A téma lezárásra kerül.
Ennek oka, hogy bár a jelenség valós, és az állatvilágból is ismert ösztönmechanizmusra vezethető vissza, az emberi közegben túlzott feszültséget kelt. A biológiában régóta megfigyelhető, hogy ha egy nőstény másik hímmel párosodik, az erősen kiváltja a többi hím ösztönös reakcióját: azonnal párosodni akar vele, hogy saját spermáinak is esélyt adjon a megtermékenyítésre. Ez a „versengő sperma” jelenség természetes mechanizmus, amely fokozza a hímek szexuális késztetését és rivalizálását.
Az emberi közegben azonban ugyanez a téma a párkapcsolati hűtlenség kérdésével fonódik össze, és pont azt az érzést élezi ki, amely sokaknál erős indulatokat vált ki: hogy a "feleségüket" más termékenyíti meg. Ez a biológiai ösztön és az emberi értékrend közötti ütközés könnyen elmérgesíti a vitát, bizonygatásokba és sértődésekbe torkollhat, nem vezetve építő beszélgetéshez.
Ezért a téma zárolva lesz.
Ennek oka, hogy bár a jelenség valós, és az állatvilágból is ismert ösztönmechanizmusra vezethető vissza, az emberi közegben túlzott feszültséget kelt. A biológiában régóta megfigyelhető, hogy ha egy nőstény másik hímmel párosodik, az erősen kiváltja a többi hím ösztönös reakcióját: azonnal párosodni akar vele, hogy saját spermáinak is esélyt adjon a megtermékenyítésre. Ez a „versengő sperma” jelenség természetes mechanizmus, amely fokozza a hímek szexuális késztetését és rivalizálását.
Az emberi közegben azonban ugyanez a téma a párkapcsolati hűtlenség kérdésével fonódik össze, és pont azt az érzést élezi ki, amely sokaknál erős indulatokat vált ki: hogy a "feleségüket" más termékenyíti meg. Ez a biológiai ösztön és az emberi értékrend közötti ütközés könnyen elmérgesíti a vitát, bizonygatásokba és sértődésekbe torkollhat, nem vezetve építő beszélgetéshez.
Ezért a téma zárolva lesz.
Bár az én történetem nem így volt tervezve mégis így alakult. Egy kedves baráti házaspárnál sikerült hosszú évek után a belső körbe kerülni és megosztották velem a házaséletük kellemesebb részét. Fura, hogy az ember ilyen helyzetben 30+ évesen is tud teljesen meggondolatlanul viselkedni. Több alkalommal voltunk hármasban, de volt, hogy a kedves feleséggel csak kettesben romantikáztunk és védekezés nélkül voltunk együtt. Eszembe sem jutott akkor, hogy ebből bármi lehet, csak élveztem a szexet. Aztán eljött az a nap amire nem számítottam. Várandós lett a hölgy. Mondanom sem kell, hogy szívem ütött a történet, mert valóság lett hirtelen az egész és a felelősség kopogtatott az ablakon. Azt sem tudtam mit reagáljak hiszen erre egyikünk sem gondolt. A hölgy mondta, hogy meg fogja tartani és a férje támogatja benne és örülnek neki, hogy tőlem van a baba és nem fognak megharagudni, ha én nem kérek ebből. Mint minden jóérzésű emberben, bennem is rossz érzés keletkezett, hiszen nem egy zacskó chipszről van szó. Vívódtam magamban, hogyan kellene megoldani ezt a helyzetet és kihozni belőle a legjobbat mindenki számára. Az élet megoldotta helyettem… Sajnos elvetélt a hölgy. Ez rá is nyomta a bélyeget a jövőre, mert elváltak ezután, bár gondolom nem én indukáltam a folyamatot, a feleség velem is megszakította a kapcsolatot és azóta mással él boldog kapcsolatban. Mindenesetre bennem ott maradt az élmény, hogy amennyiben nem így alakult volna a történet lenne egy kis élet amiért felelősséget kell vállalni. És bár szeretem a hármas szexet és a nem hétköznapi élményeket ilyen téren ez nálam is túlmutat azon a szinten ami csak az élvezetről szól.
Ne haragudj, de ez már tényleg beteges. Kísérletképpen teherbe ejteni, aztán terv szerint elvetetni.
Itt már egy életről van szó, hiába legális az abortusz.
Más a fél karját odaadná egy piciért, de nem akar neki összejönni. Ti meg ezzel játszotok.
Ez már azért erkölcsileg felvet néhány kérdést. (Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (tegnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:06

Itt már egy életről van szó, hiába legális az abortusz.
Más a fél karját odaadná egy piciért, de nem akar neki összejönni. Ti meg ezzel játszotok.
Ez már azért erkölcsileg felvet néhány kérdést. (Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (tegnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Nálunk ez nemrégiben megtörtént. Feleségem tini kora óta imádja az idős férfiakat. Van két szép saját gyerekünk és megbeszéltük, hogy teljesüljön akkor ez a vágya. rettenetesen izgatta ugyanis a fantáziáját, (egy idő után már az enyémet is), hogy egy valóban idős férfi képes e őt teherbe ejteni. 4 hónap után sikerült. Elvetettük, az eredeti terv szerint... Erősen szubjektiv kinek mi az izgató és a fuj. Szerintünk például a pisiszex nagyságrendekkel nagyobb fuj ennél, mondhatni beteg, akinek tetszik. Nem kell elitélni senkit semmiért, nem vagyunk egyformák...
Jobb ez a topik mint egy Romana magazin.
Pont ez a közösség-mi, pont itt jelentsük ki, hogy mi az erkölcsös?!
A társadalom kb egy százalékából jövünk, akik többet is el tudnak képzelni a háztartási szexnél…
Jelentsétek ki, hogy a téma a TI határaitokon túl van, ne szaladgáljatok rögtön az adminokért
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 19. kedd 23:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 23:25

A társadalom kb egy százalékából jövünk, akik többet is el tudnak képzelni a háztartási szexnél…
Jelentsétek ki, hogy a téma a TI határaitokon túl van, ne szaladgáljatok rögtön az adminokért

Hàt tegyétek akkor egymás nőjét teherbe.., ezt mégsem kehet egy lapon említeni akár seinger, akár más feleségének dugásán. Itt egy megfogant gyerekről vSn szó. Nem ertem az adminok nem ellenőrzik milyen őrült fórum témák vannak. Na mindegy, ez a téma felháborító akkor is!
Bár ne szóltál volna hozzá....
(Ez egy válasz felesegcsere üzenetére (tegnap 00:06), amit ide kattintva olvashatsz)
tegnap 00:06

Nálunk ez nemrégiben megtörtént. Feleségem tini kora óta imádja az idős férfiakat. Van két szép saját gyerekünk és megbeszéltük, hogy teljesüljön akkor ez a vágya. rettenetesen izgatta ugyanis a fantáziáját, (egy idő után már az enyémet is), hogy egy valóban idős férfi képes e őt teherbe ejteni. 4 hónap után sikerült. Elvetettük, az eredeti terv szerint... Erősen szubjektiv kinek mi az izgató és a fuj. Szerintünk például a pisiszex nagyságrendekkel nagyobb fuj ennél, mondhatni beteg, akinek tetszik. Nem kell elitélni senkit semmiért, nem vagyunk egyformák...
Hàt tegyétek akkor egymás nőjét teherbe.., ezt mégsem kehet egy lapon említeni akár seinger, akár más feleségének dugásán. Itt egy megfogant gyerekről vSn szó. Nem ertem az adminok nem ellenőrzik milyen őrült fórum témák vannak. Na mindegy, ez a téma felháborító akkor is!
(Ez egy válasz tobbenjobb üzenetére (2025. 08. 19. kedd 22:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 22:17

DeSade a Filozófia a budoárban művében két nemesemberről ír akik kölcsönösen teherbe ejtették egymás feleségét…
Nem muszáj erre izgulni, a kérdés arra is irányul, hogy egy swinger, párcsere, négyes, félrelépés után, akár csak elszakadt a gumi és abból lett gyerek, vagy terhes lett valaki, de nem tartotta/tátok meg.
(Ez egy válasz CrazyBear üzenetére (2025. 08. 19. kedd 10:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 10:59

Hát ez aztán meg...?
Mi abban a jó ha mástól lesz gyerek az asszonykánál?
Szexuális dologhoz,kielégüléshez sehogy sem tudom kötni...más pozitív dologhoz sem sikerül...
Szexel más pasival az még oké ha izgat,de abból nem kell gyereknek lennie hogy emlékeztessen,lefotózod,videózod,aztán visszanézed..
Egyre tudok gondolni,nem szeretnéd hogy rád hasonlítson?
Mi abban a jó ha mástól lesz gyerek az asszonykánál?

Szexuális dologhoz,kielégüléshez sehogy sem tudom kötni...más pozitív dologhoz sem sikerül...
Szexel más pasival az még oké ha izgat,de abból nem kell gyereknek lennie hogy emlékeztessen,lefotózod,videózod,aztán visszanézed..
Egyre tudok gondolni,nem szeretnéd hogy rád hasonlítson?

Háború idején a családok nagy részénél nem az apától született a gyermek mégsem dőlt össze a világ,( mondjuk hozzájárult a sorosok több generáción át ívelő roncsolódásához az tény), , el kell fogadni mindenkinek más perverzség jutott , és nincs egyik perverznek sem joga elítélni a másik perverzséget, főleg itt hol mindenki perverz.
AZ egyéjszakásból fogant gyermekek is felnőnek , nincs nagy különbség hogy perverz buli volt az egy éjszaka, vagy disco wc-je (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 19. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 21:37
AZ egyéjszakásból fogant gyermekek is felnőnek , nincs nagy különbség hogy perverz buli volt az egy éjszaka, vagy disco wc-je (Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 19. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)

Na ez azért “kicsit” más mint más gecijét kinyalni… nem tudom te örülnél-e ha megtudnád hogy a te fogantatás id ilyen “buli” keretében történt. És igen megbélyegzés, ez egy gyerek sorsa élete múlhat egy ilyen “hülye” partin…
DeSade a Filozófia a budoárban művében két nemesemberről ír akik kölcsönösen teherbe ejtették egymás feleségét…
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 19. kedd 21:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 21:37

Na ez azért “kicsit” más mint más gecijét kinyalni… nem tudom te örülnél-e ha megtudnád hogy a te fogantatás id ilyen “buli” keretében történt. És igen megbélyegzés, ez egy gyerek sorsa élete múlhat egy ilyen “hülye” partin…
(Ez egy válasz upaupa üzenetére (2025. 08. 19. kedd 21:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 21:05

Mivel betegesebb mint más gecijét kinyalni az asszonyból, mégis sokan imádják (nekem meg kifordul a gyomrom ha csak olvasom is) ennyire sokfélék vagyunk, de pont ezért vagyunk itt nem pedig meg béllyegezni másokat.
Mivel betegesebb mint más gecijét kinyalni az asszonyból, mégis sokan imádják (nekem meg kifordul a gyomrom ha csak olvasom is) ennyire sokfélék vagyunk, de pont ezért vagyunk itt nem pedig meg béllyegezni másokat.
(Ez egy válasz Felhőék üzenetére (2025. 08. 19. kedd 17:13), amit ide kattintva olvashatsz)
Én csak úgy benéztem.

Ez beteges már ne haragudjatok, a hülyeségnek is van határa!
Minek fogadta vissza? Kit sajnált, a gyermeket vagy az asszonyt?
(Ez egy válasz Gurul üzenetére (2025. 08. 19. kedd 13:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 13:17

Volt egy kollégám akit elhagyott a felesége egy másikért. Eléggé maga alatt volt egy ideig, de összeszedte magát, majd jópár hónappal később ismét nagyon fáradtan kezdett dolgozni járni. Kérdeztem tőle, hogy mi a probléma erre mondja, hogy a baba miatt nem tud aludni. - Mi van, milyen baba? Tűnődtem magamban. -
Kiderült, hogy megesett a lányka, de úgy már nem kellett, aztán jobb híján visszament a férjéhez. Szerencsétlen meg nevelhette a feleségétől született más gyerekét.
Szóval ez azért elég kemény téma!
Kiderült, hogy megesett a lányka, de úgy már nem kellett, aztán jobb híján visszament a férjéhez. Szerencsétlen meg nevelhette a feleségétől született más gyerekét.
Volt egy kollégám akit elhagyott a felesége egy másikért. Eléggé maga alatt volt egy ideig, de összeszedte magát, majd jópár hónappal később ismét nagyon fáradtan kezdett dolgozni járni. Kérdeztem tőle, hogy mi a probléma erre mondja, hogy a baba miatt nem tud aludni. - Mi van, milyen baba? Tűnődtem magamban. -
Nekem már van 2 csodás gyermekem.voltam vizsgálaton hogy minden rendben van e velem. Mondták hogy bőven és ne féljek. Még kérdezték hogy nem e szeretnék donor lenni. Majd otthon még beszéltem így végül donor lettem egy erre szakosodott cégnèl. Azóta is segitek akinek csak tudok. Hol a cégnél hol máshogy
(Ez egy válasz Aranypeti91 üzenetére (2025. 08. 19. kedd 07:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2025. 08. 19. kedd 07:41

Én, illetve mi játsszunk a gondolattal, hogy egy kis kakukk legyen a családban...

Nem emlékszem hogy hol de neten szerintem egy fórumon olvastam hogy a feleség már nagyon szeretett volna gyereket. Megvárták mikor lesz ovuláció, a férj két barátjával vagy munkatársával, nem emlékszem , felváltva dugta meg a feleséget úgy hogy az eltakarta magát deréktól felfelé egy takaróval. Mindenki a puncijába élvezett, és állítólag sikeres lett az akció.
100 újszülöttből ő lenne a harmadik aki nem a családon belül fogant.
de szerintem nincs ebben semmi beteges, inkább csak hatásvadász a hsz. Meghökkentő felháborító stb... olvasottság nézettség like stb...