Bár ne szóltál volna hozzá....
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (tegnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:06

Nálunk ez nemrégiben megtörtént. Feleségem tini kora óta imádja az idős férfiakat. Van két szép saját gyerekünk és megbeszéltük, hogy teljesüljön akkor ez a vágya. rettenetesen izgatta ugyanis a fantáziáját, (egy idő után már az enyémet is), hogy egy valóban idős férfi képes e őt teherbe ejteni. 4 hónap után sikerült. Elvetettük, az eredeti terv szerint... Erősen szubjektiv kinek mi az izgató és a fuj. Szerintünk például a pisiszex nagyságrendekkel nagyobb fuj ennél, mondhatni beteg, akinek tetszik. Nem kell elitélni senkit semmiért, nem vagyunk egyformák...
Pont ez a közösség-mi, pont itt jelentsük ki, hogy mi az erkölcsös?!
A társadalom kb egy százalékából jövünk, akik többet is el tudnak képzelni a háztartási szexnél…
Jelentsétek ki, hogy a téma a TI határaitokon túl van, ne szaladgáljatok rögtön az adminokért
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 19. kedd 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 23:25

A társadalom kb egy százalékából jövünk, akik többet is el tudnak képzelni a háztartási szexnél…
Jelentsétek ki, hogy a téma a TI határaitokon túl van, ne szaladgáljatok rögtön az adminokért

Hàt tegyétek akkor egymás nőjét teherbe.., ezt mégsem kehet egy lapon említeni akár seinger, akár más feleségének dugásán. Itt egy megfogant gyerekről vSn szó. Nem ertem az adminok nem ellenőrzik milyen őrült fórum témák vannak. Na mindegy, ez a téma felháborító akkor is!
Jobb ez a topik mint egy Romana magazin.
Ne haragudj, de ez már tényleg beteges. Kísérletképpen teherbe ejteni, aztán terv szerint elvetetni.
Itt már egy életről van szó, hiába legális az abortusz.
Más a fél karját odaadná egy piciért, de nem akar neki összejönni. Ti meg ezzel játszotok.
Ez már azért erkölcsileg felvet néhány kérdést. (Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (tegnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:06

Itt már egy életről van szó, hiába legális az abortusz.
Más a fél karját odaadná egy piciért, de nem akar neki összejönni. Ti meg ezzel játszotok.
Ez már azért erkölcsileg felvet néhány kérdést. (Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (tegnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk ez nemrégiben megtörtént. Feleségem tini kora óta imádja az idős férfiakat. Van két szép saját gyerekünk és megbeszéltük, hogy teljesüljön akkor ez a vágya. rettenetesen izgatta ugyanis a fantáziáját, (egy idő után már az enyémet is), hogy egy valóban idős férfi képes e őt teherbe ejteni. 4 hónap után sikerült. Elvetettük, az eredeti terv szerint... Erősen szubjektiv kinek mi az izgató és a fuj. Szerintünk például a pisiszex nagyságrendekkel nagyobb fuj ennél, mondhatni beteg, akinek tetszik. Nem kell elitélni senkit semmiért, nem vagyunk egyformák...
Bár az én történetem nem így volt tervezve mégis így alakult. Egy kedves baráti házaspárnál sikerült hosszú évek után a belső körbe kerülni és megosztották velem a házaséletük kellemesebb részét. Fura, hogy az ember ilyen helyzetben 30+ évesen is tud teljesen meggondolatlanul viselkedni. Több alkalommal voltunk hármasban, de volt, hogy a kedves feleséggel csak kettesben romantikáztunk és védekezés nélkül voltunk együtt. Eszembe sem jutott akkor, hogy ebből bármi lehet, csak élveztem a szexet. Aztán eljött az a nap amire nem számítottam. Várandós lett a hölgy. Mondanom sem kell, hogy szívem ütött a történet, mert valóság lett hirtelen az egész és a felelősség kopogtatott az ablakon. Azt sem tudtam mit reagáljak hiszen erre egyikünk sem gondolt. A hölgy mondta, hogy meg fogja tartani és a férje támogatja benne és örülnek neki, hogy tőlem van a baba és nem fognak megharagudni, ha én nem kérek ebből. Mint minden jóérzésű emberben, bennem is rossz érzés keletkezett, hiszen nem egy zacskó chipszről van szó. Vívódtam magamban, hogyan kellene megoldani ezt a helyzetet és kihozni belőle a legjobbat mindenki számára. Az élet megoldotta helyettem… Sajnos elvetélt a hölgy. Ez rá is nyomta a bélyeget a jövőre, mert elváltak ezután, bár gondolom nem én indukáltam a folyamatot, a feleség velem is megszakította a kapcsolatot és azóta mással él boldog kapcsolatban. Mindenesetre bennem ott maradt az élmény, hogy amennyiben nem így alakult volna a történet lenne egy kis élet amiért felelősséget kell vállalni. És bár szeretem a hármas szexet és a nem hétköznapi élményeket ilyen téren ez nálam is túlmutat azon a szinten ami csak az élvezetről szól.
A téma lezárásra kerül.
Ennek oka, hogy bár a jelenség valós, és az állatvilágból is ismert ösztönmechanizmusra vezethető vissza, az emberi közegben túlzott feszültséget kelt. A biológiában régóta megfigyelhető, hogy ha egy nőstény másik hímmel párosodik, az erősen kiváltja a többi hím ösztönös reakcióját: azonnal párosodni akar vele, hogy saját spermáinak is esélyt adjon a megtermékenyítésre. Ez a „versengő sperma” jelenség természetes mechanizmus, amely fokozza a hímek szexuális késztetését és rivalizálását.
Az emberi közegben azonban ugyanez a téma a párkapcsolati hűtlenség kérdésével fonódik össze, és pont azt az érzést élezi ki, amely sokaknál erős indulatokat vált ki: hogy a "feleségüket" más termékenyíti meg. Ez a biológiai ösztön és az emberi értékrend közötti ütközés könnyen elmérgesíti a vitát, bizonygatásokba és sértődésekbe torkollhat, nem vezetve építő beszélgetéshez.
Ezért a téma zárolva lesz.
Ennek oka, hogy bár a jelenség valós, és az állatvilágból is ismert ösztönmechanizmusra vezethető vissza, az emberi közegben túlzott feszültséget kelt. A biológiában régóta megfigyelhető, hogy ha egy nőstény másik hímmel párosodik, az erősen kiváltja a többi hím ösztönös reakcióját: azonnal párosodni akar vele, hogy saját spermáinak is esélyt adjon a megtermékenyítésre. Ez a „versengő sperma” jelenség természetes mechanizmus, amely fokozza a hímek szexuális késztetését és rivalizálását.
Az emberi közegben azonban ugyanez a téma a párkapcsolati hűtlenség kérdésével fonódik össze, és pont azt az érzést élezi ki, amely sokaknál erős indulatokat vált ki: hogy a "feleségüket" más termékenyíti meg. Ez a biológiai ösztön és az emberi értékrend közötti ütközés könnyen elmérgesíti a vitát, bizonygatásokba és sértődésekbe torkollhat, nem vezetve építő beszélgetéshez.
Ezért a téma zárolva lesz.