy a te fogantatás id ilyen “buli” keretében történt. És igen megbélyegzés, ez egy gyerek sorsa élete múlhat egy ilyen “hülye” partin…
#16   2025. 08. 19. kedd 22:17
tobbenjobb tobbenjobb
DeSade a Filozófia a budoárban művében két nemesemberről ír akik kölcsönösen teherbe ejtették egymás feleségét…
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 19. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 21:37
Na ez azért “kicsit” más mint más gecijét kinyalni… nem tudom te örülnél-e ha megtudnád hogy a te fogantatás id ilyen “buli” keretében történt. És igen megbélyegzés, ez egy gyerek sorsa élete múlhat egy ilyen “hülye” partin…
#15   2025. 08. 19. kedd 21:37
Felhőék Felhőék
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 08. 19. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 21:05
Mivel betegesebb mint más gecijét kinyalni az asszonyból, mégis sokan imádják (nekem meg kifordul a gyomrom ha csak olvasom is) ennyire sokfélék vagyunk, de pont ezért vagyunk itt nem pedig meg béllyegezni másokat.
#14   2025. 08. 19. kedd 21:05
upaupa upaupa
Mivel betegesebb mint más gecijét kinyalni az asszonyból, mégis sokan imádják (nekem meg kifordul a gyomrom ha csak olvasom is) ennyire sokfélék vagyunk, de pont ezért vagyunk itt nem pedig meg béllyegezni másokat.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 19. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 17:13
Ez beteges már ne haragudjatok, a hülyeségnek is van határa!
#13   2025. 08. 19. kedd 19:51
teherbe ejtelek teherbe ejtelek
Én csak úgy benéztem. pardon1
#12   2025. 08. 19. kedd 17:13
Felhőék Felhőék
Ez beteges már ne haragudjatok, a hülyeségnek is van határa!
#11   2025. 08. 19. kedd 14:16
karpat57 karpat57
Minek fogadta vissza? Kit sajnált, a gyermeket vagy az asszonyt?
(Ez egy válasz Gurul üzenetére (2025. 08. 19. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 13:17
Volt egy kollégám akit elhagyott a felesége egy másikért. Eléggé maga alatt volt egy ideig, de összeszedte magát, majd jópár hónappal később ismét nagyon fáradtan kezdett dolgozni járni. Kérdeztem tőle, hogy mi a probléma erre mondja, hogy a baba miatt nem tud aludni. - Mi van, milyen baba? Tűnődtem magamban. -
Kiderült, hogy megesett a lányka, de úgy már nem kellett, aztán jobb híján visszament a férjéhez. Szerencsétlen meg nevelhette a feleségétől született más gyerekét.
Szóval ez azért elég kemény téma!
#10   2025. 08. 19. kedd 13:17
Gurul Gurul
Volt egy kollégám akit elhagyott a felesége egy másikért. Eléggé maga alatt volt egy ideig, de összeszedte magát, majd jópár hónappal később ismét nagyon fáradtan kezdett dolgozni járni. Kérdeztem tőle, hogy mi a probléma erre mondja, hogy a baba miatt nem tud aludni. - Mi van, milyen baba? Tűnődtem magamban. -
Kiderült, hogy megesett a lányka, de úgy már nem kellett, aztán jobb híján visszament a férjéhez. Szerencsétlen meg nevelhette a feleségétől született más gyerekét.
Szóval ez azért elég kemény téma!
#9   2025. 08. 19. kedd 12:52
Morcos1990 Morcos1990
Nekem már van 2 csodás gyermekem.voltam vizsgálaton hogy minden rendben van e velem. Mondták hogy bőven és ne féljek. Még kérdezték hogy nem e szeretnék donor lenni. Majd otthon még beszéltem így végül donor lettem egy erre szakosodott cégnèl. Azóta is segitek akinek csak tudok. Hol a cégnél hol máshogy
(Ez egy válasz Aranypeti91 üzenetére (2025. 08. 19. kedd 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 07:41
Én, illetve mi játsszunk a gondolattal, hogy egy kis kakukk legyen a családban... smile
#8   2025. 08. 19. kedd 12:44
Tibiscus003 Tibiscus003
Nem emlékszem hogy hol de neten szerintem egy fórumon olvastam hogy a feleség már nagyon szeretett volna gyereket. Megvárták mikor lesz ovuláció, a férj két barátjával vagy munkatársával, nem emlékszem , felváltva dugta meg a feleséget úgy hogy az eltakarta magát deréktól felfelé egy takaróval. Mindenki a puncijába élvezett, és állítólag sikeres lett az akció.
#7   2025. 08. 19. kedd 11:34
AddOrgasmUs AddOrgasmUs
100 újszülöttből ő lenne a harmadik aki nem a családon belül fogant. smile de szerintem nincs ebben semmi beteges, inkább csak hatásvadász a hsz. Meghökkentő felháborító stb... olvasottság nézettség like stb...

1 2
Sorrend: Legújabb előreLegrégebbi előre hozzászólás / oldal

A téma adatai

Nyitotta: Aranypeti91 Aranypeti91
Nyitás ideje: 2025. 08. 19. kedd
Üzenetek: 26db
Utolsó üzenet: tegnap 11:07

Hírek

2025. 07. 08. kedd 20:03
2025.  július 11-13: Nyári GG tali Cseteseknek és Fórumosoknak Kedves GG csetesek és Fórumozók! Egy újabb ismerkedési lehetőség! A nagy érdeklődésre való tekintettel, idén 16. alkalommal kerül megrendezésre a GG személyes cset, -és Fórum találkozó. A találkozó időpontja: 2025. július 11-13. (3 nap, 2... Tovább
2025. 01. 22. szerda 12:25
Szexjelentetekkel díszített kocsit találtak Pompejiben Krisztus után 79-ben megsemmisítő természeti katasztrófa tette a földdel egyenlővé Pompeji városát, a Vezúv kitörése 3000 emberi életet követelt. Mára Pompeji a világ egyik legegyedülállóbb régészeti helyszínévé vált, és évente kétmillió... Tovább
2024. 12. 15. vasárnap 14:30
Új VIP vásárlási felület Kedves felhasználók! Szeretnénk tájékoztatni titeket, hogy megújult a VIP vásárlási felület. Aki az előzőhöz volt szokva, neki elsőre idegennek tűnhet, de használjátok ezt is bátran a továbbiakban. Itt már tudtok Apple Pay-jel, és Google Pay-jel is... Tovább

Válts VIP tagságot! VIP infó

Válassz az alábbi csomagok közül:
Alap
30 nap
2 985 Ft *
VIP-et váltok!
 Bankkártyás, egyszeri díj
Bronz
90 nap
6 766 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
1 hónap
Ezüst
180 nap
11 542 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Arany
365 nap
16 716 Ft *
VIP-et váltok!
megtakarítás:
6 hónap
* 398 EUR/Huf árfolyammal számolva

GG Live magyar ÉLŐ chat!

Rosszlanyok.hu - Vidéki szexpartner kereső. Vidéki lányok. Csak valódi képek!
Erotikus Tartalom!
A GoldenGate oldalon található információk, linkek, képek és videók erotikus tartalmúak, az oldal a szexualitás témáját nyíltan, egyesek számára sértően kezeli. Amennyiben nem múltál el 18 éves, vagy a térségedben az oldal használata tilos, azaz jogszabályba vagy kötelező erejű előírásba ütközik, kérlek hagyd el az oldalt az [ MÉG NEM VAGYOK 18 ÉVES ] gombra kattintva.

Az oldalra történő belépés előtt figyelmesen olvasd el az alábbiakat, mert az [ ELMÚLTAM 18 ÉVES, ELFOGADOM ] gombra történő kattintással elfogadod a következő feltételeket:

1. Elmúltál 18 éves.
2. Semmilyen formában nem teszed lehetővé 18 évnél fiatalabb személynek a hozzáférést jelen oldal tartalmához.
3. A weboldalon "cookie-kat" ("sütiket") használunk, hogy biztonságos böngészés mellett a legjobb felhasználói élményt nyújthassuk látogatóinknak. A cookie beállítások igény esetén bármikor megváltoztathatók a böngésző beállításaiban. (További információk)
4. Elfogadod az oldal felhasználási feltételeit és az adatkezelési tájékoztatót.
5. Nem tekinted meg vagy használod az oldalt olyan helyen, ahol ezzel a tevékenységgel törvényt, szabályozást, előírást, vagy helyi normát szegsz meg.
6. Az oldalt teljes mértékben saját felelősségedre látogatod.

Ez a weboldal és médiatartalmai kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük használjon szűrőprogramot!
Szűrőprogram letöltése és további információk itt!